hits

Heidi Gustad

Nye øvelser

 • 27.02.2013, 21:27

Heei!

Da har vi kommet halvveis i uka og jeg har hatt 2 prøver på skolen allerede, men nå blir det pause før jeg har presentasjon av særemnet neste uke. Har jobbet med oppgaven i evigheter og den har virkelig hengt over meg og stresser meg hver dag. Gleder meg til å bli ferdig!

I dag har jeg faktisk vært på spinning, og det skjer ikke ofte.  Sykling er ikke favoritten, men i dag var det faktisk veldig gøy og sykt hardt. Timen varte i 45 minutter, og det var perfekt siden jeg skulle kjøre gjennom noen nye mageøvelser i tillegg. De fant jeg i Shape-up bladet jeg kjøpte for et par dager siden, og de var mye vanskeligere enn de så ut til så de bør være effektive. 

Prøv ut øvelser på en slik liten ball på neste treningsøkt!, det skal hvertfall jeg begynne med. Viktig å veriere treningen, jeg blir hvertfall raskt lei mine "standard"øvelser. Fant også en annen øvelse som var utrolig bra som ser slik ut:


Spark bak som vises på de to nederste bildene. 

 

Skal kjøre gjennom disse øvelsene på slutten av treningen i morgen, da blir det trening i fritimene! 

 

Skrives.

Rørosmartnan

 • 23.02.2013, 21:01

Hei!

I natt har jeg og Espen faktisk sovet på stuegulvet på hytta siden det var iskaldt på loftet. Vi dro utover pledd, dyner og madrasser slik at det ble skikkelig koselig og har sovet helt greit bortsett fra at jeg voknet flere timer før vekkeklokken, igjen. Har voknet rundt 7-9 hele ferien, og nå er det bare 1 dag igjen å sov ut på så får satse på at jeg ikke vokner så tidlig i morgen.
På formiddagen kjørte vi Ålen- Røros siden det var martna og det er jo sååå koselig. Var stappfult av folk og masse boder med masse forskjellig egentlig unødvendige ting. Vi kjøpte oss bare litt mat, også fant vi noen utrolig kule deksler til iphone5. 
 

Kjøpte oss sukkerglasserte epler, og de var veldig gode, men det var veldig søtt med så masse sukker.

 

Nå er vi hjemme og igang med en litt sen middag, vi har kuttet opp potetbåter som står å steker i ovnen mens kyllingfileten steker i pannen så skal vi sette på Kongen av Bastøy når maten er klar. Deilig lørdagskveld!

 

Ålen

 • 22.02.2013, 14:07

Hei!

Vi kom hjem fra Åre i gårkveld, og nå skal jeg bare pakke bagen på nytt siden jeg skal på hyttetur til Ålen. Kjører vidre til Røros i morgentidlig og tilbringer dagen der før vi kjører hjem igjen. Nå først blir det styrketrening med Espen og Magnus, siden det ikke var noen fristende gruppetimer å dra på.

Har fått nagler i posten og har startet å fikse litt på noen plagg.

 

 

Skrives.

 

Antrekk

 • 20.02.2013, 20:10

Hei!

Nå er vi innom hotellet for å få med oss idol! Legger ut dagens antrekk med det samme:

 

Jakke fra Zara // Topp fra H&M // Bukse fra Gina Tricot // Sko fra Din sko // Armbånd fra Bik Bok

Fint vær like før det ble mørkt i kveld.

 

Skrives! ♥
Today so far

 • 20.02.2013, 16:16

Hei!

Nå er vi snart på tur ut døren, skal ned til sentrum på noen butikker osv. Vi har kost oss kjempemasse i dag, og nå er begge nydusjet og snart klare for å handle før vi må finne en plass å spise. Frokosten i dag var helt utrolig, og de hadde masse sunne alternativ også, så jeg spiste grove rundstykker, fruktblanting med nøtter og yoghurt og selvpresset juice. Ellers har vi kjørt geriljaintervaller på treningsøkten + badet og tatt badstue i spaavdelingen.

 

 

Herlig dag i Åre

 • 19.02.2013, 21:48

Hei!

Nå sitter vi i hotellsengen og skal bare slappe av resten av kvelden! Vi var i bakken allerede før 11 i dag tidlig, og føret var heldigvis superbra selv om det ble litt kaldt den siste timen. Vi hadde med actionkamera i bakken så det kommer kanskje en video når vi er hjemme igjen.

