hits

Heidi Gustad

FLYTTEHELG

 • 14.01.2018, 21:24

SAMSUNG CSC

Hei og god søndagskveld! 

Håper alle har hatt ei fin helg. Det har vært litt stille her inne denne helgen. Grunnen er at vi har hjulpet søsteren min og samboeren med å flytte. Endelig blir de også bosatt i Trondheim. Det er nok den beste beskjeden jeg kunne fått på slutten av fjoråret. På fredagen ble det kjørt flyttelass, og da vi kom i går var det montering av sofa og planlegging av fargevalg som sto på agendaen, samt endel utpakking. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Axel har vært med på flyttingen hele helgen, og han har vært så flink. Det er ikke noe problem så lenge han finner seg noe å leke med. Han har blitt mester i å åpne skuffer, klatre opp til bord og kommer seg stort sett dit han ønsker. En liten kul i panna har han også fått. Ikke helt stødig på bena enda, og i går veltet han inn i bordfoten. Stakkar lille må gjennom litt knall og fall, men det går jo bra. Blir nok stødigere på foten om ikke lenge regner jeg med. 

SONY DSC

SONY DSC

I går ble det en runde på Byggmakker for å kjøpe inn litt nødvendigheter, vi fikk også med oss en haug av fargeprøver. Det er virkelig mange fine farger å velge i for tiden, og vi klarte rett og slett ikke å ta noen avgjørelse. Veggen som skulle males ser dere på bilde nummer 2, den lengste stueveggen som var i lys grå. Senere på dagen ble hele gjengen invitert på flyttemiddag hjemme til vår mormor. Nam, deilig å komme til dekket bord når vi sto mitt i flyttekaoset. Vi dro hjem innen leggetid for Axel. Sene kvelder med oppussing og utpakking av pappesker ble derfor byttet ut til fordel for bading av baby, pizzalaging og serietitting for vår del. HELT greit det også! Klager ikke. 

SONY DSC

SONY DSC

I dag var vi på plass i rimelig grei til for å få litt ut av dagen. Jammen hadde ikke søsteren min og samboeren plukket ut en nydelig farge til stua i går kveld. Veggen var allerede malt da vi kom, og fargen ser dere på bildene over. Endelig kom maleklærne mine til nytte også, for i dag fikk jeg malt noen vinduskarmer. Jeg hadde nemlig trappet opp i full malebekledning dagen før også, hehe. 

Se den fine fargen da dere! ♥

SONY DSC

Fikk nesten lyst til å ta opp igjen oppussingen her hjemme også. Begynner å bli en stund siden sist vi fornyet litt. Det er fremdeles mye å ta av, og huset er langt fra slik vi ønsker at det skal være til slutt. Den dagen vi kommer så langt er det vel på tide å starte forfra og pusse opp der vi startet. Hehe, får håpe  oppussingsprosjektene våre ikke tar SÅ lang tid. Vi var jo så flinke i starten, men nå har vi bodd oss godt inn, og kommer ikke like lett igang når alt av møbler osv er i hus. Men innen året er omme skal vi gjøre mye, det er vi motiverte for. Ny baderomsinnredning og oppussing av tv-stua og hems står vel øverst på min ønskeliste. 

 

Nå har vi inntatt sofaen her hjemme og slapper av de siste timene av denne søndagen. I morgen skal vi få gjort litt ærender, før noe hyggelig står på planen på ettermiddagen. Kanskje jeg får lurt inn ei lita treningsøkt også. Håper på ei god natts søvn i første omgang. Denne søndagen startet nemlig litt i tidligste laget da lille var lys våken allerede klokken 6. 

 

Vi sees! 

 

#interiør #hus #hjem #bolig #flytting #baby #mamma #mammablogg #helg #søndag #januar #vinter #bilder #jotun #farger #maling #oppussing 

3 ting om kjærlighetslivet vårt. Del 2

 • 07.01.2018, 11:10

Hei og god søndag.

Nå som samboeren er bortreist på jobb i 14 dager, passer det fint med enda et lite innlegg om hverdagen vår når vi er sammen. Jeg skrev et lignende innlegg for ikke lenge siden, det kan dere lese HER. Nedenfor finner dere 3 nye punkter ♥

1. Samboeren takker aldri nei til en IKEA-tur

Jeg slipper kampen om å få med meg samboeren på handel. Hvor luksus er ikke det? Er det en mann som frivillig spør om vi kan ta turen til Ikea, så er det samboeren. Han kan faktisk finne på å ta turen dit på eget initiativ. Det gjelder også mange andre butikker som Skeidar, Bohus, Jula, XXL og Byggmakker for å nevne noen. På sistnevnte liker kanskje de fleste menn seg, men likevel. Vi har altså ikke hastverk de gangene vi er på slike butikker. Det er som regel jeg som finner det vi skal ha, mens han gjør det praktiske som å undersøker om målene er riktige, finne utstyret for å montere gjenstandene eller løsninger for å henge det opp. På klesbutikker er det derimot bedre om jeg drar alene, det er ikke hans favoritt.  

2. Vi er aldri uenig på interiørfronten. 

Etter å ha bodd sammen på 2 steder har vi pusset opp en del, innredet og handlet mye interiør. Mange fargevalg har blitt tatt, både når det kommer til vegger, gulv, kjøkkeninnredning og interiør. Likevel kan jeg ikke komme på en eneste gang vi har vært uenig om hvordan vi vil ha det. Glad vi slipper å bruke tid på det, da hadde vi nok aldri kommet i mål. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

3. Han er sjåfør og jeg passasjer

Vi er begge stor fan av lange kjøreturer og storkoser oss på bilferier. Selv om jeg er glad i å kjøre bil, liker jeg enda bedre å sitte på. Samboeren har det motsatt, så vi slipper heldigvis diskusjonen om hvem som skal kjøre. På biltur finner du derfor samboeren bak rettet, og begge er strålende fornøyd med det. 

..........

