hits

Heidi Gustad

Solskinnsdag!

 • 26.05.2012, 23:30

Hei!

I dag har det vært utrolig fint vær, så jeg har vært ute i hele dag. Først var jeg med Helle og Eirin på Lade i Rotvollfjæra noen timer, før vi dro til samfunnet og kjøpte oss mat og bare solte oss i parken. kan slenge med noen mobilbilder fra dagen:


Haha, en slags isbil kom da vi var i fjæra.


I morgen blir det en tur til Lian, og kanskje bading hvis det er veldig varmt. Ble bare litt vassing i dag, siden sjøen var iskald..

Drar på teorikurs

 • 24.05.2012, 16:13

Heisann!

Nå er jeg bare hjemme en liten svipptur siden jeg må på teorikurs for bil klokken 17-20. Kom akkurat hjem fra en 8- timers skoledag, så nå gleder meg bare til å komme hjem i kveld igjen.  12 timer med skole på én dag blir nesten for mye. Hadde prøveeksamen i kjemi i dag, og nå mangler jeg bare matteeksamen og en geoxprøve før det blir sommerferie. Men nok snakk om skolen.

Jeg har ikke fått blogget noe de siste dagene siden jeg har hatt det litt travelt. På mandagskvelden var det bursdag hos Elisabeth og på tirsdagen hadde jeg studiedag i tillegg til teorikurset for bil. I går hadde vi fri igjen, og da benyttet jeg fridagen til litt trening og en tur til byen med Linn, Helle, Elisabeth og Tiril. Vi var for det meste på marinen og solte oss. Sommeren har virkelig kommet til Trondheim.

Noen bilder fra de siste dagene:


Bildene fra bursdagen
marinen


Nå må jeg snart kjøre bortover til heimdal trafikkskole..

Ferdig med løpetesten!

 • 21.05.2012, 14:59

Heeei!

Endelig er løpetesten overstått! Den gikk overraskende bra, og jeg har forbedret meg en god del siden i høst. Fikk 5, og det var virkelig på tide. Føler jeg har trent masse den siste tiden, så var godt å endelig få vist at jeg kunne klare det. Vet ikke hvor lang selve løypa er, men tiden min i dag ble på 12 min og 13 sek, en forbedring på 52 sekunder fra i høst.


Her var vi veeldig slitne.Været er helt perfekt i dag, og jeg har fått solet meg en time siden jeg kom hjem fra skolen. Håper at de holder seg slik en stund til.

Elisabeth 18 år

 • 20.05.2012, 21:02

I dag har Elisabeth bursdag, så jeg vil gratulere henne masse med dagen.Hun er 18 år i dag, superheldig. Jeg håper at hun har hatt en fin dag, og i morgen skal vi feire bursdagen hennes ♥ Gleder meg kjempemasse. Har det alltid gøy sammen med henne, og det er nok bare vi som gjennomfører alle de rare ideene vi kommer på, siden vi har så masse planer hele tiden. Kjempeglad i deg, Elisabeth

 

Pakke i posten

 • 20.05.2012, 20:41

Heisann!

Se hva jeg fikk i posten i dag :

Den er fra Gina Tricot, og jeg visst ikke at jeg kom til å få den. Det er Espen som har bestilt den til meg, siden han så innlegget jeg lagde om favorittklærne mine fra Gina Tricot for en liten stund siden. Ble kjempeglad da jeg kom hjem fra jobb i dag, og så at det hadde kommet pakke til meg ♥ Tusen takk, Espen!


 

En lørdag i byen

 • 19.05.2012, 16:55

Heisann!

Startet dagen i dag med ei herlig og svett økt på 3t. Alltid like tungt å dra på en steptime, og de er supermorsomme i tillegg. Så nå skal jeg forsøke å spare på kreftene til mandagens løpetest. Begynner å grue meg endel til den, og gleder meg bare til å få den overstått. Den løypa er veldig utholdene, og jeg er nødt til å laste ned noe motiverende musikk som jeg kan høre på mens jeg løper. Tror at jeg kanskje klarer å prestere litt bedre da :)

Nå har jeg egentlig akkurat kommet hjem fra byen. Jeg og Eirin kjørte scooter nedover (kaldt!) og var litt på torget før vi tok oss en tur på tivoliet. Vil si vi fikk litt nerver før vi satte oss i karusellene,  og jeg er fortsatt litt småkvalm etter alle rundene vi har snurret rundt i dag...


