hits

Heidi Gustad

SITTEBENK LANGS VINDUSREKKA

 • 15.02.2018, 20:01

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ettersom jeg har fått litt spørsmål om sittebenken vår etter jeg publiserte DETTE innlegget tenkte jeg å dele litt ekstra bilder av den. Benken bygde jeg og Espen i sommer. Vi hadde hatt lyst på benk lenge, men vi trodde at det var vanskelig å lage selv. Men da vi bestemte oss en dag for å prøve, var benken oppe på bare noen timer. 

Jeg har ikke peiling på materialer, derfor har jeg spurt Espen om hva vi har brukt.  

SONY DSC

W I N D O W   B E N C H  S E A T 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 1. Til rammen i benken har vi brukt noe som kalles for 2" x 2" vanlig plank (gran)
 2.  Dekksidene er av 12 mm kryssfiner og 15 mm kryssfiner til sitteplatene. 
 3. Rammeverket bygde vi utendørs og bar det inn for å skru det fast til gulvet.
 4. Dekksidene og sitteplatene monterte vi på ramma etterpå. 
 5. Sitteplaten er dekt av hobbyskum og stoff fra Stoff og Stil før montering til selve benken. 
 6. Sitteplaten festet vi med hengsler for åpne og lukke-mulighet.

 

SAMSUNG CSC

Vi oppbevarer smekker og en håndstøvsuger i den enden hvor Axel har spiseplassen sin. Resten av benken inneholder mange blomstervaser, spisebrikker, spill og bøker. Men den er langt fra full, for denne rommer kjempemye. 

SAMSUNG CSC

For at vi skal kunne løfte opp sitteplatene festet vi et lite håndtak i enden av hver plate. Vi valgte å dele den opp i 4 plater, slik at det blir 4 "lokk" om du skjønner. Håndtakene er festet på baksiden av plata, og som dere kan se på bildene stikker de opp mot veggen/vinduet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper det var litt oppklarende for dere som lurte litt på denne benken vår. Den var rimelig lett å sette sammen og tok oss absolutt ikke mange timene. Jeg synes det er positivt å slippe å ha spisestoler på begge siden av bordet av flere grunner. Det blir for det første enklere å rengjøre under bordet, i tillegg slipper vi at stolryggene stjeler av utsikten og dagslyset vinduene slipper inn. Også er det veldig koselig å sitte der da ♥

 

Om det er mer du lurer på når det kommer til benken er det bare å spørre. 

 

 

 

#stue #spisestue "sittebenk #benk #interiør #hjem #bolig #familie #mamma #mammablogg #hverdag #bilder #blogg 

 

SPISESTUA VÅR

 • 13.02.2018, 21:24

SONY DSC

På tide med litt interiør på bloggen igjen. I dag fikk jeg endelig knipset litt bilder av spisestuen vår. Her har vi bygd en lang sittebenk med oppbevaringsmuligheter langs vindusrekka. Den går over vinduskarmene og det synes jeg er så fint. Det gjør den ekstra dyp der vinduene går, og jeg elsker å slenge meg ned der med den fineste utsikten rett bak meg. Min favorittplass når jeg skal spise. Jeg sitter der mye om kveldene også, om jeg skal spise og se på serier på macen. 

SONY DSC

Axel har tripp-trapp-stolen sin på den ene enden, og under den har vi valgt å ikke ha teppe. Han griser noe enormt, så da faller matrestene bare på gulvet og blir heldigvis ikke smurt inn i teppet. Fargen på tripp-trapp-stolen er i White-wash og passer fint inn i fargene på bordet og sittebenken. SÅ glad valget falt på denne fargen, for det var før vi hadde kjøpt spisebordet og bygd benken. 

SONY DSC

Sittebenken rommer mange og rundt bordet har vi plass til 10-12 stykk når det er helt uttrekt. På bildet er det på nivå 2, så det kan både bli mindre og større enn det dere ser her. 

SONY DSC

Vi har to lamper i messing hengende over spisebordet. De er maken den vi har i loungen som du kan se  i bakgrunnen på bildet over, hvor lampen henger. 

SONY DSC

Sittebenken er inndelt i tre plater som enkelt kan løftes opp. Under er det en genial oppbevaringsplass for ting som blomstervaser, spill, bøker og andre ting vi ofte trenger, men som tar stor plass. 

SAMSUNG CSC

Det siste vi har gått til innkjøp av er dette digre teppet. Jeg synes det ble mer helhetlig når vi fikk det på plass, i tillegg er det så mye bedre å ha bena på teppenet enn det kalde gulvet nå på vinteren. 

SAMSUNG CSC

Jeg er kjempefornøyd med løsningen vi har valgt i denne delen av stua. Da vi flyttet inn hadde vi bordet vendt den andre veien og vi så rett inn i veggen da vi spiste. Ikke særlig koselig. Men på denne måten får vi enten se på utsikten eller mot peisen, noe jeg synes er mye hyggeligere. Viktig å få glede av peisen de gangene vi tenner opp. I tillegg har vi plass til mange flere når bordet står denne veien. 

