hits

Heidi Gustad

London Eye

 • 01.04.2013, 01:00

Heia!

I dag dro vi for å ta London Eye som ligger like ved Big Ben. Vi kjøpte billetten rett ved og etterpå måtte vi stå i en kjempeeeelang kø før det ble ledig. Ventet i akkurat 1 time, men turen var verdt det. Hjulet brukte 30 min på èn runde så vi hadde god tid til å se utover hele London og ta masse bilder. Billetten kostet rundt 200 kr, og i hver vogn var vi hvertfall 20 personer så det var egentlig ganske stor plass.

'

Tok masse bilder av Big Ben både før og etter London Eye.

Selv om det er helligdag var det mye som var åpent, så vi tok undergrunden til Madame Tussauds. Vi betalte oss ikke inn for å se selve voksdukkene, men kiket bare litt rundt i butikken som hørte til og litt rundt i området før vi dro videre til en isbar. Det er en bar hvor absolutt alt er lagd av is, til og med glassene! Måtte kjøpe billett for å komme inn og siden alt er av is må det være iskaldt så vi var der ikke så mye lengre enn 30 minutter eller noe. Kjempefasinerende og morsomt var det hvertfall!

Ellers har vi kiket rundt i store deler av London i dag, spist på restaurant og kost oss masse!

Nå har jeg akkurat testet ut en ny neglelakk jeg har kjøpt meg, som jeg tenkte å vise i morgen. I morgen satser vi på å få til litt shopping, har så masse butikker vi enda ikke har vært på ettersom alle klesbutikkene var stengte i dag. Elsker at vi kan komme oss til oxford på bare 5 minutter !

Nå skal vi bare slappe av med en film eller noe før vi legger oss, skrives ♥Club Quarters

 • 31.03.2013, 10:56

Hei!

Nå er det ikke lenge siden vi voknet, og jeg har sovet kjempegodt etter en lang og slitsom dag i går. Vi kom fram med flyet i 2 tiden og tok undergrundsbanen til et område i nærheten av hotellet for å ta en siste tur helt fram til hotellet. Akkurat den linjen var stengt i går, så vi ble litt rådville og gikk litt rundt å surret før vi kom oss på en buss som heldigvis stoppet like utenfor hotellet. Vi kjøpte oss dagskort på undergrunden så det var kjempelett å komme seg andre plasser senere på dagen. Vi dro til Oxford Street og der var det enormt mange mennesker og alle favorittbutikkene selvfølgelig. London er virkelig en utrolig fin og koselig by!

 

 

Topshop var diger og jeg så ikke på 1/10 av butikken engang. Må selvfølgelig tilbake, eller kjøpte jeg endel på Primark. Rakk endel timer i Oxford Street og på disse timene spiste vi middag, var innom endel butikker og satt på Starbucks. Kjøpte med Frappuccino Chokclate cream, mmmm ♥♥

 

Nå skal vi ordne oss og finne oss en plass å spise. Siden det er helligdag er det endel ting som er stengt her i London i dag, så vi får se hva vi finner på :)


Travelt idag!

 • 29.03.2013, 21:54

Heia!

Nå er jeg hjemme fra kino med Helle. Vi dro for å se The Host meeeen da vi kom til billettkassen ombestemte vi oss i siste liten og kjøpte billetter til Pitch Perfect i stedet. Tror det var det lureste valget ettersom The Host har fått litt varierte og ikke fult så gode anmeldelser. Men Pitch Perfect var bedre enn forventet og superunderholdende. Føltes ut som filmen varte i en halvtime så det var en film som falt i smak, hvertfall hos meg. 

Nå er jeg hjemme hos Espen og vi driver å pakker og ordner det siste som mangler før vi reiser til London. Nå er det bare 10 timer til vi reiser, wiiii!! Skal ta flybussen til værnes klokken 8 i morgentdlig, så blir det mellomlanding i Oslo før vi lander i London litt før klokken 2. Gruer meg sykt til flyturen siden jeg alltid tror at vi kommer til å falle ned, men heldigvis er det bare 2 korte flyturer før vi er framme  Gleder meg kjempemye, hvertfall til shoppingen og bare det å komme til en helt ny by må bare bli helt fantastisk. 

