hits

Heidi Gustad

Happy saturday

 • 31.08.2013, 19:44

Heihei!

I dag var det styrke som stod på treningsplanen, ukas aller siste styrkeøkt! I morgen får jeg se om jeg trener cardio eller lar det være med treningsfri. Jeg var på plass på treningssenteret i halv 10 tiden, og etter endt økt dro jeg til Daniel. Planen vår var å dra i pirbadet sammen med Jamal, men vi dro heller en tur til hestsjøen for å gå tur med Memphis. Været var sykt dårlig, det har virkelig regnet hele dagen. Litt kjedelig etter alle disse finværsdagene. Men vi dro en tur for å spille bowling og vi endte opp med å være der maaaange timer. Kjøpte dagspass så ble noen runder bowling, litt biljard også var vi i lekelandet med Jamal. Superkoselig dag.

 

Her er litt bilder fra dagen min: 

Nå skal jeg snart på butikken for å møte Helle. Vi skal handle inn noe godt å lage til middag, og bare kose oss resten av kvelden. ♥

 

 

Nytt treningsprogram

 • 27.08.2013, 23:04

Heihei!

I dag har jeg hatt skole "to" ganger. Først var det skole fra 08.15 -10.00, så fra 16.30- 18.15. Skikkelig upraktisk egentlig, men fikk utnyttet de timene med fri til både trening og lesing. Jeg møtte Tonje på 3t i byen for å gjennomføre dagens treningsøkt. Vi har startet på et helt nytt program som skal trenes 3 ganger i uken. Det er to forskjellige økter (A og B) som skal kjøres annen hver gang. Startet på søndagen med økt A, og fortsatte i dag med økt B. Med denne planen får jeg skikkelig struktur og orden på treningen, og det er noe nytt fra 3- splits treningen jeg vanligvis trener : Bryst + triceps, rygg + biceps, og ben + mage - kjører også mage i slutten av de fleste øktene. Skal prøve å holde meg til dette nye programmet en stund så får jeg se hvrdan det går.


Treningsplanen er tatt fra Fitnessbloggen, og jeg tror den kommer til å fungere kjempebra.

 

De dagene jeg ikke trener dette programmet blir det cardiotrening, eller treningsfri. I går kjørte jeg 4x4 intervaller for eksempel, og i morgen tenker jeg å dra på en gruppetime. Masse muligheter.

 

Etter treningen dro vi på Gløshaugen (NTNU) for å lese, før det bar avgårde på skolen igjen.

 

Nå må jeg snart komme meg i seng, i morgen starter vi tidlig igjen. Er heldigvis ferdig kl. 12 så har jeg resten av dagen på meg til andre ting. Skrives.
 

 

I love sunny days

 • 25.08.2013, 22:29

Hei!

I dag var planen å ta det ganske rolig, men har fått gjort unna masse nødvendig. Jeg startet dagen med en morgentur i marka sammen med Tonje, før jeg dro avgårde på jobb. Været har vært helt topp i dag, så fikk utnyttet det med en joggetur utendørs etter jobb. Deilig å trene ute, for en gangs skyld. Trener som regel inne på treningssenteret, og da var det godt å gjøre noe annet i dag. I det siste har jeg vært på masse gruppetimer, så denne uken tenker jeg å fokusere litt mer på styrke.

Som sykepleierstudent trenger jeg endel utstyr, så nå har jeg bestilt uniform og skilt med navn og tittel. Dette trenger jeg blant annet til jeg skal ut i praksis og til bruk på skolen. Det er så masse som skal ordnes, og jeg har fortsatt endel bøker og andre småting igjen jeg må skaffe før alt er ordnet.

 

Før vi reiste hjem fra Las Palmas lagde jeg denne kolasjen, men har helt glemt å poste den. Men det passer egentlig ganske bra, nå som jeg ikke har tatt noen bilder på lenge.

Masse gode minner fra turen ♥ 

Day planner

 • 22.08.2013, 23:29

Hei!

Nå har skolen begynt å komme skikkelig i gang og i dag hadde vi skole i rundt 6 timer. Har allerede rukket å hatt endel forelesninger, blant annet  "Kommunikasjon i møte med pasienten" som var veldig interessant. Det er så utrolig mye man må kunne som sykepleier, som jeg egentlig ikke hadde tenkt over før vi startet. Merker at jeg har masse å lære dette året, og det kommer til å bli så gøy å studere noe som interesserer meg. Studielivet er ganske så annerledes fra videregående, litt friere på en måte. På tirsdagen ble vi inndelt i små grupper på 10 som vi skal arbeide sammen med hele dette skoleåret. Vi fikk vår første oppgave i går som vi framførte allerede i dag, så nå har vi virkelig kommet i gang.

