hits

Heidi Gustad

The weekend is coming soon

 • 31.01.2013, 22:07


Hei!

Da er enda en super dag snart over. I dag ble det skole, trening i fritimene, så skole igjen. Etter skolen har jeg og Espen vært å handlet noe småtteri, lagd oss mat i tillegg til at jeg så smått har fått startet på egentreningsplanen i gymmen. Det er et STORT arbeid, og jeg håper virkelig ikke det tar meg like lang tid å lage denne planen som det tok å lage egentreningen vi skulle skrive i høst, ja vi snakker over 30 dataskrevne sider...

Tok noen bilder av supersøte katten til Espen, Bonzo.

Da vi var på Sirkus i dag (kjøpesenteret) fant jeg et superfint smykke på glitter. Elsker å freshe opp et litt kjedelig antrekk med et fint smykke, og det er jo så mange i butikkene nå for tiden. Falt helt for naglene og kombinasjonen av sølv og guld på dette smykket. 

I helgen skal jeg og 7 andre av jentene til Meråker på hyttetur. Vi skal feire Marthe som blir 19 år i morgen, stå på slalom, lage oss masse god mat, spille spill og bare kose oss masse. Tror denne helgen blir perfekt, med den beste gjengen ♥ det er nok ikke internett, men oppdaterer dere så fort jeg er hjemme igjen.

 

I morgen har jeg såpass mye å gjøre med pakking og jobb før vi drar avgårde, at jeg starter dagen allerde 06.00. Da drar jeg på ukas siste treningsøkt, crossfit + litt mage. Skal bli godt med en morgentrening igjen og masse energi utover dagen, det vil jeg nok trenge.

Skrives.
Fantastisk fin dag på isen

 • 30.01.2013, 21:40

Hei!

Dagen har gått i ett, men ikke på en negativ og stressende måte. Jeg har nemlig vært på isfiske sammen med kjæresten, mamma og broren min + Memphis da. Det ble noen kjempefine og litt kalde timer med fisking og god mat. Mamma disket opp med rundstykker, egg, kakao, pålegg og masse godt. Det ble ikke så mye som en eneste fisk på kroken, og hadde ikke helt fiskelykken med oss i dag. Men uansett veldig koselig, og deilig å være litt ute for en gangs skyld.

Har tatt endel bilder, så her er en liten bildeserie fra dagen:

Mamma ♥Det var så lyst å fint ute da vi kom, og her vises faktisk hele hullet nedover isen. Så blankt og fint!

Hadde planer om trening i kveld, men det er ikke alltid man rekker alt som planlegges, hehh... Skal hvertfall lage oss pitapizza og se idol på tv2sumo før vi tar kvelden. 
 

Perfect tuesday

 • 29.01.2013, 22:23

Hei!

Etter skolen har jeg vært til Espen, som endelig har kommet hjem fra jobb ♥ Vi har lagd oss taco, spist is og sett litt TV, og nå har jeg akkurat kommet tilbak til han siden jeg har vært på turn.

Denne MÅ dere prøve, min nye favoritt ♥

Jeg har tøyd litt til på herrespagaten de siste to ukene, og tror jeg begynner å bli LITT mykere enn hva jeg var da jeg startet på turn for to uker siden:

Det kommer seg nok etterhvert, og i sommer skal jeg komme helt ut.

 

Nå er jeg til Espen og skal overnatte, vi skal lage oss kveldsmat så skrives senere. 

  

 

Keep going and you'll reach it

 • 28.01.2013, 22:20

Hei!

Da ble det endelig ei ny uke, og siden Espen kommer hjem fra jobb i morgen har jeg faktisk gledet meg til at helgen skulle ende og at denne uken finally kunne komme. Spratt opp da klokken ringte i dag, og var ikke trøtt i det hele tatt. Etter skolen bars det rett på trening, og energinivået har aldri vært høyere. Uansett hvr mye jeg ga under timen hadde jeg masse krefter igjen, kan sikkert ha noe med at jeg byttet ut treningen i går med 20 minutter rokkering her hjemme i stedet. Viktig å restituere litt også, så får man så mye mer energi på neste økt.

Denne ballen er perfekt til magetrening og nå har jeg startet å bruke slike baller til å gjøre kettlebellsving også! Jeg trenger virkelig litt inspirasjon til nye styrkeøvelser, er litt smålei de jeg pleier å kjøre gjennom. Så er det noen som har tips til nettsider med gode styrkeøvelser med enkle forklaringer?I kveld har vi hatt besøk av denne søtnosen:

Vi kjørte bortover til hestsjøen, et stort badevann som var spekt til kjempetykk is, for å trimme hunden. Han har så mye energi, og jeg tror han kunne løpt til jordas ende uten i det hele tatt bli sliten. Det var hvertfall kjempekoselig ute på isen, og på onsdagen skal vi faktisk tilbake for å fiske, isfiske da såklart. Tror vi velger et annet vann hvor det går litt mer fisk, så det kan bli spennende. Jeg har ikke fisket på isen på 3 år, og selv om det som regel blir iiiiiskaldt å sitte der er det helt klart veldig morsomt.

 

nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne klart til skoledagen i morgen. Skrives 

 

Morning Glory

 • 27.01.2013, 10:30

God morgen!

