hits

Heidi Gustad

Dette drikker jeg etter trening

 • 02.12.2017, 10:18

SAMSUNG CSC

Denne oppskriften må jeg dele med dere. Etter trening smaker det helt FANTASTISK med denne iskalde og kremete sjokoladeshaken. Har jeg det travelt smeller jeg sammen en shake med kun pulver og vann, men denne er også kjapp å lage. En bedre proteinshake har hvertfall ikke jeg smakt. Den inneholder også minst 20 gram protein. 

Du trenger: 

♦ 3 dl vann

♦ 3 scoop sjokolade proteinpulver (40 gram) 

♦ 3 isbiter

♦ 1 ts peanøttsmør

♦ 1/4 fryst banan i skiver

 

SAMSUNG CSC

Jeg hiver alt i nutribulleten så er den ferdig blandet på 10 sekunder. Du kan også bruke stavmikser eller blender. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

........................................................................................................................................................................................

Her hjemme har vi hatt en rolig og fin morgen med god frokost og lek med lillegutt. Nå er det tid for å komme seg på trening. I dag står overkropp for tur, og etter det skal vi pakke siste rest før vi drar avgårde til flyplassen. Senere i dag tenkte jeg å dele litt bilder av årets adventskalender. 

 

VI SEES! 

Happy monday

 • 17.02.2014, 22:22

Hei

Jeg må bare si at de nye Nike skoene mine er helt fantastiske. Har blitt brukt hver eneste dag i 2 uker nå, og synes de sitter som støpt på foten og gir super demping. Vet det finnes Nike Air max i mange andre farger også, så kanskje det blir et nytt par senere. Har planer om å kjøpe når jeg og Espen reiser til Riga etter påskeferien hvertfall! ♥

Ellers har dagen her gått i ett. Føles litt som et intervall når gjøremålene går slag i slag. Startet dagen med forelesninger på skolen fra 8-12, før jeg gikk bort til treningssenteret og trente x-press styrkeprogrammet mitt. Har allerede kommet over halvveis i programmet, så nå må jeg snart sette igang å planlegge det neste. Etter treningen dro jeg for å handle litt matvarer og forskjellig i byen, for så å dra tilbake til skolen igjen. Der ble det en times tid i lesesalen før jeg møtte noen fra klassen for å øve til eksamen. Tok bussen hjem og fikk gjort litt husarbeid før jeg fikk besøk av mamma som hadde med hjemmebakte horn. Hjemmebakst er jo så godt, så nå sitter jeg mett og god og vurderer snart å finne sengen.

 

I morgen har jeg treningsdate med Tonje allerede kl 06.45! Blir en tidlig start på dagen, men og en sprek en. Skal få svettet litt på gruppetime, og senere på dagen kommer Espen endelig hjem ♥ Vi skal på Fridays å spise middag, og bare slappe av.

 

 

 

Kosetrening

 • 13.02.2014, 19:39

Hei dere!

I dag fullførte jeg siste dag på min aller første praksisperiode. Jeg har hatt det helt fantastisk disse 10 ukene og jeg føler meg heldig som kom på akkurat det sykehjemmet jeg har vært. Fra å være helt blank på stell, har jeg lært å katetrisere, skifte på stomi, måle blodsukker, stelle i seng, forflytningstekniker osv. Veiliederen min har lært meg så utrolig mye, og det er veldig trist at alt er over. Har blitt kjent med mange nye mennesker, som jeg kommer til å savne masse.

På treningsfronten ligger jeg godt an med det nye programmet mitt. I går fullførte jeg økt nr. 2, så i dag tenkte jeg å ta det litt roligere. Det ble litt løping på mølla samt 25 coreøvelser. Jeg satte på stoppeklokka og utførte en og en øvelse i 45 sekunder med 15 sek pause mellom hver øvelse. Hver øvelse utførte jeg kun èn gang, og hele runden tok derfor akkurat 25 minutter. Veldig effektiv og morsom trening!

 

 

Nå har jeg lagd meg en kopp med varm Nesquik og sitter i sofaen med sally sovende ved siden av meg. Her har hun logget siden jeg kom hjem fra trening. Hun er ikke helt i form stakkar, sover mye og spiser dårlig. Håper hun blir bedre!


 

Kakaoen er forresten lagd i Dolce Gusto kapselmaskinen vår. I den kan vi lage utallige mange varianter av både kaffe, kakao, te i tillegg til at vi kan velge om drikken skal være varm eller kald. For min del går det nesten bare i kakao, og det er jo bare superlettvindt når jeg har lyst på 1 kopp med varm kakao!

I kveld får jeg besøk av Tonje, og hun skal overnatte til i morgen. Jeg skal ikke på jobb før i 5 tiden, så vi skal bruke morgendagen på trening og litt lesing.