I tekoppene!! For en fart vi fikk.

17. mai- feiring

 • 17.05.2012, 19:47


Litt dårlig vær..

Har vært en fin 17. mai med familiemiddager, tivoli osv. Var litt uheldig med været her i Trondheim i dag, men ellers en koslig dag.


16. mai- kamp

 • 16.05.2012, 22:31

Heei!

Da har jeg akkurat kommet hjem, og skal se et par episoder paradise hotel før jeg legger meg. Hadde mattetentamen i dag, og etter den har jeg vært en tur innom 3t, så kom pappa,Linda, Håkon og Martin til Trondheim. Vi dro på Lerkendal for å se Rosenborg- Hønefoss, og der møtte vi Tonje, Egil og Daniel også :) Kampen var ikke så veldig spennende, og i tillegg tapte Rosenborg. Men det var god stemning på stadion, med endel underholdning, så det var veldig morsomt.


Sammen med Håkon i bilen på tur ned til lerkendal.
Helle var på jobb, og var faktisk i akkurat den kiosken som var nærmest der vi satt. Sammentreff! hehe, sniktok et bilde av henne mens hun jobbet ♥


Søte Håkon.

 

 

Kom opp i matte skriftlig + tentamen i matte i morgen

 • 15.05.2012, 19:18

Heei!

Nå har jeg egentlig bare en kort pause mellom all øvingen til mattetentamen som jeg har i morgen. Har sykt mye å repetere enda. På skolen i dag hadde vi trekning av skriftlige eksamener også, og jeg kom opp i matte. Var så nervøs før trekningen, men den gikk heldigvis bra. Selve eksamenen er ikke før 31. mai, så jeg har ganske god tid å forberede meg på. At jeg kom opp i skriflig betyr at jeg slipper muntligeksamen som det ikke er trekning i før juni engang. Er så lettet over at jeg slipper å tenke på hva jeg kan komme opp i, i muntlig. Siden vi har tentamen i morgen i matte får jeg øvd både til den og eksamen i dag :)

Nå er det bare å gå fortsette regningen.

Fine sommerplagg

 • 14.05.2012, 14:10

Heei!

Nå som sommeren nærmer seg er det så gøy å bytte ut litt gamle plagg med noe nytt i garderoben. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter fra Gina Tricot her:

  

 

 

 

 

 Alle plaggene finnes på nettsiden til Gina Tricot, og i butikkene :)

Musikkinnlegg

 • 13.05.2012, 14:23

Heisann!

Tenkte å lage et innlegg med musikken jeg hører på for tiden. Alle sangene er vel party- pop- sanger, siden jeg ikke hører på så mye rolige sanger nå. Har perioder der jeg hører på litt rolige sanger, men nå har jeg gått litt lei av de. Siden jeg har feilet litt med å legge ut bare sanger uten videoen i det siste, blir alle sangene med video denne gangen. Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å få lagt ut bare linjen med playknappen på. Prøvde i et annet innlegg, men tror ikke det gikk an å spille av sangen, sååå da blir det bare slik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder fra bursdagen

 • 13.05.2012, 11:51

Heeei!

God morgen! Jeg har faktisk vært våken i flere timer allerede, selv om det ble litt sent i går. Bursdagen til Linn var kjempekoselig, og jeg fikk tatt endel bilder. Hun hadde kjøpt inn et spill som het jentekveld, med masse spørsmål om alt mulig forskjellig som vi holdt på med. Det var skikkelig morsomt og passet perfekt til kvelden i går. Var god steming med musikk og masse jentesnakking ♥ Tror Linn ble veldig fornøyd med bursdagen sin også :)
kjempefint bilde av Linn  og Tiril ♥


Linn hadde bakt muffins som vi fikk dekorere :)


Resultatet mitt ♥


Silje, Elisabeth og Trine

Tiril, Helle og Malin

Malin og meg
Helle og Elisabeth ♥

Nå skal jeg spise litt frokost, så tipper jeg at det blir trening litt senere i dag :)

produktiv formiddag

 • 12.05.2012, 13:50

Heei!

