hits

Heidi Gustad

Min julaftenkjole

 • 22.12.2017, 09:30

SAMSUNG CSC

Da er det bare 2 dager igjen til julaften, skulle faktisk til å skrive 3 for her fyker dagene virkelig avgårde. I år hadde jeg egentlig ikke tenkt å kjøpe meg ny kjole for anledningen, men etter et kort sveip inne på Nelly hadde jeg altså klikket hjem en julekjole. Det er når jeg ikke skal ha noe at jeg finner noe jeg liker. Det kostet meg ikke mer enn 350 kroner og kjolen var både fin og passet perfekt, så jeg er strålende fornøyd. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kjolen er faktisk grønn. Jeg som alltid har sagt at jeg aldri vil eie et eneste plagg i grønt har altså kjøpt grønn kjole. Har virkelig fått øynene opp for den fargen i det siste, også passer det så bra til selveste julekvelden. Er det en kveld jeg skal gå i grønt så er det på julaften. 

SAMSUNG CSC

Den er smykket opp med perler både i halsen og i ermene. Det tror jeg holder i massevis på smykkefronten, mer enn det trenger jeg nok ikke. 

 

I dag SKAL jeg ta julevasken OG få ribba i hus, PLUSS handle den aller siste julegaven. Det skulle egentlig blitt gjort både i går og dagen før. Det kjedeligste blir stående igjen til slutt, slik er det alltid. I går gikk formiddagen med til hyggelig besøk av ei venninne og vi fikk bakt to sorter julekjeks. Når kvelden kom var det trening, handling og middag.

Vi har akkurat spist frokost sammen alle 3 og nå skal Axel snart ut i vogna for å sove duppen sin. Vi får gjester senere i dag, så nå må jeg se å få fram vaskestaven og gjøre huset koselig til jul. Vi skal på julegrøt til mamma i kveld hele gjengen, så nå er det bare å henge i. Med julemusikk i bakgrunnen og mine to favorittgutter i huset skal det gå så fint så. 

 

Vi sees igjen om ikke lenge!

#jul #kjole #desember #advent #julaften #velvet #nelly #bilder #mamma #baby 

Skotips til vinteren

 • 26.11.2017, 10:09

Plutselig var søndagen her, og jeg skjønner ikke hvor uken ble av. Bare 1 uke igjen til første søndag i advent. Jeg trodde jo det var i dag jeg, fram til i går. Så da får adventslysene stå utent i enda ei uke. Vi startet dagen rolig i sengen, siden lillegutt var våken allerede klokken 6. Jeg ga han mat og lot han ligge i sengen min og leke helt til klokken 7 før vi orket å stå opp. Er lov å ligge å dra seg litt på søndager vel. Nå sitter jeg på kjøkkenet hjemme hos mamma med frokostsmoothien min og har akkurat vært ute å trillet. 

SAMSUNG CSC

Ellers tenkte jeg å tipse dere om mine nye sko. De ble en favoritt med en gang jeg fikk de på foten. På innsiden er de foret og det er så deilig nå på vinteren. I tillegg er de vannavstøtende, vinn vinn. De ser ikke så aller verst ut heller.♥

SAMSUNG CSC

Jeg kjøpte de på Falkanger, men de fantes på Skoringen også. Finnes nok overalt hvor Ecco selges. Jeg betalte rett over tusenlappen for mine, men da var det med 30% rabatt. 

SAMSUNG CSC

I dag er planen å komme meg på trening. Det gjenstår bare å se om jeg får det til å gå opp med barnepassen på treningssenteret. Nå er det lenge siden lillegutt har vært med meg på trening. Han koser seg alltid sammen med de andre barna der, og det har aldri oppstått noe som har gjort at jeg har måttet avbrutt treningen. Det er ei fin løsning at treningssenteret tilbyr barnepass slik at de som er hjemme med barn også får mulighet til å trene. Jeg synes det er deilig å trene 3-4 ganger i uka når jeg ellers er mye hjemme. Føler meg veldig trygg når jeg leverer han der. Om det skal oppstå noe blir foreldrene hentet eller ringt opp på mobilen. Jeg startet å bruke dette tilbudet da lillegutt var 7 uker gammel, men da leverte jeg han bare når han sov. Syntes han var for liten til å overlates våken, men det er lov det også. 

Nå skal jeg hoppe i treningstightsen. Ha en fin søndag alle sammen. 

 

Samsung NX 2000

 • 09.02.2014, 22:32

Nå har jeg fått testet ut det nye kameraet mitt i noen dager, og kan ikke si annet enn at jeg er superfornøyd!