 


Håper du synes det var morsomt å se hvordan vi har det. 

 

#interiør #stue #spisestue #mat #baby #barn #familie #hus #peis #spisebord #sittebenk #hverdag #bilder #blogg #matglede #samlingspunkt 

BLÅ VELOUR SOFA

 • 03.01.2018, 20:44

SAMSUNG CSC

 

Hei og god onsdagskveld!

Her i huset er julen pakket bort for lengst, og loungen vår er tilbake til normalen. Det eneste som mangler er julelysene som henger ute, men de skal få henge til Espen kommer hjem.Vi deler faktisk opp noen av oppgavene, og lysene har han ansvar for. Jeg tror ikke jeg skal rote meg borti ledningssystemet han lagde for å få de opp heller. Men slukket, det er de, så ingen jul her i gården. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Jeg har fått endel spørsmål om denne sofaen, så tenkte å dele litt flere bilder av den. Den er superdeilig å sitte i og jeg elsker stoffet. Dette er en ekstra eller bonus-sittegruppe siden stua er så stor. Hovedsofaen vår står inne på tv-stuen. Hadde vi bare hatt denne sofaen ville jeg hatt en to-seter i tillegg. Uansett, den er i blå velour og er bra Bohus. Husker ikke helt hva vi betalte, men det var en plass mellom 7000-9000, men det kommer veldig an på hvilket fyll man velger i putene, stofftype osv. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♦ LIVINGROOM ♦

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Det er ikke så ofte jeg blogger om kveldene når jeg tenker meg om. Kveldene er min egentid hvor jeg kan sette meg ned og gjøre akkurat det jeg vil. Som regel blir det litt serie-titting, lesing, skriving, ryddig og matlaging. I dag har det vært full fart på lille siden vi sto opp. Han klatrer opp til bordkanter, stoler, sofaen og egentlig alt han finner, og jeg løper etter for å passe på at han ikke skal falle. Han har akkurat lært seg å reise seg opp og er derfor veldig ustødig. Regner med jeg kan slippe han litt mer ut av syne om ikke lenge. Nå kan jeg ikke engang gå til toalettet uten å ta han med meg, haha. Nå sover lille gullet, etter en tur i badestampen og kveldsmat. 

 

Nå skal jeg sette på litt havregryn til koking og lage meg sjokoladegrøt. Det er GODT det. Regner med jeg stikker innom i morgen, vi sees da. 

 

Hvilken type sofa har du i stua? 

 

#interiør #stue #lounge #sofa #bilder #blogg #januar #hverdag #mamma #baby #velour #sittegruppe

Bildevegg fra Desenio

 • 29.12.2017, 12:42

SAMSUNG CSC

Hei!

Tenkte det var på tide å gi et lite livstegn. I går hadde jeg knapt energi til å åpne macen, og holdt meg for det meste i sengen eller på sofaen. I dag kjenner jeg endelig at formen er på bedringens vei. Det ble noen dager med mye soving og mange timer på sofaen da både kvalme, lite energi, smerter i kroppen og feber satte meg ut. Men da jeg våknet i dag kjente jeg meg 10 hakk bedre og fikk til og med i meg frokost. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men tilbake til det innlegget skulle handle om, nemlig bildeveggen vi har i loungen vår. Dette er bildevegg nummer 3 jeg viser dere. Det er også den siste, men jeg tenker faktisk å utvide noen av de, eller skifte ut noen motiv etter hvert. I denne veggen er både posterne og rammene fra Desenio. Jeg synes det er så morsomt å sette sammen ulike bilder i et system. Det finnes så uendelig mange varianter, og jeg har sett så mange kreative måter å henge bildene opp på i det siste. Ettersom det meste går i messing/gull i denne delen av stua valgte jeg ut bilder i disse fargene. De to minste bildene har også hvit marmorbakgrunn. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag reiste Espen på jobb, men jeg og Axel blir ikke hjemme alene helt enda. Snart kommer søsteren min og samboeren hit for å bli de siste dagene frem mot nyttår. Det er så godt å være flere i hus, og jeg håper formen fortsetter å bli bedre. Da skal vi teste en første akebrett-tur med Axel om snøen blir liggende. 

 

Håper dere nyter den siste helgen i 2017 

 

#jul #interiør #bildevegg #desenio #hjem #bolig #bilde #blogg #mamma #baby #desember #helg 

Hvordan vi innreder med barn i hus

 • 19.12.2017, 11:38

SAMSUNG CSC

Hei og god tirsdag.