 

Vi bor på copperhill og her har de egen spaavdelig  som vi benyttet oss av rett etter flere timer ute i kulda. Superdigg! Skal entur i spaavdelingen i morgen også, etter treningen! Skal ikke stå på slalom i morgen men finne på andre ting Åre har å by på.

I kveld har vi vært på en amerikansk restaurant: Broke, og de hadde veldig god mat Kjøpte oss burger begge to, også handlet vi inn masse godteri til kvelden etterpå.

 

Knipset noen bilder av hotellet. De har så masse fine møbler, og det er kjempekoselig siden de har tent opp i peisen og har store fellesarealer. I morgen etter frokosten har vi planlagt å trene men jeg aner ikke hvilke treningsapparater og slikt de har på treningsrmmet så treningen får vi ta som den kommer.

Nå skal vi se siste del av Sex and The City, så skrives senere! :)


Innkjøp

 • 18.02.2013, 22:50

Hei!

I dag startet jeg dagen med pulsstep klokken 10, og var gjennomvåt da timen var ferdig! Effektiv trening på bare 45 minutter. Deilig å ha treningen unnagjort såpass tidlig at resten av dagen kan brukes til fri disposisjon.
Litt senere på formiddagen møtte jeg Eirin i byen, og vi fikk shoppet endel. Det var så mye fint og jeg fant masse jeg hadde lyst på  Ble hentet av Espen og Magnus noen timer etterpå og vi dro på XXL, og der ble det enda litt mer shopping. Jeg fant meg skijakke oooog skibukse, så nå er jeg strålende fornøyd å gleder meg til å teste klærne i bakken i morgen! 
 

Nå har jeg og Espen vært til mamma og spist kjempegod laksemiddag og sett sønner av Norge. Vi skal sove hjemme hos Espen i natt for i morgen skal vi opp tidlig for å kjøre til Åre slik at vi rekker oss i bakken til i 10-11 tiden :) Bagen er pakket og klar så nå skal jeg snart hoppe til køys for noen timers søvn. Har internett på hotellet så håper på å komme med en oppdatering i morgen. 

 

 

 

 

Bursdags - parteey

 • 17.02.2013, 11:10

Hei!

Nå er jeg såvidt våken etter en ganske så sen kveld i går. Bursdagen til Daniel var kjempegøy med masse herlige mennesker. Vi endte opp i byen og hadde det helt supert. Er i overraskende god form nå, og er snart klar til å møte Helle og Linn. Tok endel bilder, og har noen gode bilder jeg kan vise fra kvelden. Antrekket ble veldig enkelt og jeg kjørte faktisk helsvart, men spritet det opp med et stort smykke. Kjøpte meg forresten en utrolig søt liten rosa boks på polet i går med ciderlignende drikke på, vet egentlig ikke helt om det var cider eller sprudlevin eller hva det var, men god var den hvertfall.

Liker bare ting hvis de er rosaaa. Hehe. Hadde ei rosa "Ladies night" lerke med meg, passet kanskje ikke siden det var flere gutter enn jenter. Måtte bare benytte muligheten til å bruke den!

Mamma var så snill å tok noen antrekkbilder før vi dro avgårde.


Shorts fra Vila // topp fra Ginatricot // smykke fra Bik Bok // skoene har jeg fått av tante ♥

 

Jeg sliter alltid med å få til bilder når det er mørkt, og ender opp med å bruke blits. Synes ikke bildene blir så fine da, men de blir bare enda verre uten. Her er hvertfall noen av  bildene.

 

 

Nå skal jeg smøre meg et rundstykke med noe godt pålegg. Er kjempesulten, men har det litt travelt siden jeg har avtale om 1 time. Skrives.
Cupcakes, godteri og enda mer kake

 • 16.02.2013, 18:03

Hei!

For en herlig og innholdsrik dag dette har vært! Vi sov til klokken 9 og spiste frokost på sengen og slappet av før vi kjørte til 3t. I kveld skal jeg og Espen i bursdag, så vi kjørte til byen for å fikse små ærend litt tidligere i dag. Vi spiste lunch på jordbærpikene også dro vi innom life for å kjøpe inn sukringold og mandelmel.Har hørt at surkingold egner seg kjempebra til matlaging så nå gjenstår det bare å finne oppskrifter slik at jeg vet hva jeg kan bruke det til.  Det har kommet så mye fint i butikkene nå, og jeg har ikke vært på shopping på evigheter. Håper å få til en bytur på mandagen før vi reiser til Åre, kjenner shoppingsuget er på topp nå.. Vi ende faktisk opp med å kjøpe oss ei hel kake, bare fordi vi hadde så sykt lyst på noe godt. Har spist så mye kaker, cupcakes og godteri de siste dagene at jeg nesten fortjener et diplom.. greit å kose seg noen ganger også! 

se så søt!