Jeg er utrolig imponert over dette kameraet. Det har VIRKELIG mange nyttige funksjoner jeg ikke har sett på noen andre kamera tidligere. Nå lastet jeg nettopp ned en app på iphonen som gjør at jeg kan styre kameraet kun med telefonen min. Da trenger jeg ikke stå bak kameraet selv, kan zoome, velge om jeg vil ha blits og styre det fra andre rom. Appen heter forresten Remote Viewfinder og alt du trenger å gjøre er å koble telefonen til samsungkameranettverket. Jeg har også lastet ned en app som gjør at bildene automatisk sendes fra samsungkameraet til telefonen. Du kan også koble kameraet til andre mobile enheter, PC- er eller TV-er ++. 

Kameraet heter NX 2000 og har en mye lavere egenvekt enn speilrefleksen min. Kommer til å bli mye lettere å ta med seg dette når jeg er på farten, og spesielt på ferie. Bildeoppløsningen er svært høy med 20.3 megapiksel, og det har full HD- videoopptak. Det har også innebydg Wifi og NFC som gjør det enkelt å koble kameraet til telefonen. Gleder meg til å finne ut mer om det og lære meg å bruke funskjonene. Kommer nok til å ta ekstra mye bilder de neste dagene ♥

 

 

 

Litt nytt

 • 08.02.2014, 18:26

Heihei!

I dag møtte jeg Trine i byen for litt shopping og der fant jeg utrolig mye fint. Jeg kjøpte med noen småting som jeg mangler og fant litt til leiligheten som jeg skal kjøpe senere. Har ikke vært på ordentlig shopping på lenge, så trenger egentlig litt nye klær. I det siste har jeg bare handlet ting til leiligheten og masse treningsklær. Det står alltid høyest på lista over morsomme ting å kjøpe.

 

I kveld tenker jeg å prøve meg på å bake brød, og bare slappe av. Er ganske sliten i bena etter masse trening denne uka, så trenger å lade opp før jobb i morgen ♥

 

 

New in: kjole til jul

 • 22.11.2013, 14:30
Kjøpte denne kjolen fra Nelly for bare noen dager siden, og i dag kom den i posten. Den kostet kun 299 kr og det er i tillegg fri frakt nå. Kommer til å få bruk for denne i jula, kanskje på nyttårsaften. Den finnes også i andre farger, synes de er så fine alle sammen. ♥

 


 

Iphone cover: Hello geeks

 • 20.11.2013, 21:11

Hei!

I dag da mamma kom på besøk hadde hun med et nytt iphonedeksel til meg. Hun har bestilt det på ebay og det er supersøtt. Det er bare å søke på hello geeks så kommer det opp mange søte deksel av denne typen. Det har plass til flere kort og kan settes opp slik at det står av seg selv. Passer perfekt til serietitting for eks. Mitt er i skinn og virker veldig solid.Er det ikke søtt? Det finnes mange andre farger og motiv i samme type, og alle er utrolig søte.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Nå har jeg fått hengt opp gardinene på kjøkkenet. Jeg fant meg både gardiner, noen esker til toalettet og litt andre småting tidligere i dag. Gleder meg til vi blir helt ferdige med leiligheten, vi mangler noen småting enda men det er ikke lenge igjen til vi er i mål nå, tror jeg.

  

Shopping after school

 • 18.11.2013, 15:01

Hei!

Det er så deilig at skolen ligger midt i byen og bare noen minutter unna torget. Jeg og Martine dro tidlig fra skolen i dag for å shoppe da vi plutselig fikk veldig god tid. Jeg har faktisk ikke kjøpt en eneste julegave enda, og begynte først i dag å tenke på hva jeg skal kjøpe til alle. Tror jeg kommer til å være sent ute med å bli ferdig med julehandlingen og holde på til langt ut i desember. Men jeg gleder meg! Ingenting slår stemningen på butikkene like før jul, også blir det søndagsåpent etterhvert også. Vi fikk handlet noe til leiligheten og litt til meg selv, men ingen julegaver. Må tenke litt mer på det før jeg starter! Satser på å komme igang i helgen så ligger jeg ganske godt an. Men nok snakk om jul, her er dagens innkjøp:H&MDRDENIM


Princess


Nille

 

Håndklærne er i samme serie vi har fra før av, så nå er den komplett med kluter, mellomstore håndklær, baderomshåndklær og veldig små håndklær som man bruker til å tørke hendene med. Vi har nå 4 forskjellige størrelser, og kan også kjøpe 1 til. De er så store at de ikke er nødvendige for oss, slike man bruker på stranden. På Nille fant jeg litt forskjellig til adventslysene skal fram og på Carlings kjøpte jeg en ny Drdenimbukse. De er superdeilige og det beste buksemerket jeg har. Fikk brukt opp gavekortet mitt jeg har hatt i iphonedekselet siden bursdagen min, så er superfornøyd.

