hits

Heidi Gustad

Kommet fram til Kiel

 • 29.04.2012, 17:03

Heei! 

Da har vi gått på land, og kommet inn på hotellet. Det var kjempefint, og ligger bare noen få meter unna shoppingsenteret som vi skal dra på i morgentidlig. Vi har akkurat trent på treningsrommet, og nå skal jeg hoppe i dusjen før vi skal gå ut for å spise middag. Siden det er søndag, er de fleste butikkene stengt, så i dag har vi bare vært ute på senteret å spist. Skal være på hotellet for det meste resten av dagen tipper jeg.

Var på båten til klokken 10 i dag, og jeg fikk sove kjempegodt og kjente ingenting til noen bølger eller noe. Gleder meg til vi skal kjøre tilbake med den igjen! Tok noen bilder før gikk av i dag.
 

 

7 timer i oslo

 • 28.04.2012, 16:04

Heei!

Nå har vi kommet på båten, og er på tur til Kiel. Skal være her til i morgentidlig til ca. klokken 10 før vi kan gå på land. Har bare vært på lugaren siden vi gikk om bord, og har sovet 1 time siden det ikke ble så mye søvn på nattoget i natt. Så nå skal vi gå oss en runde å se oss rundt, kanskje bade eller gå på taxfreebutikken. 

Vi kom fram til oslo med toget allerede klokken 07.00 i dag, og siden båten ikke gikk før 14.00, har vi fått sett i masse butikker. Heldigvis liker Espen å være med å kike i butikker sammen med meg. Kan ikke komme på sist jeg var i Oslo, og jeg føler meg så lite kjent der. Alt er så mye større enn i Trondheim, også hadde vi knallsol og blå himmel også.


Frokosten på togstasjonen, allrede klokken halv 8..Supert vær

Vi kjøpte oss ikke så vedig mye, men jeg fant en veldig fin shorts på Zara som jeg måtte ha:

Hårdonut og spenner fra Glitter.


Akuurat nå sitter vi her:


Havutsikt på lugaren.

Men nå må vi skjekke ut båten litt før det plutselig blir kveld.

Snart drar vi til toget

 • 27.04.2012, 20:00

Heei!

Endelig ble det helg, og nå er det fri i 4 dager! Vi ble ferdig halv 12 på skolen i dag, og etter det har jeg bare sullet litt hjemme og pakket siden vi reiser til oslo i natt. Vi skal først ta buss til Berkåk halv 12 i kvled, så nattoget fra Berkåk til Oslo. Er framme med toget i 7 tiden i morgentidlig, og da har vi 6-7 timer i Oslo før vi reiser videre til Tyskland med cruisebåten.


Har ikke pakket helt ferdig enda. Har prøvd ut noe nytt denne gangen, med å putte antrekk i plastposer for å holde oversikten. Pleier alltid å bli så mye rot i kofferten ellers.

Vil bare vise noe som egentlig ikke har noe med innlegget å gjøre. I går fikk jeg en overraskelse fra Espen. Han hadde kjøpt lysekrone til meg, og den har vi montert i dag. Den er ikke kjempestor, men liker den kjempegodt!
Den er kjøpt på Ikea.

Også har jeg fått litt klær i dag, fra mamma og mormor som var ute å handlet.

Genser fra mormor:


Fra Cubus.

Topp fra mamma:


Fra Cubus.

Men nå må jeg dusje og pakke ferdig før vi reiser. Skal være borte fram til tirsdagskvelden. Tror jeg får oppdatert i løpet av turen, hvertfall mobilblogget :)


Oppsummering av dagen

 • 25.04.2012, 21:38

Heisann!

Da har jeg akkurat kommet til Espen og vi skal se paradise hotel. På skolen i dag hadde vi skrivedag i norsk, som jeg håper gikk bra. Skrev artikkel om romantikken, og vi måtte sitte i hele 5 timer før vi fikk gå hjem. Ble hentet av Espen etter skolen, og vi dro en tur på torget og kiket litt i butikker og kjøpte oss big bite(selvfølegelig)


Vi kjøpte VERDENS beste kake på et bakeri inne på torget   


Endelig fikk jeg kjøpt yndlingsmascaraen min.