I dag holder vi på å blåse bort her i Trondheim. Det er snøstorm, surt og kaldt ute. Jeg var ute for å koste av bilen som var dekt av 1/2 meter med snø nå nettopp, men den snør kanskje ned igjen innen vi kommer oss ut døra. Axel fikk nesten ikke sovet i stormen, og etter jeg hadde vært ute å trillet med snø opp til knærne sov han bare i 20 minutter. Kanskje ikke så rart, for snøfyken sto og det blafret godt i vogna der den sto ute på verandaen. Spørs om det blir en liten ekstra-dupp på lillegutt i dag, men om det blir i vogna eller ikke får været vise utover dagen. Nå skal jeg se å få pakket ned litt babymat, treningsklær, vogn, og diverse før vi kommer oss avgårde. Håper alle får en finfin søndag. 

 

 

Hva synes dere om slike innlegg? Jeg har mange flere punkter klare, både positive og negative om det er interessant for dere å lese? 

 

#familie #samboer #kjæreste #bilder #fakta #blogg #hverdag #mammablogg #baby #januar #snø #vinter #storm #foto 

 

 

 

 

MINE JULEGAVER DEL 2

 • 30.12.2017, 11:20

SAMSUNG CSC

Her kommer siste del av årets julegaver. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♦ Swix RaceX ullundertøy                                                                                                                       ♦ Kari Traa Åkle ullundertøy bukse og genser i fargen Maue  ♦ Kari Traa Åkle ullundertøygenser i fargen Ebony                 ♦ Lyshus fra Kàhler                                 ♦ Tekopp og glasskål

SAMSUNG CSC

♦ Nattdrak fra BikBok                                                           ♦ Blomstervase fra Ikea                                                                               ♦  Warm tights fra Nike

♦ Sports-BH fra Kappahl                                                      ♦ Sett med sminkekoster                                                                             ♦ Øredobber

SAMSUNG CSC

♦ Tangle Teezer                                                       ♦ Hettegenser fra Stormberg                                                                                  ♦ Treningsgenser fra Nike

♦ Deoderant og såpe fra Dove                                 ♦ Blush sett                                                                            ♦ Gavekort på totalt 4000 (felles til Espen og meg)

SAMSUNG CSC♦ Mopp med vanndispenser                                                            ♦ Flytende kalk til trening                                                            ♦ Energibarer

♦ Sukring gold                                                                                 ♦ Kollagen

SAMSUNG CSC

♦ Trines Mat  oppskriftsbok                                                                                                                                                                             ♦ Spill: Stor i kjeften                          

SAMSUNG CSC

♦ Skijakke fra Stormberg

 

Det var det aller meste. Fikk i tillegg litt pynt, sokker, lue og penger som ikke ble med på bildene. ♥ For gavekortene skal vi fortsette å samle opp vin- og ølglass i en serie vi har bestemt oss for. I tillegg skal vi bytte ut alle hånddukene våre. Regner med vi får fart på gavekortene på januarsalget, hehe.

Vi skal snart ut en tur på Ikea og forskjellig. Nå har jeg ikke vært utenfor husets fire vegger siden første juledag. Det er faktisk 5 dager siden. Shit DET var lengre enn jeg trodde. Formen er så mye bedre i dag, kan vel si 80-90 prosent, haha. Gleder meg på litt friskluft! 

 

Ha en nydelig lørdag dere! 

 

#jul #gaver #desember #bilder #blogg #takknemlig #hverdag 

MINE JULEGAVER del 1

 • 27.12.2017, 18:06

SAMSUNG CSC

Jeg fikk så mye fint til jul, og tenkte derfor det kunne vært gøy å dele gavene med dere. I tillegg til mine gaver fikk jeg og Espen mye felles, også åpnet vi alle gavene til Axel.   Vi fikk utrolig mye lekkert alle sammen, og jeg er veldig takknemlig og fornøyd. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC hjerteøredobber i gull fra Marna By Thune. 

Disse fikk jeg av samboeren og de er i samme serie, "Because I love you", som gullsmykket han ga til meg på bursdagen min. Synes det er penest med slike små smykker. Less is more, er det ikke det de sier? 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC♦ Hjerteøredobber i rosegull fra Gullsmed Ass.

Når jeg ønsker meg øredobber, så får jeg øredobber. Disse fikk jeg av mamma. Elsker at de er tomme i midten og veldig enkle. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC♦ 12 Krystallglass fra Nachtmann Noblesse.

Glassene fikk jeg og Espen fra farmor og farfar. De er uten tvil de lekreste glassene jeg har sett. Forstår ikke hvordan de alltid klarer å plukke ut så fine ting. Veldig fornøyd ble vi begge to. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC♦ Drikkeflaske i glass fra RÒHNISCH.

Flasken fikk jeg også fra mamma. Gleder meg til å bruke denne på trening framover. Er det noe som gir treningsmotivasjon er det litt nytt treningstøy eller utstyr. Tror også vannet blir bedre på glassflaske framfor på plastikkflasker.

 

Nå har jeg tatt en liten timeout i godstolen. Dette har vært nok en dag innendørs, så rolig som mulig med en liten gutt i hus. Energien min har fortsatt ikke kommet tilbake. Jeg lagde middag i sta, og det tok det lille av energi jeg hadde. Matlysten kom heller ikke da jeg satt med spaghetti og kjøttdeig forran meg. Heldigvis spiste begge gutta, Axel fikk en litt annen variant på babyvis. Haha, måtte lese litt babymatoppskrifter tidligere i dag for å komme på noe å lage til han. Ikke alltid like lett å komme på middag til babyer. 

Om ikke lenge legger jeg ut en del 2 med resten av gavene.

Fikk du noe fint til jul? 

 

 

#jul #julegaver #gave #desember #romjul #mamma #blogg #foto

I DÅRLIG FORM

 • 26.12.2017, 21:32

SAMSUNG CSC

I natt våknet jeg i skikkelig dårlig form og det eneste riktige var å komme meg på toalettet. Det er lenge siden jeg har vært i så dårlig form. Jeg sprang til og fra toalettet natten gjennom. Jeg var i tillegg skikkelig svimmel og holdt på å svime av flere ganger. Kroppen har virkelig kjempet for at jeg skal klare å komme meg på bena. Heldigvis er Espen hjemme et par dager til, så han har tatt seg av lillegutt hele dagen. Det hadde jeg ikke klart alene i dag. 

Klokken ble faktisk 15.00 før jeg klarte å karre meg ut av sengen og ned på sofaen. Her har jeg ligget fram til nå. Jeg har sovet litt her og der. Når jeg ikke har sovet har jeg konsentrert meg om å bare slappe av, og tittet bort på lillegutt og Espen som har lekt.

