hits

Heidi Gustad

Bilder fra bursdag

 • 31.03.2012, 22:31

Hei. Har hatt det kjempekoselig på bursdagen til oldemor i dag. Siden hele slekten på pappa sin side ble samlet, fikk jeg møtt mange som jeg ikke har sett på en god stund. Tror oldemor var kjempefornøyd med at så mange ville feire bursdagen hennes siden det nesten var 60 gjester tilsetede, og det så ut som hun koste seg veldig i dag.


Oldemor ville gjerne bli tatt bilde av :)


Tante og farfar


Farfar og farmor


Håkon♥


Jeg synes kaken her var så fin, også med bilde av oldemor på også.


En rosebukett på 90 roser som hun fikk fra alle barnebarna sine.

Nå skal jeg og Linda se breaking dawn, har faktisk ikke sett den enda.

På vei til bursdag

 • 31.03.2012, 15:23

Er på tur til 90 års- dag til oldemor nå. Jeg lastet akkurat ned en app for mobilblogging, så ville bare teste den ut.

Lær å knyte slipsknute

 • 30.03.2012, 22:28

Hei! Har kommer meg fram til Aure, etter en lengre busstur en forventet. Når det er påske og fredag i tillegg så går ikke trafikken så altfor fort. Måtte stå i nesten 1 time i bussen siden det var så ekstremt fult, mange som skal på påskeferie i dag hvertfall.

Men uansett. Når jeg kom hjem til pappa var det ingen som kunne å knyte slips, og siden vi skal i bursdag i morgen måtte jeg ta jobben i egne hender. Så nå har jeg knytt og knytt og tror endelig det sitter. Har lært meg to forskjellige metoder, en veldig avansert som gir en bred knute ,og en annen veldig lett metode med en litt smalere knute. Synes faktisk at den enkle metoden ga best resultat. Er litt gøy å kunne knyte slips, tror dette var første gang jeg har prøvd det også.

Jeg brukte to videoer fra youtube  for å lære meg det.

Nr.1 Den lette metoden med en ganske smal knute som resultat:

 

Nr.2. Litt vanseligere og resulterte i en ganske bred knute:

 

Påskeferieee

 • 30.03.2012, 15:23

Endelig ble det ferie, skal bli så deilig med 10 dager fri. Jeg skal reise til Aure til pappa med buss om ikke så veldig lenge. Vi skal i 90- års dag til oldemor i morgen på kyrksæterøra, så det kommer nok til å bli veldig koselig.


Har allerede kjøpt inn godteri til påsken :)

Jeg har akkurat badet sally, faktisk. Haha, hun er ikke så veldig fan av vann, også er hamster nattdyr i tillegg, så det tok sin tid å få vekt henne før jeg fikk badet henne.
Skeptisk..


Hun er så søt når hun blir tørket.
Nå må jeg varme meg noe mat, bussen kommer om en time så må skynde meg litt.

Trene med rokkering

 • 29.03.2012, 16:28

Hei! I dag bestemte jeg meg for å montere rokkeringen jeg kjøpte meg for flere måneder siden.Den har ligget i esken sin så lenge nå, så nå er den hvertfall montert. Vet at rokkering er veldig bra trening for magen, men da må man ha en rokkering med litt tyngde på. Fungerer ikke så godt som trening med en liten plastikkrokkering, tipper jeg. Min er hvertfall 1350 gram og ganske stor. De som er beregnet for trening er veldig enkle og bruke, så de fleste får det til. Kommer til å bruke den mest når jeg skal se på TV, for da blir det ikke så lagdrygt.

Alt mulig

 • 28.03.2012, 22:28

Heihei! Har besøk av Elisabeth nå, og vi har akkurat sett to episoder med Paradise hotel, hehe. Veldig god underholdning. Har vært en tur i byen og spist på cafeen til foreldrene til Elisabeth(igjen), vi får alltid så god mat der. Også var vi så flink at vi dro å trente også, magetime og litt styrke.
Ja, vi måtte vandre rundt i byen med full "regndrakt" på, siden vi kjørte scooter og det regnet konstant.

