hits

Heidi Gustad

Videoen fra babysvømmingen er endelig her

  • 08.01.2018, 09:38

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hurra, det blir et nytt kurs med babysvømming med lillegutt denne vinteren. Vi var så fornøyd med nybegynnerkurset at vi like greit meldte oss på videregående- kurs som starter allerede nå på onsdag. Vi var først litt usikre på om vi fikk det til med tanke på jobb, men det går faktisk helt fint. Når jeg ser på arbeidsplanen min kan jeg bli med 7/10 ganger siden jeg har permisjon de første ukene, ellers noen seinvakter. De resterende gangene får Espen og Axel dra, og det tror jeg blir kjempemorsomt for gutta. 

 

I helga har jeg satt sammen mange klipp fra de siste 2 treningene vi hadde før jul, i en ny video: 

I videoen ser dere Axel, Espen, meg, mormoren til Axel og svømmetreneren. 

På svømminga har det vært mye fokus på vanntilvenning. Som dere kan se er ikke den lille krabaten min så veldig redd i vannet lenger. Alt som skulle til for å skape trygghet i vannet var noen få treninger. Det er så mye bedre å være på arrangert svømming ettersom vi får veiledning på hva som er greit og ikke greit for babyene. Hadde det ikke vært for veiledningen hadde jeg aldri visst om, eller turt, å gjøre alt det vi gjør. Her trener vi på ulike grep for hvordan vi skal holde babyen i vannet, ryggsvømming, stup og masse lek. 

 

Håper dere likte videoen. Dersom noen ikke har fått med seg den første videoen jeg lagde, kan dere trykke HER for å se den. 

 

#svømming #baby #babysvømming #mamma #familie #mammablogg #vinter #januar #video #bilder #blogg #vanntilvenning #pirbadet 

 

 

Jeg advarer: så raskt setter babyen noe i halsen

  • 04.01.2018, 20:22

SAMSUNG CSC

Pass på babyene deres alle sammen, det er så mange farer rundt oss. Det skal bare noen få sekunder til før en baby finner noe og putter i munnen. De smaker på alt, mat eller ikke mat, det har ingen betydning.. 

Babyen min klarte å få en stor plastikklapp i halsen for ikke lenge siden. At barn kan sette noe i halsen er noe alle vet, men at det går så raskt har kanskje ikke alle erfart. JA, jeg var uoppmerksom. JA, jeg tok bilde av det, uten å se det. Er det mulig? Hvorfor så jeg det ikke? Jeg var mer opptatt av det som foregikk rundt. Jeg så ikke at det var en lapp på penselen han lekte med. En menneskelig feil, som kan skje de fleste. Dette var heldigvis ingen stor lapp som kunne skapt fullstendig blokkering av luftveiene, tror jeg. Jeg liker å tenke det, men det er kanskje en forsvarsmekanisme...

Det finnes farer OVERALT. Babyer putter ALT i munnen.

 

Selv om det ikke ligger ting på gulvet, kan de finne mynter, tabletter, hårspenner, håndsprit, embalasje, drops osv i vesker, skuffer og skap. De er mestre på å få tak i ting du trodde var plassert trygt. Jeg blir hvertfall overrasket over hvilke plasser min lille krabat på 8 måneder kommer seg. Nå er begge stuebordene tømt, for i dag var det nummeret før han knuste glasskolben jeg egentlig har på bordet. I tillegg tømmer han de nederste skuffene på kommoder.

Hold derfor godt øye med barnet ditt, det skal jeg gjøre ♥ I situasjonen på videoen gikk det heldigvis bra. Det første vi merket var at han ble helt stille, før han begynte å brekke seg. Lappen kom ut iblandet oppkast når vi holdt han foroverbøyd på magen og ga noen ryggslag. Det var en skikkelig ubehagelig situasjon jeg ikke vil oppleve flere ganger. Den følelsen av redsel jeg fikk da vi sto i det, er ikke til å beskrive. 

Om det er noen som er usikre på hva de skal gjøre dersom barnet setter noe i halsen, finnes det masse informasjon om dette på nett. Du vil aldri angre på å lære slik kunnskap, det kan bli veldig viktig en dag. Det vet man aldri, derfor oppfordrer jeg alle til å oppdatere seg en ekstra gang. I tillegg til å sikre hjemmet for farer, selvfølgelig. 

 

Noen som har opplevd lignende? 