Med en liten gutt i hus har jeg funnet ut at pynten i huset må opp i høyden. Vi kan ikke ha en eneste nisse eller blomsterpotte stående på gulvet, for lillegutt er hele tiden på oppdagelsesferd. I går fikk han opp kommodeskuffen og tømte den på et blunk. Men heldigvis har vi funnet noen løsninger, så nå henger det blomster og pynt på veggene her hjemme. ​Det er så koselig å være hjemme om dagen. Hele huset er pyntet til jul og jeg gleder meg så til julekvelden når alle gjestene kommer. Det er fortsatt en del som skal ordnes før den tid, både på vaske og bakefronten. Litt mer mat skal også handles inn. Men det får vi nok på plass i løpet av uken. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Litt av julepynten fikk plass i disse lekre hyllene som henger over spisestuen vår. Det finnes så mange morsomme måter å henge de opp på. Til vanlig har vi litt blomster og pynt i disse, nå er alt byttet ut med julepynt selvfølgelig. Nissen på bildet over er den første nissen til Axel, den er faktisk lagd av mormoren hans. Det er ikke like vanlig med hjemmelagd pynt nå om dagen, så denne skal vi ta godt vare på. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hver morgen står vi opp sammen alle tre, lager kaffe, te og frokost. Da har vi en rolig og fin morgenstund sammen før vi setter igang med gjøremålene for dagen.  I dag våknet vi først i 6- tiden, men Axel sovnet igjen etter litt mat. Så deilig med et par timer ekstra søvn for oss også.

Nå sover han dupp ute i vognen og så kjapt han våkner drar vi til byen for å møte et par venninner til lunsj. 

 

Fin tirsdag til dere alle sammen! 

 

#baby #barn #familie #mamma #interiør #stue #julepynt #desember #jul #advent #innrede #barnesikring

En juletrekule med minner fra barnet ditt

 • 18.12.2017, 10:27

SAMSUNG CSC

På luciadagen lagde Axel sin helt egen julekule. Er det ikke vakkert? Tenk å kunne ta opp en julekule med håndavtrykket til barnet ditt fra julekassen hvert år, og henge på treet. Det tror jeg kommer til å bli superkoselig å se tilbake på år etter år. Det tar kun et par minutter å lage en slik, også tørker den på 2 timer. Barnas hus selger et lite kit med julekule, maling, rull for å fordele malingen jevnt utover hånden og tusj for å skrive. 

SAMSUNG CSC

Vi kjøpte kule i gull, men jeg tror jammen vi må tilbake for å kjøpe en i rød. De hadde kuler i sølv også. Vi fikk 2 avtrykk på kulen, men det var plass til flere, så her kan også større barn lage seg kuler. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Med tusjen kan man skrive en koselig hilsen og gi bort i julegave. Vi skrev bare dato denne gangen siden vi ville beholde den selv.

I år synes jeg desembermåneden har rast avgårde, og det er  plutselig under 1 uke til julaften. Tror vi må komme oss ut for årets julemat-handel senere i dag. Hører butikkene kjører priskrig nå, så varene forsvinner kanskje kjapt i butikkhyllene. Vil ikke risikere å stå uten pinnekjøtt, surkål eller ribbe på julaften. 

I går fikk jeg og Tonje gjennomført ei etterlengtet treningsøkt sammen. Senere på dagen leverte vi ut litt julegaver til familien, før vi (Tonje) bakte 4 julebrød som vi tok med til besteforeldrene våre. I samme slengen lagde vi en stor kasserolle med blomkålsuppe som vi koste oss med hele gjengen. Denne tiden av året altså! Åååh, vi har så mange koselige kvelder i vente de kommene dagene. 

 

Hva synes dere om julekulene? 

VI SEES! 

 

#interiør #barn #familie #baby #jul #desember #blogg #juletre #julekule #personlig #minner 

SUNN JULEGAVE FORDI JEG ER GLAD I DEG

 • 16.12.2017, 10:03

SAMSUNG CSC

Kjenner du han eller hun som har alt? Det gjør jeg, og det løser jeg ved å gi noe spiselig. Da kan det like godt være noe sunt, fordi jeg vil at de jeg bryr meg om skal få i seg bra næring. I disse søte pakkene har jeg puttet ulike typer proteinbarer. Jeg synes slike barer er supergode! 

Jeg bestiller meg proteinbarer og måltidsbarer ofte, og i går fikk jeg en stor leveranse på døren. I tillegg handlet jeg baggen full av proteinbarer da vi var i Gdansk. For et utvalg, woow sier jeg bare. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På nille kjøpte jeg cellofanpapir. Det koster 29 kroner for en stor rull. Den holdt i massevis for 5 pakker, og holder nok til 5 til. Genialt å bruke til å pakke inn gaver man lager selv, enten det er spiselig eller ikke. Jeg har ikke testet det før i år. Synd jeg er (nesten) ferdig med alle gavene, for dette var genialt. Neste år skal jeg satse på å være mer kreativ slik at flere får gaver av denne typen. Jeg ser for meg at hjemmestrikkede sokker, votter, julekjeks eller karameller hadde vært supersøtt i slik innpakning. Eller kanskje noen kremer, såper og lys. Silkebånd er fint å surre rundt i endene, de kjøper jeg på søstrene grene forresten, om noen skulle lure på det. De får du for 8 kr. 