 

 

2 ukers treningsprogram

 • 09.02.2014, 19:26

I morgen starter jeg opp med nytt treningsprogram, og det ser jeg virkelig fram til. Det går bare over 2 uker og det virker som et veldig spennende og morsomt program. Jeg liker å variere treningen og bytte ut programmene etter noen uker, samtidig som jeg er litt avhengig av å ha en plan å følge. Drar jeg på treningssenteret uten en plan og et mål for treningen blir det ikke alltid fullt så bra. Programmet har jeg funnet på fitnessbloggen, og en mer detaljert beskrivelse på det finner dere HER. Programmet går over 3 dager per uke, med annenhver økt A og B. Samtidig er ingen av dagene like ettersom det veksles mellom tunge, medium og lette dager. På de tunge dagene ligger fokuset på tunge vekter, få repetisjoner og lengre pause mellom seriene, og motsatt på de lette dagene. Noen av øvelsene kan også kjøres som supersett, noe jeg synes fungerer veldig bra. Har du lyst til å teste ut dette programmet anbefaler jeg å lese "bruksanvisningen" HER!

De øvelsene med A og B (markert rødt) skal kjøres som supersett. Da veksler du mellom øvelse A og B til du er ferdig med alle seriene. Med dette programmet får du gått gjennom de store baseøvelsene som er viktig for muskelvekst, styre, oppstramming og mindre fett.

 

Nå gleder jeg meg masse til å komme igang i morgen, for dette har vært en fantastisk uke når det kommer til treningsfronten. På mandagen bestemte jeg meg for å sette av de fleste dagene til gruppetimer, og i dag gjennomførte jeg min 5 denne uka. Nå skal jeg skrive ut programmet før bloggerne starter. Liker å ha med meg programmene på papir og fylle ut underveis i treningen. Vi skrives ♥

 

 

 

 

Let's run

 • 04.02.2014, 21:37

Heihei!

Nå er det så lenge siden jeg har vært innom bloggen at jeg såvidt husket passordet til brukeren min. Men i dag fikk jeg plutselig blogglysten over meg igjen, så klarte ikke holde meg unna. I dag har jeg hatt en veldig grei dag med tanke på flere timer med jobb. Jobbet 8 timer på sykehjemmet og kjørte direkte på jobb på Tromas da jeg var ferdig. Treningen falt derfor bort så jeg tok meg en velfortjent dag fri.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Helt siden jeg fant nike air max joggesko da jeg var i London i påskeferien har jeg ønsket meg et par. For noen dager siden fant jeg årets modell på G-sport, og i går kjørte jeg og Espen for å kjøpe de. Elsker at sålene er så fargerike! Gjett om jeg gleder meg til å teste de ut på morgendagens økt! Deilig med noe nytt på bena.

 


Jeg rakk ikke å få med meg dagslyset da jeg endelig var hjemme i kveld, så bildene ble litt uklare og mørke. Ser frem til lysere tider og ordentlige bilder!

 

I dag reiste Espen tilbake på jobb for 2 uker. Utrolig hvor raskt de 4 ukene han er hjemme går i motsetning til de 2 han er borte. Alltid like trist den dagen han reiser. Jeg får satse på å ha litt på timeplanen for å få dagene til å gå så er han plutselig tilbake. Litt uvant at jeg blir helt alene når han reiser, nå som vi har flyttet sammen i leilighet. Om ikke lenge tenkte jeg å legge meg, men først skal jeg lese sykepleieprosedyrer. Jeg er inne i min nest siste uke i praksis, og etter det venter eksamen. Hjelp, tiden går for fort!

 

 

Ukas første treningsøkt

 • 19.11.2013, 10:38

Heihei!

I dag startet jeg morgenen med å støvsuge hele lieilgheten og tørke litt støv. Det er helt utrolig hvor raskt det støver ned her, men det har sikkert noe å gjøre med all klesvasken de siste dagene. Nå har jeg spist frokost og lest gjennom situasjonsbeskrivelsen til ferdighetslabben på skolen i dag. Vi skal ha om sykepleie til pårørende etter brå, uventede og forventede dødsfall. Hadde noen forelesninger knyttet til døden i går. Det er et veldig vanskelig tema, men også helt nødvendig å lære før vi skal ut i praksis på sykehjem. Skolen starter ikke før halv 3 tiden, så nå drar jeg snart dra avgårde med bussen på tabata på 3t midtbyen. Blir deilig å få trent og ha resten av dagen etter skolen til disposisjon til andre ting.


Toppen min er fra H&M og tightsen fra 2xu.

 

Ønsker alle en fin tirsdag ♥


 

 

Utfordring

 • 27.10.2013, 19:33

 

___________________________________________________________________________________________________________________

Heihei!

