hits

Heidi Gustad

 • Mat
 • Rask, enkel og sunnere is

  • 28.03.2014, 13:33  Hei og god fredag alle!

  Jeg har fri i dag og har benyttet noen av morgentimene på eksamenslesing. Litt senere bærer det avgårde på trening og jobb, men først tenkte jeg å dele oppskriften på isen jeg lagde i går. Den ble bare helt nydelig og det passer meg perfekt når søtsuget kommer. Det er bare noen få ingidienser som skiller sjokoladeisen og vaniljeisen, og oppskriften er veldig enkel så det går kjapt å lage.


  Slik gjør du

  ♥ Pisk eggeplommer, sukrin + og sukrin gold til eggedosis. Du kan også bruke annen søtning enn sukrin gold og sukrin +.

  ♥ Pisk vikingmelken i en bolle for seg selv til det blir en luftig krem. NB: den blir litt mer rennende enn vanlig krem.

  ♥ Pisk inn proteinpulver, kakao og salt i kremblandingen mens mikseren går.

  ♥ Vend inn eggedosisen i kremblandingen med en slikkepott. Blandingen helles over i en boks og settes i fryseren i minst 4 timer  Slik gjør du

  ♥ Pisk eggeplommer, sukrin + og sukrin gold til eggedosis. Du kan også bruke annen søtning enn sukrin gold og sukrin +.

  ♥ Pisk vikingmelken i en bolle for seg selv til det blir en luftig krem. NB: den blir litt mer rennende enn vanlig krem.

  ♥ Pisk inn proteinpulver, vaniljepulver, vaniljeekstrakt og salt i kremblandingen mens mikseren går.

  ♥ Vend inn eggedosisen i kremblandingen med en slikkepott. Blandingen helles over i en boks og settes i fryseren i minst 4 timer

   
   

  As usual

  • 27.03.2014, 18:06

  Hei dere!

  Her er alt som det pleier, jeg har bare ikke vært innom bloggen på en stund. Det er ganske hektisk på skolefronten for øyeblikket, og om 2 uker står neste eksamen for tur. Men til gjengjeld har vi masse fri(lese)dager så jeg kommer meg nok gjennom stoffet til da. Ellers var jeg hos PT i går og fikk satt opp et helt nytt treningsprogram tilpasset meg. Motivasjonen er virkelig større enn noen gang!. Føler jeg fikk masse ut av å bestille meg time hos PT og sitter igjen med mange gode tips og noen nye øvelser. Denne gangen har jeg et 2- splittsprogram som jeg kommer til å kjøre gjennom minst 3 ganger i uka. I kveld står intervaller og hardcore på planen sammen med Helle. Begynner å bli noen uker siden jeg så henne, så det er virkelig å bli på tide å møtes ♥.   

  Ellers har dagen gått med til studentsamtale på skolen før jeg møtte Therese. Vi fikk fullført en skoleoppgave, så nå er den ute av verden. Da jeg kom hjem lagde jeg sukkerfri sjokolade- og -vaniljeis som står i fryseren nå. Er utrolig spent på resultatet ettersom jeg brukte andre produkter enn jeg har gjort tidligere til hjemmelaget is. I dag ble fløten blant annet erstattet med vikingmelk pluss litt andre erstattere. Jeg kan legge ut oppskrift dersom resultatet blir bra.

  Nå må jeg komme meg i treningsklærne og kjøre til trening. Ha en fin kveld og kos dere ♥

   

   

   

  Heidi Gustad

  Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

  Search

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no