SAMSUNG CSC

Utrolig nok har formen steget et par hakk så nå skal jeg prøve meg på dagens første måltid. Forsøkte tomatsuppe tidligere i dag. 1 spiseskje var alt jeg klarte å få i meg av den. Men i kveld fristet det med ostesmørbrød, så nå står de klare. Håper bare det ikke kommer i retur og at jeg slipper enda ei natt sammen med toalettet. 

SAMSUNG CSC

Satser på at det gir seg om ikke så lenge. Utrolig slitsomt, men regner med jeg ikke er den eneste som er syk i jula. Er så mye annet jeg heller vil gjøre før Espen reiser på jobb. 

 

Jeg kommer sterkere tilbake når formen bedrer seg! God romjul enn så lenge. 

 

#mamma #baby #jul #desember #syk #omgangssyken #bilder #blogg #hverdag #mat #familie 

DETTE GA JEG TIL SAMBOEREN I JULEGAVE

 • 25.12.2017, 21:55

SAMSUNG CSC

Det å finne julegave til samboeren kan enten være verdens vanskeligste oppgave eller den enkleste gaven av alle. Noen ganger vet jeg akkurat hva jeg skal kjøpe, kanskje til og med flere uker i forkant. Andre ganger stopper det helt opp. I år hadde jeg gaven klar flere måneder i forkant. Ikke hadde han ønsket seg det, men han har snakket om det i forskjellige sammenhenger veldig lenge. Derfor konkluderte jeg med at han ønsket seg det uten å vite det selv. 

 

Årets gave ble gavekort på rafting som skal brukes i sommer, og et par tursko. Søsteren min fikk det samme av samboeren sin, noe vi hadde planlagt ei god stund. Det vil si at vi 2 parene har en helt ny aktivitet å teste når sommeren kommer. Kjenner jeg er kjempespent på hvordan rafting er, og litt redd. Regner med det er under trygge og kontrollerte forhold så jeg velger å glede meg. 

 

Om det er noen som har prøvd rafting, fortell gjerne hvordan det var : ) 

Håper dere har hatt en fin første juledag. Her har dagen vært meget avslappet, utenom ei lita treningsøkt med Tonje i ettermiddag. Kjente kroppen trengte litt aktivitet. Økta ble både morsom og effektiv ettersom vi la inn supersett. 

 

Hva ga du i gave til kjæresten/samboeren/mannen? 

 

#jul #desember #julegave #samboer #kjæreste #familie #mamma #rafting #aktivitet #glede #høytid 

 

 

Hans første jul

 • 25.12.2017, 14:09

SAMSUNG CSC

Jeg har to ting å si om gårsdagen og det er, 1: TAKKNEMLIG  og 2: OVERVELDET. Det betyr alt å få være med familien, spise god mat og bare være sammen. Det er mange i familien jeg ikke har fått sett i jula ettersom vi er annet hvert år i Trondheim eller hjemme til pappa. Skulle selvfølgelig ønsket jeg hadde møtt alle, men det får bli om ikke så veldig lenge. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg er utrolig takknemlig og fornøyd med dagen. Vi var heldige og fikk komme på julefrokost til et vennepar hele gjengen. Der var det varme rundstykker og godt pålegg i julens stil. Julemiddagen tilberedte vi hjemme, og etter at julen hadde ringt inn sto det både ribbe og pinnekjøtt med alle verdens tilbehør på bordet.  

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Axel fikk åpne litt gaver gjennom hele kvelden. Lille gutten fikk prøve å rive opp gaver på sin aller første julaften, skal si dere at det var en stykk fornøyd gutt. Så mye fint han fikk, jeg er helt satt ut. Setter stor pris på hver og en som ga så flotte gaver. Den største gaven var en elektrisk bil som dere ser på bildet over. Den har gutta montert i dag. Like stas for far og onklene det, haha. Den er prøvekjørt av lillegutt på stua, skal si dere det var en stolt liten gutt som satt bak rattet.  

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Rett før leggetid fikk minstemann besøk av nissen også. Vi andre ble sittende oppe til over midtnatt med gaveåpningen. Vi tok oss veldig god tid, selv om gavehaugen var enorm. Fikk sett hva alle fikk, akkurat slik vi pleier. 

 

I dag var vi oppe og hoppet allerede i 7- tiden. Minstemann la ikke inn noen ekstra timer søvn første juledag. Vi fikk hvertfall stelt i stand stor julefrokost som sto klar til de andre våknet. I dag tar alle det rolig her hjemme, det er vel slik det skal være den første juledagen. 

 

Hvordan var deres julekveld?  

 

#jul #julaften #desember #bilder #blogg #baby #mamma #familie #høytid #gaver #frokost #ribbe #pinnekjøtt

SLIPPER MANNEN UNNA JULEVASKEN?

 • 22.12.2017, 22:02

I dag var det tid for årets julevask. Tror dere at samboeren slapp unna? Jeg tenkte å fortelle hvordan vi løste det her i huset. Med en liten gutt på 8 måneder som akkurat har lært seg å krabbe, reise seg opp på kne inntil stoler, bord, skuffer osv. er det ikke bare bare å skulle vaske et helt hus. Når lillegutt jaktet på vaskekosten, forsøkte å bekke vaskebøtta og hadde lyst til å spise opp kluten i det jeg startet, sa det seg selv at den ene måtte passe mens den andre vasket. Spørsmålet var bare hvem som skulle gjøre hva. 

SAMSUNG CSC

Hjemme til oss i dag fra klokken 11-16.30 kunne dere altså finne meg med vaskebøtta i handa og samboeren som barnepasser. Hvem som var mest fornøyd vet jeg ikke. Jeg var glad jeg kunne vaske i fred, (hadde aldri trodd jeg kunne bli glad for slikt) og samboeren var glad han i det hele tatt slapp unna hele julevasken. Likevel kan jeg ikke si at han slapp unna. Han gjør en super jobb som pappa og han hadde masse å henge fingrene i som barnepasser. 

SAMSUNG CSC

Vi hadde forresten en liten diskusjon da jeg dro med meg en spisestol fra stua og inn på kjøkkenet for å vaske overskapene. Da fikk jeg høre at å vaske på slike steder var unødvendig.

Samboeren: "Du træng bare å vask der det vises, Heidi". 

