hits

Heidi Gustad

Lettet

 • 26.02.2014, 21:19

Hei!

I dag hadde jeg eksamen, og møtte opp superspent tidlig i mårest. Fikk en prosedyre jeg følte meg ganske sikker på, så det var deilig å få det overstått. Nå føler jeg meg 10 kg lettere og kan endelig puste lettet ut. Har stresset masse over eksamen den siste uken, og har sett skikkelig fram til å legge bøkene på hylla for noen dager. Fikk bestått på utførelsen, og var ferdig allerede kl 10 i dag. Ellers har dagen gått med til trening med Helle, lunch til moren til Espen, besøk til mamma, shopping og en tur hos frisøren. Jeg og Espen stakk bare innom og de hadde tid til å klippe begge to med en gang, så nå har jeg endelig fått bort de slitte tuppene.

Nå er jeg hjemme og holder på å pakke baggen med masse vintertøy. I morgen reiser jeg og Espen til Åre sammen med en vennegjeng. Vi har leid ei stor hytte like ved skiheisene og skal være der fram til søndag. Tenker å komme oss avgårde i rett tid i morgen, så da blir det tidlig oppe for å få unnagjort ukas siste treningsøkt før vi retter kursen mot Sverige i 11 tiden.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg har helt glemt å fortelle at jeg og Espen har fått oss et nytt kjæledyr. På mandagen dro vi på dyrebutikken og fikk med oss denne søtnosen hjem:Er hun ikke søt? En 6 uker gammel dverghamsterjente. Har aldri hatt dverghamster før, men hun her er jo bare kjempesøt. Hun var litt usikker og redd med en gang hun kom inn i buret, og var ganske skeptisk til alle gangene og det store hjulet på toppen av buret. Men nå er hun i full gang med å utforske og løpe rundt i hjulet sitt.

Kameraet blir med til Åre, så får jeg se om det er noe internett eller om Pc'n bare skal bli liggende i baggen. Vi får skrives.!

 

 

Nytt til stua

 • 23.02.2014, 18:31

Hei!

Nå er vi snart på tur ut døra for å dra på trening. Har hatt en skikkelig lat dag, med tv, støvsuging av leiligheten, lesing og baking av sjokoladecoockies. De ble forresten kjempegode og inneholdt blant annet vaniljeprotein, havremel, steviasukker og masse godt! Har brukt så lite energi i dag så nå er jeg virkelig klar for å slå Espen i squash!

Vi fikk hengt opp det nye bildet vårt i dag, og flyttet på det gamle. Vi fant ut at vi måtte ha et mye større bilde over sofaen så da bestilte vi et akrylbilde fra japanphoto på 1.20x80 cm. Begge bildene har vi tatt selv, og de bestilles bare på nettsidene deres.Begynner å få alt på plass på stua nå. Skjenken har vi forresten kjøpt på Ikea for ikke så veldig lenge siden, så nå har vi masse skapplass til kjøkkenutstyr.

 

Men nå må vi komme oss avgårde. Skrives ♥

 

 

 • Mat
 • Frokost: Overnight Oats

  • 23.02.2014, 10:50

  God morgen!

  Før vi la oss i går fikk jeg lyst til å forberede frokosten til i dag, sa da lagde jeg 1 porsjon med overnights oats på hver. Har aldri lagd det før men jeg startet med å røre sammen en grunnoppskrift med skummet melk, gresk yoghurt( naturell), havregryn og sukrinmelis i tillegg til linfrø. Skålene dekte jeg med plastfolie og satte de i kjøleskapet. Topppet de med hakkede mandler og hasselnøtter samt litt bringebær før servering i dag.

  Nå sitter jeg bare å planlegger et nytt treningsprogram og må snart starte opp å lese noen av prosedyrene til eksamen.

  Du kan tilsette utallige forskjellige ingredienser og lage den akkurat slik du liker den best. Å røre i en banan, tilsette kanel, proteinpulver, kakaopulver eller blåbær synes jeg høres veldig godt ut. Neste gang vil jeg lage en litt søtere versjon med banan og kanskje bytte ut den naturelle yoghurten med vaniljeyoghurt.  På Ikea i går kjøpte vi to søte hvite krus og en melkeskummer. Så da ble det kakao med matfløte som jeg skummet i et glass før jeg tilsatte det i kakaoen.  
  Vi var oppe kl 8 for å få med oss 5 mila. Jeg så bare de siste 20 minuttene, så da fikk jeg hvertfall med meg resultatet. Men nå må jeg komme igang med skolearbeidet så vi får skrives senere ♥

   

   

   

  Teddy bear

  • 22.02.2014, 22:56

  God lørdag dere!

