hits

Heidi Gustad

Holmenkollen

 • 30.11.2012, 22:12

Hei!

Vi fikk skjekket inn på hotellet allerede klokken 3 i dag, og vi satte bare fra oss bagasjen på hotellrommet før vi tok T- banen ned til sentrum. Vi var skrubbsultne så vi satte oss på Friday's å spiste en kjempegod biff, og oreomilkshake til dessert. Vi orket ikke noe særlig shopping i dag, men vi tittet innom noen butikkker likevel og jeg kjøpte meg et par øredobber. Blir nok en snartur innom sentrum i morgen også. I kveld har vi badet i bassenget og boblebadet de har her på hotellet og sett Norske Talenter. Veldig deilig å slappe av på hotellrommet etter en lang dag, og i morgen skal vi stå opp til frokosten så blir det trening og bading, før litt handling.


Bik Bok

 


 

Snart i oslooo

 • 30.11.2012, 13:31

Hei! Nå har vi snart kommet frem til hotellet. Vi startet å kjøre i 8 tiden i mårest, og nå er det vel bare 1 time igjen å sitte i bilen. Har hittil tatt 6 timer! Tiden har egentlig gått veldig fort, og vi har stoppet et par ganger på statoil å kjøpt oss boller og litt annet forskjellig. Har lakkert neglene med min nye neglelakk fra deborah lippmann og kjørt litt, men nå ble det egentlig veldig kjedelig. Neglelakken var forresten veldig fin og litt " julete" og den er fra kleins. Masse kø og veiarbeid akkurat her hvor vi kjører nå, skal bli godt å komme fram å strekke på bena.

Julestemning

 • 29.11.2012, 22:07

Hei!

Tenk at det bare er 2 dager igjen til desember! Tiden går så raskt og plutselig er det juleferie, det er faktisk ikke mange skoledagene igjen nå. Jeg har ikke kommet så veldig langt med julegavene så satser på å få kjøpt noen i helga, men jeg har klart å bli ferdig med gavekalenderen til Espen. Jeg har stått å hengt opp gave etter gave i en stund nå, og nå er alle gavene på plass til 1. Desember :)

 

Har du lagd kalender til noen før?

 

Langhelg

 • 29.11.2012, 19:31

Hei!

Ahh, deilig meg helg. Vi har fri fra skolen i morgen og vi hadde faktisk fri i går også, men føler uansett at det har vært nok en stressende uke. Vi hadde prøve i religion og innlevering av spansk i dag så nå har jeg bare igjen å øve til fagsamtalen i norsk som jeg skal ha på mandagen.

Helgen skal jeg tilbringe i oslo sammen med Espen. Vi skal kjøre tidlig i morgentidlig slik at vi kommer fram i rimelig god tid og kan skjekke inn på hotellet ikke så alt for sent. Vi skal ligge på Holmenkollen Park Hotel Rica fra fredag- Søndag, og vi skal kjøre bil begge veiene. Blir nok til at vi bytter på å kjøre siden det er over 50 mil fra Trondheim- oslo, så det tar nok sin tid. Gleder meg kjempemasse, og vi skal gjøre unna litt julehandling og bare kose oss. Det fungerer ikke å kopiere bilder fra hotellet på nettsiden så jeg kan vise litt bilder i helga dersom jeg får tid.

Etter skolen i dag dro jeg en snartur til Sirkus- shopping, og jeg fant fine sminkeorganiseringsbokser, eller hva jeg kan kalle det. Her er hvertfall noen bilder jeg rakk å ta før kameraet blekket:

 

Har ikke fått ordnet det jeg skal ha oppi enda, dette var mer som en testing :) Jeg kjøpte en liten og en stor og begge to er fra Søstrene Grene. Der har de supermasse nyttige og forskjellige rare saker å finne.

Nå får jeg hive meg rundt og begynne å pakke. Skrives kanskje i kveld eller når vi er fremme i Oslo :)

 


 

Hyttetur

 • 25.11.2012, 19:07

Hei!