Meg: "Ja, men det e da herre som e julevask". 

Samboeren: " Det e mer enn bra nok om du vaske overflatan, ta bare det som vises. Æ har aldri i min villeste fantasi kunna komme på å vaska der." 

Meg: "Æ trudd at julevask va å vask i skuffa, oppå skap åsånn æ."

Samboeren: " Det veit æ ingenting om, for æ har aldri gjennomført nå julevask før." 

Jeg definerer hvertfall julevasken som grundig rengjøring der enten skuffer, tak, dører, vegger eller lister får seg en ekstra vask. 

Kanskje bra vi fordelte oppgavene på det viset. Om ikke hadde kun overflatene fått seg et sveip med tua. Det skal sies at jeg ikke gikk så grundig til verks at alle skuffer og skap ble vasket, det hadde tatt mer enn en formiddag. 

 

Hvordan er det hjemme til dere, slipper mannen unna? 

 

#jul #renhold #desember #mamma #baby #familie #blogg #bilder #hverdag #samboer #arbeidsfordeling #hverdag 

 

Klarte ikke å vente lengre

 • 09.12.2017, 15:57

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå begynner det å bli veldig julete her i huset og det er så koselig. At vi hadde så mye julepynt ante jeg ikke, men nå er eskene snart tømt og vi begynner å si oss fornøyd. Juletreet fikk ikke stå flere dagene i bua denne gangen. Gjør seg mye bedre på stua med masse pynt. Det er riktignok et tre av plastikk men koselig er det uansett. Herlig at lysene er fastmontert og at det er lett å sette opp. Det er så mange fordeler med kunstig tre at vi kommer ikke til å kjøpe ekte juletre på noen år, selv om det har sin sjarm. 

SAMSUNG CSC

Det var helt magisk å stå opp til et glitrende tre lysende mot oss fra stua i dag. Det var ikke bare jeg som syntes det, lillegutt satte kursen i retning treet med en gang han så et lite glimt av kulene på treet. Stor stas å oppleve hans første møte med julen, selv om det er mye han ikke kan få røre enda. Noen gaver har jeg også fått pakket inn, og de la jeg like greit under treet med det samme. Det er her vi kommer til å tilbringe julaften uansett. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det beste med julen er tiden med familien, feriefølelsen, god mat, julebakst og denne magiske stemningen. I morgen skal vi starte på årets julebakst og ha en skikkelig kosedag. Vi har ikke bestemt oss helt enda for hvilke julekaker vi går for i år, men jeg er helt sikker på at det blir like mye godt som det pleier. 

.....................................................................................................................................................................

Nå er det ikke lenge siden vi kom inn dørene fra trening. Jeg og Espen spilte noen runder squash mens Axel var i barnepassen på treningssenteret. Resten av dagen skal vi tilbringe hjemme. Vi har fyrt opp i peisen og satt klar flere gaver som skal pakkes inn. 

 

Ha en fin helg videre da dere, og takk for at du titter innom. Mer fra denne kanten senere! 

 

Årets julekalender for voksne

 • 02.12.2017, 21:45

SAMSUNG CSC

I år som alle år skulle ikke jeg og samboeren lage kalender til hverandre. Men vi klarte ikke holde oss i år heller, og nå er kalendrene på plass. Litt "nedgradert" kalender fra tidligere når jeg har lagd 24 gaver. I år ble det 4 gaver og det holder i massevis for oss voksne.

SAMSUNG CSC

Noen som tipper hvilken type kalender det er?

SAMSUNG CSC

Dette bildet er ganske avslørende. 

SAMSUNG CSC

Det blir altså en ny øltype på samboeren hver fredag frem mot jul. Jeg har ikke peiling på øl, men dro på en ølbutikk og fikk betjeningen til å velge ut 4 litt spesielle øltyper. Litt morsomt med noe man ikke får på dagligvarebutikken. Det tror jeg mannfolket setter pris på, haha. Han har også lagd gavekalender til meg og i første luke fikk jeg en kjempesøt boks med Kusmi te. ♥

................................................................................................................................................................

I dag er det tid for avreise til Gdansk. Jeg har aldri vært i Polen så gleder meg til en tur dit. Været skal visstnok være det samme som i Norge. Vi blir i 3 dager og skal bo i fine leiligheter. Kjekt med kjøkken og soverom når vi har med en liten en. Det blir faktisk den fjerde flyreisen til Axel. Han har vært med oss til både Bergen, Kreta og Nice tidligere. Vi har med grøt til reisen og litt annet godt han kan kose seg med, pluss leker. Nå sitter vi på flyplassen og venter på å boarde. Mulig det kommer en oppdatering fra turen senere. (Innlegget ble ikke publisert da vi var på flyplassen av en merkelig grunn, men nå er vi altså fremme i leiligheten. Vi hadde en helt super flyreise på bare 1,5 time så det var jammen ikke lange reisen.) 

 

VI SEES!

På tide å flytte hjem

 • 29.11.2017, 17:10

I dag er planen å komme seg hjem. Jeg og lillegutt ble boende til mamma i 1,5 uke, men nå er det på tide å vende hjem. Postkassen er sikkert full og blomstene jeg skulle ta så godt vare på skriker nok etter vann. Vi skal få det fint hjemme alene også vi, og i morgen kveld kommer Espen hjem. Mange timene alene blir det heldigvis ikke. Veldig deilig at mamma stiller opp og hjelper meg litt når jeg trenger det. Hun har gjort de siste dagene så mye lettere. 

SAMSUNG CSC

9 dager borte med en liten gutt bringer med seg endel pikkpakk. Bilen blir garantert stappet til randen med både reiseseng, vippestol, dyne, klær, leker og det som er. Jeg har med andre ord ENDEL utpakking og ryddig fremfor meg i kveld. Når tiden strekker til har jeg veldig lyst til å shine hele huset og få fram litt julestemning. Ser det er mange som har funnet fram julepynt allerede, så da slenger jeg meg på jeg også. Noen har til og med fått opp treet og pyntet det, men  det kan vente noen uker til. Vi har faktisk ikke hatt opp juletre i huset vårt enda. Det skal bli stas for lillegutt med et helt tre å plukke julekuler fra, og litt ekstra ryddejobb for oss. haha. 