 

Nå skal jeg snart avgårde til mamma. Har nesten ikke sett henne siden jeg flyttet, så nå skal jeg på "besøk" i mitt gamle hjem. Hehe, vi skal spise middag sammen så det blir nok koselig.

Day planner

 • 22.08.2013, 23:29

Hei!

Nå har skolen begynt å komme skikkelig i gang og i dag hadde vi skole i rundt 6 timer. Har allerede rukket å hatt endel forelesninger, blant annet  "Kommunikasjon i møte med pasienten" som var veldig interessant. Det er så utrolig mye man må kunne som sykepleier, som jeg egentlig ikke hadde tenkt over før vi startet. Merker at jeg har masse å lære dette året, og det kommer til å bli så gøy å studere noe som interesserer meg. Studielivet er ganske så annerledes fra videregående, litt friere på en måte. På tirsdagen ble vi inndelt i små grupper på 10 som vi skal arbeide sammen med hele dette skoleåret. Vi fikk vår første oppgave i går som vi framførte allerede i dag, så nå har vi virkelig kommet i gang.

I dag dukket min personlige almanakk opp i posten som jeg bestilte Her. Den kom mye kjappere enn jeg hadde regnet med, og jeg kan ta den i bruk på mandagen ettersom det er startsdatoen. Det tok bare 9 dager fra jeg bestillte til den kom i postkassen. Gleder meg til å ha alle viktige hendelser og gjøremål samlet i denne søte boken. Blir nok med meg i vesken hver dag!

Dette er forsiden min. Jeg lagde en kollasj i pixlr.com/express som jeg satt inn selv. Elsker at man kan gjøre den så personlig.


Her er baksiden


Den første siden lagde jeg slik.Jeg kunne velge hvordan jeg ville ha den inni. Jeg sørget for stor treningsplan hver dag, ukens trening, rosa linjal, kalender, ukens gjøremål, et lite kvadrat hvor jeg kan skrive inn arbeidstidene mine, været også har jeg lagt inn bursdager og andre viktige datoer slik som på bildet over "Martin 10 år" og "Jubileum 3 år" som kommer til å stå i januar neste år.

I ettermiddag har jeg vært på city syd med Eirin og handlet litt småtteri. Hun flytter til oslo om noen dager, så blir nok en stund til neste gang vi sees. Senere i kveld har jeg fått gjennomført dagens treningsøkt så nå skal jeg snart legge meg. I morgen starter vi heldigvis litt senere, så er det helg etterpå ♥

 

 

My latest purchases

 • 03.08.2013, 18:25


Mango

Primark


Macava

Husker ikke navnet på butikken..


Sport zone


Bershka


Pimkie


Pimkie


Bershka


Bershka


Bershka


Bershka  

Dagens outfit

 • 31.07.2013, 00:21


Dongerivest Bershka // Topp h&m // Skjørt Gina Tricot

 

 

Bursdagsgave og litt nytt

 • 21.07.2013, 14:11

Hei!

I går var jeg i byen med mamma og da fikk jeg masse ny sminke i bursdagsgave av henne.  Det er noe jeg virkelig trenger, så derfor fikk jeg gaven med en gang. Har ikke testet ut noe av sminken enda, men det blir vel senere i dag etter jeg har trent osv. Kjøpte også et nytt skjørt og en topp.

Original mineral veil

 

Warmth all-over face color

 

Original SPF 15 i Fairly light (N10) og light (W15)

 

Foundation Primer

 

Skjørt fra Gina Tricot og cropped top fra H&M
 


 

Rosa converse

 • 11.07.2013, 10:59I går var jeg i byen og fikk endelig kjøpt meg rosa converse. Begynner å bli noen par med converse i samlingen nå, men følte det var på tide med et rosa par. Blir nok en av favorittene. Jeg kjøpte de på urban, og har faktisk ikke sett akkurat denne rosafargen på noen andre skobutikker enda.

Ble faktisk enda en bytur litt senere på dagen siden jeg skulle hente Tonje på jobb. Vi trente i byen før vg-lista begynte, så rakk å finne parkering før det ble alt for mange mennesker. Synes det var masse bra artister i år, og veldig god stemning.

 

Innkjøp

 • 18.02.2013, 22:50

Hei!

