hits

Heidi Gustad

Utfordring

  • 27.10.2013, 19:33

 

___________________________________________________________________________________________________________________

Heihei!

Nå er jeg straks på tur ut døren for å få unnagjort ukas siste treningsøkt. Jeg skal møte Espen på senteret og vi skal for det meste trene føtter. Gleder meg skikkelig, for etter treningen skal vi ta boblebad og badstue, det er jo alltid superdeilig etter trening!

Over ser dere utfordringen jeg starter på i morgen. Den skal jeg gjennomføre sammen med noen venninner fra klassen. Har masse motivasjon og gleder meg spesielt til å bedre kostholdet og få mer energi. Føler meg så daff når jeg spiser så usunt. Er så klar for endring på dette og fortsette enda hardere med treningen.

Men nå må jeg bare komme meg avgårde så jeg ikke kommer for sent. Skrives senere!

Rolig søndag

  • 27.10.2013, 12:58

Hei og god søndag!

I dag har jeg virkelig begynt å kjenne på eksamensstresset. Jeg var oppe for å lese i halv 9 tiden og har brukt flere timer bare på å forstå et bittelite kapittel. Anatomi er virkelig komplisert og jeg er nødt til å bruke dagene fram til eksamen på å lese. Har vært på jobb både på fredag og i går så planen i dag fram til farmen blir kun trening og lesing. Jeg startet i ny jobb forrige helg, og trives kjempegodt allerede. Skal prøve å prioritere lesing litt mer framover enn hva jeg har gjort til nå. Dagene går liksom alltid med til så mye annet.

siden klokken stilte seg i natt var jeg våken rimelig tidlig. Sola strålte inn på sovermmet, og himmelen var rosalignende da jeg våknet

I løpet av denne uka skal jeg og Espen pakke ned alt fra leiligheten hans slik av vi kan vaske ned alt før den kan leies ut. Derfor skal vi være hjemme hos meg mesteparten av dagene før det blir fult kjør med flytting på fredagen. Rart å tenke på at dette er mine siste netter hjemme, og at jeg om 5 dager bor i egen leilighet.  

I gårkveld var jeg på besøk til helle. Jeg har faktisk ikke vært hjemme hos henne på evigheter. Vi handlet inn masse smågodt og så LOL. Elsker slike kvelder hvor vi bare slapper av, særlig etter arbeidshelger. Det ble faktisk den siste kvelden med så mye søtt på en god stund, for i morgen starter jeg med en utfordring jeg tenkte å fortelle mer om senere.

Men nå må jeg komme igang med lesingen igjen, så skal jeg prøve å legge ut utfordringen i kveld.

 

 

Fridager

  • 15.10.2013, 15:26

Hei alle sammen!

I dag kommer Espen hjem fra jobb, så skal kjøre for å hente han om en times tid. Vi skal bare slappe av og kose oss hele dagen. Først skal vi hvertfall spise middag i Tyholttårnet. Er sulten allerede nå jeg, så gleder meg masse! Gleder meg aller mest til å få hjem kjæresten da, selvfølgelig.

I den siste uken har jeg fått meldinger om flere møbler vi har bestillt som har kommet på laget så det skal vi få hentet i morgen. Er spent på om alt vil passe sammen av det vi har kjøpt. Men det jeg er mest spent på er om vi rekker å få soffaen før vi flytter inn. Den hadde hele 6-8 ukers leveringstid og vi var litt sene med å bestille.
Har fri fra skolen i dag, i morgen og fredagen, men skal prøve å lese litt til eksamen uansett. Begynner å bli skikkelig vant til fridager i ukedagene nå, og når vi plutselig har full skoleuke blir jeg mye mer utslitt. Står som regel opp tidlig selv om det er fri da, og i dag var jeg på plass på trening kl 7. Begynner å bli en vane å trene såpass tidlig. Var deilig å kjøre bil og ikke tenke på bussen i dag. Må alltid ta buss når jeg har skole etterpå siden vi ikke har parkering.

 

Nå gleder jeg meg kjempemasse til å hente Espen! Alltid like koselig å se han etter 2 ukers jobbing på sjøen. Nå må jeg pakke klær osv til i morgen før jeg drar, så vil jeg ønske alle en fin tirsdag.