 

Jeg titter bare innom for å ønske alle en god søndag, før jeg hiver meg i bilen og kjører på jobb etterfulgt av ukas siste treningsøkt. Jeg sto opp litt tidligere enn jeg trengte i dag og lagde meg frokost og leste litt blogger,  hater å stresse på morgenen.

Nå har jeg lagd meg havregryn med cottage cheese, kanel,  mandler, valnøtter og hasselnøtter. Mmm!

Ny parfyme fra Dolce&Gabbana ♥ Fikk den av mamma som har vært ute å reist, og den var kjempegod!


 

 

 • Mat
 • The healthy way: Pancakes

  • 26.01.2013, 14:51

  Hei!

  Så deilig det er å stå opp til lørdag og fri. Jeg sov helt til 9, noe jeg synes er ganske lenge og sto opp for å lage meg frokost + se gårsdagens sending av Idol. Lyden på PC- en fungerte plutselig ikke så da ble det ikke idol men jeg brukte tiden på å starte med særemnet. Pannekakene ble faktisk veldig gode, og det er nok noe alle kan klare å lage.

  Du trenger (1porsjon/ 2 pannekaker):

  ♥ 1 egg

  ♥ 1 eggehvite

  ♥ 50 gram havregryn

  ♥ 2-3 ss cottage cheese

  ♥ 2-3 ss sukrin +

  ♥ Kanel

  ♥ Litt salt

   

  Jeg sitter fremdeles i nattklærne, men nå skal jeg snart hoppe inn i treningsklærne og komme meg på 3t.  Pleier du å lage deg pannekaker?

   

   

  Koselig kveld med jentene på Egon

  • 26.01.2013, 12:52

  Hei!

  kvelden i går tilbringte jeg med, okei en liten oppramsing her: Malin, Tiril, Linn, Helle, Elisabeth, Silje, Tiril, Marthe og Malin på Egon. Kjempekos å møtes på restaurant og bare sitte å snakke og kose oss med god mat/drikke/dessert :) Ble faktisk den andre byturen for dagen siden vi var på kino med klassen tidligere på dagen å så Les Miserables.

  Her er noen bilder:

  Silje.

  Marthe

  Trine og Elisabeth

  Helle og Tiril

  Linn
  Nå har jeg lagd med pannekaker til frokost, oppskriften kommer senere i dag. 

  Noe å glede seg til

  • 25.01.2013, 20:56

  Hei!

  På slike kalde vinterdager er det lett å drømme seg bort til ferier og varmere strøk. Jeg elsker å reise, og det er så mange plasser jeg har lyst til å oppleve. London har jeg hørt så mye positivt om, og er definitivt et sted jeg skal prioritere å besøke ved en av de neste anledningene jeg skal planlegge en ferietur. Storbyferier høres morsomt ut, og er vel noe helt annet enn en helt vanlig sydentur.

  Her er noe av det jeg har å glede meg til:

  ♥ Jeg og noen andre i jentegjengen har faktisk planlagt og bestilt sydentur i sommerferien allerede. Da skal vi reise til Las Palmas og være i leiligheten til Elisabeth. Der har jeg vært tidligere sammen med Elisabeth sommeren 2011, så jeg vet at det er masse shoppingmuligheter, fin strand og masse gode restauranter å finne der. Kan ikke bli noe annet enn perfekt! Vi skal være borte i 10 dager, og vi reiser den 29. juli så vi har nok tid å glede oss på hvertfall...  wiiii- gleder meg!!

  Elisabeth og meg dagen vi reiste i 2011

  ♥ Sommer generelt. Sol, varme, bade, gå i shorts og singlet, være masse ute, fri, spise jordbær og is, venner, bli brun +++

   

  ♥ Sydentur med kjæresten. Vi har ikke bestemt oss for hvor vi reiser, men vi kommer 100% sikkert til å dra på en sydentur denne sommeren også. Vi bestiller nok ikke tur før det nærmer seg, men vi har snakket en del om Mallorca, så vi får se.  Her er en collage fra da vi var i Kypros i sommer:  ♥ Vinterfeirin. Da skal jeg og Espen feire 2 -års jubileumet vårt på Copperhill i Åre. Vi skal stå på slalom, og være masse i spaavdelignen på hotellet + slappe av. Copperhill (hotellet altså) ligger helt ved skianlegget og det er bare å gå ut døren for å komme seg til heisene. Vi var der i fjor også, når vi hadde 1- års og det må nok være det fineste hotellet jeg noen gang har vært på. Haha, kanskje det blir en tradisjon å dra dit 1 gang i året og feire hvert år vi er sammen ♥

   

  ♥ Russ. Gleder meg til russetiden, og da er jeg snart ferdig med videregående og kan begynne på høyskole eller universitet.

  Er sikker mye annet spennende som skjer i 2013 også. Det er viktig å ha noe å glede seg til!

   

   

  Nå må jeg snart kjøre, skal møte jentene på Egon i byen. Blir kos!
  

  

  Good night

  • 24.01.2013, 22:29

  God kveld!

  Har hatt en avslappende kveld ved kjøkkenbordet inntullet i pledd og deilige nattklær sammen med den ikke så morsomme matteboken. Har sett litt serier og lest blogger osv. i tillegg da selvfølgelig.

  Gleder meg på en ny dag i morgen, og heeelg. Kan ikke få sagt det nok hvor godt det skal bli.

   

   

  Var så koselig ute tidligere i kveld at jeg bare måtte gå ut på verandaen å knipse et bilde.