Siden vi reiser til Kiel på fredagen hentet vi ut togbillettene på sentralstasjonen også. Gleder meg kjempemasse, og det skal bli så godt med ei ekstra lang helg.


Så ble det en snartur på Ikea for å kjøpe inn... GLASS.


Nå har vi akkurat vært på trening. 

Etter at jeg var på trening med Helle i går, har jeg begynt med litt nye øvelser som hun viste meg. 

Tilslutt en magetime på 20 minutter.

 

outfit

 • 24.04.2012, 15:56
Bukse og Tpp fra Bik Bok // Converse // Øredobber fra Las Palmas.

Heisann! Jeg kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Nå skal jeg bare lage meg noe mat før jeg stikker og møter Helle på 3T litt senere. Vi skal trene litt styrke, og kanskje svømme etter det.

Vanlig mandag

 • 23.04.2012, 19:56

Heei!

Stikker bare innom en tur, selv om det er veldig lite å skrive om siden jeg ikke har gjort noe spessielt. Har vært kjempetrøtt i hele dag, og da skulle vi selvfølgelig ha hardtrening i gymmen. Etter den hadde jeg null krefter igjen, og jeg klarte å sovne på sofaen da jeg kom hjem. Voknet tre kvarter senere og da var det bare noen få minutter til jeg skulle på jobb. Jeg fikk heldigvis vasket og gjort unna alt der selv om jeg følte meg som en zombie da jeg for rundt å vasket. Nå skal resten av dagen gå til å slappe av med Hotel Cæsar, Paradise Hotel og oreomilkshake! :)

Bydag + innkjøp

 • 21.04.2012, 21:04

Heei!

Har vært i byen i nesten hele dag, og shoppet masse. Var så mye jeg hadde lyst på, så jeg måtte hele tiden velge bort noe som jeg ikke kunne kjøpe. Vi var på jordbærpikene å kjøpte oss wok også, så på krem cafe etter det igjen å kjøpte tidenes største kakao! utrolig koselig dag. Nå skal vi lage pizza. Lørdagskveld ♥

 


På prøverommet på carlings. Hehe, pleier å bli med Espen inn å se på det han prøver :)
Wok! Naaam! Anbefaler alle å kjøpe det!


Skjekk den størrelsen!Innkjøpene kommer her:


Topp fra bik boktopp fra bik bok


Shorts fra Bik Bok


Topp fra Bik Bok


Kjole fra Vero Moda


Jakke fra Vero Moda


Kortbukse fra Cubus. Bare ei enkel bukse som jeg skal ha på Zumba eller Afro.

var salg i byen i dag, men det meste var bare tull så ble ikke til at jeg kjøpte noe på salg. Kjenner at jeg gleder meg til å få tatt bilder med kameraet igjen, må bare finne igjen laderen. Den var visstnok ikke på hytta alikevel, så må prøve å lete den opp. 

Russerevy og shopping

 • 20.04.2012, 21:45

Heei!

Har akkurat kommet hjem fra city syd nå, og må straks begynne å lage middag. Har hatt det ganske travelt siden det ble trening rett etter skolen, så dro jeg tilbake til skolen igjen etter det for å møte Malin, Linn, Helle, Tiril og Silje siden vi skulle på russerevy. Den var kjempegøy, og det var masse parodier av både elever og lærere. Revyen het vel paradise på Heimdal, eller noe sånt, der forskjellige personer skjekket inn.

Tok hele to bilder, som ble veldig....


...Uklare

Trenger ikke vise det andre for det ble enda verre.

Jeg har faktisk klart å legge igjen laderen til kameraet på hytta og merket ikke det før kameraet var helt utladdet. Typisk!, så nå går det bare i mobilbilder fortiden.

Etter at revyen var ferdig dro Helle, Linn, Tiril og jeg til City Syd og kjøpte oss smoothie. ÅÅh, det er så godt!Kiket litt i butikker også. Fant en veldig fin topp som jeg kjøpte
Kjøpte den på Carlings til 299,-

Espen har kommet nå så må begynne å steke biff og grønnsaker, så kan vi slappe av med FRIENDS resten av kvelden.

 

Tyholttårnet

 • 18.04.2012, 21:33

Hei!