Har vært på hytta i husdalen (halvtime fra orkanger) i helgen sammen med Espen. På fredagen ble det trening på orkanger før vi kjørte oppover til hytta og slappet av med spill og godteri resten av kvelden. Det var sykt kaldt inne i hytta da vi kom, bare 4 grader så vi fyrte opp i ovnen helt til det ble 30 grader. I går var vi på Orkanger å handlet litt julegaver og spiste på kafe. Egentlig er det ikke så mye å fortelle, bortsett fra at vi har fått slappet av og hatt en fin hyttetur uten verken internett eller mobilsignal. Litt kjedelig at snøen har smeltet bort og at det ikke ble skitur, men det får vi ta igjen litt senere i vinter når Tonje kommer hjem fra Spania for da blir det kanskje helgetur til Røros. 

Vi kjørte hjem ganske tidlig for å dra på jobb, og etterpå skulle vi lage oss wok til middag så vi dro å handlet inn på Euroasia, en butikk med litt andre matvarer og jeg fant endelig hoisinsaus og de aller beste nudlene! Perfekt butikk å handle inn til wok på!
Drar å henter Espen

 • 19.11.2012, 20:08

Hei!

I dag har jeg fått pugget litt til gymprøven vi har i morgen, og nå skal jeg snart kjøre til værnes å hente Espen. Har ikke sett han på snart 2 uker så gleder meg kjempemasse!nå må jeg nesten kjøre, skrives! :)

IKEA og Breaking Dawn

 • 17.11.2012, 10:05

God morgen!

Så deilig det var å vokne idag når det ikke var noe skole å stå opp til. Lørdagene må være de beste dagene, ja bedre enn søndagene for da gjør jeg alt jeg ikke har fått gjort enda.. Så nå har jeg kommet meg igang, og spist havregryn og funnet frem litt utstyr jeg må fikse til julegaver. Jeg og Linn var på IKEA i går, så vi fikk kjøpt inn litt julepapir osv. Det har kommet inn masse fint der allerede som hører julen til. Vi spist middag der, vegetarboller og couscous,  før vi gikk rundt å kiket på utstillingene og handlet. Vi hadde litt vell god tid så vi kjørte til torget da vi var ferdige. Det stengte selvfølgelig akkurat da vi kom, så vi hadde 1 time å vandre rundt i byen på, før vi skulle møte Trine på novaen. Vi så Breaking Dawn part 2, og jeg synes hvertfall at den var veldig bra. Jeg har ikke lest bøkene (bare nr.1) så jeg hadde ikke noen spesielle forventninger, så vet liksom ikke om filmen levde opp til boken.


Jeg orket ikke å drasse med meg kameraet i går, så tok mobilbilder heller.

 
Litt bilder fra min morgen.

Nå skal jeg få gjort unna litt småtteri før jeg kanskje kjører bort til 3t og løper litt. Har trent nok styrke de siste dagene, så skal jeg trene i dag så blir det for det meste løping :)Nuestra casa del futuro

 • 14.11.2012, 14:35

Hei!

Nå skal jeg øve til spanskfremføringen vi har i morgen, og for en gangs skyld er temaet litt morsomt å skrive om. Vi er grupper på 3 som skal beskrive våre fremtidige drømmehus. Jeg og Helle satt igjen på skolen og arbeidet med oppgaven i stad, så nå skal jeg gjøre siste finish på powerpointen og lese gjennom stoffet før jeg kan si meg ferdig.
Verdens beste genser fra Spania

Nå har jeg rigget meg til i sengen med pc og smågodt, og klar for litt skolearbeid


Helt svart på sokkene etter skoene...

Senere i dag skal jeg på gruppetime på 3t. I dag blir det bootcamp med Trine og Helle :)

 

Hvilket stjernetegn passer DU med? Del 2

 • 11.11.2012, 20:40

Her kommer andre del av innleggene om stjernetegnene:

 

LØVEN 23. juli til 23 august

Det andre ildtegnet: Stolt, generøs, tillitsfull, energisk, dominerende, autoritær, varmhjertet

Hersker: Solen

Farge: Orange

Lykkestener: Rubin, diamant

Metall: Gull

Hvilket stjernetegn passer jeg best sammen med:

Den MANNLIGE løve

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren  ♥  ♥    ♥
Tyren            
Tvillingene  ♥  ♥  ♥
Krepsen            
Løven      
Jomfruen            
Vekten          
Skorpionen            
Skytten      ♥
Steinbukken            
Vannmannen          ♥  
Fiskene          

Den KVINNELIGE løve:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren  ♥  
Tyren            
Tvillingene ♥ 
Krepsen            
Løven    
Jomfruen          
Vekten        
Skorpionen          
Skytten    ♥
Steinbukken          
Vannmannen            
Fiskene          

Ytre kjennetegn:

Den mannlige løven har ofte en lang, kraftig overkropp, med korte ben og sterke hender, stort hode med tykt, silkebløtt håt, bred hake og varme, lyse øyne.