   

  Nå skal jeg ordne klart til i morgen og spise kveldsmat før jeg tar kvelden.

   

   

  Dagens antrekk

  • 24.01.2013, 16:20

  Hei!

  i dag skal jeg øve til matteprøve, buuuhuu. Ser virkelig fram til helg. Her har dere dagens:

   


  Bluse fra Vila // bukse fra Bik bok // Sko fra Din sko   

  Så mye å gjøre at ingenting blir gjort...

  • 23.01.2013, 20:54

  Har du noen gang følt at du har hatt så mye du skulle gjort at du ikke har gjort noe i det hele tatt? Slik føler jeg at dagen min ble i dag. Haha, hadde så masse lekser jeg skulle gjøre men visste ikke hvor jeg skulle begynne. Ble litt mattematikkøving  and that's it. Håper på en bedre dag i morgen.

   

  Etter skolen dro jeg på trening og trente styrke på armer og mage. Treningen har vært ganske tøff de siste dagene, og energien var ikke helt på topp i dag. Armene skalv skikkelig under de fleste øvelsene og jeg dro rett hjem etter en 45- minutters økt og fylte på med en proteinshake. Proteiner er jo tross alt kroppens byggestener, og da er det viktig med rikelig påfyll desto mer du trener! Får du ikke nok gjennom kosten du spiser, er proteinpulver et fint kosttilskudd å bruke. Hittil er jeg veldig fornøyd med å bruke proteinpulver, og jeg bruker det for å øke muskelmassen IKKE for å gå ned i vekt. Det kommer i tillegg til maten jeg spiser og jeg bruker det ikke som en erstatning.

   

  Da jeg kom hjem etter treningen var strømmen koblet ut, og ja da satt jeg her uten verken lys, internett eller TV. Så da gikk tiden med til lakkering av negler før jeg dro bortover til mormor som hadde invitert meg på pannekaker ♥ Det passet perfekt, og strømmen var kommet tilbake da jeg kom hjem igjen. Jippi! fant virkelig ut hvor mye jeg må ha strøm til og hvor kjedelig det blir uten.


  Deborah lippman er nok den beste neglelakken jeg har eid, og har veldig lyst på flere farger.   

 • Mat
 • 20 tips til en litt sunnere hverdag

  • 23.01.2013, 17:11

  Gå for grovt

  - Bytt ut den vanlige pastaen med fullkornspasta, hvit ris med fullkornsris eller villris, og halvgrove/fine kornprodukter til grove.

  Drikk vann

  - Hold deg til vann som tørstedrikk og ikke hiv innpå med sukkerholdige drikker. Husk: enegidrikker inneholder like mye sukker og kalorier som brus, i noen tilfeller mer.

  Olje framfor smør

  - Velg flytende margarin, vegetabilskmargarin eller olje framfor hardt smør.

  Start dagen med en god frokost...

  - og legg gjerne inn litt frukt og grønt i frokosten, og du vil yte maksimalt utover dagen. Havregryn med mandler og banan er bare èn av mange sunne og gode frokoster som vil gi deg en kickstart på dagen. Varier med smoothie, brød, knekkebrød, grøt eller kanskje kesam blandet med frukt og bær.

  Unn deg litt av det gode

  - Det er viktig å kunne kose seg med akkurat det man liker aller best, og la det inngå i ditt kosthold i moderate mengder. Husk litt er lov :)  Ha frukt og grønt tilgjengelig

  - Da vil det bli lettere å velge sunt.

  Spis riktige mellommåltider

  -Når man kjenner søtsuget komme er det vanlig at det skyldes at du egentlig er sulten. Legg inn et ekstra måltid før middagen eller lunch for. eks. Her er mellommåltidene du bør gå for:

  ♥ Yoghurt med korn

  ♥ Smoothie

  ♥ Litt grønnsaker, nøtter og rosiner

  ♥ Knekkebrød med pålegg + en frukt  Lag maten din selv

  - Ferdigmat består som regel av unødvendig store mengder salt, sukker og fett.

  Fyll opp kjøkkenskuffene og kjøleskap med sunne matvarer

  - Da slipper du å skylde på at du ikke hadde noe annet å velge i.

  Ikke tren på tom mage

  - Da vil kroppen tære på muskelmassen som brennstoff, og det vil resultere i at du blir svakere.

  Spis avocado

  - Den inneholder massevis av A, B, C og E- vitaminer, omega -3- fettsyrer og kalium. Den er rik på kalorier = ypperlig i moderate mengder, eller et bra tilskudd dersom du ønsker opp i vekt.

  Hold blodsukkeret på et jevnt nivå

  -Ikke hopp over måltidene, hjernen og kroppen har stort behov for enegi. Legg inn mellommåltider og få energien tilbake.

  5 om dagen...

  - betyr ikke 5 frukter om dagen, men 5 porsjoner frukt og grønt.

  kok og bak

  - Tilbered maten oftere ved koking eller baking i ovn, til fordel for steking.

  Slå av TV og PC

  - ta deg heller en tur ut og få litt frisk luft + fysisk aktivitet.

  Spis mer fisk

  - Fisk inneholder blant annet masse D- vitamin og protein i tillegg inneholder fiskefett mye flerumettede omega- 3 fettsyrer.

  Rene matvarer

  - Det kan for eks. være å velge fileter framfor pølser, karbonadedeig framfor kjøttdeig eller farseprodukter til rent kjøtt.