Nå er jeg straks på tur ut døren for å få unnagjort ukas siste treningsøkt. Jeg skal møte Espen på senteret og vi skal for det meste trene føtter. Gleder meg skikkelig, for etter treningen skal vi ta boblebad og badstue, det er jo alltid superdeilig etter trening!

Over ser dere utfordringen jeg starter på i morgen. Den skal jeg gjennomføre sammen med noen venninner fra klassen. Har masse motivasjon og gleder meg spesielt til å bedre kostholdet og få mer energi. Føler meg så daff når jeg spiser så usunt. Er så klar for endring på dette og fortsette enda hardere med treningen.

Men nå må jeg bare komme meg avgårde så jeg ikke kommer for sent. Skrives senere!

Passion for fitness

 • 12.10.2013, 18:40

Det er så deilig å kunne trene fast og trives med det. Ingenting slår følelsen etter ei knallhard treningsøkt. Jeg har alltid hatt stor lidenskap for trening, og har igjen startet på et styrkeprogram funnet på fitnessbloggen.Det forrige programmet gikk over 5 uker, mens dette egentlig er et program på 12 uker. Har tenkt å prøve meg på 4 uker før jeg finner ut om jeg fortsetter eller starter på et nytt program basert på mer cardiotrening. Målet med dette programmet er å klare å utføre pull- ups. Det er sykt krevende! I dag gjennomførte jeg min 8 økt på dette programmet, det vil si at jeg har fullført de 2 første ukene. Det er altså 4 treninger i uken = to dager med økt 1 og to dager med økt 2. De resterende dagene i uken bruker jeg som restitusjon eller cardiotrening, eventuelt gruppetimer. Gjennomføres dette programmet 12 uker skal man visstnok gå fra 0-9 reps, men først har jeg som mål å klare 1 rep helt uten hjelp fra strikk eller noen andre hjelpemidler!

 

Jeg synes at det er veldig motiverende å følge et fast treningsprogram.

 

Men nok om trening, nå har jeg masse å gjøre før kvelden kommer. Hele dagen gikk plutselig bort til jobb etter treningen så nå må jeg fortsette på oppgaven jeg skrev på i går.  
Dagens treningsoutfit. Tights fra 2xu og topp fra Kari Traa.

 

Skrives

Still weekend

 • 02.09.2013, 09:21

Hei!

I dag har jeg fri, og det har jeg i morgen også. Skikkelig langhelg, før det blir skole igjen på onsdag. Skal prøve å utnytte disse to fridagene til å skrive på en oppgave jeg startet på i går om hygiene til pasienter. Men først skal jeg på trening. I dag skal jeg på corestep, en halvtimes intervalltime med fokus på høy puls i intervallene, og styrke på coremuskulaturen i styrkedragene. Core betyr kjerne, og da skal vi ta øvelser som går på mage, nedre del av rygg, hofte og bekkenmuskulatur.
I morgen kommer Espen hjem også, og jeg gleder meg kjempemasse. Alltid like godt å få han hjemme, og denne gangen har vi masse vi kan planlegge til leiligheten. Nå er det faktisk mindre enn 2 måneder til vi flytter inn og til vi endelig flytter sammen. Føles litt lenge ut akkurat nå, men har nok å gjøre i mellomtiden med både skole og pakking så skal nok finne noe å fylle tiden med.

Men nå må jeg nesten hive meg i bilen og komme meg avgårde på trening!

 

Nytt treningsprogram

 • 27.08.2013, 23:04

Heihei!

I dag har jeg hatt skole "to" ganger. Først var det skole fra 08.15 -10.00, så fra 16.30- 18.15. Skikkelig upraktisk egentlig, men fikk utnyttet de timene med fri til både trening og lesing. Jeg møtte Tonje på 3t i byen for å gjennomføre dagens treningsøkt. Vi har startet på et helt nytt program som skal trenes 3 ganger i uken. Det er to forskjellige økter (A og B) som skal kjøres annen hver gang. Startet på søndagen med økt A, og fortsatte i dag med økt B. Med denne planen får jeg skikkelig struktur og orden på treningen, og det er noe nytt fra 3- splits treningen jeg vanligvis trener : Bryst + triceps, rygg + biceps, og ben + mage - kjører også mage i slutten av de fleste øktene. Skal prøve å holde meg til dette nye programmet en stund så får jeg se hvrdan det går.


Treningsplanen er tatt fra Fitnessbloggen, og jeg tror den kommer til å fungere kjempebra.

 

De dagene jeg ikke trener dette programmet blir det cardiotrening, eller treningsfri. I går kjørte jeg 4x4 intervaller for eksempel, og i morgen tenker jeg å dra på en gruppetime. Masse muligheter.