 

Har stresset masse i dag med å få alt i boks, og var ferdig med jobb og trening allerede klokken 1 i dag. Etter det har alt gått i ett og jeg hadde ca. 1 time på meg å pakke kofferten før jeg dro avgårde på kino. Håper bare ikke jeg har glemt noe, men siden jeg enda ikke har kommet på noe kan det ikke være veldig viktige ting. 

 

Satser på å få blogget litt i London også, har med kamera og PC  

 

 

Easter

 • 27.03.2013, 21:09

Hei!

Jeg sartet dagen med en knall treningsøkt på armer og mage i dag tidlig før jeg dro på en liten bytur med Helle. Vi kjøpte oss litt mat og is, og kiket bare litt i butikker. Det er sååå deilig med ferie og jeg får tid til å gjøre akkurat hva jeg vil. Det er enda 3 dager til vi drar til London så ferien er ikke over før om over 1 uke for min del ♥

 I kveld har jeg spist masse godteri av påskeeggene mine. Jeg har vært så heldig å få påskeegg både av mamma, Espen og moren til Espen i år, så det var superkoselig.

Nå skal jeg pakke ut bager og rydde på rommet før kveldens episode med paradise begynner. Skrives.

 

  

 • Mat
 • Colored eggs for breakfast

  • 26.03.2013, 21:41
  Hei!

  Jeg våknet i 8 tiden i dag og hadde god tid før vi skulle trene, så da bestemte jeg meg for å lage en skikkelig påskefrokost. Derfor kokte jeg egg i 3 forskjellige kasseroller med kondittorfarge i 2 av de og løkskall i den tredje for å få fine farger på eggene. Løkskallet ga en skikkelig påskegul farge på eggene .Eggene kokes altså i vann med løkskall- ikke selve løken. Jeg brukte rød og rosa kondittorfarge for å få litt andre farger også, og det eneste du trenger å gjøre er å helle noen dråper kondittorfarge i kjelen før vannet koker. Fikk ideen fra kk.no, og det var jo egentlig supersmart og veldig lettvint!

  Her er utstyret jeg brukte.   Kokte kakao og hadde en avslappende morgen før vi kjørte avgårde på trening. Ble 45 minutter med squash etterfulgt av litt mage. Får heller kjøre på med hard styrke i morgen. 

   

  Nå skal jeg se paradise.

   

  Fin start på ferien

  • 25.03.2013, 23:40

  Hei!

  På fredagen var det suuperdeilig med ferie og hele skoleuken gikk med til å telle ned dager til ferien, så det var nok den lengste uken på lenge. Jeg ble hentet av Espen og Fredrik etter skoledagen og vi kjørte til Ålen på hytta. Hadde pakket klart og ordnet alt dagen før så jeg tok ferie det sekundet jeg gikk ut skoledøra! helt fantastisk følelse. Vi har vært på hytta helt til i dag, så nå var det litt godt å komme hjem også ♥

  På lørdagen kjørte vi til Haugatjønna- et lite stykke unna Røros- for å delta på isfiskekonkurranse. Fiskingen varte i 2 timer og det var godt over 500 deltagere.  Det var stekende sol hele dagen, men siden det var masse overvann på isen satt de aller fleste ganske langt mot land. Dette var noe jeg og Espen ikke tenkte så mye over, og vi klate allerede etter 1 time å falle gjennom og bli våt helt opp til knærne. Vannet var jo selvfølgelig iskaldt og jeg endte opp med å dra meg på magen over isen for å komme meg mot land. Snakk om å være klomsete.....

     Her har jeg tatt av meg skoene og sitter med bena oppi sekken for å få litt varme.