I dag dukket min personlige almanakk opp i posten som jeg bestilte Her. Den kom mye kjappere enn jeg hadde regnet med, og jeg kan ta den i bruk på mandagen ettersom det er startsdatoen. Det tok bare 9 dager fra jeg bestillte til den kom i postkassen. Gleder meg til å ha alle viktige hendelser og gjøremål samlet i denne søte boken. Blir nok med meg i vesken hver dag!

Dette er forsiden min. Jeg lagde en kollasj i pixlr.com/express som jeg satt inn selv. Elsker at man kan gjøre den så personlig.


Her er baksiden


Den første siden lagde jeg slik.Jeg kunne velge hvordan jeg ville ha den inni. Jeg sørget for stor treningsplan hver dag, ukens trening, rosa linjal, kalender, ukens gjøremål, et lite kvadrat hvor jeg kan skrive inn arbeidstidene mine, været også har jeg lagt inn bursdager og andre viktige datoer slik som på bildet over "Martin 10 år" og "Jubileum 3 år" som kommer til å stå i januar neste år.

I ettermiddag har jeg vært på city syd med Eirin og handlet litt småtteri. Hun flytter til oslo om noen dager, så blir nok en stund til neste gang vi sees. Senere i kveld har jeg fått gjennomført dagens treningsøkt så nå skal jeg snart legge meg. I morgen starter vi heldigvis litt senere, så er det helg etterpå ♥

 

 

Kjøpt leilighet

 • 19.08.2013, 22:21

Hei!

Nå har jeg og Espen vært sammen siden jeg gikk 1. videregående, men vi har bodd hver for oss. Derfor har vi sett på endel leiligheter de siste månedene, og vært på noen visninger. Etter visningene har vi bare blitt mer og mer sikker på hva vi vil ha, og hva vi skal se etter. Har funnet mange aktuelle, men på fredagen fant vi akkurat hva vi hadde sett etter. Beliggenheten er veldig viktig for oss, og denne ligger ganske sentralt. I tillegg er den superfin innvendig, lys og vi kan flytte rett inn uten å pusse opp. Vi vant budrunden som var på lørdagen, og vi kan flytte inn 1 november. Jeg var både nervøs og spent før vi fikk den, og klarte nesten ikke vente til budrunden var over. Det skal bli kjempedeilig med litt større plass, og den ligger ikke så veldig langt unna skolen heller så da blir det kortere skolevei. Gleder meg kjempemye til vi kan flytte sammen, og ikke minst til å innrede. Vi har allerede vært på litt møbelbutikker å sett på sofa, spisebord, tv- benk osv.

Leiligheten ligger i 3 etasje, og inneholder en balkong, et stort, hvitt kjøkken, en stue med god plass til spisebord, en gang, et bad, et toalett og 3 soverom. Her er noen bilder:


Soverom 1

Soverom 2


Soverm 3

 

Det er bare litt over 2 måneder til vi kan begynne flyttingen og fram til da har vi god tid til å kjøpe møbler og planlegge hvordan vi vil ha det. Blir nok litt uvant å flytte ut, men skal vi bra å få et eget hjem sammen med kjæresten. 

Skole i Trondheim

 • 17.08.2013, 19:46

Hei!

På onsdagen startet skolene, og jeg var kjempespent på hvordan det kom til å bli ettersom jeg hadde kommet inn i Ålesund men møtte opp i Trondheim. Jeg hadde kontaktet inntakskontoret noen dager før skolestart og fikk anbefalt å møte opp i Trondheim ettersom jeg var lå som nr. 3 på ventelisten der. Den første dagen var det registrering av alle nye studenter, og den dagen hørte jeg ingenting om noen ledig studieplass. Det var også oppdeling av faddergrupper, men siden jeg møtte opp kun for å få med meg informasjon og ikke var registrert som student kunne jeg ikke bli med i noen gruppe enda. Var litt kjedelig å gå glipp av alle arrangementene og festene. På torsdagen møtte jeg opp for å få med meg informasjonen som ble gitt i tilfelle jeg skulle komme inn, og gjett hva? Senere på torsdagen fikk jeg beskjed om at de hadde 12 ledige studieplasser!   Ble så lettet over å kunne bli værende her i Trondheim. I går hadde vi brannkurs og omvisning på ferdighetslab. I tillegg fikk jeg registrert meg på skolen så satser jeg på å få bli med i en faddergruppe fra mandagen av. Gleder med masse til å komme skikkelig i gang nå som jeg endelig har kommet inn på skolen. 