  Jeg har hatt fri fra skolen siden torsdag og skal ikke dit igjen før eksamen på onsdag. Deilig med noen fridager nå som Espen er hjemme igjen! Mesteparten av tiden de siste dagene har gått med til jobbing, trening og eksamenslesing. Ellers var vi på kino med småbrødrene mine i går å så legofilmen. I dag har jeg lest litt til eksamen, vært på Ikea med Espen og en kompis av han, før det ble trening etterfulgt av en deilig biffmiddag og Taken 2 sammen med Tonje og Egil. Elsker lørdager slik som denne når jeg kan dra på med nattbuksa om morgenen og sitte på stua i flere timer! Akkurat slik var det i dag! Bevegde meg meg ikke utenfor dørstokken før i 2 tiden ♥  Har vært supert vær de siste dagene i Trondheim. På høyskolen har vi ikke vinterferie, men tipper alle som har ferie har kost seg i finværet.

  ___________________________________________________________________________________________________________________________________

  Nå skal jeg bruke resten av lørdagen i sofakroken med OL på skjermen. Ikke at jeg ser så mye, men Espen derimot er ganske interessert. I morgen tenker jeg å Espen å ordne litt i leiligheten, vi har blant annet fått et nytt bilde vi må henge opp. Ellers har vi booket bane for en runde squash, også blir det en tur i bassenget etter det. Vi skrives ♥

   

   

 • Mat
 • Creamy carrotcake with white chocolate frosting

  • 18.02.2014, 15:45

  Hei!

  Treningen i dag gikk som planlagt, så da var jeg hjemme igjen klokken 8 for å bake. Det ble ei gulerotkake med to etasjer, med krem mellom og på toppen. Var å handlet nytt kakefat, sukkerpasta, utstikkerbokstaver og litt annet forskjellig pynteutstyr i går. Fikk det litt travelt på slutten av bakingen, for plutselig var det tid for å ta bussen til skolen. Men den ble helt annerledes enn noe jeg har bakt tidligere, og er veldig spent på smaken. Espen kommer snart, så da skal jeg overraske han med kaken.
  Oppskriften er fra manuelas kokebok, men med små endringer. Men nå kommer Espen, så vi får skrives ♥
  Happy monday

  • 17.02.2014, 22:22

  Hei

  Jeg må bare si at de nye Nike skoene mine er helt fantastiske. Har blitt brukt hver eneste dag i 2 uker nå, og synes de sitter som støpt på foten og gir super demping. Vet det finnes Nike Air max i mange andre farger også, så kanskje det blir et nytt par senere. Har planer om å kjøpe når jeg og Espen reiser til Riga etter påskeferien hvertfall! ♥

  Ellers har dagen her gått i ett. Føles litt som et intervall når gjøremålene går slag i slag. Startet dagen med forelesninger på skolen fra 8-12, før jeg gikk bort til treningssenteret og trente x-press styrkeprogrammet mitt. Har allerede kommet over halvveis i programmet, så nå må jeg snart sette igang å planlegge det neste. Etter treningen dro jeg for å handle litt matvarer og forskjellig i byen, for så å dra tilbake til skolen igjen. Der ble det en times tid i lesesalen før jeg møtte noen fra klassen for å øve til eksamen. Tok bussen hjem og fikk gjort litt husarbeid før jeg fikk besøk av mamma som hadde med hjemmebakte horn. Hjemmebakst er jo så godt, så nå sitter jeg mett og god og vurderer snart å finne sengen.

   

  I morgen har jeg treningsdate med Tonje allerede kl 06.45! Blir en tidlig start på dagen, men og en sprek en. Skal få svettet litt på gruppetime, og senere på dagen kommer Espen endelig hjem ♥ Vi skal på Fridays å spise middag, og bare slappe av.

   

   

   

  Sunday

  • 16.02.2014, 17:06

  Hei!

