hits

Heidi Gustad

Heldagsprøve i matte

 • 28.02.2012, 20:29

Hei! Skolen har startet på igjen og livet er kjedelig. Neida, tar bare mye av tiden særlig med prøver og innleveringer den første uken. I morgen har vi heldagsprøve i matte, så har gjort litt oppgaver nå. Er så mange kapitler at halve kunne vært nok.

Ellers har jeg gjennomført ei hard treningsøkt på 3t, så nå drar jeg til Espen for å se litt tv og slappe av :)


Prøveøvingsmat..

kveldskos

 • 26.02.2012, 21:56

Hei!

Da har jeg kommet hjem fra Tynset og rukket meg en tur på trening. Skulle egentlig på en 3t time, men instruktøren var så dårlig at jeg gikk ut av timen etter 15 minutter. Så da ble det bare litt styrketrening istedet. Kom hjem til nystekte cupcakes som mamma hadde bakt, etter treningen ♥ Kjempegodt som vanlig! Også fikk jeg meg et par nye ullsokker fra Sigrid, så ble kjempeglad. Nå må jeg bare fikse klart alt til imorgen, før jeg tar en tidlig kveld!
Innkjøp

 • 26.02.2012, 12:20

Innkjøpene fra røros :


Neglelakk  / Vero Moda.


Godteri!! Vil si vi kjøpte oss ENDEL godteri. Men det hører bare med til martnan.
 ♥ klokke / Cosmetique


Kjøpte ei skjorte til Espen / Moods of norway

Siste dag i ferien

 • 26.02.2012, 11:49

God morgen!

Feriene er alltid alt for korte, og nå er det bare å lade seg opp til skole i morgen. Tiden har som vanlig gått så fort, og kunne gjerne hatt en uke til med fri. Blir hardt å stå opp tidlig igjen. Sov så lenge i går, og spiste så mye godteri at jeg og Eirin var så fulle av energi at vi lå våkne til langt på natt. Men for å ikke ødelegge døgnrytmen helt, var vi smarte nok til å stå opp ikke så alt for sent.

Blir hentet om et par timer, og da kjører vi tilbake til Trondheim igjen.
Eirin føler seg så fin i dag!

Tester vinnerlykken

 • 26.02.2012, 01:15

Kan vinne en parfyme, ved å legge ut dette innlegget :)

escvinn2rr                         

Bilder

 • 25.02.2012, 17:29

Hei! Har ikke så mye å blogge om, men kan vise litt bilder fra dagen. Var en liten tur innom Tynset sentrum, på noen kjøpesenter. Men de fleste butikkene stengte klokken 3, så tiden gikk fort fra oss og vi rakk ikke se i alle butikkene vi hadde planlagt. Men når man bor i byen, så har jeg alltid muligheten til å dra i så mange butikker jeg vil uansett.

Rørosmartnan

 • 24.02.2012, 22:50

Hei! Er på Tynsett med Eirin nå, men har vært på røros på martnan i hele dag. Var sykt mye folk der, og gatene var fylt med buer og masse liv. Kjempekoslig å gå i gatene å titte i butikker, og få se så mye forskjellig som blir solgt.  God stemning, med masse folk og kjempefint vær. Heldigvis! Er jo alltid så kaldt på røros.

Sitter på et veldig tregt mobilnett nå, men skal prøve å laste opp noen bilder.

AHHH, dette tok lang tid. Legger ut innkjøpene senere. Har det dødskoselig med Eirin, og nå skal best friendsa se FRIENDS, før vi tar kvelden♥ ♥ ♥

 

På hytta

 • 23.02.2012, 16:37

Hei! Da har vi kommer tilbake til hytta etter noen timer med slalom! Det regnet endel, så var litt tung snø og vanskeligere å holde balansen på en måte. Heisen stoppen også i over en halvtime, så ble nok køståeing for en stund. Men dette var den fjerde og siste dagen i slalombakken i vinterferien, så er fornøyd. Deilig å bare slappe av på hytta før jeg møter Eirin i kveld. Er usikker på om vi har nett der, men vet hvertfall at vi skal på rørosmartnan og litt forskjellig i helgen :)Det var masse snø da vi kom fram i går. Spessielt rundt vedbua :
Vi lagde oss drittgode smoothies til badstuen i gårkveld, og der ble det varmt. Var vel oppe i 70 grader på det meste!