 

Etter treningen dro vi på Gløshaugen (NTNU) for å lese, før det bar avgårde på skolen igjen.

 

Nå må jeg snart komme meg i seng, i morgen starter vi tidlig igjen. Er heldigvis ferdig kl. 12 så har jeg resten av dagen på meg til andre ting. Skrives.
 

 

Nytt til trening

 • 06.08.2013, 09:50
Denne shortsen og skoene kjøpte jeg i går på Estado sport, og er superfornøyd. Nytt treningsutstyr gir så mye motivasjon. Jeg gleder meg masse til å kunne trene når jeg kommer hjem, for nå har jeg ikke fått trent på leeenge. Har virkelig fått ladet opp batteriene og jeg kan nesten ikke vente med å knyte på meg skoene for en joggetur. Føler meg veeeldig klar til å starte for fult igjen med treningen så fort jeg er tilbake i trondheim. Men først blir det enda mer sol, bading, is og kos her i Las palmas ♥


 

Yellow

 • 04.04.2013, 21:07

Heiii ♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en knall treningsøkt. Senteret var stappfult men jeg var heldigvis på gruppetime! Ble litt mageøvelser etterpå også. I morgen blir det armtrening, har hatt mange treningsfrie dager så nå er jeg full av energi igjen. 

Treningstoppen kjøpte jeg i London på Niketown! Nike har virkelig de fineste treningsklærne, masse freshe farger i butikkene nå hvertfall. 

 

Tidligere i dag startet jeg å se den siste Amazing Race epiosoden og ble helt hekta. Hvorfor har jeg aldri sett det programmet før..?!. Så nå blir det rett i dusjen før jeg skal slappe av med siste del av Amazing Race.

 

 

 

Nye øvelser

 • 27.02.2013, 21:27

Heei!

Da har vi kommet halvveis i uka og jeg har hatt 2 prøver på skolen allerede, men nå blir det pause før jeg har presentasjon av særemnet neste uke. Har jobbet med oppgaven i evigheter og den har virkelig hengt over meg og stresser meg hver dag. Gleder meg til å bli ferdig!

I dag har jeg faktisk vært på spinning, og det skjer ikke ofte.  Sykling er ikke favoritten, men i dag var det faktisk veldig gøy og sykt hardt. Timen varte i 45 minutter, og det var perfekt siden jeg skulle kjøre gjennom noen nye mageøvelser i tillegg. De fant jeg i Shape-up bladet jeg kjøpte for et par dager siden, og de var mye vanskeligere enn de så ut til så de bør være effektive. 

Prøv ut øvelser på en slik liten ball på neste treningsøkt!, det skal hvertfall jeg begynne med. Viktig å veriere treningen, jeg blir hvertfall raskt lei mine "standard"øvelser. Fant også en annen øvelse som var utrolig bra som ser slik ut:


Spark bak som vises på de to nederste bildene. 

 

Skal kjøre gjennom disse øvelsene på slutten av treningen i morgen, da blir det trening i fritimene! 

 

Skrives.

We work out

 • 16.02.2013, 16:01

Hei!

I dag har jeg og Helle gjennomført nok ei treningsøkt sammen. Godt å ha en treningspartner som er like engasjers som seg selv ♥ Startet med oppvarming etterfulgt av geriljaintervaller før det ble litt styrke på kjernemusklene. Haha, begge er fortsatt stive i bena etter torsdagens benøkt hvor vi tok bulgarske utfall med 8 kilos manualer i hver hånd. Kjempegod øvelse som kommer til å bli å bli lagt inn i mine benøkter framover. Tilslutt tøyde vi spagatene og knipset et par bilder. 


Helle har nettopp startet å tøye til damespagaten og hun er sååå nære på å komme ned! 

Vet ikke om jeg har kommet meg lengre ned enn for noen uker siden. kanskje LITT lenger. He-he, tar sin tid å tøye seg ned i herrespagaten.... 

 

Etter treningen møtte jeg Espen i bassenget siden han hadde svømt mens vi trente. Ble ikke noe svømming på meg siden vannet er iskaldt så vi satt i boblebadet en stund, før jeg dusjet og sminket meg før vi kjørte til byen for å kjøpe lunch. 
Sports-BH fra Pierre Robert. De har kommet med masse kule fagere og de er jo bare helt fantastiske. Har ikke testet ut så mange andre typer, men det er vel fordi jeg er så fornøyd med disse. 

 

Kommer med litt bilder fra dagen vår i byen senere.

Focus

 • 11.02.2013, 22:17

Heeei!