  Startet dagen i dag klokken 7 for å se OL før jobb. Det er vel Silje som engasjerer seg mest, men jeg dro meg opp fra sengen for å se litt jeg også. Fikk veldig god tid før vi kjørte på jobb til kl 10, så da ble det en skikkelig prinsessefrokost med rundstykker og smoothie. På jobb har det gått i ett. Det var litt mer å gjøre enn vi først trodde, men med litt ekstra høyt tempo på slutten ble vi ferdige. Nå har jeg akkurat varmet opp litt rester fra i går, så blir det en tur på trening med Tonje og Egil om en times tid. Gruer meg litt, for i dag er det tabata som står på planen og det er etter min mening den hardeste timen de har på 3T. Men det skal bli deilig å få trent, spesielt når jeg rekker meg hjem til bloggerne.

  Smoothie! Vi brukte banan, appelsin, yoghurt, funsaft, blåbær, bringebær og jordbær. ♥  Skikkelig kosekrok med masse puter!

   

  Neste ukes trening kommer til å gå i ca. det samme som denne. Gleder meg til å få tilbake min beste treningspartner og kjæreste om bare to dager! Vi trener alltid sammen, og det er så mye greiere enn å dra alene. Skrives ♥

  Back to studying

  • 15.02.2014, 19:10

  Hei!

  Nå sitter jeg godt plantet i spisestuesofaen vår, og det har jeg for det meste gjort siden jeg kom hjem fra jobb. Skiftet til joggebukse og tøfler med en gang jeg kom inn døra for å sitte komfortabelt i leseposisjon. Framover blir det nok mer fokus på skole nå som praksisperioden er over, og jeg må faktisk si at jeg gleder meg til å komme tilbake på skolen. Første mål blir å gjennomføre neste eksamen, så blir det forhåpentligvis litt roligere på den fronten også. Utrolig hvor tidkrevende det er å øve når det er så åpent og tilfeldig hva sm kommer på eksamen, føler jeg må lese på alt når vi skal bli testet i praktiske ferdigheter.

  Fiiine blomsterbuketten som kom på døra i gårkveld. ♥

   

  Nå venter jeg egentlig bare på at Silje skal komme. Vi skal lage middag, og i dag blir det kyllingwraps! Håper alle får en super lørdagskveld ♥

   

   

   

   

  Fresh start

  • 14.02.2014, 22:57

  God fredag dere!

  Da ble det endelig helg igjen, og ikke minst valentine! Jeg har ikke feiret dagen med kjæresten ettersom han framdeles er ute på jobb. Men det får vi ta igjen senere, vi kan finne på noe koselig hvilken som helst annen dag i året også. Men dagen startet uansett koselig sammen med Tonje. Vi var oppe ganske tidlig for å lage juice før vi dro avgårde for å rekke en legetime. Juicen ble en skikkelig vitaminbombe bestående av grønnkål, rødbeter og appelsiner. Den smakte overraskende godt med tanke på hva vi puttet oppi, så nå skal jeg bare fortsette å bruke juicemaskinen enda oftere! Vi fikk også tatt litt sol og unnagjort en fantastisk god treningsøkt. Kjenner allerede jeg begynner å bli stiv i bena etter 3 sett med bulgarske utfall.

   

  Rødbetene gir juicen er sterk og rød farge, samtidig er det veldig rensende og inneholder blant annet vitamin B, C, betakaroten, kalsium og kalium.  I gårkveld lagde jeg forresten en skikkelig god kveldsmat med rundstykker, kokte egg, masse pålegg og smoothie. Skikkelig kos med kakekrigen på skjemren før vi tok kvelden.  

  Ellers har jeg vært på jobb i dag, og nå er jeg snart klar for noen timer søvn.

  I morgen og søndag skal jeg jobbe på hotellet, så det ble ingen frihelg på meg. Silje kommer på besøk i morgen og overnatter, så da skal vi få kost oss litt denne helgen også.

   

   

   

  Kosetrening

  • 13.02.2014, 19:39

  Hei dere!

  I dag fullførte jeg siste dag på min aller første praksisperiode. Jeg har hatt det helt fantastisk disse 10 ukene og jeg føler meg heldig som kom på akkurat det sykehjemmet jeg har vært. Fra å være helt blank på stell, har jeg lært å katetrisere, skifte på stomi, måle blodsukker, stelle i seng, forflytningstekniker osv. Veiliederen min har lært meg så utrolig mye, og det er veldig trist at alt er over. Har blitt kjent med mange nye mennesker, som jeg kommer til å savne masse.