Superundertøy ♥ ♥

Ålen

 • 22.02.2012, 16:37

Hei! Nå kjører jeg, Espen og Erlend til Ålen. Jeg skal bare være der til i morgen ettermiddag siden jeg skal på Røros med Eirin fra da av og til søndagen. Har kjøpt inn et en film og noen blader nå, og håper vi kan stikke innom en butikk så jeg får kjøpt meg Mag i tillegg, og hubba bubba. Hører med til en lang biltur! I morgen drar vi i slalombakken, og jeg gleder meg masse. Elsker å stå på slalom! Så i kveld blir det bare litt matlaging, og kanskje vi får fyrt opp i badstuen også.


Haha, resultatet etter at Espen rettet håret mitt.


Hektisk dag

 • 21.02.2012, 22:19

Heihei! Har hatt det gående siden vi sto opp klokken 8 i mårest. Har ikke sovet ut en eneste dag i ferien enda, men nå har jeg kommet hjem. Startet med en liten tur i spaavdelingen før frokosten i dag, skikkelig forfriskende. Var noen timer i bakken i dag også, før vi kjørte hjem til Trondheim. Så måtte jeg rett på jobb, men det var bare i et par timer. Har blitt litt hekta på vinnis versjon av sommerfugel i vinterland og har hørt på den i mange dager nå og nesten hele turen hjem fra åre. Synes versjonen av den er kjempekul.

 et must å kjøpe seg chips og toast i pausen i slalombakken :)Møtte på en rev i gårkveld da vi var ute å kjørte, og fikk faktisk til å ta et bilde av den. Var så nysgjerrig at den stakk fram snuten fra snøhaugen flere ganger foran oss.nå har jeg planer om å bare se på Hotel cæsar. Har fulgt med i alle de år, så blir bare  til at jeg følger med hele tiden. tv2sumo ♥

Shopping i Åre

 • 20.02.2012, 15:06

Hei! tenkte å ta en liten tur å se i butikker, og bare kike oss litt rundt i Åre i dag, og heller stå på slalom i morgen. Men shopping i åre fungerer egenltig ikke så bra, med mindre man trenger masse skiutstyr. Alle butikkene var skibutikker med kun slikt utstyr. Bortsett fra et par kosmetikkbutikker. Så derfor endte vi opp på en godteributikk og kjøpte 1 kg smågodt.så nå har vi fått sett oss litt rundt i området, siden det ble et par timer i bilden. Kjørte egentlig bare rundt, uten noe mål om hvor vi ville. Var en liten tur innom hotellet vi egentlig skulle være på også, Hotell Karolinen. Ikke veldig fornøyd med standarden der, derfor vi bestemte oss for å heller booke inn på copperhill :)


Hotell karolinen.LEVEL

 • 19.02.2012, 23:40

Heihei! Har hatt en veldig fin kveld, sitter bare på hotellrommet og ser tv nå. Tok oss en liten tur til et annet hotel i sta, holliday club, for å spise. Kjøpte oss thai mat, som vi ventet på i over 1 time. Åsså ble det litt biljardspilling nå på slutten av kvelden. Skal bare slappe av nå før vi sovner, så viser litt bilder fra dagen :)Kveldens antrekk:Bukse/Cubus  Topp/h&m  Smykke/h&m  Ring/gullsmed aas

Kjekt å ha på reise

 • 19.02.2012, 16:49

Hei! fikk et smykkeskrin av Elisabeth i julegave, og i det fulgte det med et bittelite et til å ha med seg på reise. Så nå fikk jeg endelig mulighet til å bruke det. Kan vise dere hele skrinet senere, men her er i hvertfall det lille.

vi overlevde snøstormen i løypa i dag sånn akkurat. Var ikke så ille som det så ut til i starten, hvor vi måtte stake oss NED bakken. Men det var bare på de høyeste heisene, ellers så var det ganske greit føre. Åsså var stolheisene stengt da, så håper på bedre vær de neste dagene. Men nå stikker vi ned på spaavdelingen og slapper av :)

Frokost

 • 19.02.2012, 11:11

Hei! Snart drar vi i bakken, selv om det ser ut til at det er en liten snøstorm ute akkurat i dag. Men må jo benytte muligheten til å stå på slalom når heisene går rett utenfor hotellet. I dag sto vi opp til frokostbuffet, der det var syke mengder sorter å velge i. Og nå har vi akkurat byttet hotellrom siden vi booket for bare en natt i går. Vi gikk fra å bo i 1. etage til 5 etage, men rommet ser helt likedan ut, bare speilvendt.