Da er jeg endelig ferdig med alle gjøremål for dagen og kan slappe av resten av kvelden, ikke at det er så mye igjen av den da men... Dagen her har gått utrolig fort, og jeg kickstartet den med e knallhard pumpøkt på 3t. Det er så lenge siden sist jeg var på pump, og hadde helt glemt hvor gøy og tung timen var. Absolutt en av mine favorittimer på lik linje med x- fit og aerobictimer. Timen innehold mange av mine favorittøvelser, og styrkeøvelsene på armene var helt syyke. Får bare håpe jeg ikke er stiv i morgen for da blir det først egentrening i gymmen (styrke) og turntrening senere på dagen. Masse trening, men det er bare godt. Får så mye energi og motivasjon til å trene enda hardere. Elsker å være i en god treningsperiode, og kose meg med treningen. Er ikke så morsomt å dra på trening de gangene man ikke orker å dra seg opp av sengen tidlig om morningene eller er helt tappet for krefter etter en laaang skoledag.Har forresten startet å ta geriljaintervaller de siste dagene og er superfornøyd med denne treningsformen. Jeg løper på mølla i 16 km/h i 20 sek og hopper av bøndet og hviler i 10 sek. Dette gjentar jeg 8-10 runder, før jeg tar 3 minutter pause og fyller på med vann. Deretter hopper jeg på båndet på nytt for 8 nye runder med 20 sekunders full spurt og 10 sekunders hvile før du begynner rett på igjen.. Tilsammen tar jeg 3-4 runder/serier. Supereffektivt som setter virkelig igang fettforbrenningen og god trening for de som ikke liker å løpe i evigheter på mølla.

 

I dag fikk jeg plutselig sååå lyst på enchiladas. Det er utrolig godt og vi byttet ut kyllingfilet med kyllingkjøttdeig og hadde crem fraiche og salat ved siden av. Kjempegodt! ♥

 

Nå skal jeg slappe av med serier før jeg tar kvelden.

Keep going and you'll reach it

 • 28.01.2013, 22:20

Hei!

Da ble det endelig ei ny uke, og siden Espen kommer hjem fra jobb i morgen har jeg faktisk gledet meg til at helgen skulle ende og at denne uken finally kunne komme. Spratt opp da klokken ringte i dag, og var ikke trøtt i det hele tatt. Etter skolen bars det rett på trening, og energinivået har aldri vært høyere. Uansett hvr mye jeg ga under timen hadde jeg masse krefter igjen, kan sikkert ha noe med at jeg byttet ut treningen i går med 20 minutter rokkering her hjemme i stedet. Viktig å restituere litt også, så får man så mye mer energi på neste økt.

Denne ballen er perfekt til magetrening og nå har jeg startet å bruke slike baller til å gjøre kettlebellsving også! Jeg trenger virkelig litt inspirasjon til nye styrkeøvelser, er litt smålei de jeg pleier å kjøre gjennom. Så er det noen som har tips til nettsider med gode styrkeøvelser med enkle forklaringer?I kveld har vi hatt besøk av denne søtnosen:

Vi kjørte bortover til hestsjøen, et stort badevann som var spekt til kjempetykk is, for å trimme hunden. Han har så mye energi, og jeg tror han kunne løpt til jordas ende uten i det hele tatt bli sliten. Det var hvertfall kjempekoselig ute på isen, og på onsdagen skal vi faktisk tilbake for å fiske, isfiske da såklart. Tror vi velger et annet vann hvor det går litt mer fisk, så det kan bli spennende. Jeg har ikke fisket på isen på 3 år, og selv om det som regel blir iiiiiskaldt å sitte der er det helt klart veldig morsomt.

 

nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne klart til skoledagen i morgen. Skrives 

 

Min treningsuke

 • 22.01.2013, 18:00

Hei!

Nå har jeg lagd meg en oversikt over ukas treningsøkter, og håper det gir meg enda mer motivasjon. Tror det er noe jeg vil begynne med videre, selv om det alltid ikke vil fungere å planlegge til punkt og prikk siden det ofte kommer andre ting i veien. Men det er likevel fint å sette seg et mål!

 

Når jeg trener styrke hører jeg aldri på musikk, men når jeg løper er det et must. Her er ukas sangtips fra meg :
 

 

Min første mil!

 • 19.01.2013, 12:01

Hei!

EN MIL PÅ MØLLA GJENNOMFØRT.

I dag ringte vekkeklokken min allerede kl 06.30 så nå føles det ut som det er langt utpå dagen... Men uansett, jeg fikk kjørt mamma og noen venninner på flyplassen før jeg dro på 3t. Haha, senteret hadde ikke åpnet da jeg kom engang, så jeg kjørte meg en tur på butikken for å få tiden til å gå. Dette ble ukas 6 og siste treningsøkt, og den avsluttet jeg med å løpe min aller første mil på mølla. Jeg har tenkt å gjøre det så lenge og i dag bestemte jeg meg endelig! Jeg ble helt utslitt, men for en mestringsfølelse! Totalt brukte jeg 1 time og 1 minutt og da løp jeg på alt mellom 9- 12 km/t. En tid jeg absolutt kan forsøke å slå senere!