Har vært sykt fint vær i hele dag i Trondheim, slik som det har vært hele uken egentlig. For ei uke! Hadde heldagsprøve i Spansk i dag, og ble ferdig klokken 12. Etterpå dro jeg og Espen på ei knallhard treningsøkt på 3t. Så ble det wok i Tyholttårnet, som vanlig. Har ikke vært der og kjøpt meg noe annet enn wok enda. Den er helt spesiell god.
Fin utsikt!

Nå skal vi se paradise, før jeg må lese gjennom litt stoff i geox siden vi har prøve i morgen(igjen!)


 

American Pie Reunion

 • 17.04.2012, 22:17

Heeei!

Har hatt det litt hektisk de siste dagene, så blir lite tid til blogging.

Har besøk av Helle nå, og vi har vært på kino med Linn og malin og sett American Pie tidligere i kveld. Var en ganske morsom film egentlig. Helle skal ligge over til i morgen, og da har vi heldagsprøve i spansk, så da blir det heldigvis en kortdag. Kan gå allerede i 12 tiden, og vi kan sitte til klokken 1.


Hehe, vi lagde oss taco etter skolen i dag ♥


Dro på city syd entur i langfriminuttet i dag. Kjøpe denne kremen til bare 69,-. virker utrolig bra, siden den gir fuktighet til huden samtidig som den er mer foundationlignende. 

Bilder fra hytteturen

 • 15.04.2012, 22:04

Heei!

Har akkurat kommet hjem fra en kjempekoselig hyttetur. Ble perfekt vær, og har vært ute og badet og solet oss i hele dag :) Kan vise litt bilder fra turen:
Kjempedeilig å bade ute i glovarmt boblebad. Ble til at vi badet fire ganger på to dager.


Nå må jeg pakke ut baggen, og gjøre klart til skoledagen i morgen. Da blir det turn i gymmen, og kjenner at jeg gleder med litt til det.

Morgenbad

 • 14.04.2012, 13:52

Heeei!

Kom oppover på hytta på Leksa i går kveld, og da slappet vi egentlig bare av med The Voice og lagde oss carbonara. I dag voknet vi til knallblå himmel og steiksol. Er også veldig varmt ute, så vi tok like godt et morgenbad i boblebadet. Herlig!

internettkapasiteten er for dårlig til å kunne laste opp noen bilder akkurat nå så kan vise litt i morgenkveld når jeg har kommet hjem.

Har tenkt oss en tur på verandaen for å sol oss litt nå, også få montert trampolinen litt senere. Elsker når sola kommer! :)

Innkjøp

 • 12.04.2012, 21:01

Hei! Har vært en tur på City Syd i dag. Ble med Mamma og Daniel siden de skulle handle inn forkjellig til de reiser bort til syden på lørdagen. Espen kom heldigvis etter hvert, og da fikk jeg kjøpt noe småtteri. Begynner å komme så mye sommerklær i butikkene nå, og føltes nesten som at det var sommer da jeg gikk i butikkene :)
Topp fra bik bok 249,-
Topp fra H&M 99,-


Solbriller fra Vita 89,-

Espen holder på å kutte opp grønnsaker, siden vi skal lage wok til paradise hotel begynner. Favorittmaten vår ♥ Skal ligge over til han i natt, og etter skolen i morgen kjører vi til Orkanger for å trene før vi drar videre på hytta til Espen som er på Leksa, og blir der i helgen.

 

Snaaaart...

 • 11.04.2012, 16:10

.. Kommer Espen hjem ♥ Skal bli godt å se han igjen, etter en 4-ukers jobbperiode på sjøen. Sitter på flyet på tur hjem fra Stavanger nå, og jeg har funnet fram masse godteri til han kommer. Jeg spiste ingenting av godteriet jeg fikk i påsken, og har spart absolutt alt til i dag. Hehe.

Brukte hele dagen i går på å øve til en matteprøve som vi hadde i dag, så fikk ikke blogget noe særlig. Med en gang vi startet på skolen igjen bare raste det på med masse ting som skal gjøres. Føles ut som det er noe viktig hver dag nå framover. I dag sluttet jeg egentlig halv 1, men var igjen til halv 3 med Elisabeth. Vi skal ha klassen i turn på mandagen, så vi måtte lage et opplegg for det.