  Planlegg

  - Planlegg hva du kan ha til middag den kommende uken og kjøp inn alt på èn gang.

  Finn deg en treningspartner

  - Hvor mye lettere er det ikke å komme i gang med treningen dersom man har noen å gjøre det med. Sett dere mål og planlegg faste treningsdager. Dette vil nok øke mtivasjonen.

  Ikke sett deg for store mål

  - Det er viktig å sette seg mål, men pass på at de ikke blir uoppnåelige. Jobb målrettet mot målet ditt, slik at du oppnår mestringsfølelsen enten om du ønsker å leve sunnere, trene mer eller ønsker å gå opp/ned i vekt osv.

  

  

  

   

  

   

   

  Min treningsuke

  • 22.01.2013, 18:00

  Hei!

  Nå har jeg lagd meg en oversikt over ukas treningsøkter, og håper det gir meg enda mer motivasjon. Tror det er noe jeg vil begynne med videre, selv om det alltid ikke vil fungere å planlegge til punkt og prikk siden det ofte kommer andre ting i veien. Men det er likevel fint å sette seg et mål!

   

  Når jeg trener styrke hører jeg aldri på musikk, men når jeg løper er det et must. Her er ukas sangtips fra meg :
   

   

  Turn x2

  • 22.01.2013, 17:00

  Hei!

  Nå har jeg kommet hjem fra skolen,lagd med middag og sett en episode med Tigerstaden på tv2sumo. I dag har jeg og Silje hatt klassen vår i turn med hinderløype og øvelser på matte. Elsker virkelig å turne, og i kveld skal jeg på turntrening igjen, så i dag ble det dobbelt opp  :)

   


  Hva skal du gjøre i dag?


  Dagens outfit

  • 21.01.2013, 18:03

  Hei! Nå har jeg besøk av Elisabeth og vi har tatt litt bilder, lagd spaghetti carbonara og skal snart starte å arbeide med særemne.


  Sko fra Din sko // Bukse, genser og smykke fra Bik bok

   

   

   

   

  sweetest

  • 20.01.2013, 17:30

  Hei!

  Før jeg dro på jobb i mårest knipset jeg noen bilder av søteste Sally.

   

  Hun er så søt når hun spiser ♥

  I morgen har jeg religionsprøve, men jeg kommer aldri helt igang med øvingen så nå bør jeg snart sette meg ned med boken. Hater å bruke søndagen på lesing, hvertfall når stoffet ikke er det jeg interesserer meg mest for. Gleder meg til skoleuka som kommer blir ferdig for da har vi 2 prøver + skrivedag i norsk.

  Tok noen bilder mens det fortsatt var lyst ute av det nyeste dekslet mitt :)
   


   

 • Mat
 • Inspiration

  • 20.01.2013, 08:50

  Haha, i januar har jeg virkelig tatt masse bilder av mat, og mange av bildene har jeg lagt ut oppskrift på også. Alt blir jo fotografert så her er en samling:

   

   

  Jeg blir så inspirert av bilder på andre blogger og blader osv, og har funnet så masse nytt som jeg kan lage. Håper bare ikke jeg blir lei, for det er veldig greit med litt variasjon!

  Blir du inspiert av bilder? • Mat
 • En (sunnere) oppskrift på sjokoladefondant

  • 19.01.2013, 16:00

  Hei!

  Jeg har lagt ut ei oppskrift på sjokoladefondant tidliger og den finner dere HER, men nå tenkte jeg å komme med en litt sunnere variant. Jeg synes at denne ble like god, og alt du trenger er 5 ingredienser. Mmmm!

  Dette trenger du (4-6 stk) :

  ♦ 100 gram 70% kokesjokolade (kan bruke 85% også)

  ♦ 50 gram smør

  ♦ 60 gram sukrin(+) eller sukrilett

  ♦ 2 egg

  ♦ 30 gram mandelmel

   

  Slik gjør du:

  Forvarm ovnen til 180 grader. Smelt sjokoladen og smøret på svak varme i en kjele eller i vannbad. Pisk egg og sukrin sammen i en bolle og rør inn smeltet smør og sjokolade. Tilslutt blander du inn mandelmel. Fordel røren i formene og stek de på midterste rille i 10-12 minutter. NYT

   

   

  Min første mil!

  • 19.01.2013, 12:01

  Hei!

  EN MIL PÅ MØLLA GJENNOMFØRT.

  I dag ringte vekkeklokken min allerede kl 06.30 så nå føles det ut som det er langt utpå dagen... Men uansett, jeg fikk kjørt mamma og noen venninner på flyplassen før jeg dro på 3t. Haha, senteret hadde ikke åpnet da jeg kom engang, så jeg kjørte meg en tur på butikken for å få tiden til å gå. Dette ble ukas 6 og siste treningsøkt, og den avsluttet jeg med å løpe min aller første mil på mølla. Jeg har tenkt å gjøre det så lenge og i dag bestemte jeg meg endelig! Jeg ble helt utslitt, men for en mestringsfølelse! Totalt brukte jeg 1 time og 1 minutt og da løp jeg på alt mellom 9- 12 km/t. En tid jeg absolutt kan forsøke å slå senere!

  Push through the pain because giving up hurts more!

      

   

  Tyholttårnet

  • 18.01.2013, 19:58

  Hei!