Den kvinnelige løven har ofte lang overkropp med korte ben og stolt holdning, bredt ansikt med store øyne, små ører, liten nese og kort hals.

 

 

JOMFRUEN 24. august til 23. september

Det andre jordtegnet: Nøyaktig, metodisk, arbeidsom, kritisk, intelligent.

Hersker: Merkur

Farge: grå eller marineblå

Lykkestener: Lyserød kvarts, hyasint.

Metall: Kvikksølv.

Hvilket stjernetegn passer jeg med?

Den MANNLIGE jomfru:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren            
Tyren  ♥  ♥
Tvillingene          
Krepsen     ♥   
Løven     ♥       
Jomfruen      
Vekten            
Skorpionen          
Skytten            
Steinbukken ♥  ♥ 
Vannmannen          
Fiskene     ♥     

Den KVINNELIGE jomfru:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren            
Tyren  ♥
Tvillingene        
Krepsen        
Løven            
Jomfruen      
Vekten        
Skorpionen          
Skytten            
Steinbukken
Vannmannen        
Fiskene            

Ytre kjennetegn:

Den mannlige jomfruen har ofte magre skuldre og tynne fingre, fint hår som stadig blir tynnere, lang nese, liten hake og klare øyne.

Den kvinnelige jomfruen har smal kropp, slanke ben og små føtter, rette skuldre, langt hode med mandelformede øyne, lang nese og bred munn.

 

 

VEKTEN 24. september til 23. oktober

Det andre lufttegn: Rastløs, allsidig, sprudlende, intelligent, artistisk, snakkesalig

Hersker: Venus

Lykkestener: Diamant, opal

Metall: Kobber

Hvilket stjernetegn passer jeg med?

Den MANNLIGE vekt:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren        
Tyren      
Tvillingene  
Krepsen          
Løven        
Jomfruen        
Vekten    
Skorpionen            
Skytten          
Steinbukken            
Vannmannen  ♥    
Fiskene    

Den KVINNELIGE vekt:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren        
Tyren        
Tvillingene  
Krepsen        
Løven        
Jomfruen          
Vekten      
Skorpionen            
Skytten          
Steinbukken            
Vannmannen    
Fiskene        

Ytre beskrivelser:

Den mannlige vekt har som regel rund, velformet kropp med tynne og kraftig hofter og lår, kort hals, firkantet hode med en amorbuet munn og kanskje smilehull.

Den kvinnelige vekt har ofte middels bygning, kraftige former og pene ben, lyst hår, bred hake, bleke øyne, og hjerteformet munn med smilehull.

 

 

Skorpionen 24. oktober til 22. november

Det andre vanntegn: energisk, uavhengig, lidenskapelig, målbevisst og sympatier

Hersker: Mars

Farge: Dyp rød

Lykkestener: Topas, malakitt

Metall: Stål

Hvilket stjernetegn passer jeg med?

Den MANNLIGE skorpion:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren            
Tyren          
Tvillingene            
Krepsen    
Løven          
Jomfruen          
Vekten            
Skorpionen        
Skytten            
Steinbukken      
Vannmannen        
Fiskene  

Den KVINNELIGE skorpion:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren            
Tyren            
Tvillingene            
Krepsen  
Løven            
Jomfruen          
Vekten            
Skorpionen        
Skytten            
Steinbukken      
Vannmannen          
Fiskene  

Ytre kjennetegn:

Den mannlige skorpion har ofte kraftig benbygning med muskuløse ben og store, butte hender, stort hode med buskete øyenbryn, stor nese, dyptliggende, gjennomtrengende øyne og fast munn.