Deilig å vokne til lørdag og fri i dag, og endelig fikk jeg trent tidlig på dagen. Var å danset zumba klokken 12 og magetime etter det, kjempegøy trening. Tror koordinasjonen og rytmen i kroppen blir mye bedre med noen dansetimer iblandt. Har ikke den beste fra før av, så det skal jeg prøve å få gjort noe med. Så da må jeg prøve å få til èn dansetime i uka :)

Siden vi har gymprøve på mandagen skal jeg sette meg ned å få lest gjennom kapitlet etter at jeg har dusjet. Tror ikke det er så mye å lese siden det bare er om livsstil, treningsplanlegging og volleyball, så temaene er ganske greie og ikke så kjedelige å lære. Gleder meg til at alle prøvene framover er ferdige.Skriver kanske et innlegg senere i dag også, hvis jeg får nok tid. Skal dra bort til Helle i kveld, for vi skal ut å SYKLE. Haha, det er lenge siden. Eller det er bare bort til Linn som skal feire bursdagen sin da. Så nå må jeg få prøvd å rotet fram sykkelen som ligger enplass i bua.

Blogge snart kanskje...

 • 11.05.2012, 15:51

Heei!

Har ikke blogget noe i det siste, og orker ikke å stresse med det når jeg ikke har noe å blogge om. Er ikke noen jobb, eller noe krav fra noen om at det må gjøres Jeg vil at det skal være morsomt, så derfor har jeg ikke prioritert bloggen i det siste. Synes bare at det er greit å blogge når jeg ikke har noe annet å gjøre, og da er det jo veldig gøy. Så akkurat nå har jeg ingenting å gjøre så da blir det et lite innlegg :) men skal prøve å bli flinkere til å oppdatere, hvis ikke er det ikke noe vits i å ha bloggen.

Er utrolig at det er fredag allerede, uken her har gått så fort. Har hatt litt fri her og der fra skolen, så håper de siste ukene før ferien går like fort som denne uken. Neste uke er det også mye som foregår med 17. mai osv, så da blir det masse fri ♥

I helgen skal jeg bare slappe av også prøve å få trent hver dag. Skal i bursdag til Linn i morgen, så gleder meg masse til den. Hun ble 18 på onsdagen ♥ heldig!


Linn :)


Skal snart dra å trene, håper jeg finner en gruppetime som jeg kan dra på. Skal laste ned litt musikk i kveld også, her er hvertfall en fin sang:

 

Innkjøp fra Kiel osv.

 • 03.05.2012, 21:29

Heei!

Lenge siden sist. Har hatt så mye å gjøre siden jeg kom hjem fra Kiel at jeg rett og slett ikke har vært noe på pc'en. Hadde ikke internett siste halvdel av turen, også måtte jeg på jobb, øve til prøver, og forskjellig da jeg kom hjem.Tonje og Egil har også kommet hjem fra Fiji nå, og det er så koselig å være sammen med de  :) Er litt smålei av bloggen og kommer bare til å skrive når jeg har lyst og nok tid til det. Kan vise litt bilder fra turen og innkjøpene, siden jeg ikke har tatt et eneste bilde siden jeg kom hjem på tirsdagskvelden.


Var sykt mange etasjer på båten. Lugaren vår var i 11.


Rastauranten vi spiste på.
Disse bildene ble tatt på båten Kiel- Oslo

Her var vi på hotellet i Kiel.

Vi var helt på toppen av hotellet å kunne se utover hele byen. Kjempekoselig!Innkjøpene:


Armbånd fra SIX

Ringer fra SIX

Øredobber fra SIX


Smykketre fra SIX


Solbriller fra Bijou Birgitte

Husker ikke hva butikken het..

Leppestift fra YSL


Topp fra NewYorker

Kjole fra NewYorker


Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no