hits

Heidi Gustad

Godt nyttår!

  • 31.12.2012, 22:51

 

Julegavene mine

  • 25.12.2012, 18:00

Hei!

Håper alle hadde en fantastisk julaften i går. Her lagde vi både ribbe og pinnekjøtt og vi brukte flere timer på gaveåpningen. I år hadde jeg ikke noen spesielle julegaveønsker, men fikk masse jeg virkelig trengte og er superfornøyd med alt.

Her er noen av mine gaver:


Kompresjonstights, treningssko og gavekort fra xxl og sentergavekort


Primer

Skivotter, sokker og hals


Høytaler


Jeg fikk iphone5 av verdens beste kjæreste ♥ Tusen takk! Trengte virkelig en ny telefon siden skjermen på min forrige mobil har vært knust i noen måneder nå... Er kjempefornøyd med iphonen allerede, og har fått lastet ned forkjellige apper i dag så mangler bare å bestille noen deksler :)


Smykke, ørebobber, veske og lommebok


Lave mørkeblå converse


Penger

Tusen takk til familien, venner og kjæresten for gavene :)

 


 

Julaften

  • 24.12.2012, 13:17

Hei! Jeg vil bare ønske alle god jul ♥

Endelig ble det julaften, og jeg skal feire den på aure sammen med pappa, Linda, Håkon, Martin, Tonje og Daniel. Jeg, Tonje og Daniel kom hit i går til pyntet tre og masse julestemning. I dag var vi oppe ganske tidlig for å få med oss litt julebarnetv, og nå har jeg akkurat sett Tre nøtter til Askepott. Tradisjon hvert år!

Jeg har ikke fått blogget på en stund siden jeg har vært syk også har det vært litt sykdom i familien osv. Men nå begynner jeg heldigvis å bli mye bedre, og siden det er ferie så skal jeg få prøvd å blogget litt. Kanskje jeg lager et innlegg i morgen om julegavene jeg får :) På torsdagen var jeg med Elisabeth og vi ordnet klart til vors før vi dro på juleball, her er noen bilder:


To av bildene lånte jeg av Elisabeth.  

 

Julebord

  • 13.12.2012, 21:44

Hei!

Dette innlegget skrev jeg egentlig på søndagen men da var det noe feil med opplastningen av bilder og har faktisk ikke hatt tid får nå til å legge det ut.

Men uansett, vi jentene hadde julebord sammen fra lørdag til søndag. På lørdagen spiste vi middag på Da Vinci også lå alle over til Elisabeth til søndagen. Selve julemiddagen lagde vi på søndagen, og det ble supermasse god julemat og masse godteri og dessert. En kjempefin helg med en god gjeng.

Fra lørdagen:Bilder fra søndagen:

Nå har jeg og familien drevet og bakt i flere timer, og vi har hittil lagt 7 sorter. Blant annet marsipan, karameller, lussekatter, sjokoladerisboller, kokosboller osv. Nå skal vi steke krumkaker før vi kan si oss ferdige!

 

 

Russebilder

  • 08.12.2012, 00:20

Hei!

I dag var det russefotografering, men siden Elisabeth hadde med kamera tok vi og noen andre jenter i klassen bildene selv. Ble kjempemange bilder men her er en liten samling:


I morgen skal hele venninnegjengen samles, for vi skal ha julebord som varer frem til søndagen. Men før det blir det jobb og trening, men nok unødvendig snakk.  Nå må jeg kjappe meg å pakke sakene mine og kjøre til byen å hente Espen.

Sjokoladedrøm

  • 05.12.2012, 17:51

Hei!

Nå skal Espen, Egil og jeg snart kjøre til værnes for å hente Tonje som kommer med flyet fra Malaga. Hun har vært borte siden skolene startet, men nå skal hun være hjemme helt til januar. Vi har vi bakt kake til hun kommer, den heter sjokoladedrøm og er supergod. Vi får smake på den i kveld etter pizzaen så får vi se om den ble vellykket, har aldri bakt den før.Tonje♥Julekalendrene mine

  • 03.12.2012, 19:52

Hei!

I år har både Espen og Mamma vært så snille å lagd gavekalender til meg! I tillegg har jeg fått to flaxkalendere og en sjokoladekalender, så det er mye å glede seg til hver morgen i desember. Jeg og Espen lagde til hverandre i fjor også, men i år trodde jeg at det bare var jeg som hadde lagd til han, så der tok jeg feil. Morsomt at vi begge har klart å holde det hemmelig for hverandre mens vi har lagd det, i to år på rad.

 

Julekalenderene fra mamma:

    

Fra Espen:

 


 

Oss to i Oslo

  • 01.12.2012, 19:54

Hei!

Nå er vi tilbake til hotellet igjen etter noen timer i byen. Vi fikk kjøpt noen få julegaver og spiste middag på Egon, her en noen bilder fra dagen:

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no