SAMSUNG CSC HO-HO-HOSAMSUNG CSC

Jeg får bare mer og mer sansen for å gi gaver som kan spises. Det finnes så mye godt. I år har jeg virkelig kost meg med julegaveinnkjøp og innpakking, uten å stresse. Permisjonslivet altså ♥ Lillegutt er helt i 100 når jeg drar frem den store posen med gavepapir, bånd og kort. Morsomt for en liten kar å utforske alt. Skal bli seg noe på julaften når alle gavene skal åpnes.. haha

Men nok julesnakk, det kommer det mer av senere. Vi har fått besøk her hjemme av søsteren min og samboeren. De kom sent i går kveld, og nå gleder jeg med til å tilbringe litt tid sammen med de. Vi har spist frokost sammen, og nå skal vi ut for litt ærend. Når kvelden kommer blir det koselig middag her hjemme med hele gjengen.

 

God lørdag, vi sees senere ♥

 

#helse #gave #jul #desember #kosthold #protein #innpakning #muligheter #bilder

SØSTRENE GRENE: GOLD CHRISTMAS

 • 13.12.2017, 10:18

SAMSUNG CSC

I går var vi en kjapp tur innom søstrene grene. Kommer alltid ut fra den butikken med masse fint, og i går skulle vi ha litt gavepapir, tape, servietter og julepynt.   Av julepynt fikk jeg med meg disse enkle juletrærne i gull. Det var 3 stykk i pakken og de var superenkle å sette sammen. Om jeg husker riktig kostet de rundt 14 kroner pakken. Kjøpte også tilsvarende i stjerner, og de kostet 9 kroner for 5 stykk. En billig fornyelse av julepynten, med andre ord. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

IT`S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

SAMSUNG CSC

Serviettene er fra søstrene grene, mens glasskuppelen og serviettholderen er fra Ikea. 

SAMSUNG CSC

I denne delen av stua har vi masse i fargen messing. Det ville jeg beholde, men litt rødt synes jeg gjorde seg. Det har vi masse av resten av stuen også. I julen passer alle farger inn, synes jeg. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Som vi koser oss her hjemme for tiden. Herlig å være hjemme i mammapermisjon når samboeren har 4 uker fri fra jobb. Vi koser oss med julegavehandlingen, gaveinnpakking, trening og matlaging dagen lang. 

Nå er basseng-baggen pakket og vi er snart klare for babysvømming. Endelig passer det at Espen også blir med, så snart er vi på vei ut dørene. Vi må nesten skrives senere, håper alle får en fin lucia i dag. Vi skal varme lussekatter når kvelden kommer. 

 

VI SEES!

 

 

Vårt julevindu

 • 01.12.2017, 09:17

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

CHRISTMAS DECORATIONS

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I går fikk jeg pyntet litt her hjemme. Ble ikke vinduet vårt koselig? Jeg lagde like greit en liten julelandsby i vinduet. Herlig at vi endelig har brede nok vinduskarmer til slikt. Mye av pynten har jeg nettopp gått til innkjøp av, mens noe er fra i fjor eller tidligere år. 

 

SAMSUNG CSC

Julestemningen begynner å snike seg innpå nå. Det er jo første desember i dag allerede. Julekalendrene er også på plass, og i år med en ny vri. Det kan jeg poste bilde av senere. 

SAMSUNG CSC

Espen kom hjem sent i går kveld, så i dag tenker jeg å få tatt igjen litt trening. Jeg har ikke hatt Axel i barnepassen på en stund på grunn av at han har hatt feber, og da måtte treningen utgå. Trening har vært sjelden vare den siste uka, så i dag kjører jeg på med ukas andre økt. Så blir det spennende å se om vi bestemmer oss for tur til Polen i morgen eller ikke. Lillegutt er mye bedre i dag, så det ser ut som vi bør starte pakkingen og begynne å glede oss på tur. Alt er bestilt og ordnet for lenge siden, men om vi må bli hjemme skal vi uansett få ei kjempefin helg. 

 

Håper alle har en fin 1 Desember. 

 

VI SEES! 