Her er noen bilder av den superfine lommeboken jeg fikk i bursdagsgave av Helle. Den har plass til både iphonen, leppestift, tyggis og selvfølgelig alle kortene og pengene mine. Elsker den!

 

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos en kompis av Espen og blogger mens de ser rosenborgkamp. Når den er ferdig skal vi til byen for å spise. Tenker å dra på Graffi for å se om det er ledig der, hvis ikke havner vi nok på Friday's eller Egon. Espen reiser ut på jobb igjen i morgen, så dette blir siste kvelden sammen. De 4 ukene han er hjemme går alltid så fort. I dag har vi forresten ordnet med noe, men jeg venter med å fortelle hva det er før alt er ordnet på mandagen. 

 

  

Ny klokke: Marc Jacobs

 • 12.08.2013, 22:41


Jeg fikk verdens fineste bursdagsgave fra kjæresten i går ♥ Ble sååå glad for den! Fikk også en kjempesøt sølvring i tillegg til klokken. Har ønsket meg en slik i mange år, og ble veldig fornøyd med denne Espen hadde plukket ut. Vi dro rett ned til urmakeren i dag tidlig for å få tatt av noen ledd så nå passer den perfekt.

 

 

Gårsdagens antrekk

 • 12.08.2013, 17:57

Skjørt Bershka // topp Bershka // armbånd Primark

Familiebursdag

 • 12.08.2013, 00:41


Hei!

I dag har vi feiret familiebursdagen min. Bakte oreokake i går, og cupcakes og pavlova kake i dag så det ble masse godt å spise. Bursdagen var hvertfall superkoselig, og jeg fikk kjempemasse fint. Tenker å vise gaven fra kjæresten i morgen ♥ Han lagde frokost på sengen til meg i dag også. Kjempefin start på dagen!
Siste dagen

 • 07.08.2013, 10:20

Hei alle sammen ♥ Her er noen bilder jeg og Linn tok på balkongen før vi dro ut for å spise i går.


Vi endte opp med å spise i Catalinaparken etter en del leting rundt shoppingsenteret vi hadde tatt taxi til. Fant fram til masse restauranter til slutt, så kiket vi litt rundt på senteret etterpå.

Snart drar noen av oss jentene på stranden, mens noen ville være igjen i leiligheten for å pakke og ordne opp til hjemreisen. Vi drar fra leiligheten i 4- halv 5 tiden i natt, så vi har masse å ordne før den tid. Jeg pakker kofferten min når jeg er tilbake fra stranden, så skal vi prøve å legge oss ganske tidlig for å få noen timer søvn før avreise står på planen.

  

Scooter's

 • 06.08.2013, 17:46

Hei!

Nå har vi kommet opp fra stranden og er snart klare for å dra å spise. I dag hadde vi nest siste dag på stranden, så blir det aller siste solemulighet i morgen før vi resier hjem tidlig på torsdagsmorgenen. Skulle egentlig ta med kameraet til stranden i dag, men det glemte jeg jo.. Får heller satse på å ta noen bilder i morgen, så kan jeg heller vise litt bilder fra da vi var i gamlebyen i går. Disse bildene tok jeg mens vi spiste middag på scooter's.

 

Nytt til trening

 • 06.08.2013, 09:50
Denne shortsen og skoene kjøpte jeg i går på Estado sport, og er superfornøyd. Nytt treningsutstyr gir så mye motivasjon. Jeg gleder meg masse til å kunne trene når jeg kommer hjem, for nå har jeg ikke fått trent på leeenge. Har virkelig fått ladet opp batteriene og jeg kan nesten ikke vente med å knyte på meg skoene for en joggetur. Føler meg veeeldig klar til å starte for fult igjen med treningen så fort jeg er tilbake i trondheim. Men først blir det enda mer sol, bading, is og kos her i Las palmas ♥


 

Rise and shine

 • 05.08.2013, 10:26

 

Heeei og god mandag til dere ♥

Jeg tenkte bare å stikke innom for å si hei. Jeg våknet allerede kl 08.00, så har vært oppe en god stund. Så nå sitter jeg på balkongen igjen, så blir det frokost når de andre har begynt å våkne. I dag skal vi prøve å ordne oss ganske raskt etter stranden slik at vi får god tid i gamlebyen. Der skal vi spise middag, og kanskje det blir litt shopping også.

 

Bølger

 • 04.08.2013, 18:10


Hei!

Akkurat nå kjennes det ut som det er 100 grader her på balkongen. Solen steker og vi koser oss masse. Vi var ikke sånn kjempelenge på stranden siden vi ville opp i leiligheten for å spise lunch, så nå soler vi oss her heller. Har vært endel skyer de aller fleste dagene, men nå er det sol. Det var enorme bølger i dag, og jeg ble skylt på land flere ganger. Det eneste som hjalp var å stupe inn i bølgene for å unngå å bli skrapt langs sandbunnen. Endte opp med masse sand overalt, så ble ikke mye bading i dag akkurat.