Vi kjøpte oss wrap med kylling og salat. Kjempegod mat på jordbærpikene. 

 

Nå skal vi snart kjøre hjem til meg for å fikse oss til kvelden. Aner ikke hva jeg skal ha på meg, men det finner jeg alltids ut. 

We work out

 • 16.02.2013, 16:01

Hei!

I dag har jeg og Helle gjennomført nok ei treningsøkt sammen. Godt å ha en treningspartner som er like engasjers som seg selv ♥ Startet med oppvarming etterfulgt av geriljaintervaller før det ble litt styrke på kjernemusklene. Haha, begge er fortsatt stive i bena etter torsdagens benøkt hvor vi tok bulgarske utfall med 8 kilos manualer i hver hånd. Kjempegod øvelse som kommer til å bli å bli lagt inn i mine benøkter framover. Tilslutt tøyde vi spagatene og knipset et par bilder. 


Helle har nettopp startet å tøye til damespagaten og hun er sååå nære på å komme ned! 

Vet ikke om jeg har kommet meg lengre ned enn for noen uker siden. kanskje LITT lenger. He-he, tar sin tid å tøye seg ned i herrespagaten.... 

 

Etter treningen møtte jeg Espen i bassenget siden han hadde svømt mens vi trente. Ble ikke noe svømming på meg siden vannet er iskaldt så vi satt i boblebadet en stund, før jeg dusjet og sminket meg før vi kjørte til byen for å kjøpe lunch. 
Sports-BH fra Pierre Robert. De har kommet med masse kule fagere og de er jo bare helt fantastiske. Har ikke testet ut så mange andre typer, men det er vel fordi jeg er så fornøyd med disse. 

 

Kommer med litt bilder fra dagen vår i byen senere.

FERIE

 • 15.02.2013, 20:01

Hei!

Endelig kom den etterlengtede ferien, og den starter jeg foran TV'n med idol. Er helt utslitt etter 7 timers skole etterfulgt av trening og tilslutt jobb. Kjenner at jeg trenger å slappe av litt. Har trent 6 dager på rad, og i morgen blir det nok ei økt før jeg blir nødt til å ta treningsfri på søndagen.

I ferien skal jeg til Åre for å stå på sloalom, ellers tror jeg at jeg skal være hjemme for det meste med mindre vi tar en spontan- hyttetur eller finner på noe annet morsomt.

Kuttet opp banan, mandarin, eple og druer og blandet det med youhurtnøtter og mager vaniljekesam. MMM, kjempegodt!

 

 

 

  

Our valentine's day

 • 14.02.2013, 22:17

Hei!

I dag da Espen hentet meg på skolen kjørte vi til Villa Italia for å spise pizza. Kjøper meg sjeldent pizza når jeg er på restaurant men i dag delte vi en giga kebabpizza, og det var utrolig godt hvertfall. Etterpå kjørte vi til en videobutikk og kjøpte sex and the city, + enda en film. Har allerede sett sex and the city. Fantastik film... og litt jentete ♥

I dag har vi kost oss med masse cupcakes som vi bakte i gårkveld. De ble sinnsykt gode, og toppingen er nok den beste vi har lagt hittil.

Den består av ♦ 120 gram smør ♦ 100 gram philadelphia ♦ 4 dl melis ♦ 200 gram smeltet hvit sjokolade ♦ vaniljeekstrakt og/eller vaniljestang

Smør, philadelphia og melis piskes til det blir fluffy, deretter tilsettes smeltet hvit sjokolade og vaniljeekstakt/vaniljestang helt til slutt. Kan bare bruke ei helt vanlig muffinsoppskrift til å lage muffinsene, jeg brukte manuelas oppskrift som jeg fant i den søte kokeboken hennes. Sååå mye godt!

Her er litt andre bilder fra dagen:

En veldig avslappende og deilig dag som sikkert vises på bildene. Trenger virkelig slike dager mellom dragene. I morgen etter skole og jobb er det ferieeee!!

 

Nå skal jeg rydde, pakke sakene mine og komme meg hjemover. Skrives senere.