I går klarte jeg faktisk å gå å ta bilder uten å ha i minnekortet i kameraet, så har ikke så mange bilder fra kvelden i går.
haha, sengen er så bred at man kan ligge på langs og enda ha god plass.

Dette sto vi opp til i dag ♥
hehe, orket ikke sminke meg før vi drar i bakken.


måtte kjøre en litt usunn stil på slutten av måltidet.

Spahotell

 • 18.02.2012, 20:54

Hei! Da har vi skjekket inn på Copperhill hotell i Åre, og er kjempefornøyd. Fineste hotellet jeg noen gang har sett, så nå har vi akkurat kommet fra spaavdelingen der vi tok boblebad, sauna, badet og snøbadet.. Åsså fikk vi servert frukt fra baren. Kjempegod service. Skikkelig deilig etter mange timer i løypa tidligere i dag. Skal ned i restauranten og spise nå, så blir det til at vi leier en film og ser før vi sovner i kveld.

kan vise noen få bilder fra når vi var i løpa, selv om de er i skikkelig dårlig kvalitet.
Vi kom til den sykeste køen, merket at det er lørdag og i tillegg vinterfeie ja!


Tok stolheis for første gang. Skummelt!


 

Pakket og klar

 • 18.02.2012, 08:03

God morgen!

Da blir det Åre next, og måtte opp tidlig i dag, allerede på første fridagen. Men det er bare gøy, skal rekke oss fram ganske tidlig for å få tid til å stå på slalom senere i dag. Skal være på hotell i 3 dager, som var valentines- gaven fra Espen. Kjempefin start på ferien, og skal nyte denne turen maks. Skal bare slappe av i bilen nå, har egentlig ikke peiling på hvor lang tid det tar å kjøre til Åre men. 

 


Haha! Bonsosøtingen fikk seg litt melk, og ble helt gira. 

Fornøyd med nytt kamera

 • 17.02.2012, 20:18

Hei! Endelig fikk jeg kjøpt meg nytt kamera, eller jeg og Espen spleiset på det da. Så det blir nok til at vi bytter litt på det, så det blir bra. Rett etter skolen i dag dro vi på Elkjøp og kjøpte det. Skulle egentlig kjøpe Canon EOS 1100D, men ble ikke anbefalt det av forskjellige grunner. Så derfor la vi heller i en ekstra 1000- lapp for å få et litt bedre kamera, og endte opp med et fra Sony. Tror det heter sonya390 eller noe.Haha, har forresten fått litt dilla på å kjøpe flaxlodd.. vant på alle jeg kjøpte i sta, så da må jeg bare fyke opp på butikken og bytte de inn.today

 • 16.02.2012, 18:23

Heia! Kjenner at jeg er så klar for ferie nå. Fikk gjort unna en prøve på skolen i dag, så gjenstår det bare en i morgen før det blir en lang ferie♥ Da blir det en tur til åre i 3 dager og resten av ferien går med til å være med Eirin. Vi skal til røros, og det blir sikkert kjempegøy. Siden Espen har kommet tilbake ble det litt ekstra luksus i dag, med kjøring både til skolen og hjem igjen. Kunne gjerne levd slik hver dag, for hvor mye ekstra tid går det ikke med til å vente på bussen? Var skikkelig godt å sove ekstra lenge. Planen i dag var egentlig bare å lage wok og så blir trening i kveld. 


 

Overraskelse

 • 15.02.2012, 17:52

Heihei! Siden det var valentines day i går, og Espen kommer hjem i dag tenkte jeg at jeg måtte prøve å overraske han litt. Derfor drev jeg og bakte cupcakes i går, brukte oppskrifter fra Manuela sin oppskriftsbok. Anbefaler virkelig alle å kjøpe den, blir helt forelsket i den med en gang. Kommer til å bli mye baking framover fra meg ihvertfall.. Men uansett, skal bli moro å se om Espen liker de.Har lånt to filmer, så det står mellom denne og P.S. I Love You.

Men nå kommer Espen så jeg må bare skynde meg å møte han.

Valentine's day

 • 14.02.2012, 22:40

Hei!