På skolen i dag hadde vi faktisk dissekering av fisk. Vi skar ut alle innvollene til fisken, og undersøkte alt mulig. Ble en kjempesterk fiskelukt på klasserommet resten av dagen. Tidligere har vi dissekert sau også, og det ga en mye verre lukt, så vi overlevde.

Litt småekle bilder, kanskje.

 

Kino

 • 27.03.2012, 16:32

Hei! Skal snart dra og møte Elisabeth, Trine og Helle hjem til Trine. Vi skal på kino å se The Hunger Games, og siden Trine nettopp har tatt lappen skal vi sitte på med henne ned til byen. Slipper heldigvis å være mer ute i regnværet i dag. Fikk dosen min med regn da vi var på tur på skolen tidligere i dag, det regner helt sykt mye i trondheim for tiden. 

Gleder meg kjempemasse til filmen, og har hørt bare positivt om den.


 • Mat
 • Milkshake

  • 26.03.2012, 16:27

  Hei! Jeg drar snart på jobb, tror jeg skal øvelseskjøre på tur bortover. Begynner å bli litt småstresset over at jeg ikke har kjørt så mye bil enda, og ikke tatt noen kjøretimer.

  I de siste dagene har jeg blitt hekta på milkshake, og har lagd det både i gårkveld og i dag. Det er sykt godt, og tror nesten den kommer på en høyere plassering enn smoothie. Men det er ganske mye mer usunt, så sånn sett er smoothie kanskje bedre. Egentlig så vet jeg ikke hva man kan ha i en milkshake. Så jeg bruker bare 3 ingridienser, is, melk og oboy. veldig enkelt og godt.  

  Er litt smålettet over at skoledagen er over, og er ferdig med biologihøringen som tok meg ganske mange timers øving i går. Ellers i denne uka har vi ikke en enesteprøve eller innlevering, så nå kan påsken bare komme. Klarte faktisk å sovne av i dag og voknet ikke før 15 minutter før skolen startet, så ble en brå start på uken. Men klarte utrolig nok å komme på skolen i tide.

  Søndagsmorgen

  • 25.03.2012, 12:25

  Heisann! Deilig å stå opp til søndag, en time senere en hva klokken "egentlig" er, siden klokken ble stil i natt! Skal bli bra med lysere dager. Synes alltid det er så vanskelig å vite hvilken vei klokken skal stilles, men har fått med meg at på våren skal den stilles mot sommeren siden den er i vente. hehe. Har som vanlig lagd meg ostesmørbrød og o-boy til frokost. Beste frokosten ♥♥ Og nå er det vaffelsteking på gang, kommer snart noen gjester og besøker oss. Hadde en koselig kveld sammen med Eirin og Helle i går. Helle var så snill å lagde kjempegod spaghetti-carbnara til vi kom♥ Også hadde vi kjøpt inn MASSE smågodt, så vi koste oss hvertfall.
  MMM, med sukker og smør på.


  Supersøte hunder hjem til Helle.

  Nå skal jeg lest til biologihøring som vi har i morgen. Kommer til å ta en stund, siden vi først i morgen får vite hva vi skal bli hørt i. Skal trekke et tema der og da, så det betyr at jeg må øve litt på alt. Minner meg så smått om eksamen.

  Fikk heldigvis start på scooteren

  • 24.03.2012, 13:36

  Heihei! Har ikke fått oppdatert så mye de siste dagene, men har hatt det ganske travelt. I går var jeg på bursdagsfest hos Trine og Lise som ble 18 år på onsdagen ♥ var en kjempekoselig kveld, men jeg fikk ikke tatt noen bilder selv om jeg hadde med kameraet. Hadde faktisk glemt å sette inn batteriet etter at jeg ladet det, så det var litt synd.