  Har hatt en kjempestart på helgen med en kjapp 30 minutters treningsøkt med Helle. Vi dro på gruppetimen x-fit som er en av mine favoritter for tiden.  Den er så effektiv og kortvarig at treningen blir unnagjort på et blunk, i tillegg til at den er knallhard. Middagen spiste vi i Tyholttårnet, og nå er jeg bare hjemme og venter på at Idol skal begynne.

     Til venstre er det et bilde av ei skjorte jeg kjøpte meg i går.  Mens det andre er av Elisabeth, Linn og meg på skolen ♥

   

  Senere i kveld skal jeg kanskje prøve å lage sjokoladefondant. Pleide å lage det veldig ofte før, men i dag har jeg tenkt å bruke ei ny oppskrift. Den kommer sikkert på bloggen senere :)

   

   

  Spagatene

  • 17.01.2013, 18:35

  Hei!

  Jeg er egentlig på tur ut døra for å handle, så blir et kort innlegg. Har bare vært på skole og trening i dag, så nå var det godt å slappe av litt hjemme.

  På treningen med Helle i dag ble det masse benøvelser og er kjempestiv i føttene nå, også fikk jeg tatt noen bilder av hvor langt jeg kommer ned i spagatene. SKAL klare å komme meg ned i alle 3 (dame med høyre fot foran og motsatt + herrespagaten) før sommeren. Blir masse tøying på turntreningene så skal jeg prøve å smette inn litt tøying ellers også :)

     


  Nå må jeg komme meg avgårde. Skrives ♥
  Dagens lille innkjøp

  • 16.01.2013, 21:11

  Kjøpte denne søte genseren på bikbok tidligere i dag. Det var så mye fint jeg hadde lyst på, men klarte å holde meg til kun dette innkjøpet.

  Dansetimen: Tribal Roots var forresten veldig gøy, og ikke så vanskelig som jeg trodde. Var gøy å få brukt kroppen på en litt annen måte. Viktig å variere treningen :)

  I morgen blir det morgentrening med Helle og da skal vi kjøre hard styrke på ben og rygg.

   

  Tribal Roots

  • 16.01.2013, 15:32

  Hei!

  Da er vi halvveis i uken allerede! Jeg var hjemme fra skolen ganske tidlig i dag, og litt senere skal jeg møte Linn og Helle for litt shopping før det blir trening med Trine. Vi skal teste ut den nye gruppetimen: Tribal Roots, som skal være en allsidig  treningsøkt hvor bevegelsene skal komme fra kroppens kjernemuskulartur. "Tribal Roots er en energisk danseklasse med bevegelser inspirert fra afrikansk dans. Dette er en frigjørende time med herlige rytmer fra afrikansk trommemusikk, hvor du kan slippe deg løs og ha det gøy. Dansen i Tribal Roots består av store dynamiske bevegelser som utfordrer kroppen til å bevege seg på nye måter"

  
  

 • Mat
 • Mat i farta: pitapizza

  • 15.01.2013, 20:00

  Hei!

  God kveld (forhåndskrevet innlegg) nå er jeg på trening.

  Tenkte å komme med et tips til hva du kan lage deg til middag dersom du har dårlig tid! Denne pizzaen er som din egen lille hjemmelagde pizza og du kan ha på akkurat det du selv ønsker.

  Dette trenger du:

  ♥ Fullkorn pitabrød

  ♥ Tomatpurrè (evt: andre pizzasauser, Dolmio, ketchup eller hakkede tomater)

  ♥ Kyllingkjøttdeig (evt: karbonadedeig, skinke, salami eller pepperoni)

  ♥ Løk

  ♥ Hvitløk

  ♥ Revet ost

  ♥ valgfri topping: Rødløk, purreløk eller kanskje tomat

  - Stekes på 225 grader i 10-15 minutter.

   

  Slik gjør du:

  ♦ Stek kyllingkjøttdeig og løk. Legg pitabrødene på et bakeark og smør utover tomatpurrè og hakket hvitløk.

  ♦ Når kjøttdeigen er ferdigstekt legger du det på pitabrødene og topper det med litt ost og valgfri topping.

  Etter bare noen få minutter har du middagen klar:

  Smaker godt med litt salat til.

  Tips: Liker du brødet tynnere eller ønsker mindre brød: skjær det på langs og lag to pitabrød av ett


   

   

  Hjemmetrening

  • 15.01.2013, 16:50

  Heia!

  Skoledagen gikk unna fortere enn forventet siden gymmen ble avlyst pågrunn av at det ikke var mer enn 0 grader mot veggene i salen og 8 grader i midten av den  :) Jippi, håper det gjentar seg. Så jeg kjørte like gjerne hjem og tok litt magetrening med ball og rokkering. Greit å trene litt hjemme av og til, så fikk jeg sett et tv-program mens jeg holdt på også. Når man står med rokkering er det jo perfekt å se favorittprogrammet sitt samtidig, så går tiden så mye raskere.

   

  Disse øvelsen er veldig effektiv og tung. I tillegg pleier jeg å ta armhevinger, planke og noen andre mageøvelser på ball. Jeg har tenkt å skrive et mer detaljert innlegg om mageøvelser på ball senere når jeg har bildene klare.

  I kveld skal jeg å min første turntrening!! wii, gleder meg veldig til å se hvordan treningen blir. Er et par år siden forrige gang jeg gikk på turn, så det blir nok litt utfordrende å komme igang på starten.   