SAMSUNG CSC

På babysvømmingen i dag fikk jeg filmet litt igjen.  Mulig det kommer en del 2 om ikke lenge. Video blir det uansett, for i dag har jeg redigert en liten hverdagsvideo fra en av dagene vi har vært borte. 

 

 

VI SEES!

i dag flytter vi

 • 20.11.2017, 10:01

Vi har bygd oss sittebenk langs hele vindusrekka på stua. Det har blitt min favorittplass i huset. Dessuten ser jeg vogna på verandaen når jeg sitter her, slik at jeg merker når mini våkner fra duppene sine. 

SAMSUNG CSC

Good mandag! 

Vi er klare for mandag, er dere? I helga har vi blitt skjemt bort av venner og familie. På lørdagen ble vi vartet opp med kjempegod lunsj hjemme hos Eirin. Vi hadde en superfin formiddag sammen med lunsj, trilletur og en aldri så liten shoppingrunde. Ja takk til flere slike dager. Jeg har enda ikke handlet en eneste julegave og er faktisk ikke stresset heller. Tror aldri jeg har tatt så lett på det før. Men jeg kommer vel i siget snart, og da går det nok unna. Adventsstake og lilla lys fikk jeg handlet, så jeg startet hvertfall i riktig ende. De hadde noen enkle adventsstaker i sort fra søstrene grene til bare 42 kr som ble med hjem. Med de 4 lange lysene i tillegg ble det rett over 50- lappen, så den var veldig innafor. Neste på lista står innkjøp av julekalendere, ingen desember uten. Blir aldri for gammel for det. 

I går var vi invitert på årets første julemiddag hjemme hos farmoren til Axel. Det var så koselig stelt i stand, og nydelig mat. Er så takknemlig for å ha en så fin familie rundt oss. Jammen begynner julestemningen å snike seg innpå også. Julegrana i midtbyen ble tent i helga, så nå er det virkelig ikke mange dagene igjen til desember. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag skal vi pakke sakene våre og flytte inn til mamma. Jeg vet ikke hvor lenge vi blir, men litt hjelp med lillegutt kjenner jeg skal bli godt. Jeg trives ikke så godt med å være hjemme alene over så lang tid. En dag eller to er helt i orden og kan være godt, men etter det er jeg fornøyd i massevis. Særlig på denne tiden av året.

SAMSUNG CSC

Før den tid skal det løpes litt mandagsintervaller, satser på 45 sekundere. De er så motiverende, og gir god pulsstigning. Vi skal også en tur til byen, jeg skal få første dose av HPV- vaksinen. Endelig fikk jeg ut fingeren og meldte meg på jeg også. Vi er så heldige som får tilbud om gratis vaksinasjon, og da kan jeg ikke la det passere. Det er vel investert tid ♥

 

Vi sees♥

Jeg er på topplista

 • 14.11.2017, 13:28

SAMSUNG CSC

What! Det hadde jeg ikke trodd. Da jeg logget inn på blogg.no sine sider i mårest sto bloggnavnet mitt på topp 100 lista. Så utrolig gøy, det er det så absolutt. Motivasjonen steg noen hakk, og jeg har så mye jeg ønsker å dele i dagene framover. Veldig stas at så mange tar seg tid til å stikke innom og lese. 

SAMSUNG CSC

Blogging har sine avanserte sider, men når man løser kodene blir alt så mye enklere. Jeg skal jobbe mye med dette framover slik at kvaliteten på innleggene blir bedre. Håper dere følger med på bloggeriet videre framover ♥

 

...............................................................................................................................................................

Nå har vi malt trappen hjemme og har dratt til mamma mens den tørker. Det blir en liten tur på trening for meg og Espen ettersom mamma passer lillegutt. 

 

Vi sees♥

 

Den første farsdagen din

 • 12.11.2017, 21:16

 

Nå har du vært pappa i over 6 måneder og i dag har vi fått feiret den første farsdagen her i huset. Axel er heldig som har deg som pappa, du gir så mye kjærlighet og glede. Dere leker, tøyser og tuller sammen. Et bedre humør skal man lete lenger etter. 

 

SAMSUNG CSC

Det ble kake til frokost som jeg og Axel kjøpte i byen i går. Litt lakris, sjokolade og flaxlodd ble det også. Ingen feiring utenflaxlodd her i familien. Senere på dagen ble det kaffe og kaker med familien til Espen, så vi har virkelig hatt en fin dag. Axel fikk på seg finstasen og koste seg på besøk. Lille sjarmtrollet ♥

....................................................................................................................................................................................................

Nå har akkurat ryddet sammen malesakene og fått lillegutt i seng. Gangen har vi malt med en gråfarget kalkmaling. Endelig er den gulstripete tapeten historie. Det var spennende å teste ut denne type maling. Den gir et litt røffere uttrykk, og var egentlig litt morsom å male med. Men det må påregnes litt ekstra tid. Nå gjenstår det bytting av dører og maling av trapp. Det skal bli så fint når alt er ferdig. 

 

 

Savner å være kreativ

 • 05.11.2017, 14:09

Dette føltes uvant. Husker fint lite om hvordan blogging fungerer. Passordet mitt på blogg.no hadde jeg også glemt. Det sier vel sitt om hvor lenge jeg har vært borte. Jeg har tenkt å logge meg inn på denne gamle bloggen flere ganger de siste 3 årene. For det er, om ikke lengre, så lenge siden forrige post.. Ikke vet jeg hvor tiden ble av. Men nå føler jeg det er min tur til å gi av meg selv, og dele litt fra mitt liv også. Selv om jeg synes det er litt skremmende har jeg veldig lyst til å prøve meg. Leser masse på andre blogger og blir så inspirert, så håper jeg også kan bidra litt. Så nå kaster jeg meg ut i det. 

Jeg har tidligere vært kreativ og likt å skrive innlegg, lage bildecollager, lage treningsprogrammer og utfordre meg på kjøkkenet. Hvor denne kreative siden har tatt veien er jeg litt usikker på. Det håper jeg å finne ut av, og forhåpentligvis ligger den der fortsatt. Kanskje var det vendepunktet fra ungdom til litt mer voksen som satte bloggen ut av spill. Kanskje var det studeringen, eller det å flytte ut og kjøpe sitt eget sted som stjal oppmerksomheten og tiden. Det som hvertfall er sikkert, er at livet mitt ser ganske annerledes ut i dag. Det skal bli så spennende å vise hva. Føler det virkelig er på tide å komme tilbake. 