Her er dagens outfit:

For sikkert 2 uker siden eller noe, fikk jeg og Espen en rørosgave fra mamma. Har vært nødt til å vente så lenge på å åpne den, og den ligger her enda og venter på at Espen skal komme. Lurer skikkelig på hva som er inni ♥Nå skal jeg skrive litt på en oppgave, så snakkes.

fiin sang:

 

Deltar på konkurranse

 • 10.04.2012, 12:59

Deltar i en konkurranse, der man kan vinne kinobilletter til American Pie Reunion.

reunionvinn

Evighetens speil

 • 09.04.2012, 22:40
Se på disse kule speilene som henger hjemme hos farmor og farfar. Jeg kan se uendelig langt inn i dem. haha.

Har vært en stund til farmor og farfar i dag, på den siste fridagen. Farfar måtte til og med bli med hjem til meg, for å hjelpe meg med å henge opp hyller og speil. Det viste seg at jeg har murvegger på rommet, og da fungerer det ikke å bare skru inn en skrue. Måtte bruke borrmaskin for å få hengt opp ting på veggene, og det hadde jeg aldri fått til uten hans hjelp. :)
Kan faktisk åpne og lukke speilet, så fungerer fint å henge ting bak.

Litt for tidlig ute

 • 09.04.2012, 11:55

Hei! Sitter på 3t og venter på at pulssteptimen skal begynne. Siden jeg måtte ta buss kom jeg en halvtime for tidlig. Snart scooterføre ute nå:) Håper solen holder seg litt til, for etter treningen skal jeg gå tur med Memphis <3

Motering av komode

 • 08.04.2012, 22:57

Hei!

Har vært ganske rolig de siste dagene i påsken, og har brukt masse tid på å komme i orden på rommet. I kveld har jeg brukt et par timer på å montere en komode, som jeg tror og håper ble montert riktig.

 


En flatpakke med hundrevis av deler var det jeg startet med..
Komoden begynner å ta form :)Søta som følger med på hva jeg holder på med ♥

I dag har jeg også drevet å ringt rundt til nesten hele slekta og samlet inn penger som går til de som ble rammet av flommen i Fiji. Som jeg har sagt tidligere, er storesøsteren min og kjæresten hennes der i 3 måneder og arbeider, og etter at flommen kom var det mange familier der nede som mistet alt de eide. Til og med klærne til mange familer hadde blitt tatt med av den enorme vannmengden og ført ut av husene. Så nå er jeg veldig fornøyd med at alle jeg har spurt, har bidratt med litt penger som kan hjelpe de som ble hardest rammet av flommen. Er gøy å vite at noe så lite som noen hundrelapper, er så mye mer i et fattig land og kan være til stor hjelp.

Besøk tongus.blogg.no

 • 07.04.2012, 23:07

Hei!

Har brukt kvelden på å lage en film til Tonje og Egil som er i Fiji, og har vært der i over 2 måneder nå. De er frivillighetsarbeidere, og skal være der i 3 måneder tilsammen. For å se filmen gå inn på TONGUS.BLOGG.NO. <--trykk på linken :)Bikini fra Victoria's Secret

 • 07.04.2012, 19:59

Hei!

Fikk en mail fra Espen tidligere i dag om at han har bestilt bikini til meg fra Victoria's Secret. Den gutten åltså, beste kjæresten! Han er fremdeles på jobb ute på sjøen, og i går sendte jeg en link til han og viste bikinien, og i dag kjøpte han den til meg. Kjempefin overraskelse å få på selveste påskeaften ♥

 


Synes den er kjempefin, og jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren!

De har så mange fine bikinier på Victoria's secret. Her er noen flere favoritter:HER                                                                                                                      HER
HER                                                                                                                  HER 

IKEA!

 • 07.04.2012, 16:13

Heeei!

Har vært på IKEA i hele dag, og kjøpt inn masse til rommet mitt. Elsker å se på alle utstillingene der, og de gir meg så mye inspirasjon. IKEA har så mye fint, og jeg kjøper alltid litt mer enn planlagt.  Jeg endte opp med å kjøpe endel småtterier som ikke trengs å monteres også tre hyller, et bord og en komode som jeg må montere nå. Skal bli spennende å se om jeg klarer det.
Så moro å se på alle utstillingsrommene!Kjøpte dette speilet.