 


 

 

Skiing

 • 13.02.2013, 19:31

Hei!

For et deilig vær vi fikk på skituren i dag, solen stekte og skiføret har aldri vært bedre. Vi gikk til elgsethytta og kjøpte oss rundstykker og kakao med krem. Sykt deilig å slappe av inne i varmen før vi gikk tilbake igjen. Jeg glemte av å ta på med pulsklokka så vet ikke hvor langt vi gikk, men koselig var det hvertfall.


 

Å gå på ski er faktisk utrolig god trening, så det fikk holde for i dag. Er fremdeles stiv etter gårsdagens 2 treningsøkter, så satser på å være klar for nok ei hard økt på armer og ben i fritimene i morgen. Da skal jeg trene med Helle og vi har planer om å løfte litt benk + andre øvelser da selvfølgelig. Siden begge har startet å tøye spagatene blir det masse tøying også skal vi prøve å ta nye spagatbilder!

 

Nå skal vi begynne å bake, har kjempelyst til å bake søte cupcakes med masse rosa topping. Kan vise resultatet i morgen hvis det blir bra nok lys til å ta ordentlige bilder. Skrives senere!
  

A necesary day off

 • 13.02.2013, 08:30

Hei!

I dag har jeg fri fra skolen, men er likevel opp og hopper allerede.Jeg har overnattet til espen, men han ligger fremdeles å sover mens jeg skal gjøre unna forskjellig småtteri først. Har lagt masse planer for dagen, og først på lista står fordypningsemnet som jeg SKAL skrive ferdig. Innleveringsfristen er i morgenkveld men siden det er valentines day i morgen, vil jeg ikke bruke akkurat den dagen på noe så kjedelig som å skrive oppgave. Da skal jeg og Espen finne på noe koselig sammmen, tror det blir kino hvis vi ikke drar ut for å spise heller. I kveld skal vi hvertfall bake cupcakes slik at de står klare til i morgen. Synes at det er viktig å gjøre noe sammen istedet for å kjøpe kostbare gaver til hverandre, for det er jo ikke det kjærlighetsdagen handler om, synes hvertfall jeg da. Bare å være sammen er mer enn nok  ♥Om noen timer skal vi spenne på oss skiene og gå oss en skikkelig tur. Skiene er ferdig smurt, og sekken skal pakkes med masse godt. For en deilig dag! Elsker å få mye ut av slike fridager. Bare 2 skoledager igjen nå også før det blir ei hel uke ferie. Har nok aldri gledet meg så mye til ferie før, og den skal nytes. For første skoleuka etterpå starter selvfølgelig  med 3 prøver, men skal koble helt ut fra skole og mas. 

Nå skal det skrives oppgave!

Da er vi halvveis i uken dere, og jeg håper alle får en fantastisk dag uansett hva dere skal gjøre :)

 

Focus

 • 11.02.2013, 22:17

Heeei!

Da er jeg endelig ferdig med alle gjøremål for dagen og kan slappe av resten av kvelden, ikke at det er så mye igjen av den da men... Dagen her har gått utrolig fort, og jeg kickstartet den med e knallhard pumpøkt på 3t. Det er så lenge siden sist jeg var på pump, og hadde helt glemt hvor gøy og tung timen var. Absolutt en av mine favorittimer på lik linje med x- fit og aerobictimer. Timen innehold mange av mine favorittøvelser, og styrkeøvelsene på armene var helt syyke. Får bare håpe jeg ikke er stiv i morgen for da blir det først egentrening i gymmen (styrke) og turntrening senere på dagen. Masse trening, men det er bare godt. Får så mye energi og motivasjon til å trene enda hardere. Elsker å være i en god treningsperiode, og kose meg med treningen. Er ikke så morsomt å dra på trening de gangene man ikke orker å dra seg opp av sengen tidlig om morningene eller er helt tappet for krefter etter en laaang skoledag.Har forresten startet å ta geriljaintervaller de siste dagene og er superfornøyd med denne treningsformen. Jeg løper på mølla i 16 km/h i 20 sek og hopper av bøndet og hviler i 10 sek. Dette gjentar jeg 8-10 runder, før jeg tar 3 minutter pause og fyller på med vann. Deretter hopper jeg på båndet på nytt for 8 nye runder med 20 sekunders full spurt og 10 sekunders hvile før du begynner rett på igjen.. Tilsammen tar jeg 3-4 runder/serier. Supereffektivt som setter virkelig igang fettforbrenningen og god trening for de som ikke liker å løpe i evigheter på mølla.