Her er jeg under bølgenAlle bildene i vannet er av Elisabeth og meg.

 

Nå skal jeg sitte litt mer i solen før jeg hopper i dusjen. I kveld skal vi ikke ut for å spise, men bestille mat fra et pizzeria til leiligheten.Gårsdagens shoppingantrekk

 • 04.08.2013, 09:19

God Søndag!

Før vi dro på shopping i går fikk jeg Elisabeth til å ta litt antrekksbilder av meg. Så nå sitter jeg i sengen med hennes Mac på fanget å skal legge ut bildene. Jeg kan ikke blogge fra min pc siden den ikke godtar filformatet på hennes minnekort. Men det er heeeelt greit å heller bruke macen :-)


Topp fra H&M // Skjørt fra Pimkie

 

Rart hvor fort tiden går når man er på ferie. Men det er vel bare positivt og et tegn på at vi koser oss. Vi har vært i Las palmas i 6 dager allerede, så har kommet over halvveis. I dag har vi tenkt oss på stranden, så får vi se hva vi finner på mot kvelden ettersom det er søndag og stengte butikker. 

My latest purchases

 • 03.08.2013, 18:25


Mango

Primark


Macava

Husker ikke navnet på butikken..


Sport zone


Bershka


Pimkie


Pimkie


Bershka


Bershka


Bershka


Bershka  

Aqualand

 • 03.08.2013, 10:10

Hei!

I går dro vi til aqualand i 10 tiden da de åpnet, og var der faktisk helt til de stengte. Altså, mange timer med sol, bading og masse sklier. Vi fikk vel tatt de aller fleste skliene, ellers spiste vi lunch og solte oss i baderingene rundt "plaskedammen". Noen av jentene valgte også å bade med sjøløver, så da var jeg og Tiril fotografer en halvtimes tid. 

 

Meg, Linn, Trine og Tiril i sklia


Meg og Linn


Tiril og Trine


Elisabeth, Trine og Linn klare for å bade med sjøløver

Trine sammen med sjøløvene


Trine, Elisabeth og Linn


Elisabeth

Linn

 

Nå har solen akkurat begynt å titte fram her på balkongen. De andre jentene er fortsatt i drømmeland, så jeg blir nok sittende her litt til før vi drar avgårde på shopping. Wohooo ♥ 

Shopping i gamlebyen

 • 03.08.2013, 00:03

Hei!

I går dro vi på en skikkelig shoppingrunde i gamlebyen. Kjempekoselig sted, med de beste jentene♥ Jeg tenker å vise fram innkjøpene jeg har gjort hittil, i morgen. I dag har vi hatt masse å gjøre ettersom vi sto opp tidlig for å dra til aqualand. Vi var der hele dagen, så når vi kom tilbake var det rett i dusjen før vi dro ut for å spise.

Bildene fra i dag kommer også i morgen   her er noen fra gårsdagen:

 

 

I morgen har vi tenkt å ta en dag fri fra stranden, så da skal vi ta oss en tur til Las Arenas. Sist vi var der rakk vi ikke se på 1/4 av butikkene engang, så trenger nok noen timer til. Så satser vi heller på å rekke å få solt oss på balkongen på ettermiddagen.
Playa de las canteras

 • 01.08.2013, 23:26

Hei!

Nå er vi tilbake i leiligheten etter flere timer i gamlebyen (San telmo). Det er så utrolig fint å gå i gatene der å se i butikkene. Vi spiste også veldig god mat på Scooter's, så nå skal vi snart se ferdig Magic Mike som vi startet på i gårkveld.

I dag ble det masse bilder fra stranden, så tenkte å dele noen med dere:

 

Hva synes dere om bildene?


Good morning!

 • 01.08.2013, 10:23

Heihei!

Nå har jeg skiftet til bikini og sitter på balkongen mens de andre jentene sover. Jeg våkner alltid litt tidligere, men det gjør jo ingenting når jeg kan sitte ute  . I går etter stranden dro vi å spiste entrecote på den beste restauranten hittil. Etterpå dro vi med taxi på El corte ingles for å se på sminke. Ettersom senteret stengte ganske tidlig, fikk vi fullført det eviglange kortspillet:liverpool som vi startet på da vi ventet på flyplassen i Oslo, da vi kom tilbake i leiligheten.


Det er fremdeles litt overskyet, men det lysner som regel til litt senere på dagen. Når resten våkner blir det frokost før vi går ned på stranden, wohoo!  

 


 

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no