 


 

Passion for fitness

  • 12.10.2013, 18:40

Det er så deilig å kunne trene fast og trives med det. Ingenting slår følelsen etter ei knallhard treningsøkt. Jeg har alltid hatt stor lidenskap for trening, og har igjen startet på et styrkeprogram funnet på fitnessbloggen.Det forrige programmet gikk over 5 uker, mens dette egentlig er et program på 12 uker. Har tenkt å prøve meg på 4 uker før jeg finner ut om jeg fortsetter eller starter på et nytt program basert på mer cardiotrening. Målet med dette programmet er å klare å utføre pull- ups. Det er sykt krevende! I dag gjennomførte jeg min 8 økt på dette programmet, det vil si at jeg har fullført de 2 første ukene. Det er altså 4 treninger i uken = to dager med økt 1 og to dager med økt 2. De resterende dagene i uken bruker jeg som restitusjon eller cardiotrening, eventuelt gruppetimer. Gjennomføres dette programmet 12 uker skal man visstnok gå fra 0-9 reps, men først har jeg som mål å klare 1 rep helt uten hjelp fra strikk eller noen andre hjelpemidler!

 

Jeg synes at det er veldig motiverende å følge et fast treningsprogram.

 

Men nok om trening, nå har jeg masse å gjøre før kvelden kommer. Hele dagen gikk plutselig bort til jobb etter treningen så nå må jeg fortsette på oppgaven jeg skrev på i går.  
Dagens treningsoutfit. Tights fra 2xu og topp fra Kari Traa.

 

Skrives

Oppgaveskriving

  • 11.10.2013, 17:37

Det er litt rart med det, men nå som jeg har begynt å studere er det ikke slik "jippi, eeeendelig er det helg og fri". Nå er det litt mer slik "nå som det er helg og fri må jeg utnytte tiden til å lese". Akkurat det har jeg tenkt å bruke store deler av denne helgen på. Eksamen er bare 1 mnd unna, og jeg har masse igjen å lære. I tillegg har jeg en studieoppgave å gjøre, så den skal jeg starte på nå. Litt uvant at alt er så fritt og at vi må ta ansvar selv for det vi skal lære. Har 2 eksamen i november, så etter det blir det ikke flere før februar.

 
Nå må jeg bare kommme igang så kan jeg heller slappe av med noe morsommere senere i kveld.

Helt kjørt

  • 09.10.2013, 21:41

Hei!

Beklager for dårlig oppdatering den siste tiden, det er vel faktisk akkurat 1 mnd siden forrige innlegg. Tiden går virkelig fort! Dagene går for det meste i skole, lesing, forberedelse til flyttingen og trening.

Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye utenom det vanlige, som jeg kan komme på. Men vi har handlet inn det meste vi trenger til leiligheten, bare tv-benk, stoler og et skap/kommode som gjenstår av det aller viktigste. Det blir nok noen turer på IKEA, bohus osv når Espen er tilbake fra jobb igjen. Er så koselig å tusle rundt i butikkene å planlegge sin egen leilighet. Det er det eneste som står i tankene for tiden og nå er det bare 3 uker igjen til vi blir samboere.

 

I dag hadde jeg fri fra skolen selv om vi ikke har noen høstferie i år. Føler alle andre har høstferie denne uka, men 2 fridager fikk vi hvertfall. Jeg var oppe ganske tidlig for å drå på jobbintervju i mårest. Hadde skrevet ut cv, attest og tatt kopi av vitnemålene mine, så følte meg skikkelig forberedt da jeg møtte opp. Var heldigvis ikke så veldig skummelt, og jeg fikk faktisk jobben. Ahh, gleder meg skikkelig til å starte. Skal beholde min nåværende jobb, så da kommer det til å bli litt travlere framover.

 
Nå har jeg akkurat kommet fra trening med Helle. Vi spilte squash som oppvarming før det ble tabata, "geriljatimen" som jeg kaller den. Minner litt om geriljaintervaller bortsett fra at vi gjør styrkeøvelser. 8 forskjellige øvelser, 4 minutter på hver øvelse med 8 arbeidsperioder på 20 sek og 10 sek pause før vi går over til neste øvelse. Hørtes sikkert litt komplisert ut, men det er kjempegøy, og ikke minst hardt! Er helt kjørt nå. Jeg har også kommet godt igang med et nytt treningsprogram jeg startet med forrige uke. Det skal gjennomføres 4 ganger i uken, så i morgentidlig kl 7 står det på planen. Det er så deilig å starte dagen med ei treningsøkt etterfult av frokost på treningssenteret.

 

 


 

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no