  Testen snøscooteren litt på kvelden, og kjørte litt mer i går igjen. Ble også badstue, snøbading og avslapping med masse påskegodteri senere på kvelden.   På søndagen sto vi på slalom, og vi filmet masse filmer med actionkameraet men da vi skulle se de da vi kom hjem var alt helt svart. Minnekortet har bare tatt opp litt mens resten er borte så det var litt kjipt.

  Slitne etter flere timer i bakken...


   

  I dag tok vi oss en skitur ute i finværet før vi kjørte tilbake til Trondheim og rett på jobb. Nå har vi spist hjemmeladt pizza og sett paradise og skal snart legge oss.

   

  I morgen skal vi endelig få trent igjen, har spist haugevis av godteri hver dag og har fremdeles masse igjen, så har jeg ikke energi da så vet ikke jeg..- Elsker påska!
  En lang torsdag

  • 14.03.2013, 21:23

  Hei!

  I dag har jeg fått gjort masse med tanke på at jeg sluttet sent på skolen. Treningen ble unnagjort i fritimene, som jeg alltid pleier på torsdagene. Elsker å bli ferdig med treningen allerede klokken 11, og komme tilbake til skolen ferdig trent kl 12. Fikk testet meg i benkpress i dag også, så nå har jeg endelig klart å øke i anntall repetisjoner og kan begynne å løfte tyngre vekter. Jippi! Har alltid vært så svak i armene... Så nå må jeg bare pushe på med tyngre vekter for å oppnå framgang. Tok faktisk sol da jeg var ferdig på skolen, og det var så deilig å bare ligge og slappe av i varmen. Har ikke tatt sol på flere måneder så det var virkelig på tide. Ellers har jeg vært på sirkussenteret å kjøpt bursdagsgave til Trine som feirer bursdagen sin i morgen ♥ Blir nok en tur innom City Syd i morgen for å handle inn hvitvin, ettersom polet var stengt da jeg var ute tidligere i kveld. Har funnet en hvitvin med et svært lavt innhold av sukker som jeg gleder meg til å smake. Den heter forresten Trulli, og koster bare litt over 100- lappen. 

  Noen bilder fra hytteturen tirsdag-onsdag. Mamma var med meg og Espen, og det var superkoselig. Vi fisket på isen, stekte vafler og grillet pølser i solsteken. Ikke at vi fikk så masse fisk da... koselig uansett.

   

  Nå skal jeg kjappe meg lage vaniljekesam med frukt og bær lag på lag i glass, før paradise hotel begynner. Vurderer å stå opp tidlig for å dra på trening 06.45 i morgentidlig, så da bør jeg komme meg i seng med en gang paradise hotel er ferdig. 

   

  Hyttetur

  • 12.03.2013, 15:13

  Hei!

  Nå har jeg pakket og er snart klar for hyttetur! Sluttet tidlig på skolen, og i morgen er det planleggingsdag. Jippi! endelig en fridag midt i uken. Trente geriljaintervaller rett etter skolen før jeg dro hjem for å pakke og dusje. Var kjempetung i bena etter gårsdagens økt som ble 1 time squash etterfulgt av pump på 45 minutter. Så nå er jeg virkelig klar for treningsfri i morgen! Både ski og fiskeutstyr er med så vi skal få nok å gjøre. Skal fiske på isen, som ligger rett ved hytta også håper jeg at det er kjørt opp skiløyper siden vi har planlagt en skitur når vi vokner i morgen!

   

   

  Kommer hjem i morgenkveld, og jeg tar selvfølgelig med kamera så blogges senere 

   

   

  Langtur i finværet

  • 10.03.2013, 19:43  Hei! Bildene over er fra rommet mitt som jeg endelig har ryddet og vasket. Ble så mye koseligere der at jeg hadde lyst å sitte på rommet i hele gårkveld å nyte den ryddige atmosfæren. Samler seg store hauger med klær og annet småtterier der hele tiden siden jeg alltid tenker at jeg kan "rydde senere". Men nå SKAL jeg prøve å rydde etterhvert.