Svart kjøkken fra Epoq

 • 25.11.2017, 09:41

I går raste tiden fra oss. Eller black friday tok tiden fra meg, haha. Jeg var på jakt etter gode tilbud allerede før klokken 7 om morgenen. Vel og merke fra telefonen i sengen mens jeg ammet lillegutt. Fikk klikket hjem de første julegavene allerede der, før jakten fortatte på kjøpesenteret. Der var det overraskende rolig og koselig å titte i butikkene. Lillegutt sovnet til og med i barnesetet på handlevognen. Vips hadde det gått 4 timer, og mange julegaver ut av verden. Noe til meg selv fikk jeg også med hjem. Klarte ikke dy meg på Bik Bok. På Falkanger fant jeg også de beste vinterskoene jeg noen gang har hatt på foten. Med 40% på hele bikbok, og litt mindre prosenter på de resterende butikkene var det godt vi var tidlig ute. Regner med det var ville tilstander senere på kvelden etter arbeidstid. Heldigvis la jeg treningen til ettermiddagen så vi hadde kvelden til god middag og avslapping. 

SAMSUNG CSC

Som jeg nevnte tidligere tok jeg bilder fra kjøkkenet her om dagen. De ble dessverre litt uklare, men jeg kjører på uansett. Vi bor til mamma fremdeles, og får ikke tatt nye bilder på noen dager uansett. Men det kommer senere. 

Kjøkkenet satte vi opp for akkurat 1 år siden. Jeg skrudde sammen alle skapene til hele kjøkkenet mens Espen hang de opp. Da var jeg 5 måneder på vei med Axel, helt sprøtt å tenke på at det allerede er ett år siden vi sto midt i oppussingen. Valget falt på lyse overskap og svart på de andre skapene. Med blåmalte vegger og detaljer i messing ble hvertfall vi fornøyde. Vi har mye taklys så det ble ikke for mørkt i det hele tatt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

MY FOVORITE ROOM

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Under overskapene freste vi ut spor for å legge inn skjult lyslist. Virkelig nødvendig med mye lys på et mørkt kjøkken synes jeg. Stikkontaktene valgte vi også å skjule slik bildet over viser. Når vi trenger å bruke en kontakt er det bare å trykke den ut. En veldig praktisk og pen løsning. 

Opprinnelig var kjøkkenet et lukket rom adskilt fra stua, men vi endret litt på planløsningen slik at det ble åpen løsning. Alt ble derfor revet ned og vi måtte legge nytt tak, gulv og vegger før innredningen kunne settes inn. Vegger og vinduer ble også malt, selvfølgelig :) Vi har også to sittebenker på kjøkkenet jeg gjerne kan vise når jeg får tatt bilder. De er så herlige, og gjør kjekkenet til en plass vi kan sitte på selv om vi ikke har plass til spisebord her inne. Mer interiørsnakk senere. 

Svarer gjerne om noen vil vite hvor ting er kjøpt :)

 

VI SEES!

 

 

Hjem til oss: Loungen vår

 • 19.11.2017, 10:06

SAMSUNG CSC

Hei! 

I dag tenkte jeg å vise loungen vår. Endelig har jeg bildene klare. Jeg håper noen synes det er gøy å se hvordan vi har det hjemme. Jeg synes hvertfall det er spennende å se inn til andre. 

Denne stolen er det nyeste tilskuddet. Har ønsket meg den i over et halvt år, og endelig var den inne på lager. Den var til og med tilgjengelig i velour, samme stoff som den blå sofaen. 

På denne enden av stua som vi kaller for loungen har vi en blå kontrastvegg. Samme farge går igjen på kjøkkenet også. Litt morsomt å prøve seg på litt farger i huset. Har alltid gått i hvitt tidligere, og det syntes vi ble litt kjedelig i lengden. Ellers har vi mye tilbehør i messing på både stue, kjøkken og soverom. Synes det gjør seg godt til mørkeblå. Dersom noen lurer på hvor ting er fra er det bare å spørre. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC HOME SWEET HOMESAMSUNG CSC

 

Hva synes dere? Nå skal jeg straks avgårde på trening. Eller straks og straks,  det blir etter dupping og amming, slik vi pleier å gjøre det. Axel skal i barnepassen, og da må det både mat og søvn til i forkant for at han skal kose seg. Dette blir ukas tredje styrkeøkt, og nå har jeg byttet tilbake til fullkroppsøkter. Det er det som fungerer best for meg, og det er på de øktene jeg har kjent mest fremgang, glede og motivasjon. 

 

Vi sees ♥

Personlig touch på loungen vår

 • 14.11.2017, 09:15

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

God tirsdag alle fine. 

Nå er vi litt på farten her hjemme. Det er mye jobb med en liten gutt i hus som trenger oss (nesten) til enhver tid. Han sover 3 små dupper iløpet av dagen, så litt tid til andre ting har vi selvfølgelig. Med små dupper mener jeg 30- 60 minutter, for den lille rakkeren har nesten ikke tid til å sove lengre. Nå som han har lært seg å åle seg framover er det så mye annet spennende å gjøre. 