  I natt har jeg sovet hos Helle, og skal entur bortover til henne i kveld også. Da skal vi spise og bare kose oss med film eller noe ♥

  Men tilbake til overskriften. I forrige uke gjorde jeg et forsøk på å starte scooteren som har stått i parkeringskjelleren hele vinteren, men det var uten hell. Så i dag måtte jeg forsøke igjen, men klarte det heller ikke. Men da mamma tråkket skikkelig på kickstarten startet den heldigvis. Jippi!! Ble så lettet over at jeg slapp å skaffe startkabler osv for å få den igang. Så nå har jeg vært ute på årets første scootertur.  Frisøren, kafe og trening

  • 22.03.2012, 21:56

  Hei! kom akkurat hjem og er dødssliten etter ei hard treningsøkt på 3t. Har vært i byen med Elisabeth tidligere i dag. Vi dro til frisøren rett etter skolen for å klippe oss, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Klippet ikke bort så veldig mye, bare de slitte tuppene og fikk det litt mer oppklipt. vi hadde ikke vært til frisøren siden september, så var godt å få frisket opp håret litt.

  Elisabeth hadde også time til farging og napping av bryn rett etter frisørtimen. Da var jeg faktisk så heldig å få sitte i en massagestol på et 20 minutters program, mens jeg ventet. Var virkelig verd å være med henne da, siden jeg fikk løst opp i de stive musklene etter gårsdagens trening. Så dro vi på kafeen til foreldrene til Elisabeth og spiste toast og chips med aioli♥


  Vi var veldig fornøyd med frisøren på denne salongen, og vi kommer til å klippe oss her neste gang også. Hun som eier salongen er veldig flink, og hun tar ikke veldig mye for en dameklipp heller :)  Vi spiste masse mat og is tilslutt, nam. Var passe mett på treningen etterpå, heehee.
  Squash

  • 21.03.2012, 17:39

  Hei!

  Da har vi kommet halvveis i uken, og bare 2 skoledager igjen før helg. Var deilig å få unnagjort prøven i dag, og vi fikk slutte i halv 1 tiden. Siden jeg og Helle skulle på 3t rett etter skolen, rakk vi oss en snartur innom city syd for å kjøpe oss mat først også.  på 3t spilte vi squash i èn time. Tiden går kjemperaskt når man spiller, også er det litt trening i det også. Synes det er lurt å ta treningen rett etter skolen når det ikke har blitt scooterføre ute enda, så slipper jeg å dra så mye fram og tilbake med bussen. Men til gjengjeld har jeg måttet frakte rundt på to racerter i hele dag.

  Har så mye overskudd for tiden, og har ikke fått trent særlig de siste to ukene, så derfor ble det litt styrke etter squashspillingen også. Føler fortsatt at jeg har energi nok til mer trening. tror nok at man får mer energi for mer man bruker, kjennes hvertfall slik ut! kanskje jeg rekker å presse inn en liten økt i morgen, men kan bli litt travelt siden vi har langdag på skolen. Så skal jeg og Elisabeth til frisøren i byen rett etter skolen, begynner å bli en tradisjon at vi klipper oss sammen nå ♥

  Bare skole

  • 20.03.2012, 19:44


  Hei! Har veldig mye skole for tiden, og i morgen er det kjemiprøve. Skal øve mye til den, siden det er et avgangsfag. Føler vi har noe å gjøre til nesten hver dag, så blir ikke så mye tid til overs til andre ting.


  Har mye stoff å komme meg gjennom enda.


  Bilde er fra kjemitimen.  Har ikke skjedd så mye annet spennende i dag, enn at jeg har lest i kjemiboken.

  Var på City syd i går med Eirin, Helle og Linn og da kjøpte jeg meg en kjole og noe annet småtteri. Har ikke fått tatt ordentlig bilde av kjolen enda, så kan vise litt bedre senere. Men her er den hvertfall:


  kjøpte den på Free Quent

  Outfit 19.03.12

  • 19.03.2012, 10:33


  Skinnjakke fra ONLY// Hettegenser fra Bik Bok// Bukse fra Bik Bok// Converse fra Urban

  Hei! Er på skolen nå, og har friminutt i kjemien. Har én time igjen, før vi har to timer med gym. Etter skolen drar jeg, Linn og Helle på city syd for å møte Eirin, blir koselig!