  På treningsfronten ligger jeg godt an med det nye programmet mitt. I går fullførte jeg økt nr. 2, så i dag tenkte jeg å ta det litt roligere. Det ble litt løping på mølla samt 25 coreøvelser. Jeg satte på stoppeklokka og utførte en og en øvelse i 45 sekunder med 15 sek pause mellom hver øvelse. Hver øvelse utførte jeg kun èn gang, og hele runden tok derfor akkurat 25 minutter. Veldig effektiv og morsom trening!

   

   

  Nå har jeg lagd meg en kopp med varm Nesquik og sitter i sofaen med sally sovende ved siden av meg. Her har hun logget siden jeg kom hjem fra trening. Hun er ikke helt i form stakkar, sover mye og spiser dårlig. Håper hun blir bedre!


   

  Kakaoen er forresten lagd i Dolce Gusto kapselmaskinen vår. I den kan vi lage utallige mange varianter av både kaffe, kakao, te i tillegg til at vi kan velge om drikken skal være varm eller kald. For min del går det nesten bare i kakao, og det er jo bare superlettvindt når jeg har lyst på 1 kopp med varm kakao!

  I kveld får jeg besøk av Tonje, og hun skal overnatte til i morgen. Jeg skal ikke på jobb før i 5 tiden, så vi skal bruke morgendagen på trening og litt lesing.

   

   

  Feiring av morsdag

  • 10.02.2014, 22:43

  Heihei!

  Nå har jeg akkurat lagd meg ei skål fylt med masse god frukt, yoghurt, kanel og musli til kveldsmat. Skikkelig friskt og godt etter litt kakespising tidligere i dag!
  Dagen her har virkelig gått i ett med jobb og trening, før jeg dro til mamma for å spise middag og feire morsdag på etterskudd. Vi spiste fiskekaker til middag, og koste oss med cupcakes til dessert. De er lagt av manuelas ferdigposer, og er utrolig gode. Liker selvfølgelig best de fra bunnen av, Manuela har jo så mange flotte oppskrifter! Ellers så vi bare litt OL, og nå er jeg hjemme igjen.  Den siste timen har gått med til utskriving av prosedyrer til eksamen. De skal jeg bruke i morgen for da skal jeg og noen andre fra klassen møtes etter praksis å øve på sykepleieprosesser. Eksamen nærmer seg, og nå er det faktisk bare 2 uker igjen.


  Håper dere har hatt en fin mandag. ♥ Jeg skal snart komme meg i seng, men først må jeg lese gjennom mine faste favorittblogger!

   

   

   

   

  Samsung NX 2000

  • 09.02.2014, 22:32

  Nå har jeg fått testet ut det nye kameraet mitt i noen dager, og kan ikke si annet enn at jeg er superfornøyd!

  Jeg er utrolig imponert over dette kameraet. Det har VIRKELIG mange nyttige funksjoner jeg ikke har sett på noen andre kamera tidligere. Nå lastet jeg nettopp ned en app på iphonen som gjør at jeg kan styre kameraet kun med telefonen min. Da trenger jeg ikke stå bak kameraet selv, kan zoome, velge om jeg vil ha blits og styre det fra andre rom. Appen heter forresten Remote Viewfinder og alt du trenger å gjøre er å koble telefonen til samsungkameranettverket. Jeg har også lastet ned en app som gjør at bildene automatisk sendes fra samsungkameraet til telefonen. Du kan også koble kameraet til andre mobile enheter, PC- er eller TV-er ++.   

  Kameraet heter NX 2000 og har en mye lavere egenvekt enn speilrefleksen min. Kommer til å bli mye lettere å ta med seg dette når jeg er på farten, og spesielt på ferie. Bildeoppløsningen er svært høy med 20.3 megapiksel, og det har full HD- videoopptak. Det har også innebydg Wifi og NFC som gjør det enkelt å koble kameraet til telefonen. Gleder meg til å finne ut mer om det og lære meg å bruke funskjonene. Kommer nok til å ta ekstra mye bilder de neste dagene ♥

   

   

   

  2 ukers treningsprogram

  • 09.02.2014, 19:26

  I morgen starter jeg opp med nytt treningsprogram, og det ser jeg virkelig fram til. Det går bare over 2 uker og det virker som et veldig spennende og morsomt program. Jeg liker å variere treningen og bytte ut programmene etter noen uker, samtidig som jeg er litt avhengig av å ha en plan å følge. Drar jeg på treningssenteret uten en plan og et mål for treningen blir det ikke alltid fullt så bra. Programmet har jeg funnet på fitnessbloggen, og en mer detaljert beskrivelse på det finner dere HER. Programmet går over 3 dager per uke, med annenhver økt A og B. Samtidig er ingen av dagene like ettersom det veksles mellom tunge, medium og lette dager. På de tunge dagene ligger fokuset på tunge vekter, få repetisjoner og lengre pause mellom seriene, og motsatt på de lette dagene. Noen av øvelsene kan også kjøres som supersett, noe jeg synes fungerer veldig bra. Har du lyst til å teste ut dette programmet anbefaler jeg å lese "bruksanvisningen" HER!