Den kvinnelige skorpion har en sterk, senet kropp med slank figur, mørkt, fint hår, skarpe trekk med markerte øyenbryn, gjennomborende øyne og små ører.De fire siste stjernetegnene kommer i en del 3 :)

10.11.2012

 • 10.11.2012, 23:39

Hei!

Nå er det ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem fra Helle, så må snart legge meg før det blir jobb og pugging til prøve i morgen. Jeg har vært ute siden 12 i dag, for da skulle jeg, Elisabeth og Trine dra innom jobben til Linn på bakeriet for å spise lunch. Da Linn var ferdig dro vi på Sirkus shoppingsenter for å kjøpe inn litt gaver osv. Etterpå dro jeg tilbake til Heimdal å hentet Helle på jobb siden vi skulle trene i dag også. Ble en kjapp økt på 3t før dem stengte, så rett på rema for å handle inn middag. Ellers i kveld har vi bare slappet av og lagd oss taco og sett litt TV.

 
Cir.Cuz som hadde konsert på senteret mens vi var der.

 

Tenkte å ta outfitbilder i dag, men er vanskelig uten en fotograf, men ble et par bilder hvertfall:


 

Shopping og 50% på BikBok

 • 08.11.2012, 21:41

Hei!

Hver tirsdag og torsdag har jeg 2 fritimer, og i dag utnyttet jeg og Helle disse med en maksimal hard treningsøkt. Ble masse armtrening, og i morgen skal vi spille squash og dra på x- fit time. Så nå er vi godt igang med treningen igjen. Etter skolen kjørte jeg, Helle, Linn, Elisabeth og Trine til City Syd for litt shopping. Var 50% på hele bikbok i dag, og dere kan tro det var masse folk og kaos inne på butikken. Det var umulig å prøve noe av det jeg kjøpte, og jeg kom hjem med en alarm på genseren... Så blir nødt til å dra tilbake senere.

Har vært der siden 4, og kom hjem først i halv 9- tiden så skjønner egentlig ikke helt hvor tiden ble av. Vi spiste på Egon, så tiden går vel fort i godt selskap :) hehe

Bilde fra Elisabeth

 var deilig å komme hjem å få slappet litt av, har hatt på meg nattbukse og tøffler allerede :)
Tur i mørket

 • 07.11.2012, 20:14

Hei!

I dag var vi ferdige så tidlig som halv 1 på skolen, så etter det dro jeg en liten tur på City Syd for noen ærender. Har ikke gjort noe spesielt i dag egentlig, men dro bortover en tur hos farmor og farfar og hentet Memphis litt tidligere i kveld og gikk tur med han i 1,5 time. Kjempemorsomt å gå ute i snøen, han elsker jo å fange snøballene vi kaster til han. Neste gang blir det vel tur med han på ski, dersom snøen blir liggende da selvfølgelig.


Mamma ♥

 

I dag dro Espen på jobb, så han blir borte i hvertfall 14 dager. Tiden går nok fort fram til da, hvertfall med tanke på at han pleide å være borte i 1 måned før. Håper hvertfall det! Vi dro i pirbadet, så i Tyholttårnet å spiste i gårkveld så det var koselig siste kvelden. ♥

Nå skal jeg få skiftet på Sally ,og varme boller og koke kakao til Farmen begynner! :) Skrives.


Bestilt meg boots

 • 07.11.2012, 15:10

 
Hei!

Nå har jeg akkurat bestillt meg disse skoene. Det er en helt annen skotype enn hva jeg vanligvis pleier å kjøpe meg, men jeg syntes at de var så utrolig fine at jeg bare måtte bestille. Fant de på nettet i går, og har vært både på Trondheim Torg og City Syd for å kjøpe de, men hele Trondheim er utsolgte. Så da ble det nettshopping i stedet :) De er forresten fra DinSko og jeg betalte 548,- inkludert frakt.

 

Hva synes dere om disse?

Hvilket stjernetegn passer DU med? Del 1

 • 05.11.2012, 20:31

 

Er det flere som er like interresert i stjernetegn som meg? Horoskopet er som regel det første jeg leser når jeg for eks har kjøpt meg et blad eller kommer over det andre plasser. Når jeg er hos pappa pleier jeg å lese litt i en stjernetegnbok som de har, og der står det så mye interresant. Det er så mye å si om stjernetegn, men i dette innlegget skal jeg skrive litt generelt om hvert stjernetegn og lage en oversikt over hvilke tegn som passe med hvem, på forskjellig punkter. 