  Tur til Tyskland bestilt

  • 18.03.2012, 19:45

  Hei! Da er reisen til Tyskland bestilt. Jeg er virkelig verdens heldigste som har en kjæreste som tar meg med på tur til Tyskland ♥ Vi reiser ikke før den 27. april, men gleder meg allerede. Elsker å ha noe å se fram til! Har aldri vært i Tyskland før, og det blir ekstra spennende siden vi skal ta nattog fra Trondheim til Oslo og cruisebåt fra Oslo til Tyskland. På båten skal det visst være masse aktiviteter, som aqualand, spa, fitness center, taxfreeshopping og underholdning og show. GLEDER MEG!

    

    

  I Tyskland skal vi ligge på hotell, synes det ser kjempefint ut. Så denne  turen kan ikke bli annet enn bra!

   

     Jeg sitter på bussen nå, og pc'en blekker hvert sekund så rekker ikke ordne flere bilder. Får vise når vi reiser, men det er jo fortsatt over 1mnd til. Klarer nesten ikke vente. 
   

  I fjæra

  • 18.03.2012, 13:35


  Haha, Bruno og Main lekesloss endel sammen!  Hei! Har fått vært ute endel i helga, og i dag dro vi ned i fjæra en tur. Håkon og Martin ville fange noen fisker med håvene sine, men den eneste fangsten ble noen kråkeboller og skjell. Var ute på tur igår også, og i veikanten hadde det kommet hundrevis av hestehov. Håper det er et tegn på at våren kommer snart, og at jeg kan finne fram scooteren og begynne å kjøre igjen. Gleder meg til å slippe unna busstyret tidlig på morgenen.
  Søte lillebroren min plukket seg masse hestehov. ♥

  Senere i dag drar vi bortover til hytta og besøker farmor, farfar og oldemor, før jeg setter meg på bussen på tur hjem til Trondheim.

  Bruno Banani

  • 17.03.2012, 10:53

  God morgen!


  Var utrolig koselig å komme fram til pappa, og møte småbrødrene mine igjen i går. De har også en kjempesøt papillon hund, Bruno Banani. Tror han er ca 2 år, og han har faktisk blitt trent til sirkusforestillinger for en stund siden, så han er veldig spretten. Men nå er han bare en vanlig familiehund ♥

  I dag er det sol og veldig fint vær ute, så kommer til å ta oss en tur ut i finværet litt senere tipper jeg. Huset her ligger rett ved sjøen, det er noe annet, enn hjemme i Trondheim.

  On the road

  • 16.03.2012, 19:17

  Wooohoo, nå er jeg ganske så fornøyd. Sitter på bussen på tur til Aure, en 3 timers lang tur. Ikke veldig mye å gjøre, bortsett fra å se ut ruten og høre musikk, og se ut ruten igjen... spennende! Men så kom jeg på at jeg kan jo prøve og koble meg til internett fra mitt mobile nett, og utrolig nok klarte jeg det! Bussturen ble reddet! Tok noen mislykkede mobilbilder på bussen, av alt som (ikke) skjer her, men nettet er for tregt til å klare å laste de opp.

  Trening- en god start på dagen

  • 16.03.2012, 14:57  Hei! Sto opp tidlig i dag selv om vi har fri, for å rekke å trene før jeg reiser til aure. Har ikke fått trent en eneste dag denne uka, så i dag dro jeg på functional moves. Så dro jeg rett hjem for å pakke ut masse pappesker og få på plass alle tingene.

   

    ♥

  Den store flyttedagen!

  • 15.03.2012, 22:09

  Hei! Da har vi endelig kommet igang med flyttingen, og har holdt på i ett strekk siden jeg kom hjem fra skolen. leiligheten er i øverste etasje og vi har gått opp og ned trapper i hele dag. TRENING! Hadde det ikke vært for at hele familyn ++ har hjulpet oss i dag, hadde vi aldri kommet så langt på vei. Det er faktisk ikke en eneste ting igjen der vi bodde før. Rommet mitt er helt bombadert med esker og alt mulig rart nå. vet ikke hvilken ende jeg skal starte for å komme i orden.