Jeg har ikke tatt opp kameraet mitt på så lenge jeg kan huske. Jeg som alltid var så flink til å ta vare på gode minner gjennom fine fotograferinger, har plutselig bare mobilbilder å ta til takke med fra de siste 3 årene. Jeg er skikkelig spent på om jeg fremdeles henger med i bloggverdenen. Ikke minst om jeg klarer å publisere innleggene mine, laste opp bilder, redigere og fikse på design. Dere kan tro jeg lette lenge bare for å finne opplastningsknappen for bilder på dette innlegget. Må nesten le litt. 

Så snart jeg finner ut av dette hører dere mer fra denne kanten ;-)

As usual

 • 27.03.2014, 18:06

Hei dere!

Her er alt som det pleier, jeg har bare ikke vært innom bloggen på en stund. Det er ganske hektisk på skolefronten for øyeblikket, og om 2 uker står neste eksamen for tur. Men til gjengjeld har vi masse fri(lese)dager så jeg kommer meg nok gjennom stoffet til da. Ellers var jeg hos PT i går og fikk satt opp et helt nytt treningsprogram tilpasset meg. Motivasjonen er virkelig større enn noen gang!. Føler jeg fikk masse ut av å bestille meg time hos PT og sitter igjen med mange gode tips og noen nye øvelser. Denne gangen har jeg et 2- splittsprogram som jeg kommer til å kjøre gjennom minst 3 ganger i uka. I kveld står intervaller og hardcore på planen sammen med Helle. Begynner å bli noen uker siden jeg så henne, så det er virkelig å bli på tide å møtes ♥. 

Ellers har dagen gått med til studentsamtale på skolen før jeg møtte Therese. Vi fikk fullført en skoleoppgave, så nå er den ute av verden. Da jeg kom hjem lagde jeg sukkerfri sjokolade- og -vaniljeis som står i fryseren nå. Er utrolig spent på resultatet ettersom jeg brukte andre produkter enn jeg har gjort tidligere til hjemmelaget is. I dag ble fløten blant annet erstattet med vikingmelk pluss litt andre erstattere. Jeg kan legge ut oppskrift dersom resultatet blir bra.

Nå må jeg komme meg i treningsklærne og kjøre til trening. Ha en fin kveld og kos dere ♥

 

 

 

Lettet

 • 26.02.2014, 21:19

Hei!

I dag hadde jeg eksamen, og møtte opp superspent tidlig i mårest. Fikk en prosedyre jeg følte meg ganske sikker på, så det var deilig å få det overstått. Nå føler jeg meg 10 kg lettere og kan endelig puste lettet ut. Har stresset masse over eksamen den siste uken, og har sett skikkelig fram til å legge bøkene på hylla for noen dager. Fikk bestått på utførelsen, og var ferdig allerede kl 10 i dag. Ellers har dagen gått med til trening med Helle, lunch til moren til Espen, besøk til mamma, shopping og en tur hos frisøren. Jeg og Espen stakk bare innom og de hadde tid til å klippe begge to med en gang, så nå har jeg endelig fått bort de slitte tuppene.

Nå er jeg hjemme og holder på å pakke baggen med masse vintertøy. I morgen reiser jeg og Espen til Åre sammen med en vennegjeng. Vi har leid ei stor hytte like ved skiheisene og skal være der fram til søndag. Tenker å komme oss avgårde i rett tid i morgen, så da blir det tidlig oppe for å få unnagjort ukas siste treningsøkt før vi retter kursen mot Sverige i 11 tiden.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg har helt glemt å fortelle at jeg og Espen har fått oss et nytt kjæledyr. På mandagen dro vi på dyrebutikken og fikk med oss denne søtnosen hjem:Er hun ikke søt? En 6 uker gammel dverghamsterjente. Har aldri hatt dverghamster før, men hun her er jo bare kjempesøt. Hun var litt usikker og redd med en gang hun kom inn i buret, og var ganske skeptisk til alle gangene og det store hjulet på toppen av buret. Men nå er hun i full gang med å utforske og løpe rundt i hjulet sitt.

Kameraet blir med til Åre, så får jeg se om det er noe internett eller om Pc'n bare skal bli liggende i baggen. Vi får skrives.!

 

 

Teddy bear

 • 22.02.2014, 22:56

God lørdag dere!

Jeg har hatt fri fra skolen siden torsdag og skal ikke dit igjen før eksamen på onsdag. Deilig med noen fridager nå som Espen er hjemme igjen! Mesteparten av tiden de siste dagene har gått med til jobbing, trening og eksamenslesing. Ellers var vi på kino med småbrødrene mine i går å så legofilmen. I dag har jeg lest litt til eksamen, vært på Ikea med Espen og en kompis av han, før det ble trening etterfulgt av en deilig biffmiddag og Taken 2 sammen med Tonje og Egil. Elsker lørdager slik som denne når jeg kan dra på med nattbuksa om morgenen og sitte på stua i flere timer! Akkurat slik var det i dag! Bevegde meg meg ikke utenfor dørstokken før i 2 tiden ♥Har vært supert vær de siste dagene i Trondheim. På høyskolen har vi ikke vinterferie, men tipper alle som har ferie har kost seg i finværet.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg bruke resten av lørdagen i sofakroken med OL på skjermen. Ikke at jeg ser så mye, men Espen derimot er ganske interessert. I morgen tenker jeg å Espen å ordne litt i leiligheten, vi har blant annet fått et nytt bilde vi må henge opp. Ellers har vi booket bane for en runde squash, også blir det en tur i bassenget etter det. Vi skrives ♥

 

 

Sunday

 • 16.02.2014, 17:06

Hei!

Startet dagen i dag klokken 7 for å se OL før jobb. Det er vel Silje som engasjerer seg mest, men jeg dro meg opp fra sengen for å se litt jeg også. Fikk veldig god tid før vi kjørte på jobb til kl 10, så da ble det en skikkelig prinsessefrokost med rundstykker og smoothie. På jobb har det gått i ett. Det var litt mer å gjøre enn vi først trodde, men med litt ekstra høyt tempo på slutten ble vi ferdige. Nå har jeg akkurat varmet opp litt rester fra i går, så blir det en tur på trening med Tonje og Egil om en times tid. Gruer meg litt, for i dag er det tabata som står på planen og det er etter min mening den hardeste timen de har på 3T. Men det skal bli deilig å få trent, spesielt når jeg rekker meg hjem til bloggerne.