  I dag startet dagen med jobb allerede før klokken 10, og siden Espen var så snill å være med meg ble vi ferdig på 2.5 time. Da kjørte vi direkte på 3t, for å rekke en x-fit time som startet kl. 12.30. Passet perfekt med ei 30 minutters treningsøkt i dag siden så mye annen aktivitet sto på planen. Vi hentet Memphis litt senere, tok på oss masse klær for vi skulle nemlig på langtur. Kjempedeilig vær i dag også, så både hunden og vi var veldig fornøyde!  Lagde oss taco da vi kom hjem, og nå skal vi mekke oss en oreomilkshake før vi skal finne noe morsomt å se på resten av kvelden.!

   

  Kjærlighet

  • 10.03.2013, 00:40

  Hei!

  Nå skal jeg snart hoppe i sengen etter en superkoselig kveld.Vi fikk lastet ned første sesong av Sex and the city, og har så vidt kommet i gang å se den. Den var faktisk mye gamlere enn jeg trodde og ble lagt i 1998, men tror sesongen blir bra uansett. Første episode i første sesong i en serie er alltid litt spesiell synes jeg. Knipset noen søte bilder litt tidligere i kveld ♥  Natta.  Solsiden

  • 09.03.2013, 19:00  Hei!

  I dag var det så utrolig fint vær at jeg og Espen bestemte oss for å dra ned til Solsiden. Vi sov ganske lenge ettersom vi ikke skulle trene, og kom oss ikke ivei til byen før i 2 tiden. Vi kiket litt i butikker før vi satte oss på Egon for å spise. Etterpå dro vi på Bare Blåbær og kjøpte oss kake og kakao! 


   

  Vi pleier alltid å være rask når vi er på café, men i dag ble vi sittende å prate kjempelenge. Superkoselig lørdag! Fikk skikkelig sommerfølelse selv om det var minusgrader og begynte å glede meg masse til sommeren. Vinteren har vart lenge nok nå! 


  Søte Bonzo!

   

  Nå er jeg hjemme hos Espen, men vi skal snart komme oss avgårde for å få unnagjort litt ærend. I kveld har jeg kjempelyst til å starte på Sex and the city serien, kan ikke huske at jeg har sett én eneste episode før, men siden filmene er helt fantastiske må nok serien være minst like bra! 

   

  Skrives

   

   

   

   

  My first trip to London!

  • 09.03.2013, 00:03
  Har glemt å fortelle at neste reisedestinasjon er i boks. Endelig skal jeg til London, og det med beste kjæresten. Dette blir min første tur til London (mellomlanding telles vel ikke) og vi reiser allerede i påskeferien, så det er ikke så lenge til. Vi skal bo på et kjempefint hotell like ved Oxford street så det blir nok bra. Må nok ta meg en research før vi reiser for å finne ut hvor alt ligger og hva vi kan finne på. Har hørt mye bra om musikalene og ikke minst shoppingen så det må vi hvertfall få med oss. GLEDER MEG!


  Bilder av hotellet. 

   

   

  Noen av dere som har vært i London?

   


  Endelig i mål

  • 06.03.2013, 21:13

  Hei!

  I dag har jeg hatt presentasjon i særemne, noe jeg har arbeidet med og gruet meg til i mange måneder. Men nå er jeg ferdig, og det føles så befriende! Nå har jeg liksom ingenting å gjøre når jeg er ferdig med alt annet, litt tom følelse egentlig. Var så fornøyd da jeg var ferdig at jeg brukte flere timer foran TV'n og slappet heeelt av. Nå har jeg akkurat hvert på trening, som ble armer + magetime.  Lagde meg en smoothie meg både kiwi, banan, avokado, eple, jordbær, blåbær, skogsbær og juice i da jeg kom hjem. Kjempegod ♥  I en smoothie kan man virkelig blande alt mulig. Kiwi og eple var hvertfall veldig godt, noe jeg aldri har brukt ellers. 

   

   

   

  Heidi Gustad

  Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

  Search

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no