hits

Heidi Gustad

Flukt

 • 30.09.2012, 17:31

Hei!

I gårkveld dro jeg og Espen til Tyholttårnet for å spise, og jeg bestillte meg wok som alle de andre gangene jeg har vært der, anbefaler den virkelig. Vi skulle ha en skikkelig koselig kveld, så vi dro på kino for å se Flukt. Den hadde premiere på fredagen så kanskje ikke så mange som har sett den enda. Så til alle som har tenkt seg på kino snart, vil jeg virkelig anbefale å se den filmen. Den var kjempespennende, og er den beste norske filmen jeg har sett på en stund. Skal ikke røpe handlingen, så sier ikke noe mer om den. 

Her er hvertfall traileren:

 

I dag har jeg vært på jobb og fått trent litt utholdenhet. Så nå har vi lagd hjemmelagd pizza, som vi skal kose oss med: 
 Skrives  :)

Cupcakes og marengskake

 • 29.09.2012, 09:10

God morgen.

Det ble masse baking i går, + endel bilder. Vi lagde ei kjempegod marengskake med bringebærkrem på toppen, også bakte vi masse oreocupcakes :) Har aldri lagd akkurat den varianten, og vi ble superfornøyde med resultatet, gode var de hvertfall.

 
I denne kokeboken er det kjempemasse fine oppskrifter♥


Resultatet :)

Som dere sikkert ser så lages oreocupcakes ved å putte en halv kjeks i bunnen av formen, mens den andre halvdelen av kjeksen brukes til pynt. Jeg kan vel egentlig komme med oppskriften til disse i et annet innlegg :)Sleepover

 • 28.09.2012, 17:30

Hei!

Elisabeth er på besøk nå og i kveld skal vi bake. Skal hvertfall prøvd å få bakt minst 2 sorter. Stikker egentlig bare innom bloggen for å si god helg til alle ♥

 My day

 • 27.09.2012, 22:12

Hei!

Dagen i bilder:
Smoothie.

Kanskje ikke så interessant, men liker å bare ta litt bilder av alt og ingenting. Har lagd spaghetti carbonara i dag(igjen), men verdens beste oppskrift. Lager den ca. 1 gang i uka siden jeg er så hekta på det. Har fått oppskriften av Elisabeth for en god stund siden, og etter da har jeg spist det heeeele tiden. Hehe, også var jeg ute å kjørte bil tidligere i kveld, men i dag fikk jeg kjøre automat og det var kjempemye enklere. Så lettvint å bare kjøre uten å tenke på at jeg må skifte gir hele tiden. Men nok snakk om ingenting, skrives :D


Rihanna; Diamonds

 • 26.09.2012, 15:31

Hei!

Ble litt hektisk i går med lang skoledag og endel pugging til matteprøven som vi hadde i dag, så ble dårlig med bloggingen min igjen. Prøven gikk bedre enn forventet faktisk så håper at jeg får bra resultat på denne, er viktig med gode karakterer i år siden alle fagene er avgangsfag. Sluttet kl 1, så nå har jeg vært en tur på city syd for å kjøpt treningsdagbok til egentreningen i gymmen. Har mange treningsøkter jeg mangler å skrive om.

Men til dagens happening, Rihanna's nye singel; Diamonds kom endelig ut i dag, det er den første sangen i hennes nye album. Gleder meg masse til det kommer ut, Rihanna har den beste musikken ♥ Det er masse rare versjoner ute på youtube akkurat nå, men fant en video som duger. Er noen sek uten lyd på starten, men jaja. Jeg synes hvertfall at den er kjempebra!

 

 

 

Flere som liker Rihanna?Båttur

 • 23.09.2012, 21:10

 

Hei!

Vi kom fram til Frøya i gårkveld, og da koste vi oss med taco og TV. I dag våknet vi til knallsol så da var det bare å ta seg en tur ut med båten og få fisket litt. Haha, vi visste ikke helt om vi skulle ta med oss hunden i båten eller ikke, så vi tok han med oss for å se hvordan det gikk. Han var litt usikker i starten og slo seg ikke helt til ro meg bølgene, men det var bare i starten for etter hvert så det ut som han koste seg på sjøen. Han var hvertfall veldig nysgjerrig på alt rundt seg. Vi fikk ikke så veldig masse fisk, men det var en veldig fin tur da. I kveld skal vi spille litt spill også se åndenes makt som begynner kl. 11. Skal visst være fra bensinstasjonen i Ålen i dag, så det må vi få med oss.


Den gråe hytta på bildet her er Magnus sin som vi er på nå :)
 


 

Klar!

 • 22.09.2012, 12:31

Hei!