  Release Your Potential

  • 14.01.2013, 21:30

  Hei!

  Nå er jeg endelig hjemme, og har endel småtterier jeg må få fikset får jeg kan legge meg. For en herlig og innholdrik dag dette har vært! På skolen hadde vi studieorientering og jeg fikk masse ideer til hva jeg kan gjøre etter videregående. Har følt meg helt blank så lenge, men nå har jeg hvertfall fått noen ideer om hva jeg bør søke meg inn på! :)

  Jeg og Espen fikk kjappet oss å gjort unna vasking av hus og kokkelering av pitapizza etter skolen før vi kjørte avgårde til Værnes. Nå blir han borte i 2 uker på jobb, alltid like kjedlig når han må reise ut for å arbeide. Men uansett, jeg kjørte rett på trening og timen jeg tenkte å booke meg på var fullbooket, og ikke nok med det var ALLE 3d-møllene OG ellipsemaskinene opptatt (og ja, det var flere i kø). Det eneste ledige apparatet som funker som oppvarming var èn romaskin, så da ble det litt roing før styrke på mage + rygg. Ser ut til at det er mange som har startet nyåret med trening, så fult som det var!

  Proteinshaken jeg lagde meg nå nettopp må være den enkleste og beste jeg har lagd hittil. Helte bare ei flaske Bendit- Smothie og 2 skjeer sjokolade proteinpulver i shakeren og ristet det sammen. Enkelt, ikke sant?

   

   

   

  My weekend

  • 13.01.2013, 22:21

  Hei!

  Nå har jeg og Espen akkurat spist middag, haha den ble litt senere enn planlagt. Hele dagen har gått med til så my forskjellig og tiden slapp ikke til før nå. Feiringen av Malin i går ble veldig koselig og ikke minst gøy. Fikk møtt flere venner som jeg ikke får møtt så ofte, og vi koste oss med taco og litt god drikke :) Glemte selvfølgelig av minnebrikken hjemme (er til Espen nå) så det blir ikke noen bilder fra bursdagen. Kanskje de kommer senere.

  I dag var jeg på jobb til rundt halv 3, og etterpå dro jeg hjem og pakket bagen med treningstøy, skolesaker, klær osv siden jeg skal ligge til Espen i natt. Litt senere møtte vi Christian og Elisabeth på Bowlingen, før jeg og Espen trente squash etterfulgt av hard styrke på armer. 

  Elisabeth var flink blogger og tok med kamera, så låner et par bilder fra BLOGGEN hennes:  Hva har dere gjort i helgen?


   

  Kveldens antrekk

  • 12.01.2013, 19:41

  Hei!

  Legger kjapt ut kveldens antrekk før jeg drar:

  Skal hente Eirin og Helle til 8 så nå nå jeg kjappe meg! 

  Håper alle får en koselig lørdagskveld ♥

  Lørdag

  • 12.01.2013, 18:01

  Hei!

  Startet dagen med å spise frokost på sengen og se gårdsdagens reprise av idol. En mer fantastisk start på en lørdagsmorgen kan det nesten ikke bli. 

  Vi skjærte opp litt frukt og stekte rundstykker og tok med oss maten på soverommet. Deilig å pakke seg inn i dynen å slappe av med et tvprogram og spise god frokost.

  Jeg har hatt  treningsfri i dag, så jeg og Espen har vært på en liten shoppingrunde og gjort litt ærend. Jeg fant meg blant annet en ny treningsball som jeg kommer til å bruke masse framover. Jeg elsker å trene mage med ball, og siden jeg ikke finner igjen min gamle ble det en ny en i dag :) 

   

  I kveld skal jeg i bursdag til Malin. Gleder meg 

 • Mat
 • Oppskrift; sjokoladekuler

  • 12.01.2013, 00:39

  Hei!

  Dersom du har lyst på noe godt som samtidig er sunt bør du lage disse. Det er kjempeenkelt, og tar deg bare noen minutter.
  For å lage de trenger du:


  Sjokolade proteinpulver

  100 % kakaopulver

  Sukrin

  vann

  kokosmel

  Slik gjør du:

  Alt du trenger å gjøre er å blande sammen proteinpulver, kakaopulver og sukrin i en bolle og tilsette litt vann. Jeg bruker øyemål og smaker det til slik jeg vil ha det, men et tips kan være å blande ca. like mye kakao som proteinpulver. Deigen skal være så hard at du kan rulle kuler uten å bli klissete på hendene. Tilslutt ruller du kulene i kokosmel og setter de kaldt. 

     Jeg rullet ikke alle i kokos, men det var faktisk veldig godt ♥ det er bare å prøve seg frem og lage de slik du liker det. 

   

  Meldt meg på turn

  • 10.01.2013, 21:34

  Hei!

  Har glemt å fortelle at jeg har meldt meg på turn igjen! Treningen starter allerede neste uke og gleder meg kjempemasse. Er en stund siden jeg har gått på turn nå, og skal trene hardt for å lære meg nye ting. Skal hvertfall tøye meg ned i spagatene, tror herrespagaten kan bli en utfordring så nå bør jeg virkelig begynne å tøye.