Skulle kjøpe et hvitt trekk til sofaen min, og akkurat nå var det 550,- avslag på de. Snakk om flaks :)

 

Her er noen av de tingene jeg kjøpte:
Kjøpte puter og trekk for å ha i sofaen.Her står blant annet bordet i flatpakke.. kommer til å ta sin tid når jeg skal begynne å montere det nå.


Fant igjen turndraktene mine

 • 06.04.2012, 10:21

Heei!

Haha, fant nettopp igjen turndraktene mine som jeg brukte for 6 år siden. Merker at jeg savner å gå på turn ♥ Jeg gikk på nidaros, men har også gått på Trondheims turnforening.siden jeg ikke har brukt de på år og dag, fikk jeg litt lyst til å se om jeg klarte å få de på meg også:
Er ikke akkurat like myk som jeg var sist jeg brukte de..

Tror ikke jeg har noen bilder på pc'en fra da jeg gikk på turn. Men kan vise en minifilm av de små snuttene som ble tatt:


 

Kjole

 • 05.04.2012, 16:00

Heei! Har akkurat bestilt meg denne kjolen:


 
Bestilte den på nelly, og der er det 10% rabatt nå (la inn koden: EASTER10), og dersom du kjøper for over 600 kr får du gratis frakt i tillegg.

Gleder meg sykt til den kommer! ♥

 

Ferdig med dagens økt

 • 05.04.2012, 13:00

Hei!

Har akkurat fullført dagens treningsøkt som ble en time med B-step. Utrolig moro, og siden timen var litt utfordrende, gikk det kjemperaskt. Elsker å dra på gruppetimer, så mye mer motiverende.

 kjempekjempekjempebra sang!

Visste du at..

 • 04.04.2012, 23:41

- Jeg ikke har drukket brus siden desember 2009, altså på 2 år og 4 måneder.

 

- Jeg hater å finne hår i maten. Det er noe av det verste som kan skje, og jeg mister rett og slett matlysten.

 

- Jeg skyller alltid glasset mitt 3 ganger før jeg fyller det helt opp med vann. Rar uvane.

 

- Jeg har flyttet utrolig mange ganger.

 

-  Jeg har lett for å miste kontakten med venner og andre bekjente dersom vi bor over lengre avstander, flytter fra hverandre eller begynner på forskjellige skoler. Er rett og slett dårlig til å holde kontakten.

 

-  Jeg er en veldig stresset person, og hater å ha ting ugjort. Kommer derfor aldri forsent til noe.

 

- Jeg er avhengig av å få trent nok, ca. 4 ganger i uka.

 

- Jeg trener ikke for å bli tynnere, eller få masse muskler. Selvfølgelig vil jeg ha en veltrent kropp, og synes det er fint med litt muskler.  Synes trening er veldig gøy, og jeg føler meg mer opplagt i perioder med trening, enn dersom jeg går lenge uten å trene.

 

- Jeg elsker å lese horoskop. Leser det hver uke, og synes det er moro å sammenligne med virkeligheten.

 

- Jeg liker ikke å rangere mennesker etter hvor godt jeg liker de. Men er det noen som har vært der for meg hele livet er det Tonje. Kunne ikke fått bedre storesøster.

 

- Jeg har hatt 19 hamster tilsammen, og har syykt lyst til at Sally skal få hamsterbabyer.

 

- Jeg bodde på Hitra da jeg gikk i 4,5,7 og 8 klassen.

 

- Sjokolade er det beste godteriet jeg kan få.

 

- Jeg har ønsket meg en chihuahua siden jeg var 12 år.

 

- Jeg elsker å bake, eller lage mat- Jeg elsker å ha masse å gjøre, helst så mye at jeg nesten ikke rekker over alt.

 

- Første gangen jeg møtte Espen, var vi på DDE konsert, og vi ble sammen 5 måneder senere.

Rydde-vaske-lekse-trenigsdag...

 • 04.04.2012, 16:50

..er alt dagen min skal gå ut på. Skal få gjort unna mest mulig kjedelig ting på èn dag. Har fått unna litt rydding og vasking nå, og skal bortover på 3t en tur i kveld. Har ommøblert og planlagt litt hvordan rommet mitt skal se ut, så på lørdagen må jeg ta meg en tur til IKEA å få kjøpt inn litt forskjellig. Siden det er helligdager både i morgen og fredagen, må jeg vente helt til lørdagen før jeg kan fortsette å gjøre ferdig rommet.Siden vi har matteprøve rett etter ferien, skal jeg prøve å jobbe meg gjennom alle delkapitlene før skolen starter på igjen. Har vært gjennom 2 av 9 delkapitler nå. Godt å være ute i god tid.