VÆREN 21. mars til 20. April

 

Det første ildtegnet: Energisk, Entusiatisk, impulsiv, positiv, foretaksom, selvopptatt

Hersker: Mars

Farge: Rød

Lykkestener: Ametyst, diamant

Metall: Jern

Hvilket stjernetegn passer jeg med?

Den MANNLIGE væren:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren       ♥         ♥   ♥  
Tyren            
Tvillingene       ♥     ♥  
Krepsen            
Løven   ♥   ♥    ♥    ♥   ♥
Jomfruen            
Vekten      ♥     ♥  
Skorpionen            
Skytten   ♥   ♥     ♥   ♥  
Steinbukken         ♥    
Vannmannen             ♥
Fiskene   ♥   ♥         ♥

 Den KVINNELIGE væren:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren      ♥  ♥  ♥   ♥
Tyren            
Tvillingene      ♥      
Krepsen            
Løven  ♥  ♥    ♥  ♥  ♥
Jomfruen            
Vekten       ♥    ♥  
Skorpionen            
Skytten  ♥  ♥     ♥     ♥
Steinbukken            
Vannmannen        ♥     
Fiskene  ♥     ♥       ♥

Ytre kjennetegn:

Den mannlige væren har gjernegrovt, krøllete hår, lang muskuløs kropp med smale hofter og brede skuldre, høye kinnben og lang, rett nese.

Den kvinnelige væren har ofte kraftig bygning, er rett i livet, har kraftig ansikt med ette øyenbryn, smal overleppe og sterk farge i kinnene, kort hals, små føtter.

 

TYREN 21. april til 21 mai

Det første jordtegnet: Sta, stabil, systematisk, hjertevennlig, utholdende, ofte musikalsk

Hersker: Venus

Lykkestener: Dendrittisk agat, smaragd

Metall: Kobber

 

Hvilket stjernetegn passer jeg med?

Den MANNLIGE tyren:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren             
Tyren       ♥      
Tvillingene           ♥  
Krepsen   ♥   ♥     ♥   ♥   ♥
Løven            
Jomfruen   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥
Vekten         ♥   ♥   ♥
Skorpionen       ♥      
Skytten           ♥   ♥
Steinbukken   ♥   ♥     ♥   ♥  
Vannmannen            
Fiskene       ♥      

 Den KVINNELIGE tyren:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren            
Tyren      ♥      
Tvillingene          ♥  
Krepsen  ♥  ♥    ♥  ♥  ♥
Løven            
Jomfruen  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥
Vekten        ♥  ♥  ♥
Skorpionen      ♥      
Skytten          ♥  ♥
Steinbukken  ♥  ♥    ♥    
Vannmannen            
Fiskene      ♥      

Ytre kjennetegn:

Den mannlige tyren er gjerne kraftig bygd, han har firkantet hodefasong og fyldig, fint hår, mørke øyne, stor underleppe, kraftig hals, skrå skuldre.

Den kvinnelige tyren har ofte fyldige hofter, markerte øyenbryn og et bestemt ansiktsuttryk, stor nese og sensuell munn, skrå skuldre.

 

Tvillingene 22. mai til 21. juni

Det første lufttegnet: rastløs, allsidig, smart, sprudlende, uttrykksfull, kunstnerisk, snakkesalig.

Hersker: merkur

Farge: Gul

Lykkestener: beryll, akvamarin

Metall: Kvikksølv

Hvilket stjernetegn passer jeg med?

Den MANNLIGE tvilling

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren      ♥              
Tyren          ♥  ♥
Tvillingene  ♥  ♥  ♥    ♥  
Krepsen            
Løven  ♥  ♥  ♥  ♥   ♥  ♥
Jomfruen        ♥  ♥  
Vekten  ♥  ♥    ♥  ♥  ♥
Skorpionen            
Skytten        ♥        ♥
Steinbukken             
Vannmannen  ♥  ♥    ♥  ♥  ♥
Fiskene            ♥   

 Den KVINNELIGE tvilling:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren      ♥    
Tyren            
Tvillingene  ♥  ♥  ♥    ♥  
Krepsen          ♥   
Løven  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥
Jomfruen        ♥    
Vekten  ♥  ♥  ♥    ♥  ♥
Skorpionen            
Skytten       ♥    ♥   
Steinbukken        ♥    
Vannmannen  ♥  ♥    ♥     ♥
Fiskene             

 

Ytre kjennetegn:

Mannlig tvilling har ofte slank, av og til spinkel kropp med lange, slanke lemmer, lyst silkebløtt hår, levende ansikt med øyne som sitter langt fra hverandre og en bred, uttrykksfull munn.