  De øvelsene med A og B (markert rødt) skal kjøres som supersett. Da veksler du mellom øvelse A og B til du er ferdig med alle seriene. Med dette programmet får du gått gjennom de store baseøvelsene som er viktig for muskelvekst, styre, oppstramming og mindre fett.

   

  Nå gleder jeg meg masse til å komme igang i morgen, for dette har vært en fantastisk uke når det kommer til treningsfronten. På mandagen bestemte jeg meg for å sette av de fleste dagene til gruppetimer, og i dag gjennomførte jeg min 5 denne uka. Nå skal jeg skrive ut programmet før bloggerne starter. Liker å ha med meg programmene på papir og fylle ut underveis i treningen. Vi skrives ♥

   

   

   

   

  Litt nytt

  • 08.02.2014, 18:26

  Heihei!

  I dag møtte jeg Trine i byen for litt shopping og der fant jeg utrolig mye fint. Jeg kjøpte med noen småting som jeg mangler og fant litt til leiligheten som jeg skal kjøpe senere. Har ikke vært på ordentlig shopping på lenge, så trenger egentlig litt nye klær. I det siste har jeg bare handlet ting til leiligheten og masse treningsklær. Det står alltid høyest på lista over morsomme ting å kjøpe.

   

  I kveld tenker jeg å prøve meg på å bake brød, og bare slappe av. Er ganske sliten i bena etter masse trening denne uka, så trenger å lade opp før jobb i morgen ♥

   

   

 • Mat
 • God lørdagsmorgen

  • 08.02.2014, 10:13

  Hei!

  I dag våknet jeg uthvilt før klokken ringte, så da var det bare å stå opp å hoppe inn i treningstøyet og lage frokost. Det ble en enkel frokost bestående av naturell yoghurt toppet med hjemmelaget musli, blåbær, bringebær, banan, honning, gojibær og mandler. I tillegg tok jeg det daglige kosttilskuddet,  Bee pollen og Fields of green fra Forever Living. Disse blir regnet som supermat og er proppfulle av viktige næringsstoffer. Fields of green inneholder blant annet byggress, hvetegress, cayenne pepper og honning. Sammen med favorittbladet ble det en veldig avslappende morgen, så nå må jeg bare pakke treningbaggen så kan jeg komme meg avgårde. I dag blir det Pump 60 minutter etterfulgt av hardcore 30 minutter. Har virkelig favoritisert hardcore- timen, den går over 30 minutter og er supereffektiv. Blir min tredje denne uka. Vi kjører gjennom 23 ulike øvelser med fokus på coremuskulatur, hvor hver øvelse varer i 45 sekunder og utføres kun èn gang.


  Bildene har jeg tatt med mitt  splitter nye kamera fra Samsung. Jeg fikk ladet det opp og prøvd det ut først i gårkveld, så har mye å sette meg inn i enda. Er utrolig fornøyd så lang!  Det har blant annet en stor touch skjerm og masse funksjoner. Jeg lastet ned en app på iphonen i går som gjør at bildene jeg tar med kameraet automatisk sendes over. Smart, ikke sant?

   

   

  Leiligheten: Noen detaljer på gjesterommet

  • 08.02.2014, 00:09

  Hei!

  Nå er det ikke mye som gjenstår før gjestrommet vårt står helt ferdig. Jeg og Espen har malt 3 av veggene i en lysere farge, og lagt tapet på den siste. Vi gikk for en lysere farge, så nå er de blåmalte veggene helt borte. Ellers har vi kjøpt ny sovesofa, tv-benk, teppe, speil, hengt opp bilder, satt inn TV og pyntet litt. Vi mangler å henge opp noen flere hyller, også lurer vi på om vi kanskje skal bytte ut bordet. Bilder av hele rommet kan jeg legge ut når vi er helt ferdige, men her er hvertfall en smakebit:  Stigen kjøpte vi på living etter en del leting, mens alt det andre er blant annet fra bohus, Kid og skeidar.