  I morgen har jeg matteprøve i funksjonslære, så fikk utnyttet fritimene på skolen i dag til å øve. Det er heldigvis ikke det aller verste temaet, så får virkelig håpe det går bra i morgen, så blir det godt å ta helg etterpå. I kveld har jeg vært på gruppetime på 3T igjen. Ble Bootcamp 60 minutter, og det er virkelig en hard time alle som går på 3T bør prøve.
  Nå skal jeg og Espen kjøre hjem til han så må dra. Skrives ♥

  Fridag= Trening og litt lekser

  • 09.01.2013, 21:21

  Hei!

  Hadde fri fra skolen i dag, så det var deilig å sove litt lenger. Jeg er jo et A- menneske og sover sjeldent lengre enn til 9, men det er uansett litt bedre enn 7. Men jeg liker det slik, og synes det er deilig å la dagene starte. I dag spilte jeg og Espen squash som oppvarming før vi trente litt styrke. Squash er virkelig morsomt, og er et bra alternativ til annen oppvarming. Kan bli ensformig med løping eller roing som oppvarming hver treningsøkt, det synes hvertfall jeg. Nå har jeg nettopp kommet igang med litt lekser som egentlig har vært planen i hele dag. Jaja, det er vel ikke bare jeg som utsetter leksene?

  Nå må jeg skrive litt til på leksene før jeg tar kvelden :)

   

   

  Work harder with music

  • 09.01.2013, 16:40 • Mat
 • Healthy breakfast

  • 08.01.2013, 18:17

  Hei!

  Framover har jeg tenkt at bloggen skal handle litt mer om trening og mat siden det er en stor del av min interesse. Derfor tenkte jeg å dele oppskriften på frokosten min i dag. 

  Du trenger: 

  ♥ 1 boks cottage cheese

  ♥ Mandler/hasselnøtter eller andre nøtter

  ♥ Grovhakket sukkerfri hvit eller mørk sjokolade

  ♥ Litt funsaft dersom du ikke er så kjempeglad i selve smaken på cottage cheesen

  ♥ Kanel

  ♥ Valgfri frukt og bær. Jeg foretrekker banan, blåbær eller jordbær

  ♥ Litt sukrin

  - Kan også tilsette proteinpulver, men jeg pleier bare å tilsette det etter harde styrkeøkter
   

 • Mat
 • Nytt deksel og cookies

  • 07.01.2013, 23:00

  Hei!

  I dag kom endelig det første dekslet til iphonen min. Jeg bestillte 4 stk for litt over 1 uke siden, så de siste kommer vel snart. Jeg bestilte alle fra ebay og er hvertfall fornøyd med det første, ebay har virkelig alt.  I tilegg venter jeg på et treningsarmbånd for iphonen slik at jeg kan høre musikk mens jeg trener, og det er også fra ebay. 

   

  Etter treningen i dag lagde jeg både proteinshake og cookies.  

  Oppskriften på cookisene fant jeg på bloggen til EirinKristiansen, og de var ikke helt som vanlig kjeks men egentlig ganske gode. De inneholder ikke mel og har derfor en litt annen konsistens, men lettvint og sunt er det uansett.

  Til å lage de trenger du:

  ♥ 2 eggehviter

  ♥ 10 gram smeltet smør

  ♥ 10 gram sjokolade proteinpulver

  ♥ 1/2 ts vaniljepulver

  ♥ 10 gram 100% kakaopulver

  ♥ 2-3 ss sukrinmelis eller sukrin

  ♥ 10 gram sukkerfri sjokolade ( hvit eller mørk) eller kan du bruke mandler eller hasselnøtter. Det er bare å velge sin egen favorittsmak. 

   

  Først stivpisker du eggehvitene sammen med sukrin. Deretter tilsetter du proteinpulveret,  kakaoen, vanilepulveret og smeltet smør i den stivpiskede eggehviten og rører alt godt sammen. Tilslutt er det bare å grovhakke sjokoladen og blande det inn i røren, fordele den i 10 runde klatter på et bakeark og steke de på 175 grader i 10-12 minutter. 

   

   

  Friends

  • 06.01.2013, 00:01

  Ble en koselig kveld med Eirin i byen med litt vin i kveld ♥ koselig å endelig møte henne igjen, det blir så altfor sjeldent.

  Dagens treningsøkt: armer og mage

  • 05.01.2013, 14:54

  Hei!

  I går handlet jeg og Espen hver vår proteinshaker og forskjellige ingredienser til smoothie, så da jeg sto opp lagde jeg klar dagens lunch. Jeg brukte ikke noen spesiell oppskrift så lagde egentlig bare min egen med ingredienser jeg fant i forskjellige oppskrifter, og den ble faktisk veldig god. Vi var på plass på 3t kl 12.30 og trente i godt over 1. time. I dag var det armer og mage som sto på planen + ligg rygg, så nå kan vi bare slappe av å gjøre akkurat det vi vil resten av dagen :)

  Her er min oppskrift på proteinshaken:

  ♥ 1/2 boks cottage cheese

  ♥ Litt ublandet funsaft

  ♥ Frosne bær. Jeg brukte jordbær, bringebær og banan

  ♥ Skummet melk

  ♥ Blåbærbiola

  ♥ Vann

  ♥ Sjokolade proteinpulver

  Jeg målte ikke opp hvor mye vann  og melk jeg brukte men blandet det hele til det ble passe tykt slik jeg liker den. Bare å blande etter ønsket konsistens :)

  Etter at jeg fikk meg kompresjonstights i julegave har jeg ikke klart å bruke noen av de gamle. Det er så sykt mye bedre og i går skaffet jeg meg en fra Nike og den var kjempebehagelig å ha på seg.
  I kveld tror jeg det blir kino dersom det er noen bra filmer som går :) Nå skal jeg hoppe i dusjen, vi blogges ♥


   

   

  Friday's

  • 04.01.2013, 23:07

  Hei!