SAMSUNG CSC

Men før han våkner tenkte jeg å vise en liten morsom sak vi har gått til anskaffelse av. Har alltid hatt lyst på en slik, men har ikke kommet over det før nå. Den fikk vi for en slikk og ingenting hos Ikea. Det fulgte med 12 små kliper for å henge opp bildene med. På lørdag var jeg innom japanphoto for å printe ut bilder. Ble 89 bilder riktignok, klarte ikke velge bare 12. Så nå har jeg masse bilder til overs som skal limes inn i babyboken, når jeg kommer så langt. Vi valgte å henge den opp i lounge- delen av stua vår. Bildene skrev jeg ut i størrelsen 10x15 cm. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå står maling av trappa på agendaen. Men først må jeg flytte ned alt vi trenger for dagen fra 2 etasjen ettersom vi ikke kommer oss opp igjen før malingen tørker. Så nå har vi litt å henge fingrene i, men det blir så fint så. 

 

Vi sees ♥

Budsjettvennlig oppgradering av peishjørnet

 • 13.11.2017, 15:33

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Heisann!

Endelig kan vi si oss ferdige med denne delen av stua. I forrige uke var vi 2 runder på ikea og det resulterte i et litt oppgradert peishjørne. Den rosa hjørnemodulen vi kjøpte tidligere i år fikk vi byttet inn i en grønn fløyelsstol med tilhørende puff. At jeg har endt opp med grønt på interiør kunne jeg ikke trodd for en stund siden, men nå elsker jeg det virkelig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her skal jeg sitte mye i vinter med fyr i peisen, pysj og kakao. Peisen ble satt inn i fjor og er ikke brukt så veldig mye enda. Men regner med vi har mange kalde kvelder i vente det neste halve året. Fargen vi har malt veggen i heter elegant, og er fra jotun. 

Ikea har masse fine vinternyheter i butikkene sine nå. Blir virkelig inspirert av å se i utstillingene. Bordet er en av mine favoritter og det fant vi ved å titte i utstillingene, bare se på den lekre fargen da dere. Absolutt alt er kjøpt der, så oppgraderingen kostet jammen ikke mange kronene. 

 

...................................................................................................................................................................................................................

Håper alle har hatt en fin start på uka. Vi har vært på byggmakker for å skaffe mer maling. I morgen fortsetter vi maleprosjektet i gangen og trappen, så nå skal alt utstyr være klart. Vi måtte faktisk en snartur til Ikea også. Der fikk vi i oss en god lunsj før vi handlet inn litt grønt til stua. Jeg er så dårlig på å holde liv i plantene våre, men denne gangen har jeg trua og skal gjøre en innsats for at de skal vare lengre. 

Vi sees ♥

 

 

6 bilder i vår familievegg

 • 09.11.2017, 20:51

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi har ikke så mange bilder i huset, men av de vi har er det vel disse jeg er mest fornøyd med. En skikkelig familievegg. Vi var første gang på fotografering når jeg var i svangerskapsuke 37. Der ble det tatt masse bilder av meg i ulike antrekk med magen i fokus. Espen var også med på noen, slik at vi fikk par-bilder. Dette gjorde vi med tanke på at vi ønsket å henge det opp på veggen som en slags historie. Derfor er de første bildene av Espen og meg som par. Bildene på veggen malt i den grå fargen er 12 dager etter fødselen. Vi ble anbefalt å komme tilbake når babyen var ca 10 dager gammel da det egner seg best med fotografering når babyen fortsatt sover mye. Axel sov den første timen og våknet mot slutten, men det gikk bra å fotografere da også. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Alle bildene er lerretsbilder og har veldig god kvalitet. Det minste er i størrelsen 30x30 og det største er 60x40 cm. De resterende bildene har vi liggende på fotofil. De kan vi fremkalle senere på egen hånd, men da i litt lavere oppløsning enn disse vi har på veggen. 

Dette er den andre bildeveggen jeg viser fram, og jeg har fortsett en til gode å vise. Bildene henger i hjørnet hvor vi har peisen og godstolen, og nå har vi også fått hengt opp lamper som fremhever bildene mye bedre. Er i etterkant veldig glad for at vi tok oss tid til å ta bilder profesjonelt, særlig etter at Axel ble født. De er så verdifulle for oss å ha. 

 

Bedroom: Deco blue

 • 08.11.2017, 16:37

SAMSUNG CSC

På soverommet ønsket vi en dempet og mørk farge for å sove godt i, og valget falt på deco blue fra jotun. Er veldig fornøyd, og synes fargen er helt nydelig. Litt uvant å gå for noe så mørkt, men er det et rom som tåler et mørkere preg synes jeg det er soverommet. Sammen med litt messingfarge på interiøret, magasiner, kaffemaskin og tv er vi begge happy. Sistnevnte var det samboeren som trumfet gjennom, kaffemaskinen også forsåvidt. I barseltiden har jeg ammet lille A på sengen om morgenen, med tv i bakgrunnen og samboeren med kaffekoppen i hånden. Den beste måten å starte dagen på.  

