hits

Heidi Gustad

En herlig tirsdag > friii

  • 30.04.2013, 12:36

Hei!

I dag har jeg fri, men har uansett brukt flere timer av dagen på en religioninnlevering! Men nå er jeg ferdig og skal snart hoppe i treningsklærne og gjennomføre en knall styrkeøkt. Blir nok dårlig med trening nå som russetiden starter for fullt! I dag er det russedåp på skolen og før det skal vi vorse hjem til Silje. ♥

Etter dåpen drar vi videre til byen for å dra på Karpe Diem konsert. Wiii, gleder meg! Kommer til å bli en herlig natt til 1 feiring.Noen pics fra vi var i byen i går.

 

 

Nå må jeg komme meg avgårde. ♥ 

Russ 2013

  • 26.04.2013, 23:00

Heia..

...lenge siden sist.

Har vært dårlig med oppdateringer i det siste, men jaja. Nå er det hvertfall helg og jeg har fått fikset masse til russetiden i dag. Wiii, om 3 dager skal russeklærne på så etter skolen fikset jeg det siste på russebuksen. Maibilletten og busskort for hele russetiden har jeg også ordnet i dag. Med maibilletten kan jeg dra på masse konserter, blant annet Karpe Diem, Cascada, DDE, DJ Broiler, Erik og Kriss og R.I.O. Gleeeder meg! 

Ahhh, beste tiden! 

I dag var det kåring av årets russelåt også:

 

Elsker den ♥

Og her er Heimdalrussens låt:

 

 

 

 

Yellow

  • 04.04.2013, 21:07

Heiii ♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en knall treningsøkt. Senteret var stappfult men jeg var heldigvis på gruppetime! Ble litt mageøvelser etterpå også. I morgen blir det armtrening, har hatt mange treningsfrie dager så nå er jeg full av energi igjen. 

Treningstoppen kjøpte jeg i London på Niketown! Nike har virkelig de fineste treningsklærne, masse freshe farger i butikkene nå hvertfall. 

 

Tidligere i dag startet jeg å se den siste Amazing Race epiosoden og ble helt hekta. Hvorfor har jeg aldri sett det programmet før..?!. Så nå blir det rett i dusjen før jeg skal slappe av med siste del av Amazing Race.

 

 

 

Good morning

  • 03.04.2013, 10:23

 

 

Noen bilder fra gårsdagen.

Nå skal jeg bare pakke kofferten og ordne meg for siste dag i London. Vi må skjekke ut klokken 12 (ligger 1 time bak Norge) men kofferten kan stå på hotellet til vi reiser med toget til flplassen i 5-6 tiden.Nails

  • 03.04.2013, 01:50
Kjøpte meg et lite neglesett for et par dager siden her i London. Måtte selvfølgelig teste det ut, og det tok ikke mange minuttene. Ble skikkelig godterinegler, hehe.

I dag har vi vært på Westfield, et digeeeert kjøpesenter med masse butikker. I morgen har vi hele dagen før vi reiser hjem med flyet på kvelden. Tiden går fort på ferie!!

 

Nå skal vi snart legge oss, skrives.

Fornøyd....

  • 01.04.2013, 23:04

og klar for å slappe av resten av kvelden!

Heihei!

I dag har vi shoppet masse, og vi var vel ute i butikkene allerede i 10-11 tiden og vi kom ikke hjem før nærmere 9, så vi var ganske så slitne i bena da vi kom tilbake på hotellet igjen. Har funnet så masse fint, og vi har også fått kjøpt endel. Vi tenkte oss egentlig ikke så godt om når vi dro på Primark aller føst og handlet en kjempetung pose hver som vi har drasset med oss i 8 timer... Haha, posen min revnet tilslutt så jeg måtte tre på en ny pose over den andre. Vi spiste kjempegod middag og dessert på Friday`s, og ellers har vi vært på kafè utenom shoppingen.

 

Inne på Top Shop.

Handlet en treningsshorts på en Nikebutikk. Der hadde de sykt masse treningsklær- 4 etasjer, og det var så mye at jeg klarte ikke velge meg ut noe. Luksusproblem...

Kjøte meg et iphonedeksel på River Island som jeg kan vise dere:

Litt småting fra Pirimark.

Kan vise litt flere innkjøp senere.
 
 

Shopping in Oxford

  • 01.04.2013, 10:56

Da drar vi til Oxford for å SHOPPE! Skal først finne et sted å spise litt frokost, bli nok starbucks eller noe

I dag blir det hvertfall en tur på VS, Topshop, River Island og Bershka og sikkert masse andre butikker også!Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no