  Heldigvis er det planleggingsdag på skolen i morgen, og det betyr en ekstra fridag. Langhelg! ♥
  siste rest som ble hentet fra leiligheten.  Litt jobb foran meg med utpakking.


  Kjenner det blir godt å ta helg på et nytt sted, og få litt tid til organisering. Så reiser jeg til Aure til pappa i morgen ♥

  Siste dag sammen og Into the White

  • 13.03.2012, 21:28

  Hei! I dag dro jeg og Espen på kino for å se Into the White.Filmen er basert på en virkelig historie, og var egentlig ganske bra.  Siden han reiser ut på sjøen på jobb i morgentidlig, og blir borte i en måned :( måtte vi gjøre noe koslig sammen før han reiser. Flyet går veldig tidlig i morgen, så da blir det 28 dager med jobbing for hans del, før han kommer hjem igjen.


  :( 


  Jeg elsker å skrape flaxlodd, og Espen kjøpte noen til meg  

  Da filmen var ferdig, og gikk mot bilen kom vi på at vi hadde glemt å betale parkering. Vi parkerte der halv 7, og man må betale fram til 8. Så da var det 1,5 time vi hadde stått der, og muligheten for at vi skulle få bot var ikke så veldig stor. Meeen dere kan jo tippe hva som lå på frontruta da vi kom til bilen...

  Jaja, man lærer av sine feil. Skjer nok ikke flere ganger, håper jeg!

   

 • Mat
 • Oppskrift: Sjokoladefoundant

  • 12.03.2012, 21:48

  Heihei! Har det veldig travelt for tiden med forberedelser til flyttingen, skolearbeid og jobb. Er bare 3 dager igjen før vi flytter, og begynner og bli klar for det nå. Skal bli godt å komme i orden med alle tingen som for øyeblikket står hulter til bulter.

  Har vært på jobb i ettermiddag, og i kveld blir det bare å slappe av. Blir vel til at vi ser sesongpremieren av Paradise Hotel som allerede har startet. Så har vi bakt sjokoladefoundant somvi kan spise til. Slenger inn oppskriften her:

  Du trenger:  * 100 gram 70% kokesjokolade

  * 100 gram smør

  * 4 egg

  * 1 dl sukker¨

  * 1 dl mel

  slik gjør du:

  Denne oppskriften er svært enkel, og det er bare å starte med å smelt smøret og sjokoladen sammen i en kjele.  Deretter pisker du sukker og egg lett sammen i en bakebolle. Når sjokoladen og smøret har smeltet er det bare å helle det forsiktig over i bollen, mens man hele tiden rører.  Tilslutt siktes melet oppi blandingen, og man rører forsiktig.

  Røren fordeles over i 6-10 muffinsformer, eller 4-6 glassformer som er beregnet til å brukes til foundant, og stekes i midten av ovnen i 8-12 minutter. (kommer an på størrelsen på formene) på 200 grader.  Nå må jeg følge med vidre på paradise.

  Endelig ble det cageball på 3t

  • 11.03.2012, 23:05

  Hei!

  Kom hjem fra cageball på 3t for ikke lenge siden. Var nyåpning i helgen, og det var overraskende artig. Vi spilte bare jenter, og spillet var stort sett likt vanlig fotball egentlig. Eneste forskjellen var vel bare at det er inne. Var hvertfall supermorsomt, og kommer til å spille det masse framover. God trening var det også!

  Tok ikke med meg kamera, men tok noen mobilbilder.


  Ny treningstights

  • 11.03.2012, 15:53

  Hei!