Smoothie! Vi brukte banan, appelsin, yoghurt, funsaft, blåbær, bringebær og jordbær. ♥Skikkelig kosekrok med masse puter!

 

Neste ukes trening kommer til å gå i ca. det samme som denne. Gleder meg til å få tilbake min beste treningspartner og kjæreste om bare to dager! Vi trener alltid sammen, og det er så mye greiere enn å dra alene. Skrives ♥

Back to studying

 • 15.02.2014, 19:10

Hei!

Nå sitter jeg godt plantet i spisestuesofaen vår, og det har jeg for det meste gjort siden jeg kom hjem fra jobb. Skiftet til joggebukse og tøfler med en gang jeg kom inn døra for å sitte komfortabelt i leseposisjon. Framover blir det nok mer fokus på skole nå som praksisperioden er over, og jeg må faktisk si at jeg gleder meg til å komme tilbake på skolen. Første mål blir å gjennomføre neste eksamen, så blir det forhåpentligvis litt roligere på den fronten også. Utrolig hvor tidkrevende det er å øve når det er så åpent og tilfeldig hva sm kommer på eksamen, føler jeg må lese på alt når vi skal bli testet i praktiske ferdigheter.

Fiiine blomsterbuketten som kom på døra i gårkveld. ♥

 

Nå venter jeg egentlig bare på at Silje skal komme. Vi skal lage middag, og i dag blir det kyllingwraps! Håper alle får en super lørdagskveld ♥

 

 

 

 

Fresh start

 • 14.02.2014, 22:57

God fredag dere!

Da ble det endelig helg igjen, og ikke minst valentine! Jeg har ikke feiret dagen med kjæresten ettersom han framdeles er ute på jobb. Men det får vi ta igjen senere, vi kan finne på noe koselig hvilken som helst annen dag i året også. Men dagen startet uansett koselig sammen med Tonje. Vi var oppe ganske tidlig for å lage juice før vi dro avgårde for å rekke en legetime. Juicen ble en skikkelig vitaminbombe bestående av grønnkål, rødbeter og appelsiner. Den smakte overraskende godt med tanke på hva vi puttet oppi, så nå skal jeg bare fortsette å bruke juicemaskinen enda oftere! Vi fikk også tatt litt sol og unnagjort en fantastisk god treningsøkt. Kjenner allerede jeg begynner å bli stiv i bena etter 3 sett med bulgarske utfall.

 

Rødbetene gir juicen er sterk og rød farge, samtidig er det veldig rensende og inneholder blant annet vitamin B, C, betakaroten, kalsium og kalium.I gårkveld lagde jeg forresten en skikkelig god kveldsmat med rundstykker, kokte egg, masse pålegg og smoothie. Skikkelig kos med kakekrigen på skjemren før vi tok kvelden.  

Ellers har jeg vært på jobb i dag, og nå er jeg snart klar for noen timer søvn.

I morgen og søndag skal jeg jobbe på hotellet, så det ble ingen frihelg på meg. Silje kommer på besøk i morgen og overnatter, så da skal vi få kost oss litt denne helgen også.

 

 

 

Feiring av morsdag

 • 10.02.2014, 22:43

Heihei!

Nå har jeg akkurat lagd meg ei skål fylt med masse god frukt, yoghurt, kanel og musli til kveldsmat. Skikkelig friskt og godt etter litt kakespising tidligere i dag!
Dagen her har virkelig gått i ett med jobb og trening, før jeg dro til mamma for å spise middag og feire morsdag på etterskudd. Vi spiste fiskekaker til middag, og koste oss med cupcakes til dessert. De er lagt av manuelas ferdigposer, og er utrolig gode. Liker selvfølgelig best de fra bunnen av, Manuela har jo så mange flotte oppskrifter! Ellers så vi bare litt OL, og nå er jeg hjemme igjen.  Den siste timen har gått med til utskriving av prosedyrer til eksamen. De skal jeg bruke i morgen for da skal jeg og noen andre fra klassen møtes etter praksis å øve på sykepleieprosesser. Eksamen nærmer seg, og nå er det faktisk bare 2 uker igjen.


Håper dere har hatt en fin mandag. ♥ Jeg skal snart komme meg i seng, men først må jeg lese gjennom mine faste favorittblogger!

 

 

 

 

Kosekvelden

 • 05.01.2014, 17:00

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra jobb og skal spise middag. I morgen er det tilbake i praksis igjen, så da blir det tidlige morgener og rutiner i hverdagen. Egentlig har jeg gledet med litt til å starte på igjen, trives veldig godt på sykehjemmet. Vi har snart kommet halvveis i vår første praksisperiode og har igjen 6 av 10 uker. For allerede i februar kommer første eksamen for dette halvåret. Da blir det praktisk eksamen som vurderes som enten bestått eller ikke bestått, og det må nok være den jeg gruer meg mest til.

Her er noen bilder fra kvelden i går med jentene:


Ett av nyttårsforsettene mine dette året er å holde meg unna godteri, potetgull og andre søtsaker hver dag utenom 1 selvvalgt dag i uken. Hittil har det fungert veldig bra, så i går koste jeg meg med is og sjokolade sammen med Eirin og Helle. Vi så første filmen av sex and the city, blir aldri lei de filmene!. Jeg har ikke satt meg så veldig mange konkrete mål for dette året, det viktigste for meg er å holde meg sunn, frisk og i god form. Når det kommer til trening vil jeg fortsette å trene like mye som tidligere, men jeg vil prøve å presse meg hardere og øke i motstand på styrkeøktene for å oppnå framgang. Ellers vil jeg få masse ut av dagene, og jeg håper og ønsker å skaffe meg nye opplevelser og minner.

 

 

 

 

 

3 År

 • 04.01.2014, 11:30

Hei!