 

Sol i påska

 • 03.04.2012, 12:32

God morgen!

Fikk sovet ut litt i dag, og det var så koselig å stå opp på hytta. Jeg vet ikke helt hva planene for i dag er, men været ser ut til å bli fint hvertfall. Vi skal snart spise påskefrokost, og nå sitter mormor å strikker sokker til meg. Jeg begynner å få det store ullsokkelageret.
Synes de blir kjempefine!


Var en tur ute med Memphis i mårest.


Var på huseby i går, for å få med oss Daniel, og han ble heldigvis med.


Skal en tur ut i sola nå :)

5 utforkjørsler og 1 krasj på vei til Frøya

 • 02.04.2012, 23:02

Heei!

Blogg.no er helt klikk for tiden og nå skriver jeg dette innlegget for tredje gang. Men uansett så har vi kommet oss fram til hytta på Frøya, og det gikk ikke akkurat smertefritt. Vi var gjennom fem utforkjørsler og ett krasj. Været var dårlig hele veien. med glatte veier, mye snø og dårlig sikt. Like før vi kom til Hitratunnelen var det en mengde mennesker som sto ute på veien og stoppet oss. De varslet om en trailer som hadde kjørt av veien, og menneskene kom fra en buss som sto bak traileren og ikke kom seg videre. De dirigerte defor trafikken, slik at biler bare ikke stormet inn i situasjonen. Jeg rakk desverre ikke ta noen bilder fra denne hendelsen, siden alt gikk så raskt.

Vi kjørte ikke langt før vi støtte på flere ulykker. På sandstad møtte vi på ENDA en utforkjørsel, ikke overraskende var det av en trailer denne gangen også. Det var ikke veldig alvorlig, og redningsbiler holdt på å taue den opp fra grøfta da vi passerte.

Vi rakk ikke kjøre lengre enn 100-200 meter før vi støtte på enda en ulykke. Utforkjørsel nr.3, og denne gangen så det litt verre ut. Vi måtte bare passere siden det allerede hadde ankommet redningsbiler, så vi vet ikke om noen var skadet eller hvordan det hele hadde skjedd.Nå hadde det vært så mye utforkjørsler at Daniel ringte til radioen (80099999), og tipset om at det var dårlig føre, mye utforkjørsler osv på Hitra, slik at andre trafikanter kunne bli varslet om at veier kunne bli stengt. 5 minutter senere kom innslaget på radioen og de varslet om at veiene hadde blitt stengt. Flaks for oss at vi rakk å passere, hvis ikke hadde nok turen takk enda lengre tid.

Vi fortsatte å kjøre, og det gikk ikke rakere enn 30-50 km/t. Det var så vanskelig å holde seg på veiene og vær gang vi møtte en bil eller en trailer måtte vi nesten stoppe for å klare å holde oss på veien.

Like før vi kom til Frøya kjørte vi forbi to biler som hadde krasjet, og det så ut til å ha gått bra det også.

Med en gang vi kom ut av Frøyatunnelen var det første vi møtte en trailer i grøfta. Dette var utforkjørsel nr.5 iløpet av turen, og nå kom det ikke særlig overraskende lenger.turen tok mer enn dobblet så lang tid som man ellers bruker, og vi kjørte sååå sakte. Kom oss helberget framme og nå sitter vi og spiller Geni!

Snart på jobb

 • 01.04.2012, 21:22

Hei! Kom akkurat til trondheim med bussen fra aure, og gikk av på sykehuset her mamma jobber. Så nå sitter jeg på føden og venter på at hun skal bli ferdig på jobb, for jeg skal på jobb etterpå på tromas. Men mamma er så snill og hjelper meg med jobben slik at det går dobbelt så raskt. Jobber egentlig nesten alltid på mandgaskveldene, men siden vi skal kjøre til frøya på hytta i morgetidlig, blir vi nødt til å ta det i kveld.

På føden har de hvertfall fått pyntet til påske. Koselig!

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no