Push through the pain because giving up hurts more!

  

 

Spagatene

 • 17.01.2013, 18:35

Hei!

Jeg er egentlig på tur ut døra for å handle, så blir et kort innlegg. Har bare vært på skole og trening i dag, så nå var det godt å slappe av litt hjemme.

På treningen med Helle i dag ble det masse benøvelser og er kjempestiv i føttene nå, også fikk jeg tatt noen bilder av hvor langt jeg kommer ned i spagatene. SKAL klare å komme meg ned i alle 3 (dame med høyre fot foran og motsatt + herrespagaten) før sommeren. Blir masse tøying på turntreningene så skal jeg prøve å smette inn litt tøying ellers også :)

   


Nå må jeg komme meg avgårde. Skrives ♥
Tribal Roots

 • 16.01.2013, 15:32

Hei!

Da er vi halvveis i uken allerede! Jeg var hjemme fra skolen ganske tidlig i dag, og litt senere skal jeg møte Linn og Helle for litt shopping før det blir trening med Trine. Vi skal teste ut den nye gruppetimen: Tribal Roots, som skal være en allsidig  treningsøkt hvor bevegelsene skal komme fra kroppens kjernemuskulartur. "Tribal Roots er en energisk danseklasse med bevegelser inspirert fra afrikansk dans. Dette er en frigjørende time med herlige rytmer fra afrikansk trommemusikk, hvor du kan slippe deg løs og ha det gøy. Dansen i Tribal Roots består av store dynamiske bevegelser som utfordrer kroppen til å bevege seg på nye måter"
Hjemmetrening

 • 15.01.2013, 16:50

Heia!

Skoledagen gikk unna fortere enn forventet siden gymmen ble avlyst pågrunn av at det ikke var mer enn 0 grader mot veggene i salen og 8 grader i midten av den  :) Jippi, håper det gjentar seg. Så jeg kjørte like gjerne hjem og tok litt magetrening med ball og rokkering. Greit å trene litt hjemme av og til, så fikk jeg sett et tv-program mens jeg holdt på også. Når man står med rokkering er det jo perfekt å se favorittprogrammet sitt samtidig, så går tiden så mye raskere.

 

Disse øvelsen er veldig effektiv og tung. I tillegg pleier jeg å ta armhevinger, planke og noen andre mageøvelser på ball. Jeg har tenkt å skrive et mer detaljert innlegg om mageøvelser på ball senere når jeg har bildene klare.

I kveld skal jeg å min første turntrening!! wii, gleder meg veldig til å se hvordan treningen blir. Er et par år siden forrige gang jeg gikk på turn, så det blir nok litt utfordrende å komme igang på starten. 

Release Your Potential

 • 14.01.2013, 21:30

Hei!

Nå er jeg endelig hjemme, og har endel småtterier jeg må få fikset får jeg kan legge meg. For en herlig og innholdrik dag dette har vært! På skolen hadde vi studieorientering og jeg fikk masse ideer til hva jeg kan gjøre etter videregående. Har følt meg helt blank så lenge, men nå har jeg hvertfall fått noen ideer om hva jeg bør søke meg inn på! :)

Jeg og Espen fikk kjappet oss å gjort unna vasking av hus og kokkelering av pitapizza etter skolen før vi kjørte avgårde til Værnes. Nå blir han borte i 2 uker på jobb, alltid like kjedlig når han må reise ut for å arbeide. Men uansett, jeg kjørte rett på trening og timen jeg tenkte å booke meg på var fullbooket, og ikke nok med det var ALLE 3d-møllene OG ellipsemaskinene opptatt (og ja, det var flere i kø). Det eneste ledige apparatet som funker som oppvarming var èn romaskin, så da ble det litt roing før styrke på mage + rygg. Ser ut til at det er mange som har startet nyåret med trening, så fult som det var!

Proteinshaken jeg lagde meg nå nettopp må være den enkleste og beste jeg har lagd hittil. Helte bare ei flaske Bendit- Smothie og 2 skjeer sjokolade proteinpulver i shakeren og ristet det sammen. Enkelt, ikke sant?

 

 

 

Meldt meg på turn

 • 10.01.2013, 21:34

Hei!

Har glemt å fortelle at jeg har meldt meg på turn igjen! Treningen starter allerede neste uke og gleder meg kjempemasse. Er en stund siden jeg har gått på turn nå, og skal trene hardt for å lære meg nye ting. Skal hvertfall tøye meg ned i spagatene, tror herrespagaten kan bli en utfordring så nå bør jeg virkelig begynne å tøye.