 

#baby #mamma #kvelning #fare #advarsel #bilder #blogg #barn #familie #video 

Hvordan vi avslørte graviditeten

  • 12.12.2017, 11:33

SURPRISE

I går gikk jeg gjennom alt av bilder og videoer på macen. Da kom jeg over videoen fra da vi avslørte, og ikke minst overrasket familien med at jeg var gravid. 

 

Det var en rimelig sjokkert gjeng som gikk hjem fra det de trodde skulle være et bursdagsselskap. Haha, veldig morsomt å avsløre nyheten på en spesiell måte. Tror ingen rundt bordet forventet seg dette. Selv trodde jeg mamma hadde sett at jeg var gravid, men der tok jeg feil. Før selskapet var det bare søsteren min og samboeren hennes (og Espen såklart) som hadde fått vite om hemmeligheten vår. Hun fikk faktisk vite det ca. 5 minutter etter meg selv, vi deler jo nesten alt med hverandre ♥

 

Hvordan fortalte du dine nærmeste om din graviditet? 

 

Video: Babyen min og meg

  • 07.12.2017, 10:10

 

God morgen! 

I dag har jeg en søt liten video å dele med dere. Jeg har mange klipp av meg og Axel fra de siste ukene som jeg har satt sammen. Tenker det er morsomt å se tilbake på for oss begge senere. For meg har det vært mitt livs største glede å få en sønn. Jeg håper videoen illustrerer vårt forhold. Det er vanskelig å beskrive med ord så da vil jeg heller vise det med filmsnutter. 

.......................................................................................................................................................................................................

 

I dag har jeg mye på to do- listen min. Må vel bare starte i en ende og se hvor langt vi kommer, uten å stresse. Det vi ikke rekker får vi ta igjen i morgen. Men satser på å få ryddet og vasket litt klær, begynne med litt rengjøring i huset, få fram mer julepynt, trene også har vi fortsatt endel julegaver som trengs å handles.   Rent sengetøy skal jeg fikse nå med en gang, det er den morsomst oppgaven så da starter jeg der. Haha. 

 

Mer fra denne kanten senere. Håper dere får en fin torsdag! 

Video: min morgen med 7 mnd gammel baby

  • 30.11.2017, 10:12

God morgen! 

Vil dere se hva vi gjør på morgenen? For 7 måneder siden hadde jeg ikke peiling på hvordan hverdagen med en liten gutt ville se ut. Nå vet jeg derimot hvor herlig det er, og krevende. Bare se hvor vi koser oss! I videoen er vi hjemme til mamma. Hun har ordnet alt slik at jeg lett kan "bo" der med baby. Vi er så heldige. Hjemme har vi det litt på en annen måte selvfølgelig, men vi gjør stort sett det samme hver morgen uansett hvor vi er. Jeg filmet litt fra vi våknet (derfor veldig mørke bilder i starten av videoen) til tidlig på formiddagen, for et par dager siden. 

 

 

Håper dere liker videoen.

 

Vi sees! 

Babysvømming i pirbadet

  • 16.11.2017, 09:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen!

I dag har jeg en video jeg vil dele med dere. Vi er i Pirbadet på babysvømming hver onsdag, og der har de kamera til utlån. I går fikk vi filmet masse og knipset litt bilder. Se hvor godt Axel trives i vannet. På kurset er det fokus på vanntilvenning for babyen, mens foreldrene lærer ulike grep å holde babyen på, rygg"svømming", hopp og stup. En veldig fin aktivitet å starte med for de små, ettersom vann er god stimulering av barn tidlig i livet. 

 

..................................................................................................................................................................

Lillegutt var tidlig oppe i dag, før klokken slo 06.30 lå han i sengen sin å pratet. Det er som regel det vi våkner av, vekkerklokke er historie for oss. Morgenduppen er derfor allerede i gang, og jeg har akkurat bakt noen lettvinte proteinrundstykker. Vi venter nemlig besøk både Axel og meg. Blir koselig med to søte små lekende rundt på gulvet i morgentimene. Kommer tilbake med en liten oppdatering litt senere i dag. 

 

Vi sees ♥

 

Videoblogg: Hamster

  • 18.09.2012, 18:21

Hei :) 

Filmet Sally (hamsteret mitt) for et par dager siden da hun lekte seg i reiseburet sitt. Hun prøvde bare å komme seg ut, men det var litt vanskelig: 

 

 

 

Synes?


 

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no