  Sto opp tidlig i dag, og dro på trening til klokken 11. Herlig å bli ferdig så tidlig, og i tillegg fant jeg en kjempefin treningstights som jeg kjøpte. Merket heter MXDC SPORT, og den kostet 400 på 3t. Deilig med nytt treningstøy!  ♥ 


   

   


   

  Hamsteeer!

  • 10.03.2012, 19:04

  Hei!

  Var en tur innom City syd for å kjøpe smoothie på jordbærbikene i dag, også noen skjorter til Espen. Men vi gikk innom dyrebutikken og kom ut med en kjempesøt hamster. Kjøpte hunnhamster som skal hete Sally ♥ Hadde hamsterbur hjemme, så måtte bare kjøpe inn mat, gnagestein osv. Så nå har hun flyttet inn i buret sitt, og klatrer rundt i buret og utforsker det litt.
  På dyrebutikken, hadde mange pandahamstre. Så søtt når hamstrene er svarte og hvite ♥

  På moten?

  • 09.03.2012, 21:37


  Bilder fra catwalken under moteuken i Paris

  Hei, og god helg ♥

  Sitter og venter på siste del av The voice skal begynne igjen. Herlig med helg, og var en tur på felini og spiste i ettermiddag, en god start på helgen. Ellers blir det artikkelskriving i morgentidlig, så tar dette som fridagen! 

  Tidligere i dag så jeg på noen bilder og fant ut at cowboyskjorter egentlig er ganske kult, så jeg letet opp en vi har her hjemme og prøvde den ut. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg synes enda, men var litt gøy med noe nytt. Føler at nå for tiden er det mintfargede klær, gensre med åpen rygg og veldig sukkersøte klær som er på moten, og det elsker jeg. Så mot høsten kan det godt hende at noe slikt kommer mer og mer i butikkene.

  Kan vise hvilken skjortetype jeg prøvde.

  08/03/12

  • 08.03.2012, 21:19

  Hei!

  Sitter nedgravd i en masse innleveringer av tekster som som skal være uendelig lange. Blir masse innleveringer i neste uke, så må nok stå på i helgen for å få alt unnagjort. Har skrevet endel nå, men er langt fra ferdig, så nå er det nok for i dag. Tar en pause med grandiosa og FRIENDS. Har blitt heta på den serien igjen, og har kommet til sesong 4. Startet egentlig bare rett i sesong 3, men har sett alle 10 sesongene tidligere.


  Kjører en sminkefri stil på kvelden.  Snart tomt

  • 07.03.2012, 21:21

  Heihei! I dag har internettet levd sitt eget liv, og har ikke fått det på før nå. Men nå er det i hvertfall fikset. Sitter og spiser pannekaker, og ser TV i dette øyeblikk. Har endelig begynt med pakkingen i dag også, så på rommet mitt er det bare sengen og pulten som står igjen. Så får leve i litt rot og kaos de neste dagene, men overlever nok.
  Fikk akkurat (nesten) plass i pappesken.
  Ny mobil

  • 05.03.2012, 14:54  Heihe! sluttet tidlig på skolen i dag, og vi avsluttet med gym. Så jeg går fortsatt i treningsklærne og skal gjøre det fram til jeg skal på jobb. Er rengjører på Tromas, og jobber der bare en gang i uka :) Var en liten tur innom nyleiligheten rett etter skolen, så nå gleder jeg med til å begynne flyttingen om 10 dager! Må begynne å planlegge hvordan rommet mitt skal se ut også. Så må jeg slenge sammen en wok i full fart før det blir jobbings.

   

  Har fått meg ny mobil, htc Sensation XL i dag ♥ Var virkelig på tide. Så nå kan jeg bruke nett på telefonen, og få tatt bedre mobilbilder osv. Har ikke fått den på og lagt over alt enda, så må vel gjøre det nå.

  Dagens antrekk

  • 03.03.2012, 20:44
  genser fra Bik Bok// Bukse fra Cubus// Sko fra urban// Veske fra Vero Moda.


  Hei! har vært å handlet inn litt utstyr til å lage cupcakes i dag, sammen med Espen. Har fått litt dilla på å bake i det siste, og hvertfall når man kan lage så mye fint. Så nå må vi egentlig bare begynne siden det kan ta sin tid.  