Gjett hva som kom på døren min i dag? Espen er fortsatt på jobb og kommer hjem i morgen. woohoo!! Så derfor fikk jeg blomster på døren. Veldig koselig ♥ Syntes de var kjempefine, og veldig søtt kort!


♥ verdens beste gutt!

Outfit

 • 14.02.2012, 18:28Bukse- Vero Moda   Genser- Cubus   Klokke- Gullsmed (?)

Sitter egentlig å leser litt til biologiprøven til torsdagen, men fant ut at stoffet ikke var så veldig avansert. Skal heller laste ned litt musikk, blir så fort lei av det jeg har på ipoden.

 

Fiji

 • 13.02.2012, 22:30

Hei! Tenkte bare å vise et bilde jeg så på bloggen til søsteren min i sta. Hun og kjæresten er i Fiji på frivillighetsarbeid i en barnehage, og skal være borte i 3 mnd. Selv om hun har vært borte i bare 2 uker enda, merker jeg at jeg begynner å savne henne. I tillegg til at hun er storesøsteren min er hun også en av mine beste venner. Er vandt til å være med henne flere ganger i uken, så blir litt tomt uten henne. Dere kan stikke innom bloggen hennes HER , så kan dere følge oppholdet hennes i Fiji.

 


Koselig av henne

 

Sliten

 • 13.02.2012, 14:39

Hei! kom nettopp hjem fra skolen, og vi hadde tidenes hardeste gymtime i de siste to timene. Når læreren sier det blir utholdenhet, så blir det virkelig utholdenhet! Var godt å komme hjem, og fikk tøyd litt. Så kommer sakte men sikkert nærmere målet om å komme ned i alle spagatene.
jentespagaten med høyrefoten foran. (Den veien jeg synes er vanskeligst)


Jentespagaten med venstrefoten foran.


Herrespagaten.

Har en mil igjen før jeg klarer å komme ned til herrespagaten da men. Skal hvertfall prøve å tøye litt hver dag, så får vi se hvordan det går. Skal lage meg noe å spise nå, så drar jeg på jobb til 5.

Step&Pump

 • 12.02.2012, 22:20

Heihei! Har vært på en knallhard treningsøkt på 3T, og timen varte i 75 min. Så nå er jeg fornøyd med innsatsen for denne uka. Har bestemt meg for å klare å komme meg ned i alle spagatene også, så nå kommer det til å bli masse tøying på meg. Han vise senere hvordan jeg ligger an fra nå av.


ehh, ja. kjempebra kvalitet..

 

Jentekveld

 • 12.02.2012, 13:44

Hei! Fikk samlet noen av jentene i gårkveld for å se American Pie filmene som oppvarming til den nye filmen kommer ut på kino. Handlingen i den er vel at de har blitt voksne eller noe, men er usikker på når den kommer ut. Det ble bare til at vi så èn av filmene, siden vi tok en photoshoot istedet, som var mye koseligere. Hadde kjøpt inn mye godt, og bakte brownies så vi koste oss maks. Har planer om å lage meg en header av bildene hvis Elisabeth er så snill og hjelper meg litt
Bakedag

 • 11.02.2012, 23:54

Hei! Har vært med Helle i hele dag, og vi har bakt 3(!!) kaker. Så nå har vi noe å overraske med til morsdagen i morgen. Nå har vi hver vår kake i kjøleskapet, som mødrene våre får i morgen.


Som dere sikkert ser, så ble det gulerotkaker.
Bakte brownies til jentekvelden også.
Og på toppen av kransekaka måtte vi selvfølgelig lage oss middag også..


Har hatt noen jenter på besøk, men viser bilder i morgen. Helle ligger over og vi kommer til å slappe av enda mere nå med hotel cæsar

Lørdagsmorgen

 • 11.02.2012, 10:47

HeiHei!

Har tilbringt morgenen i sofaen, og har planer om å fortsette med det til jeg stikker og møter Helle om noen timer. Da blir det baking til morsdagen i morgen! vet ikke helt hva det blir, men mest sannsynlig brownies


Takk gud for tv2sumo og hotel cæsar, sier jeg bare :) Lagde meg ostesmørbrød igjen, begynner å bli en rutine hver dag det :-)

Rolig kveld

 • 10.02.2012, 22:21

Hei. Tar det bare med ro i kveld, og slapper av med tv. Har sett på The voice og spist lasagne, så nå må jeg gå å vaske og rydde rommet. Har vært småsyk hele denne uka, så nå var det deilig med helg. Gleder meg sykt til førstkommende onsdag, for da komme kjæresten min hjem Har ikke sett han siden han reiste ut på sjøen for 23 dager siden for å arbeide.


så da blir det 4 uker sammen før han reiser ut igjen!.


