hits

Heidi Gustad

Christmas eve

  • 24.12.2013, 14:27

Hei og god jul til dere alle. ♥

Nå er jeg hjemme hos mamma og her har overnattet til i dag. Jeg våknet i 9 tiden for å se litt tv og ikke minst tre nøtter til Askepott kl 11. Vi spiste kveldsmat med masse pålegg, hjemmebakte horn og grøt i gårkveld før det ble pynting av treet. Julestemningen er virkelig på plass i leiligheten og vi har vært i gang med forberedelser til maten i flere timer allerede. 

Litt senere på dagen kommer Tonje, Daniel og Egil for å spise og åpne gaver sammen med oss. Vi skal spise både ribbe og pinnekjøtt og det er jammen ikke mange timene til vi sitter samlet rundt bordet. Håper alle nyter dagen til det fulle og koser seg.

 

 

 

 

Langhelg i Oslo

  • 06.12.2013, 20:05

Hei!

Tidligere i uken bestilte jeg og Espen hotell i Oslo for å ta en liten ferie fra jobb og egentlig bare slappe av. I går arbeidet jeg til 14.00 så da kjørte vi direkte og vi kom faktisk ikke fram før 2 i natt. Vi brukte 12 timer på en strekning som sikkert tar maks 7 timer. Vi måtte ta noen omveier pågrunn av trailere som hadde kjørt av veien hvor vi skulle kjøre. 1 time før vi kom til oslo sto vi i 4 timer i stillestående kø, også pågrunn av ulykker. Tiden gikk uansett overraskende fort men vi var dødsslitne da vi ankom hotellet. I dag sto vi opp i 9 tiden for å få med oss frokosten før vi tok t-banen til sentrum for litt shopping. Det er så koselig å gå i gatene å handle nå som det nærmer seg jul. Det er mennesker overalt og vi har kost oss masse hele dagen. Til lunsj spiste vi på fridays hvor det både ble burger og dessert.I dag fikk jeg kalendergave av Espen. Fikk 2 par sokker, ei truse og hvite sjokoladefrosker og ett hvitt sjokoladehjerte. Over er noe av det jeg fikk ♥. I morgen er det hans tur til å åpne ettersom vi åpner annenhver dag.Vi fant noen supersøte badekuler da vi var på shopping i dag, og da passer det perfekt at det er badekar på hotellrommet. Tenker å fylle det opp og ta et bad litt senere i kveld eller i morgen. kvelden skal bare nytes til avslapping på hotellrommet med tv og litt mat i restauranten.

 

 

Gårsdagens julegrantenning og ny måned

  • 02.12.2013, 22:32

Hei!

Nå er det endelig desember, og snart jul. Det kjente jeg virkelig i går da jeg våknet og endelig kunne skrape flaxkalenderen min og tenne det første lyset i adventsstaken før jeg dro på jobb. I år har jeg og Espen lagd en liten vri på gavekalenderen. Vi har lagd 12 gaver hver og gir derfor èn gave annenhver dag. Dette er faktisk vårt tredje år hvor vi har lagd gavekalender til hverandre ♥ Tonje lå over fra lørdag til søndag, så i går da vi sto opp stekte vi rundstykker og koste oss på morgenkvisten før det ble jobbing. Rett etter jobb kjørtejeg og Espen til mamma for å "feire" 1 desember med mange i familien. Hun hadde stelt i stand både kjøttsuppe, grøt, marsipan, pepperkaker, mandariner og masse godt. Leiligheten var fylt med julepynt, julestjerner i vinduet og god stemning. Vi gikk ned til sentrum for å se julegrana bli tent da det var blitt mørkt, slik vi har gjort flere år.

også tok jeg endel bilder hjemme til mamma:
Nå er det farmen på skjermen og etter det skal jeg komme meg i seng før en ny dag på sykehjemmet venter. Har allerede kommet i andre uke i praksisen, og begynner å komme ganske godt inn i rutinene på jobb nå.

 
 

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no