 

I dag fikk jeg plutselig sååå lyst på enchiladas. Det er utrolig godt og vi byttet ut kyllingfilet med kyllingkjøttdeig og hadde crem fraiche og salat ved siden av. Kjempegodt! ♥

 

Nå skal jeg slappe av med serier før jeg tar kvelden.

Morsdag

 • 10.02.2013, 16:18

Heihei!

Gratulerer med dagen til alle mødre. Jeg var på en liten shoppingrunde i går og dette ble årets gave til verden snillest mor♥:

Marsipankake og et håndlaget "world's greatest mum" glass.

 

Vi sto opp ganske tidlig i dag og lagde oss frokoste før vi pakket på oss massemasse klær, for vi skulle uuuut.

Vi skulle faktisk på isfiskekonkurranse fra 12.00 til 14.00 på hestsjøen. Haha, jeg fikk ikke en eneste fisk, men det var jo mange andre som dro opp flere fisker. Superkoselig å feire morsdagen ute i finværet. Fredrik fikk den største fisken av alle og gikk av med 1. premien så det var jo veldig morsomt. Tror fisken var på 611 gram eller noe. Her er noen bilder fra dagen:


 Nå skal jeg lese gjennom kapitlet til biologiprøven vi har i morgen. Er heldigvis et kort og greit kapittel om celleånding, og det hjelper absolutt på motivasjonen at det bare er 4 skoledager igjen til det blir ferie :) Har masse å gjøre denne uken, men det får bare gå.
 

Sweet day

 • 08.02.2013, 22:56

Hei!

I dag etter skolen ble det først trening med Espen, hvor vi trente bryst og mage. Ukas fjerde og nest siste økt vel gjennomført. Etterpå ble det jobb før vi handlet inn til biff og hjemmelagde potetbåter som vi lagde klart til Idol startet. Fikk gjort unna alt nødvendig mellom klokken 15.00-20.00, og det hadde ikke gått dersom det ikke hadde gått i ett. Travelt- men sååå verd det når vi sank ned i safaen med kjempegod biff og favorittprogrammet på skjermen.

 

Nå står senkveld på og vi har fylt opp skålene med masse smågodt. Har ikke spist det på evigheter og jeg så ivrig å spiste meg faktisk kvalm på godteri, det må nok være første gangen... Ble en skikkelig søt start på helgen. 

 

I morgen har vi planer om å dra på skitur dersom det ikke blir enda kaldere. Var -14 grader tidligere i kveld, og blir det ikke varmere blir nok alternativet en tur på treningssenteret. -14 grader lover ikke bra, da kommer jeg til å speike før vi er halvveis i turen.. 

 

 

 

Travle dager

 • 06.02.2013, 10:40

Hei!

Beklager dårlig blogging, men tiden har virkelig ikke strukket til. Men uansett, hva er vitsen i å blogge når jeg ikke har tid eller ikke har noe å blogge om?

Nå er jeg på skolen og har spanskfagdag. Siden vi ser 8- mile som faktisk er en super film, har jeg benyttet tiden til å jobbe med særemnet i et par timer nå. Jeg har nemlig sett filmen tidligere så føler det er liten vits i å "kaste" bort tiden på å se den igjen. Haha, så travelt har jeg det faktisk. Innleveringer og prøver er det eneste disse to ukene før vinterferien går ut på, så nå må jeg virkelig bare stå på.

Senere i dag skal jeg og mamma på Britannia spa&velvære. Skal bli godt med et lite avbrekk fra virkeligheten og bare slappe av. Vi har ikke bestillt massasje og slikt, men har hørt at det er mineralbasseng med dødehavsmineraler og stjernehimmel, badstuer, boblebad og forskjellige dusjer der, så det kan ikke bli annet enn deilig.

Glerer meg masse!

Nå har vi lunch, og i morges stekte jeg meg (sunne)vafler så nå skal jeg spise, før det blir 2 skoletimer.

 

Lovely weekend

 • 03.02.2013, 19:16

Heia!

Har storkost meg med gode venner på hyttetur i Meråker i helga. Ble slalom i går og det var sååå gøy, så nå gleder jeg meg bare enda mer til vinterferien og Åre. Ellers har vi bare kost oss, ble noen bilder:

Nå skal jeg pakke skolevesken og alt jeg trenger til overnatting og kjøre til Espen.

Skrives.
 

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no