I morgen har jeg matteprøve i funksjonslære, så fikk utnyttet fritimene på skolen i dag til å øve. Det er heldigvis ikke det aller verste temaet, så får virkelig håpe det går bra i morgen, så blir det godt å ta helg etterpå. I kveld har jeg vært på gruppetime på 3T igjen. Ble Bootcamp 60 minutter, og det er virkelig en hard time alle som går på 3T bør prøve.
Nå skal jeg og Espen kjøre hjem til han så må dra. Skrives ♥

Work harder with music

 • 09.01.2013, 16:40Dagens treningsøkt: armer og mage

 • 05.01.2013, 14:54

Hei!

I går handlet jeg og Espen hver vår proteinshaker og forskjellige ingredienser til smoothie, så da jeg sto opp lagde jeg klar dagens lunch. Jeg brukte ikke noen spesiell oppskrift så lagde egentlig bare min egen med ingredienser jeg fant i forskjellige oppskrifter, og den ble faktisk veldig god. Vi var på plass på 3t kl 12.30 og trente i godt over 1. time. I dag var det armer og mage som sto på planen + ligg rygg, så nå kan vi bare slappe av å gjøre akkurat det vi vil resten av dagen :)

Her er min oppskrift på proteinshaken:

♥ 1/2 boks cottage cheese

♥ Litt ublandet funsaft

♥ Frosne bær. Jeg brukte jordbær, bringebær og banan

♥ Skummet melk

♥ Blåbærbiola

♥ Vann

♥ Sjokolade proteinpulver

Jeg målte ikke opp hvor mye vann  og melk jeg brukte men blandet det hele til det ble passe tykt slik jeg liker den. Bare å blande etter ønsket konsistens :)

Etter at jeg fikk meg kompresjonstights i julegave har jeg ikke klart å bruke noen av de gamle. Det er så sykt mye bedre og i går skaffet jeg meg en fra Nike og den var kjempebehagelig å ha på seg.
I kveld tror jeg det blir kino dersom det er noen bra filmer som går :) Nå skal jeg hoppe i dusjen, vi blogges ♥


 

 

Sporty

 • 01.01.2013, 17:14

Hei!

Nå har jeg endelig fått kommet igang med treningen igjen, er så deilig å være helt frisk etter at jeg både har hatt influensa og farang i jula. Det har ført til null energi i mange dager og dermed null trening.. Har trent de siste 3 dagene nå da hvertfall, og i dag ble det 45 minutter med pulsstep. I dag er det jo 1. januar så det kunne ikke blitt bedre enn å startet det nye året med ei god treningsøkt. Har også fått testet ut det nye treningstøyet mitt som jeg fikk til jul, og jeg vil virkelig anbefale kompresjonstightsen fra 2XU.

 

Feiringen i går ble kjempebra med god mat også lagde vi quiz, så det ble bra. Dro ut i 12 tiden og sendte opp raketter, super stemning. Jeg tok endel bilder så får se om det kommer noen her på bloggen senere. Skolene starter allerede i morgen, men heldigvis er det fagdag så vi slutter kl. 1 så det får bare gå. Blir nok godt å komme tilbake til normalen også :)

Trening next

 • 10.09.2012, 17:36

Hei!

Nå er jeg påvei ut døren for å dra på trening. Blir en liten 30 minutters x-fit økt på 3t. Elsker at den gruppetimen er så kort, særlig når man er sliten etter en lang skoledag. 

Workout

 • 29.06.2012, 11:00

Hei! Allerede klokken 9 i dag var jeg og Helle på plass på 3T for siste treningsøkten denne uka. Ble litt intervaller på møllen og litt styrke i dag. Deilig å være ferdig med treningen så tidlig på dagen. Så om en halvtime reiser vi ned til byen for å ta bussen til Selbu.Ferdig med løpetesten!

 • 21.05.2012, 14:59

Heeei!

Endelig er løpetesten overstått! Den gikk overraskende bra, og jeg har forbedret meg en god del siden i høst. Fikk 5, og det var virkelig på tide. Føler jeg har trent masse den siste tiden, så var godt å endelig få vist at jeg kunne klare det. Vet ikke hvor lang selve løypa er, men tiden min i dag ble på 12 min og 13 sek, en forbedring på 52 sekunder fra i høst.


Her var vi veeldig slitne.Været er helt perfekt i dag, og jeg har fått solet meg en time siden jeg kom hjem fra skolen. Håper at de holder seg slik en stund til.

Fant igjen turndraktene mine

 • 06.04.2012, 10:21

Heei!

Haha, fant nettopp igjen turndraktene mine som jeg brukte for 6 år siden. Merker at jeg savner å gå på turn ♥ Jeg gikk på nidaros, men har også gått på Trondheims turnforening.siden jeg ikke har brukt de på år og dag, fikk jeg litt lyst til å se om jeg klarte å få de på meg også:
Er ikke akkurat like myk som jeg var sist jeg brukte de..