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

COFFE IN BED

GOOD NIGHT

SAMSUNG CSC

 

Vi har fremdeles babysengen inne på soverommet vårt og synes det fungerer bra så langt. Den har hjul så det er enkelt å vugge han tilbake i søvn når han våkner på natten. Så er det utrolig koselig og betryggende å ha han i nærheten den første tiden. 

SAMSUNG CSC

BABY BED 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

DETAILS

SAMSUNG CSC

 

Opprinnelig var det strietapet på veggene og belegg på gulvene. Vi valgte å sette opp en vegg der garderoben var tidligere slik at naborommet ble større. Der har vi lagd babyrom. Litt småtteri mangler, men jeg kan godt vise det fram ved interesse for det. ♥

BEFORE

SAMSUNG CSCAFTER

 

Vi har hatt en super dag med svømming og barseltreff. Der ble vi vartet opp med god lunsj og masse babysnakk med jentene. Stas å se at alle babyene har blitt så store. At de vokser viser bare hvor raskt tiden går. De er så nysgjerrige, griper etter hverandre og følger med, hehe ♥

 

Bildevegg på stua

 • 07.11.2017, 10:01

LIVINGROM DETAILS

Stuene våre er dekorert med 3 ulike bildevegger, og først ut tenkte jeg å vise den vi har på den minste stuen vår. Denne bildeveggen var faktisk noe av det første jeg ferdigstilte til stua når vi flyttet. Synes det gjør seg så godt med masse bilder satt sammen tett i tett. Det finnes jo så mange morsomme kombinasjoner. Denne kombinasjonen fant jeg som tips på nettsiden til Desenio. Der ligger det også mange andre kombinasjoner med flere eller færre posters. Alle posterne er fra Desenio, og der har de så utrolig mye fint. Rammene kjøpte vi på Ikea for en billig penge. Veldig enkle, men akkurat slik jeg liker det ♥

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Jeg har virkelig sansen for naturbildene, og synes de passer fint til årstiden vi går inn i nå. Kanskje blir det en aldri så liten utskifting av posterne når vi går lysere tider i vente. Det er jo så enkelt å skifte motiv når rammene allerede er handlet inn og hengt opp. Så her er det bare å variere, og skape sitt eget preg på rommet. 

Mer oppdateringer på interiørfronten senere. 

Vi har kjøpt hus

 • 06.11.2017, 18:37

Siden sist har vi beveget oss ut fra leiligheten vår og inn i noe mye større. Etter 3 år i leilighet fant vi ut at vi var klare for å ta fatt på husdrømmen. Det skulle x-antall visninger til og noen budrunder, før vi fant akkurat hva vi lette etter. En mer spennende budrunde skal man lete lenge etter da hele 50 andre også så sin interesse i det samme huset. Dere kan tro det var kamp om parkeringsplassene i området rundt huset på visningsdagen. Men begge to fikk virkelig den "rette" følelsen i det vi satte foten inn i huset, så da måtte vi satse alt. 

 

HOUSE WITH A VIEW

Så nå har vi altså kjøpt oss hus sammen, og har faktisk bodd her i snart 1 år. De første månedene bestod av oppussing. Vi sov i leigheten vår om nettene og pusset opp i huset om dagene. Hadde heldigvis leiligheten noen måneder etter at vi overtok huset. Vi kom oss i hus til jul, og da hadde vi pusset opp kjøkkenet, stuen, et soverom og gangen. Gleder meg til å vise fram noen før og etterbilder. Rakk ikke dagslyset i dag til å ta etterbilder, ble mørkt klokken 15.30. DET var i tidligste laget for meg. Men noen bilder av hvordan det så ut da vi kjøpte det har jeg heldigvis liggende. 

 

Kjøkkenet er helt klart det rommet vi har gjort størst endringer på. Alt fra vegger, tak og gulv ble revet ned. Det tok oss 1 dag. Oppbygningen derimot, var noe mer omfattende. Gleder meg til å vise. 

...............................................................................................................................................................

 

Håper dere har hatt en fin start på uken. Her har vi akkurat kommet hjem fra helgetur på aure. Med fyr i peisen og farmen på skjermen skal vi få en superkoselig kveld.

Nytt til stua

 • 23.02.2014, 18:31

Hei!

Nå er vi snart på tur ut døra for å dra på trening. Har hatt en skikkelig lat dag, med tv, støvsuging av leiligheten, lesing og baking av sjokoladecoockies. De ble forresten kjempegode og inneholdt blant annet vaniljeprotein, havremel, steviasukker og masse godt! Har brukt så lite energi i dag så nå er jeg virkelig klar for å slå Espen i squash!

Vi fikk hengt opp det nye bildet vårt i dag, og flyttet på det gamle. Vi fant ut at vi måtte ha et mye større bilde over sofaen så da bestilte vi et akrylbilde fra japanphoto på 1.20x80 cm. Begge bildene har vi tatt selv, og de bestilles bare på nettsidene deres.Begynner å få alt på plass på stua nå. Skjenken har vi forresten kjøpt på Ikea for ikke så veldig lenge siden, så nå har vi masse skapplass til kjøkkenutstyr.