I dag startet jeg dagen med pulsstep klokken 10, og var gjennomvåt da timen var ferdig! Effektiv trening på bare 45 minutter. Deilig å ha treningen unnagjort såpass tidlig at resten av dagen kan brukes til fri disposisjon.
Litt senere på formiddagen møtte jeg Eirin i byen, og vi fikk shoppet endel. Det var så mye fint og jeg fant masse jeg hadde lyst på  Ble hentet av Espen og Magnus noen timer etterpå og vi dro på XXL, og der ble det enda litt mer shopping. Jeg fant meg skijakke oooog skibukse, så nå er jeg strålende fornøyd å gleder meg til å teste klærne i bakken i morgen! 
 

Nå har jeg og Espen vært til mamma og spist kjempegod laksemiddag og sett sønner av Norge. Vi skal sove hjemme hos Espen i natt for i morgen skal vi opp tidlig for å kjøre til Åre slik at vi rekker oss i bakken til i 10-11 tiden :) Bagen er pakket og klar så nå skal jeg snart hoppe til køys for noen timers søvn. Har internett på hotellet så håper på å komme med en oppdatering i morgen. 

 

 

 

 

Dagens lille innkjøp

 • 16.01.2013, 21:11

Kjøpte denne søte genseren på bikbok tidligere i dag. Det var så mye fint jeg hadde lyst på, men klarte å holde meg til kun dette innkjøpet.

Dansetimen: Tribal Roots var forresten veldig gøy, og ikke så vanskelig som jeg trodde. Var gøy å få brukt kroppen på en litt annen måte. Viktig å variere treningen :)

I morgen blir det morgentrening med Helle og da skal vi kjøre hard styrke på ben og rygg.

 

Ny kameralinse

 • 02.01.2013, 22:01

Hei!

Åhhh, nå har jeg og Espen endelig skaffet oss ei ekstra linse til kameraet. Vi deler på kameraet, det er forresten fra Sony og i dag kjøpte vi ei linse uten zoom som gir lyse bilder med blureffekt slik at alt rot i bakgrunnen og slikt forsvinner. Har så vidt fått testet det ut, selv om det egentlig er litt mørkt nå til at bildene kan bli 100%, men er veldig fornøyd da.

 

Etter skolen i dag har vi fått vasket huset også dro vi i tyholttårnet og spiste etterpå. Nå har Espen besøk av noen kompiser og vi har bakt litt brownies cookies.

 


Gleder meg til å få bedre kvalitet på bildene, og nå blir det mye morsomere å ta med seg kameraet. :)


 

Bestilt meg boots

 • 07.11.2012, 15:10

 
Hei!

Nå har jeg akkurat bestillt meg disse skoene. Det er en helt annen skotype enn hva jeg vanligvis pleier å kjøpe meg, men jeg syntes at de var så utrolig fine at jeg bare måtte bestille. Fant de på nettet i går, og har vært både på Trondheim Torg og City Syd for å kjøpe de, men hele Trondheim er utsolgte. Så da ble det nettshopping i stedet :) De er forresten fra DinSko og jeg betalte 548,- inkludert frakt.

 

Hva synes dere om disse?

Innkjøp

 • 12.10.2012, 14:40

Hei!

Her er mesteparten av det jeg kjøpte meg i Spania.


Primark


Primark


Primark


Bershka
Zara
Bershka
Bershka


Bershka
Bershka


Sephora


Primark


 
  


 

  

 

Innkjøp

 • 05.10.2012, 20:32


Genser fra H&M


Hals fra BikBok

 


Øredobber fra BikBok


Heii. Dagen har gått i ett, og nå har jeg akkurat kommet hjem. Jeg synes bare dagene går raskere å raskere, og siden vi reiser allerede i 10 tiden i morgentidlig til flyplassen er det litt jeg må få unnagjort. Har vært på jobb og trening etter skolen, så nå gjenstår det bare å finne fram litt ting jeg ikke har pakket enda før jeg kan si meg ferdig. Skrives sikkert i Spania neste gang ♥

 

Pakke i posten

 • 12.09.2012, 14:41

Hei! Endelig kom det jeg har ventet på i posten:

Her er det to kamerastativ inni pakken, siden jeg bestilte et til Elisabeth i samme slengen også. Skal levere hennes i morgen så skal vi få testet de ordentlig ut. Tipper det blir enkelt å ta fine bilder ute nå :)

Tok bare disse bildene i speilet for å prøve å vise hvordan stativet ser ut. Jeg kjøpte de på ebay og de kostet bare 200 kr pr stk, inkludert frakt. Ble heller ikke noe ekstra å betale i toll, så var veldig heldig :D Er hittil ganske fornøyd med ting jeg har bestilt fra ebay, hvertfall med tanke på at det er superbillig. Tok ca 2 uker fra jeg bestilte de til de kom, og det er jo heller ikke så ille.