Tror ikke jeg har noen bilder på pc'en fra da jeg gikk på turn. Men kan vise en minifilm av de små snuttene som ble tatt:


 

Ferdig med dagens økt

 • 05.04.2012, 13:00

Hei!

Har akkurat fullført dagens treningsøkt som ble en time med B-step. Utrolig moro, og siden timen var litt utfordrende, gikk det kjemperaskt. Elsker å dra på gruppetimer, så mye mer motiverende.

 kjempekjempekjempebra sang!

Trene med rokkering

 • 29.03.2012, 16:28

Hei! I dag bestemte jeg meg for å montere rokkeringen jeg kjøpte meg for flere måneder siden.Den har ligget i esken sin så lenge nå, så nå er den hvertfall montert. Vet at rokkering er veldig bra trening for magen, men da må man ha en rokkering med litt tyngde på. Fungerer ikke så godt som trening med en liten plastikkrokkering, tipper jeg. Min er hvertfall 1350 gram og ganske stor. De som er beregnet for trening er veldig enkle og bruke, så de fleste får det til. Kommer til å bruke den mest når jeg skal se på TV, for da blir det ikke så lagdrygt.

Squash

 • 21.03.2012, 17:39

Hei!

Da har vi kommet halvveis i uken, og bare 2 skoledager igjen før helg. Var deilig å få unnagjort prøven i dag, og vi fikk slutte i halv 1 tiden. Siden jeg og Helle skulle på 3t rett etter skolen, rakk vi oss en snartur innom city syd for å kjøpe oss mat først også.på 3t spilte vi squash i èn time. Tiden går kjemperaskt når man spiller, også er det litt trening i det også. Synes det er lurt å ta treningen rett etter skolen når det ikke har blitt scooterføre ute enda, så slipper jeg å dra så mye fram og tilbake med bussen. Men til gjengjeld har jeg måttet frakte rundt på to racerter i hele dag.

Har så mye overskudd for tiden, og har ikke fått trent særlig de siste to ukene, så derfor ble det litt styrke etter squashspillingen også. Føler fortsatt at jeg har energi nok til mer trening. tror nok at man får mer energi for mer man bruker, kjennes hvertfall slik ut! kanskje jeg rekker å presse inn en liten økt i morgen, men kan bli litt travelt siden vi har langdag på skolen. Så skal jeg og Elisabeth til frisøren i byen rett etter skolen, begynner å bli en tradisjon at vi klipper oss sammen nå ♥

Trening- en god start på dagen

 • 16.03.2012, 14:57Hei! Sto opp tidlig i dag selv om vi har fri, for å rekke å trene før jeg reiser til aure. Har ikke fått trent en eneste dag denne uka, så i dag dro jeg på functional moves. Så dro jeg rett hjem for å pakke ut masse pappesker og få på plass alle tingene.

 

  ♥

Ny treningstights

 • 11.03.2012, 15:53

Hei!

Sto opp tidlig i dag, og dro på trening til klokken 11. Herlig å bli ferdig så tidlig, og i tillegg fant jeg en kjempefin treningstights som jeg kjøpte. Merket heter MXDC SPORT, og den kostet 400 på 3t. Deilig med nytt treningstøy!  ♥ 


 

 


 

Step&Pump

 • 12.02.2012, 22:20

Heihei! Har vært på en knallhard treningsøkt på 3T, og timen varte i 75 min. Så nå er jeg fornøyd med innsatsen for denne uka. Har bestemt meg for å klare å komme meg ned i alle spagatene også, så nå kommer det til å bli masse tøying på meg. Han vise senere hvordan jeg ligger an fra nå av.


ehh, ja. kjempebra kvalitet..

 

Trening

 • 08.02.2012, 16:48

Hei!

stikker straks på 3T og møter Helle ♥  Vi skal på gruppetimen bootcamp, gleder meg. Skal bli godt å få brukt opp de siste kreftene, ikke at det er så mye igjen etter de lange skoledagene. Har nedtelling fram til vinterferien allerede..

Ellers idag har vi kjøp oss ny leilighet. Vi har leid her vi bor nå i snart 4 år, så nå ville mamma kjøpe ei ny leilighet. Så om en måned flytter jeg om mamma inn i ei ny leilighet. Blir ikke lange biten å flytte, den ligger vel 5 min unna. Men skal bli gøy å begynne med bakkingen, tipper det kommer til å ta sin tid!


006Soverom2
Dette blir vel mitt rom, selvfølgelig andre møbler da.

 


Kjøkkenet.

 

Har ikke tid til å laste opp flere bilder nå, bussen går om 10 min, så må stikke.

 
Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no