Klokken 2 er konkurransen og nå sitter jeg bare å venter på at vi skal dra. Jeg både gruer og gleder meg til å delta i finalen, og jeg håper at jeg klarer å hoppe uten at hoppetauet snurrer seg eller stopper iløpet av de 30 sekundene. Er uansett moro å delta, så får jeg bare se hvordan det går. Kjører uansett til Frøya på hytta til Magnus etter konkurransen, også skal vi hente Memphis på veien å ta med han på hytta også. Skal bli godt med en hyttetur å bare slappe av i 2 dager nå. 

Er hjemme hos Espen nå og har ingen bilder, så her er noen gamle bilder som ligger på hans pc:


Bonzo ♥
Skrives sikkert når vi har kommet fram til Frøya :) 

 

 

Klassebilde

 • 21.09.2012, 16:09

Hei!

Tok klassebilde på skolen i dag, og i år hadde vi ball som tema. Her har dere bildet :

 

Endelig er det fredag, og det skal bli så godt å ta helg nå! God helg til alle♥

Vant 1000 kr på å hoppe tau

 • 20.09.2012, 21:01

Hei!

Kom nettopp hjem fra City Syd nå. Jeg, Elisabeth og Linn dro bortover for å delta på konkurranser som arrangeres hele uka siden City Syd har 25 års jubileum. Det var 4 forskjellige konkurranser, og jeg vant hoppetaukonkurransen og et gavekort på 1000 kr på hele senteret. Det var om å gjøre å hoppe flest hopp på 30 sek, og på lørdagen er det finale som alle vinnerne fra hver ukedag skal delta i. Skulle egentlig reise til Frøya i morgen, men må vente til konkurransen er over, så blir det Frøyatur fra lørdag til mandag heller :)


Her deltok jeg i lengdehopp.


Elisabeth og Linn

Ahh, er så glad nå!! og gleder meg masse til finalen!
Det var Linn som fortalte meg om konkurransen siden hun vant selv tidligere i uka, så vi deltar sammen på lørdagen, så det blir gøy ♥ 

På tur med Memphis

 • 20.09.2012, 11:29

Hei!

Nå har vi fritimer, og jeg og Helle dro opp til farmor og farfar og hentet Memphis og gikk oss en tur med han. Her er noen bilder: 

Vi har fri fram til ti over 12, så nå er det lunch :)

 

Skrives ♥

I høstferien...

 • 19.09.2012, 21:21

Reiser jeg og mamma til Malaga i Spania for å besøke Tonje som går på skole der. Vi skal bo på hotell Parasol Garden som ikke ligger så langt fra hvor Tonje bor. Vi har ikke sett henne siden hun reiste for over 3 uker siden, så jeg gleder meg kjempemasse til å treffe henne ♥ Vi har allerede bestilt oss bil som vi skal leie alle dagene vi er der, så blir det kjempelett å dra frem og tilbake rundt omkring. Tror nok også at været skal være bra til vi kommer, håper hvertfall det :)Noen bilder av hotellet vi skal bo på :)

 


Bildene her har jeg tatt fra bloggen til Tonje som skriver om hvordan hun har det der nede. Blogglink til bloggen hennes HER

Hva skal dere i høstferien?
Fridag

 • 19.09.2012, 19:05

Hei!

Har hatt fri fra skolen i dag, så fikk trent tidlig også gjort litt annet småtteri. Deilig å ha fri midt i uken, og rekke masse annet iløpet av dagen. Nå har jeg drevet å malt litt vegger her hjemme, og skal vel kanskje hjelpe til litt mer etterpå. Har ikke så mye mer å si, så her er litt bilder fra dagen :)

 

 

Videoblogg: Hamster

 • 18.09.2012, 18:21

Hei :) 

Filmet Sally (hamsteret mitt) for et par dager siden da hun lekte seg i reiseburet sitt. Hun prøvde bare å komme seg ut, men det var litt vanskelig: 

 

 

 

Synes?


 

Outfit 17.09.12

 • 17.09.2012, 15:30

Hei!

Kom akkurat hjem fra skolen, så legger kjapt ut dagens antrekk får jeg drar på trening :)
Jakke fra Vero Moda // Sko Converse // Skjerf fra Cubus // Topp fra Gina Tricot // Bukse fra Bik bok


 

Wok Away

 • 16.09.2012, 15:27

Hei

I morgen har vi prøve i religion, så noen timer av dagen må gå til litt pugging før jeg drar avgårde på jobb. Har bare slappet av hittil i dag, og jeg og Espen kjørte ned til byen og kjøpte oss wok på wokAway til frokost. Elsker virkelig søndager :)

Nå må jeg lese litt til prøven, så skrives :)

Kveldens antrekk

 • 15.09.2012, 19:50

Hei!

Nå drar jeg straks til Malin på fest med endel andre jenter. Skal nedover til byen litt senere på House of Karma, som arrangeres på mercursenteret. Her har dere antrekket mitt for kvelden.