Kvinnelig tvilling er ofte høy og slank, har høye kinnben og bred munn, lyse, skinnende øyne og blek hud som lett blir brun av solen. 

 

Krepsen 22. juni til 22. juli

Det første vanntegnet: Iherdig, tålmodig, følsom, medfølende, variabelt humør.

Farge: Fiolett

Lykkestener: Dendrittisk agat, smaragd.

Metall: Sølv

 

Hvilket stjernetegn passe jeg sammen med?

Den MANNLIGE kreps

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren               
Tyren  ♥   ♥     ♥  ♥  
Tvillingene           ♥  
Krepsen      ♥            ♥  
Løven                
Jomfruen        ♥    ♥
Vekten      ♥    ♥  
Skorpionen  ♥   ♥    ♥  ♥  ♥
Skytten               
Steinbukken      ♥       
Vannmannen      ♥    ♥   
Fiskene  ♥  ♥  ♥    

 ♥

 Den KVINNELIGE kreps:

  Kjærlighet Ekteskap Sex Yrke Venner (mot. Kj.) venner (samme Kj.)
Væren             
Tyren  ♥  ♥    ♥   ♥  ♥
Tvillingene            
Krepsen      ♥             ♥  
Løven            
Jomfruen      ♥  ♥    ♥
Vekten      ♥      
Skorpionen  ♥  ♥       ♥  ♥
Skytten             
Steinbukken        ♥   ♥  
Vannmannen  ♥    ♥  ♥    ♥  
Fiskene  ♥  ♥         ♥

 

Ytre kjennetegn:

Den mannlige kreps har ofte middels bygning med store hender og føtter, stort hode med buskete øyenbryn og kraftig underkjeve, oppstoppernese.

Den kvinnelige kreps er ofte høy og har fyldige hofter og lår, store føtter, kraftig hake, nærsynte eller dyptliggende øyne og blek hudfarge.

 

De andre stjernetegnene kommer i en del 2 og 3. 

Er dere interessert i stjernetegn?

Morgenfugler

 • 03.11.2012, 18:21

Hei!

Allerede i halv 7 tiden i dag sto jeg og Håkon opp, så vi lagde oss frokost og så litt på nett-tv mens resten av huset fikk sovet ut. Er litt rart med det, for i helgene er det ikke noe problem å stå opp tidlig, mens når man derimot skal på skolen er det nesten umulig å komme seg ut av sengen. Vi har vært litt ute å ordnet med kaninene i dag, og flyttet de over i et nytt bur som ble kjøpt i går. Så har vi luftet endene, de har virkelig vokst siden sist jeg så de! Haha, masse dyresnakk... Men det er litt morsomt med dyr da.


Lavalampen som lyste opp mørket i mårest.
Verdens søteste kanin! Den liker faktisk å ligge på ryggen.

Nå sitter vi faktisk å ser julefilm, hehe- litt tidlig ut kanskje!!

I morgen sitter jeg på til farmor og farfar hjem til Trondheim, så blir ikke noe buss da (heldigvis). 

Søskenbilde

 • 02.11.2012, 22:33

Hei!

I dag reiste jeg med bussen til Aure, og skal være her hos pappa, Linda, Håkon og Martin i helga. Kjempekoselig å se de igjen, blir som regel noen uker mellom hver gang jeg er her. I sommerferien tok vi 5 søskene bilde sammen hos fotograf, og det har kommet nå. Jeg prøvde å ta bilde av bildet, men det er så mørkt at jeg måtte bruke blits så det ble ganske mye dårligere enn hva det er i virkeligheten. Her er hvertfall et forsøk:Alle søskene samlet :)

 

Skrives!

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no