  Musikk osv

  • 03.03.2012, 14:28

  Heihei! Da er treningen unnagjort, en knallhard pulsstepøkt. Var for 3 gang denne uka, og kommer ikke til å trene pulsstep på en stund. Er en av de beste gruppetimene, og de varer bare i 45 minutter. Er helt klart verdt å gå på treningssenter når man kan velge mellom så mange gruppetimer. Tiden går så mye raskere og føler det er litt mer sosialt også.

  Akkurat nå hører jeg  på disse sangene.

   

   Elsker når justin kommer med nye sanger!

   

  Innkjøp

  • 03.03.2012, 00:06

  Hei! Har vært en kjempeavslappende fredagskveld, og nå har vi akkurat tatt ut brownies fra ovnen. I morgentidlig blir det litt squashspilling eller annen trening.

  Kjøpte inn litt forskjellig på City syd tidligere i dag! Ble veldig fornøyd med innkjøpene. 


  Converse // Urban


  Bikini // Cubus


  Bukse // Cubus


  Genser // Cubus

  Rydde rommet

  • 02.03.2012, 16:28

  Hei! Endelig ble det fredag, og det er kjempegodt med helg. Har vasket og ryddet i ett strekk siden jeg kom hjem klokken 2, så dette ble nok en av de siste gangene jeg vasket rommet før vi flytter. Litt artig når man rydder, og finner igjen bortgjemte ting. Fant igjen neglepynten jeg kjøpte i las Palmas i sommer, så måtte selvfølgelig prøve det under all vaskingen. Har utrolig lyst til å gå til en negledesigner å få fikset neglene, så de blir prefekte. I helgen har jeg ikke store planene egentlig, blir en snartur på city syd nå straks også The voice i kveld. Elsker det programmet!


  Ble litt i full fart, og neglelakken var litt halvveis. Menmen. Siden de faller av lett tok jeg et tynt lag med blank lakk på tilslutt, tror de skal holde lengre da.

  Har foresten begynt å laste opp bildene i 800px og ikke 700px. Derfor er bildene i tidligere innlegg litt mindre enn de som vil komme i innleggene framover.

   

  Endring i planene

  • 01.03.2012, 20:02

  Heihei! Nå har vi fått besøk av Elvis og Memphis. Memphis er hunden til broren min Elvis, og han er kjempesøt. Har lekt litt med ball med han, og han blir helt gira.

  Egentlig skulle vi kjøre til værnes for et par timer siden for å hente Espen på flyplassen siden han har vært på kurs. Men flyet var 2 timer forsinket pågrunn av noen brannbiler foran et annet fly, tror jeg. Så nå vurderer jeg egentlig bare å dra på 3t for å svømme og ta litt badstue istedet. Får se om jeg orker å ta buss både fram og tilbake, eller om jeg må ta å rette opp en nynorsktekst som snart skal leveres.

  1. Mars

  • 01.03.2012, 16:47

  Heei! I dag har Tonje bursdag, gratulerer så masse med dagen! Hele 20 år ♥Har vel en varm og herlig bursdag nede på Fiji nå. Er endel timer tidsforskjell fra Norge så kanskje det nærmer seg natt der, og bursdagen er ferdigfeiret. Vi skal feire henne hjemme i Norge i kveld med saltkjøtt og kålstappe hvertfall :)


  Egil og Tonje ♥


  Happy Birthday!

  Siden det er 1. mars betyr det at det bare er 15 dager igjen til det blir flytting. Begynner å bli litt småSTRESSET siden jeg ikke har pakket noe enda. Bare mamma som har startet så smått, så stuen begynner sakte men sikkert å bli fylt med pappesker og diverse utstyr. Tror jeg bare skal få samlet alt i svartsekker og esker snart. Slipper heldigvis å flytte så veldig langt, så blir det ikke så veldig mye styr.

  Heidi Gustad

  Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

  Search

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no