Skjørt fra Bershka // Topp fra H&M // smykke fra Hitra gullsmed

 

 

Friday

 • 14.09.2012, 20:34

Hei!

Etter skolen i dag kjørte vi til hytta, så nå har vi akkurat kommet hjem og jeg sitter å ser på Norske Talenter med Espen.Perfekt fredagskveld!

God helg til alle♥

 

Outfit 14.09.12

 • 14.09.2012, 12:00Bukse fra Bikbok // Topp fra Gina Tricot // Jakke fra Zara // Sko Converse // Veske fra Bershka // klokke og ring fra Gullsmed Aas

 

Hva synes dere om outfiten ?


 

Home

 • 13.09.2012, 22:48

Hei!

Skriver egentlig bare et innlegg siden jeg bare sitter hjemme og venter på at Espen skal komme hit, så har jeg ikke så mye annet å gjøre. Var superkoselig til Elisabeth i dag, og når jeg kom hjem hadda mamma akkurat bakt kake. Så koselig! Og jeg som elsker å ta bilder av mat, knipset selvfølgelig et par bilder:Jeg og Elisabeth hadde en liten fotoshoot og her er et par bilder:

Skrives!

 

Til Elisabeth

 • 13.09.2012, 16:48

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet til Elisabeth, og vi skal ta litt bilder til bloggen og gjøre litt lekser i dag.I de siste timene på skolen var vi på tur i biologien og samlet masse arter, så her er bilde av noen. Har sikkert tatt 100 bilder av blar og blomster, som vi skal ha til rapport.

Skrives ♥

Teater og pastasalat

 • 12.09.2012, 17:51

Hei!

I bursdagsgave av Eirin fikk jeg en teaterbillett til Jeppe på bjerget, og forestillingen er i dag. Så om ikke så lenge drar jeg nedover til byen og møter henne. Gleder meg  til å sette meg ned i teatersalen og bare bli underholdt. De andre stykkene jeg har vært på har vært veldig bra, så håper at dette stykket er like bra.

Nå har vi akkurat spist en kjempegod salat, med pasta, skinke, egg og tzatziki. Veldig enkel middag, men sunt og godt var det hvertfall :)
Nå må jeg ordne meg klar og dra. Skrives :)

Pakke i posten

 • 12.09.2012, 14:41

Hei! Endelig kom det jeg har ventet på i posten:

Her er det to kamerastativ inni pakken, siden jeg bestilte et til Elisabeth i samme slengen også. Skal levere hennes i morgen så skal vi få testet de ordentlig ut. Tipper det blir enkelt å ta fine bilder ute nå :)

Tok bare disse bildene i speilet for å prøve å vise hvordan stativet ser ut. Jeg kjøpte de på ebay og de kostet bare 200 kr pr stk, inkludert frakt. Ble heller ikke noe ekstra å betale i toll, så var veldig heldig :D Er hittil ganske fornøyd med ting jeg har bestilt fra ebay, hvertfall med tanke på at det er superbillig. Tok ca 2 uker fra jeg bestilte de til de kom, og det er jo heller ikke så ille.

 

Andre som kjøper ting fra Ebay?

  

Relaxing

 • 11.09.2012, 22:41

Heia!

Slenger bare inn noen bilder fra kvelden før jeg legger meg:Var en tur bortover til moren til Espen, og hun har så fint hus med boblebad på badet. Elsker å være der på besøk, så vi måtte selvfølgelig bade når vi først var der. Avslappende :)

Har ikke så mye å skrive om for tiden, siden dagene går i det samme. Er hvertfall ganske sliten nå, så skal prøve å ta en ganske tidlig kveld.

 

Slappe av kveld

 • 10.09.2012, 21:09

Nå har jeg og Espen lagd oss smoothie og kjøpt inn godteri, og skal slappe av med TV før vi legger oss. Treningen tidligere i dag var kjempehard, så vi måtte lage oss en smoothie med masse frukt, bær og juice i for å fylle på med energi.
Var godt å ta på seg koseklærne og slappe skikkelig av nå.

 

Skrives i morgen ♥

 

Trening next

 • 10.09.2012, 17:36

Hei!

Nå er jeg påvei ut døren for å dra på trening. Blir en liten 30 minutters x-fit økt på 3t. Elsker at den gruppetimen er så kort, særlig når man er sliten etter en lang skoledag. 

venninnekveld

 • 09.09.2012, 14:31

Hei!

I går kom Eirin og Helle over til meg, og vi koste oss skikkelig. Vi lagde indrefilet, potetbåter, saus og grønnsaker til middag. Veldig uvanlig at vi lager så "komplisert" mat når vi er sammen, siden vi pleier å ende opp med noe så enkelt som taco eller spaghetti. Men det ble veldig godt, også bakte vi 1-2-3 foundantkake.

