hits

Heidi Gustad

Leter etter inspirasjon

  • 09.09.2013, 23:15

Hei!

Har hatt litt forskjellig på planen de siste dagene. På fredagen var jeg og Espen på sykehuset på orkanger fra halv 8 på morgenen til 9 om kvelden. Han hadde time til operasjon og jeg ville vente på han til han var ferdig. Fikk brukt tiden til litt lesing og shopping på Otisenteret for å handle inn litt til leiligheten mens han var borte. Vi ventet en GOD stund på rommet før det var hans tur, og noen timer etter operasjonen før vi kunne kjøre hjem igjen. Da ble det taco før vi tok kvelden. På lørdagen var det jobb, trening og på kvelden var jeg med noen venner fra skolen. I går gikk jeg gjennom bodene hjemme for å finne ting jeg vil ha med til leiligheten før det ble trening med Helle.

 

I dag dro jeg og Espen til byen for å skrive under kontrakten på leiligheten, før jeg dro på skolen. Vi skal i et møte i morgen også, og etter det er det meste med leiligheten i orden. Vi gleder oss veldig til flyttingen, og har brukt flere timer i ettermiddag på alle mulige møbelbutikker, Living, bohus, møbelringen, skeidar, jysk og Ikea - så nå tror vi at hvertfall sengen skal være i boks. Har funnet ei kjempefin seng, med sengegavl såklart. Har hatt lyst på det såååå lenge nå. Det er så mye fint i butikkene og jeg klarer nesten ikke vente med å handle inn masse nytt. Vi skal prøve å bruke mye av møblene vi har fra før, men litt nytt trenger vi.

I kveld har vi bestemt oss for å fremkalle store bilder vi har tatt selv for å ha på stuen. Blir så mye mer personlig. Vet ikke helt hvilke enda, her er hvertfall ett vi liker veldig godt:Er det forresten flere som har vært å stemt ved valget i dag? Jeg dro rett etter skolen, og nå er jeg kjempespent på utfallet.

 

 

 

 

 

16 dager

  • 03.09.2013, 19:39

Heeeei!

Nå skal jeg snart kjøre til værnes for å hente Espen. Han har vært borte på jobb i 16 dager, så glerer med så masse til han endelig kommer hjem. De siste timene har jeg bare ryddet litt i leiligheten, vasket klær og kopper så nå begynner det å se ganske greit ut. Har fått gjort endel skolearbeid tidligere i dag, men føler jeg aldri kan si meg ferdig. Er utrlig mye nytt å sette seg inn i, og jeg vet nesten ikke hvilke bøker jeg bør begynne å lese i. Har heldigvis bare 2 eksamener før jul, og det tror jeg er bra med tanke på innleveringer også skal jeg ut i praksis i tillegg til flytting.

 I dag sto jeg opp i halv 7 tiden, og var på plass på trening på solsiden kl. 7 sammen med Tonje, Egil og Christian. Jeg og Tonje trente det nye treningsprogrammet vi akkurat har startet opp med, før vi spiste frokost og gjorde noen ærender i byen.

 

Men nå må jeg snart komme meg avgårde, skal stikke innom butikken å handle noe godt til i kveld. Skrives senere.

 

 

Still weekend

  • 02.09.2013, 09:21

Hei!

I dag har jeg fri, og det har jeg i morgen også. Skikkelig langhelg, før det blir skole igjen på onsdag. Skal prøve å utnytte disse to fridagene til å skrive på en oppgave jeg startet på i går om hygiene til pasienter. Men først skal jeg på trening. I dag skal jeg på corestep, en halvtimes intervalltime med fokus på høy puls i intervallene, og styrke på coremuskulaturen i styrkedragene. Core betyr kjerne, og da skal vi ta øvelser som går på mage, nedre del av rygg, hofte og bekkenmuskulatur.
I morgen kommer Espen hjem også, og jeg gleder meg kjempemasse. Alltid like godt å få han hjemme, og denne gangen har vi masse vi kan planlegge til leiligheten. Nå er det faktisk mindre enn 2 måneder til vi flytter inn og til vi endelig flytter sammen. Føles litt lenge ut akkurat nå, men har nok å gjøre i mellomtiden med både skole og pakking så skal nok finne noe å fylle tiden med.

Men nå må jeg nesten hive meg i bilen og komme meg avgårde på trening!

 

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no