 

Men nå må vi komme oss avgårde. Skrives ♥

 

 

Leiligheten: Noen detaljer på gjesterommet

 • 08.02.2014, 00:09

Hei!

Nå er det ikke mye som gjenstår før gjestrommet vårt står helt ferdig. Jeg og Espen har malt 3 av veggene i en lysere farge, og lagt tapet på den siste. Vi gikk for en lysere farge, så nå er de blåmalte veggene helt borte. Ellers har vi kjøpt ny sovesofa, tv-benk, teppe, speil, hengt opp bilder, satt inn TV og pyntet litt. Vi mangler å henge opp noen flere hyller, også lurer vi på om vi kanskje skal bytte ut bordet. Bilder av hele rommet kan jeg legge ut når vi er helt ferdige, men her er hvertfall en smakebit:Stigen kjøpte vi på living etter en del leting, mens alt det andre er blant annet fra bohus, Kid og skeidar.

 

Nå må jeg snart komme meg i seng. Dagen har gått i ett kjør med praksis og tannlege før det ble trening og jobbing på Tromas. Godt jeg har fri i morgen, for på søndagen blir det jobb på hotellet og på mandag venter nok ei ny uke med praksis. Skal utnytte fridagen med en tidlig trening og shopping litt senere på dagen.

 

 

 

 

Leiligheten del 1: Stue

 • 04.01.2014, 15:03

Hei!

Da har jeg fått ryddet bort julen, hengt opp nye gardiner, ryddet og støvsugd litt i leiligheten så da tenkte jeg å ta noen bilder av stua med det samme. Har tenkt å gjøre det lenge, men nå har jeg hvertfall tatt bilder av ett av rommene. Det eneste vi mangler på stua er en skjenk som vi tenker å kjøpe snart. Der skal vi oppbevare litt servise og kjøkkenutstyr ettersom kjøkkenskapene begynner å bli gsnsk fulle etter alle julegavene vi fikk.

Nå har jeg det litt travelt så må bare runde av her. Jeg skal en tur på Obs å handle før jeg møter helle på 3T. Vi tenker å trene utholdenhet i dag før vi drar hjem og har sleepover til meg. Eirin kommer også og da skal vi lage enchiladas.

 

 

 

Flyttet inn

 • 03.11.2013, 20:00

Heihei!

På fredag overtok jeg og Espen nøklene til leiligheten. Vi skulle se om alt var i orden med vaskingen og skrive under noen papirer før vi kunne flytte rett inn. Gledet meg masse til å få se den igjen, ettersom vi ikke hadde sett den siden visningen i august. Har gledet meg til overtakelsesdatoen i evigheter, og jeg er så glad og fornøyd med leiligheten. Helt siden torsdagen har det vært full fart med pakking, og på fredagen da vi skulle flytte alle tingene våre til leiligheten (i øverste etasje) var det heldigvis mange som stilte opp for å hjelpe. Vi hadde aldri fått til alt alene. Vi startet vel i 9 tiden om morgenen og la oss ikke før 2-tiden den kvelden. Det var så masse å ordne, og vi fikk montert senga, spisebordet,tv- benken og pakket ut endel kasser. Vi mangler fortsatt endel utpakking, montering osv men synes vi begynner å få det veldig hjemmekoselig. Soverommet vårt er så å si ferdig og det ble superkoselig. Det har blitt noen runder opp og ned alle trappene de siste dagene. På torsdagen kommer sofaen så etter det er det nok ikke så mye som gjenstår å bære opp.

Skal vise leiligheten ordentlig når rommene begynner å bli ferdig. ♥♥♥

Ellers har jeg hatt jobbhelg og mye tid har gått bort til jobbing. I dag var jeg ikke hjemme før ganske sent ettersom jeg dro rett fra den ene jobben til den andre. Litt kjipt at så mye av helgen har gått bort til jobbing når vi akkurat har flyttet. Så nå gleder jeg meg virkelig til å slappe av med farmen senere i kveld, men først skal jeg fortsette med å skru sammen pulten vi kjøpte på IKEA i går. Espen startet å skru tidligere i dag mens jeg var på jobb, så den bør jeg få ferdig til jeg skal lese til eksamen i hele uka som kommer.

 

 

 

Rommet mitt: Bilder

 • 13.07.2012, 14:34

Her er noen bilder av hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå:


Bak speiletMesteparten av innredningen er fra IKEA, men skjellene som ligger i fatet på bordet er plukket i Fiji, og skjellene i norgesglasset har oldemor plukket. Jeg mangler ikke så mye å fikse på rommet, bare å henge opp noen speil, men den siden av rommet har jeg ikke tatt bilder av.

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no