  Har hatt en kjempekoselig kveld med Espen, Tonje og Egil på Friday's. Jeg har bare vært der et par ganger siden de åpnet, og i dag kjøpte jeg meg Jack Daniels burger og den var veldig god. Vi kjøpte oss masse is etterpå og slappet bare av foran TV'en. Nå har jeg og Espen kommet hjem og jeg hoppet rett inn i koseklærne med en gang! Deilig meg helg, selv om uken har vært kort ♥

  I dag har jeg brukt den fine strikkagenseren jeg fikk fra Eirin i julegave, med ei skjorte fra Bershka innom :)

   

  Hva har dere gjort i dag?

   


   

  2 år med verdens beste

  • 03.01.2013, 21:11

  Hei!

  I dag har jeg og Espen 2- års dag ♥ Tiden har gått så utrolig fort, men samtidig har vi rukket å oppleve masse sammen. Vi har vært på 3 fantastiske sydenturer, tatt ferga til Kiel, vært på Oslotur, slalomtur til åre og masse hytteturer. Vi har det like bra sammen som da vi først møttes, om ikke bedre og jeg blir bare mer og mer glad i den gutten for hver dag som går.  

   

  I dag, som alle andre torsdager har jeg først 1 skoletime, og etter den har jeg 3 timer fri før de 4 siste timene starter. Kan virkelig si at disse 3 timene ble utnyttet i dag. Espen kom å hentet meg og vi kjørte rett på 3T for ei hard armtrening. Etter at det nye året startet har jeg bare blitt enda mer motivert for å trene, og nå som jeg har fått meg pulsklokke får jeg nok en bedre oversikt over hvordan jeg har trent.  Etter treningen handlet vi inn til toast og smoothie, dusjet og sminket meg før det var tilbake til skolen. Vi har skaffet oss proteinpulver som vi blandet inn i smoothien og det ble...ja, ganske godt. Jeg kan ikke så veldig mye om bruken av proteinpulver så skal undersøke litt mer om det før jeg bruker det noe særlig mer. Vet hvertfall at jeg skal lage proteinpannekaker en dag, for det har jeg smakt før og det var veldig godt.

  Dette innlegget blir egentlig litt mer som et alt- mulig- innlegg, men siden jeg har tatt så masse bilder med den nye linsen kan jeg bare vise/fortelle enda litt til. Blir så hekta på å teste det ut at batteriet gikk tomt. Men uasett, etter skolen dro jeg en snartur innom byen og kjøpte meg litt ny sminke. Det var virkelig på tide, og jeg fikk endelig kjøpt med concealeren fra YSL som jeg har ønsket meg kjempelenge :)

  Foundation fra Loreal // Maskara fra YSl // Concealer fra YSL // pudder fra MAC

  I kveld har vi lagd oss carbonara og slappet av med TV, og nå skal jeg lage meg ei treningsliste på Wimp siden jeg bruker Wimp på iphonen og da er det bare å gjøre listen offline og bruke den enten man er med eller uten internett. Kjempesmart!
  nå får jeg nesten bare avslutte dette innlegget før det blir enda lengre. I morgen er det helg allerede men har ikke lagt noen planer enda så skrives nok :)
   

  Ny kameralinse

  • 02.01.2013, 22:01

  Hei!

  Åhhh, nå har jeg og Espen endelig skaffet oss ei ekstra linse til kameraet. Vi deler på kameraet, det er forresten fra Sony og i dag kjøpte vi ei linse uten zoom som gir lyse bilder med blureffekt slik at alt rot i bakgrunnen og slikt forsvinner. Har så vidt fått testet det ut, selv om det egentlig er litt mørkt nå til at bildene kan bli 100%, men er veldig fornøyd da.

   

  Etter skolen i dag har vi fått vasket huset også dro vi i tyholttårnet og spiste etterpå. Nå har Espen besøk av noen kompiser og vi har bakt litt brownies cookies.

   


  Gleder meg til å få bedre kvalitet på bildene, og nå blir det mye morsomere å ta med seg kameraet. :)


   

  Sporty

  • 01.01.2013, 17:14

  Hei!

  Nå har jeg endelig fått kommet igang med treningen igjen, er så deilig å være helt frisk etter at jeg både har hatt influensa og farang i jula. Det har ført til null energi i mange dager og dermed null trening.. Har trent de siste 3 dagene nå da hvertfall, og i dag ble det 45 minutter med pulsstep. I dag er det jo 1. januar så det kunne ikke blitt bedre enn å startet det nye året med ei god treningsøkt. Har også fått testet ut det nye treningstøyet mitt som jeg fikk til jul, og jeg vil virkelig anbefale kompresjonstightsen fra 2XU.

   

  Feiringen i går ble kjempebra med god mat også lagde vi quiz, så det ble bra. Dro ut i 12 tiden og sendte opp raketter, super stemning. Jeg tok endel bilder så får se om det kommer noen her på bloggen senere. Skolene starter allerede i morgen, men heldigvis er det fagdag så vi slutter kl. 1 så det får bare gå. Blir nok godt å komme tilbake til normalen også :)

  Heidi Gustad

  Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

  Search

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no