Ble så vi tok oss en liten tur til byen også, så det var koselig. Veldig masse folk ute på lørdager, og jeg møtte Espen på slutten av kvelden siden han også var i byen med noen kompiser. Her er noen bilder fra kvelden:

Masse matlaging på gangJeg har prøvd å endre litt på designet siden det er noe småtteri som er feil, men har ikke fått det helt ordentlig til enda. Nå skal jeg snart på jobb, så skrives senere :)

Dagens outfit

 • 07.09.2012, 18:33


Bukse fra Gina Tricot // Topp fra H&M // Vest fra Gina Tricot // Sko fra Converse

Kjøpte litt nytt da vi var i byen i går, og måtte bruke noe av det allerede i dag. Vi dro forresten på Big Horn å spste en veldig god biff i går. Har aldri vært der før, og Ted som vi så på kino var også veldig bra. Nå er det godt med helg, etter uke som har vart uendelig lenge. I kveld skal jeg bare være sammen med kjæresten min å slappe av å se Norske Talenter. Ha en fin helg alle sammmen ♥

 

 

Fritimer

 • 06.09.2012, 11:37

Hei!

Nå er jeg hjemme en liten tur siden vi har 2 fritimer på skolen. Har faktisk rukket å trene å dusje i den første fritimen, så nå må jeg snart kjøre tilbake til skolen igjen. Litt deilig med fri midt på dagen, selv om dagene blir lengre da.
Lunsjen min :)

 

Er ikke ferdig før halv 4 på skolen i dag, og da skal jeg en tur ned til byen, før det blir kino og restaurant :) Skrives

 

Antrekk 05/09/12

 • 05.09.2012, 15:21
Bukse fra Cubus// Skjorte fra Vero moda // Skjerf fra en butikk i Las palmas

Tok noen bilder tidlig i dag før jeg dro på skolen, så var litt trøtt på bildene. Hadde kortdag på skolen, og nå har jeg akkurat kommet hjem siden vi har spist middag borte hos mormor. I dag har jeg ikke så mange planer, men skal prøve å gjøre unna litt lekser også skal jeg møte Eirin litt senere. I morgen kommer Espen endelig hjem igjen, har ikke sett han på over 2 uker nå. Da skal vi spise ute og på kino etter det, så gleder meg masse til å se han igjen ♥

  


 

 • Mat
 • Elsker å bake

  • 04.09.2012, 20:51

  Heihei!

  I dag har jeg vært ute å kjørt bil helt alene for første gang, og det var skikkelig deilig. Godt å ikke ha kjørelæreren eller noen andre å øvelseskjøre med, som hele tiden forteller hva jeg skal gjøre. Kjørte å vasket både den og scooteren på Statoil, så ble ikke så veldig mye lenger tur enn det da men. Nå har jeg og mamma akkurat blitt ferdig med å bake muffins, og de ble kjempegode. Bakte selvfølgelig de amerikanseke igjen, også har vi lagd masse brett med rundstykker som står å steker i ovnen nå. Superkoselig å sette av en hel kveld til baking, en gang iblandt :)  Nå skal vi snart smake på rundstykkene, og slappe av resten av kvelden. Skrives ♥

  Lappen!

  • 03.09.2012, 16:35  Hei!

  Endelig har jeg tatt FØRERKORTET! :) I dag kjørte jeg og kjørelæreren ned til biltilsynet, for jeg skulle ta førerprøven. Sensoren var en gammel hyggelig mann, og jeg slappet skikkelig av da jeg kjørte med han. Jeg kjørte til Vikhammer, ca 45 minutter og svarte på et enkelt spørsmål + at jeg måtte parkere, og alt gikk utrolig bra. Bestod heldigvis, og nå trenger jeg ikke å te en ENESTE kjøretime til. Er superlettet over å endelig være ferdig :)

  Fornøyd!

  Nå skal jeg på jobb  Skrives senere!

  01/09/12

  • 01.09.2012, 20:40

  Her er bare litt bilder jeg har tatt:
  Synes det er litt gøy å ta bilder av alle dyrene som er her. Har vært på tur og grillet i dag, og nå skal jeg få skrevet litt på gymoppgaven som snart skal leveres inn. Det er en sykt stor oppgave som allerede har tatt meg flere timer, så gleder meg til å bli ferdig å få levert den inn.

   

   

  Ender

  • 01.09.2012, 11:01  4 ender som har flyttet inn i hønsehuset. De er veldig rolige og snille, men jeg har ikke turt å holde en enda.. Det var disse dyrene jeg snakket om i forrige innlegg, så her er de hvertfall :) De pleier å gå ute på dagene og de elske å spise snegler..

  Var ikke disse litt morsomme?

   

   

  Heidi Gustad

  Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

  Search

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no