   

  Nå må jeg snart komme meg i seng. Dagen har gått i ett kjør med praksis og tannlege før det ble trening og jobbing på Tromas. Godt jeg har fri i morgen, for på søndagen blir det jobb på hotellet og på mandag venter nok ei ny uke med praksis. Skal utnytte fridagen med en tidlig trening og shopping litt senere på dagen.

   

   

   

   

 • Mat
 • Hjemmelaget müsli

  • 06.02.2014, 17:02

  Heisann!

  I går etter trening svippet jeg innom butikken og handlet inn til hjemmelaget müsli. I forrige uke lagde jeg en enkel versjon og blandet alt sammen til en stor kornblanding, mens i går ristet jeg det i ovnen i tillegg til at jeg brukte noen ekstra ingredienser .Oppskiften er veldig enkelt, og du kan egentlig bare putte oppi det du selv ønsker av korn og frø. Det tok rundt 1 time fra jeg startet til alt var feridig.

   


  Sett stekovnen på 150 grader. (jeg brukte varmluft)

  Jeg startet med å blande hakkede manler, kanel, solsikkefrø, linfrø, kokosmasse og havregryn i en bakebolle. Deretter varmet jeg 1,5 dl eplejuice, 2 ss honning og 2 ss steviasukker i en kjele til honningen løste seg opp (skal ikke kokes opp) . Dette helte jeg over kornblandingen  i bakebollen og rørte alt godt sammen før jeg smurte det utover ei langpanne dekt med bakepapir. Tilslutt satte jeg stekebrettet i midterste rille i ovnen i 45 minutter. (husk å vende litt på müslien under stekingen slik at alt stekes jevnt).

  Neste gang skal jeg prøve å blande inn litt andre nøtter, gresskarkjerner og chiafrø for litt variasjon. Jeg synes müslien smaker godt med naturell eller gresk yoghurt toppet med litt honning og friske bær. Det hadde jeg til lunch på jobb i dag, og det var supergodt med noe "nytt" å spise. Til frokost blandet jeg havregryn, gojibær, kanel, müsli og  helte over melk og det er absolutt en stor favoritt hos meg, som i tilegg går superraskt å lage.

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Nå er jeg hjemme fra jobb, så om noen timer bærer det avgårde på trening. Denne uken har jeg satt av til gruppetimer før jeg starter på nytt program neste uke. I dag er det hardcore 30 etterfulgt av geriljaintervaller som står på planen.

   

   

  Let's run

  • 04.02.2014, 21:37

  Heihei!

  Nå er det så lenge siden jeg har vært innom bloggen at jeg såvidt husket passordet til brukeren min. Men i dag fikk jeg plutselig blogglysten over meg igjen, så klarte ikke holde meg unna. I dag har jeg hatt en veldig grei dag med tanke på flere timer med jobb. Jobbet 8 timer på sykehjemmet og kjørte direkte på jobb på Tromas da jeg var ferdig. Treningen falt derfor bort så jeg tok meg en velfortjent dag fri.

  ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Helt siden jeg fant nike air max joggesko da jeg var i London i påskeferien har jeg ønsket meg et par. For noen dager siden fant jeg årets modell på G-sport, og i går kjørte jeg og Espen for å kjøpe de. Elsker at sålene er så fargerike! Gjett om jeg gleder meg til å teste de ut på morgendagens økt! Deilig med noe nytt på bena.

   


  Jeg rakk ikke å få med meg dagslyset da jeg endelig var hjemme i kveld, så bildene ble litt uklare og mørke. Ser frem til lysere tider og ordentlige bilder!

   

  I dag reiste Espen tilbake på jobb for 2 uker. Utrolig hvor raskt de 4 ukene han er hjemme går i motsetning til de 2 han er borte. Alltid like trist den dagen han reiser. Jeg får satse på å ha litt på timeplanen for å få dagene til å gå så er han plutselig tilbake. Litt uvant at jeg blir helt alene når han reiser, nå som vi har flyttet sammen i leilighet. Om ikke lenge tenkte jeg å legge meg, men først skal jeg lese sykepleieprosedyrer. Jeg er inne i min nest siste uke i praksis, og etter det venter eksamen. Hjelp, tiden går for fort!

   

   

  Heidi Gustad

  Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

  Search

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no