 

Andre som kjøper ting fra Ebay?

  

Gårsdagens innkjøp

 • 26.08.2012, 13:51

Hei!

Her kommer innkjøpene mine fra i går:


Skjerf fra Cubus
Topp fra Cubus
Genser fra Bik bok


Høytlivsbukse fra Bik bok


Pudder fra Boots apotek.Hva synes dere?
 

innkjøp

 • 18.07.2012, 20:20

Her er noen innkjøp fra den siste tiden:


G-sport


Kitchn


Bikbok


H&M


H&M


Nå skal jeg fikse litt på designet siden Elisabeth har vært så snill å ordnet det litt til meg ♥

NEW IN

 • 11.07.2012, 10:14

Hei!

Var en tur på torget i byen i går, og her er innkjøpene:
Shorts fra Bik Bok, 399,-


Genser fra Bik Bok, 125,-


Koffert fra BAG, 1500,-. Fikk 200 kr i avslag siden det var et tilbud de hadde nå, fikk i tillegg med denne koffertevkten til en verdi av 249,- :


Denne kan brukes til å skjekke vekten på kofferter. Fikk også med en stor strandhåndduk som fulgte med kofferten :)

Nå skal jeg straks kjøre bortover til trafikkskolen for å ha en kjøretime.

Noen innkjøp før vi reiser til Rhodos

 • 06.06.2012, 15:30

Heisann!

Nå sitter jeg bare å venter på at Espen skal komme å hente meg. Han kommer fra jobb i dag og han rekker akkurat å kjøre meg til bussen. Jeg skal til aure i kveld og jeg blir der bare til i morgenkveld. I morgen skal jeg på fotografering med alle søskene mine. Så da blir det endelig et bilde med alle fem søskene samlet :)

I dag har jeg vært på shopping med Linn og Tiril i byen. Var også en tur i går å kjøpte noe småtteri som jeg manglet før vi skal reise. Her er noen av innkjøpene:


Bikini fra H&M


Bikini fra H&M
Shorts fra Only


Ballerinasko fra H&M

Nå må jeg pakke ferdig før jeg reiser :)

Innkjøp fra Kiel osv.

 • 03.05.2012, 21:29

Heei!

Lenge siden sist. Har hatt så mye å gjøre siden jeg kom hjem fra Kiel at jeg rett og slett ikke har vært noe på pc'en. Hadde ikke internett siste halvdel av turen, også måtte jeg på jobb, øve til prøver, og forskjellig da jeg kom hjem.Tonje og Egil har også kommet hjem fra Fiji nå, og det er så koselig å være sammen med de  :) Er litt smålei av bloggen og kommer bare til å skrive når jeg har lyst og nok tid til det. Kan vise litt bilder fra turen og innkjøpene, siden jeg ikke har tatt et eneste bilde siden jeg kom hjem på tirsdagskvelden.


Var sykt mange etasjer på båten. Lugaren vår var i 11.


Rastauranten vi spiste på.
Disse bildene ble tatt på båten Kiel- Oslo

Her var vi på hotellet i Kiel.

Vi var helt på toppen av hotellet å kunne se utover hele byen. Kjempekoselig!Innkjøpene:


Armbånd fra SIX

Ringer fra SIX

Øredobber fra SIX


Smykketre fra SIX


Solbriller fra Bijou Birgitte

Husker ikke hva butikken het..

Leppestift fra YSL


Topp fra NewYorker

Kjole fra NewYorker


Innkjøp

 • 03.03.2012, 00:06

Hei! Har vært en kjempeavslappende fredagskveld, og nå har vi akkurat tatt ut brownies fra ovnen. I morgentidlig blir det litt squashspilling eller annen trening.

Kjøpte inn litt forskjellig på City syd tidligere i dag! Ble veldig fornøyd med innkjøpene. 


Converse // Urban


Bikini // Cubus


Bukse // Cubus


Genser // Cubus

Innkjøp

 • 26.02.2012, 12:20

Innkjøpene fra røros :


Neglelakk  / Vero Moda.


Godteri!! Vil si vi kjøpte oss ENDEL godteri. Men det hører bare med til martnan.
 ♥ klokke / Cosmetique


Kjøpte ei skjorte til Espen / Moods of norway

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no