Nå har jeg satt sammen en video av hvordan det gikk da jeg og Helle skulle komme oss til 3T:

 

Klar for helg!

 • 10.02.2012, 10:40

Hei! sitter i historietime og hører på fremføringer, kjedelig. Heldigvis har jeg og Helle nettopp presentert. Bare to timer igjen så blir det helg, så da drar vi rett på 3T for å svømme! Har prøvd å få webcammen på skolepc'n til å fungere, men det gikk ikke. Får begynne å ta med meg kameraet på skolen, siden vi har så dårlige pc'er på skolen.. 
 

Selvbruning

 • 08.02.2012, 21:38

Hei! har tenkt å prøve ut en bodylotion med farge fra Lorèal. Har ikke sett solen på snart et halvt år nå, å begynner å føle meg ganske så bleik av denne lange vinteren. Har ikke prøvd ut denne før, men blir nok brunere.

Imorgen skal jeg på en liten shoppingrunde med Elisabeth. Har hvertfall tenkt å skaffe meg en ordentlig rettetang, den jeg har er fra Europris eller noe.. ikke særlig bra. Kanskje det blir til at jeg kjøper denne:


Trening

 • 08.02.2012, 16:48

Hei!

stikker straks på 3T og møter Helle ♥  Vi skal på gruppetimen bootcamp, gleder meg. Skal bli godt å få brukt opp de siste kreftene, ikke at det er så mye igjen etter de lange skoledagene. Har nedtelling fram til vinterferien allerede..

Ellers idag har vi kjøp oss ny leilighet. Vi har leid her vi bor nå i snart 4 år, så nå ville mamma kjøpe ei ny leilighet. Så om en måned flytter jeg om mamma inn i ei ny leilighet. Blir ikke lange biten å flytte, den ligger vel 5 min unna. Men skal bli gøy å begynne med bakkingen, tipper det kommer til å ta sin tid!


006Soverom2
Dette blir vel mitt rom, selvfølgelig andre møbler da.

 


Kjøkkenet.

 

Har ikke tid til å laste opp flere bilder nå, bussen går om 10 min, så må stikke.

 

I farta

 • 05.02.2012, 21:47

Hei! har ikke så mye tid til å blogge nå, så skulla bare stikke innom. Har vært en ganske hektisk dag med pirbadet i flere timer, jobb og øvelseskjøring. Fikk desverre ikke tatt noen bilder, så det blir vel i neste innlegg. Kjørte faktisk ute i trafikken for første gang, og det gikk overraskende bra. Så får håpe jeg klarer å holde meg på veien de neste gangene også! Så blir det vel til at jeg starter med kjøretimer om et par måneder eller noe.

 

Innkjøp

 • 04.02.2012, 22:01


Only


Only


Only


G-Sport


Forskjellig utstyr til cupcakes. Har kjøpt alt på Traktøren.

Bildekvaliteten er ikke den beste. Men skal kjøpe meg speilrefleks så fort jeg har spart opp nok!

Jobber med designet

 • 04.02.2012, 18:25

Hei!

Det gjenstår noen endringer på designet før alt er klart, men kommer med noen innlegg før den tid uansett. Headeren er også bare midlertidig, til jeg får tatt noen nye bilder. Kom akkurat hjem fra en liten shoppingtur, og slenger inn innkjøpene senere i kveld. Først skal jeg gjøre unna litt skolearbeid, godt å ligge litt foran for en gangs skyld.Meg og kjæresten. Tok vel dette rett før han dro på jobb for 17 dager siden. Så nå er det "bare" 11 dager til jeg får møte han igjen  ♥ 

Starte å blogge litt

 • 03.02.2012, 19:30

Heisann!

Tenkte det kunne være artig å starte med blogging. Har ikke så mye erfaring med blogg, men skrev for ca et år siden en blogg med ei venninne, en liten periode. Men nå går jeg på med nytt mot, og vil for det meste skrive om hverdagen og andre ting som skjer rundt meg.

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no