I det siste har jeg blitt veldig god på å utsette vekkeklokken, og i det var ikke et unntak. Hoppet opp fra sengen da jeg så klokken hadde rundet 9.  Planen i dag er å gjøre litt husarbeid. Jeg har masse klær på klesstativet som må brettes før jeg kan henge opp ei ny maskin med klær. Så nå skal jeg bruke et par timer på å få det rent før jeg får besøk av Helle og Eirin i kveld. Ellers hadde jeg og Espen 3- års jubileum i går. Tiden flyr virkelig avgårde. Vi har fått opplevd så mye sammen disse årene, og ikke minst kjøpt leilighet sammen. Han har vært på jobb i hele jula og har enda ikke kommet hjem så det ble ingen feiring i går. Men jeg fikk en utrolig søt blomsterbukett levert på døra, så får jeg bare være litt tålmodig og vente noen dager til.Gleder meg til å ta igjen feiringen på onsdagen når Espen er hjemme igjen. Hva vi finner på har vi ikke bestemt oss for enda, men koselig blir det nok uansett.

 

 

 

Christmas eve

 • 24.12.2013, 14:27

Hei og god jul til dere alle. ♥

Nå er jeg hjemme hos mamma og her har overnattet til i dag. Jeg våknet i 9 tiden for å se litt tv og ikke minst tre nøtter til Askepott kl 11. Vi spiste kveldsmat med masse pålegg, hjemmebakte horn og grøt i gårkveld før det ble pynting av treet. Julestemningen er virkelig på plass i leiligheten og vi har vært i gang med forberedelser til maten i flere timer allerede. 

Litt senere på dagen kommer Tonje, Daniel og Egil for å spise og åpne gaver sammen med oss. Vi skal spise både ribbe og pinnekjøtt og det er jammen ikke mange timene til vi sitter samlet rundt bordet. Håper alle nyter dagen til det fulle og koser seg.

 

 

 

 

Gårsdagens julegrantenning og ny måned

 • 02.12.2013, 22:32

Hei!

Nå er det endelig desember, og snart jul. Det kjente jeg virkelig i går da jeg våknet og endelig kunne skrape flaxkalenderen min og tenne det første lyset i adventsstaken før jeg dro på jobb. I år har jeg og Espen lagd en liten vri på gavekalenderen. Vi har lagd 12 gaver hver og gir derfor èn gave annenhver dag. Dette er faktisk vårt tredje år hvor vi har lagd gavekalender til hverandre ♥ Tonje lå over fra lørdag til søndag, så i går da vi sto opp stekte vi rundstykker og koste oss på morgenkvisten før det ble jobbing. Rett etter jobb kjørtejeg og Espen til mamma for å "feire" 1 desember med mange i familien. Hun hadde stelt i stand både kjøttsuppe, grøt, marsipan, pepperkaker, mandariner og masse godt. Leiligheten var fylt med julepynt, julestjerner i vinduet og god stemning. Vi gikk ned til sentrum for å se julegrana bli tent da det var blitt mørkt, slik vi har gjort flere år.

også tok jeg endel bilder hjemme til mamma:
Nå er det farmen på skjermen og etter det skal jeg komme meg i seng før en ny dag på sykehjemmet venter. Har allerede kommet i andre uke i praksisen, og begynner å komme ganske godt inn i rutinene på jobb nå.

 
 

Denne helga

 • 24.11.2013, 21:45

Hei!

Helga har for det meste bestått av jobb. På fredagen dro jeg på jobb like etter skolen, og på kvelden slappet jeg bare av med top model Sverige. I går hadde jeg tidligvakt på hotellet og var ferdig i 4 tiden. Jeg og Silje dro for litt juleshopping og fikk handlet overraskende mye iløpet av de 2 timene de hadde åpent. Etter masse shopping dro vi hjem til meg for å ha en skikkelig kosekveld med taco, kakebaking og masse snakk. I dag sto vi opp ekstra tidlig og lagde oss en skikkelig frokost med smoothie og brødskive før vi kjørte avgårde på jobb. Elsker slike morgener med ekstra god tid før man går ut gjennom døra. Etter jobb dro jeg direkte på 3t og trente noe nytt Tonje viste meg forrige uke. Det heter supersett og styrken blir litt mer utholdende enn den jeg vanligvis trener. Du kan for eksempel trene markløft og stå i planken i pausene, slik holder du på kontinuerlig og er i aktivitet hele tiden. I dag kombinerte jeg knebøy med planken, markløft meg bulgarske utfall uten vekt, benkpress med glute bridge på ett ben uten vekt osv. Her er det meningen at pauseøvelsene skal være noe lettere enn hovedøvelsen og utføres uten ekstra vekter.

 

Kjøpte denne søte matboksen på Black & White.

 

Har lest litt i interiørblader de siste dagene. Det finnes så masse inspirasjon å hente!

 

Skrives ♥


  

Hamster

 • 20.11.2013, 13:14

Hei!

For en herlig dag dette har vært!!  Forelesningen ble avlyst og jeg har plutselig masse tid til alt annet. Jeg startet dagen med å hente Therese og vi kjørte til dyrebutikken på lade. Hun var med meg hjem fra skolen i går og ut mot kvelden dro vi på city syd for å kjøpe en hamstergutt. Det ble det ingenting av siden de bare hadde jentehamster igjen. Da fant vi ut at vi heller skulle ta oss en ny tur i dag for å se litt flere steder. Vi fant ingen passende bur og dessuten tror jeg at jeg venter litt for å finne ut litt mer om hvordan jeg skal gjøre det. Men en hamster til skal det absolutt bli en dag. Er så fornøyd med å ha Sally, det er virkelig noen søte skapninger!

 

Snart kommer mamma på besøk. Vi skal ut for å handle og hun skal hjelpe meg med å finne gardiner til kjøkkenet.

 

 

Koselig søndagskveld

 • 17.11.2013, 22:06

Heihei!

 

I dag har jeg hatt en lang og slitsom arbeidsdag. Det krever virkelig mye energi å arbeide som stuepike, så har fått "løpt" litt fram og tilbake så å si hele dagen. Jeg og Silje tok ut de siste kreftene vi hadde på 3t rett etter jobb. 3t ligger like ved hotellet så det passer bra å trene i forbindelse med jobb, så det har vi planer om å få til neste helg også. Etterpå dro jeg for å møte Helle på butikken og vi handlet inn til kyllingfilet med ris, grønnsaker og bearnaisesaus og dessert selvfølgelig. Vi lagde sjokoladefoundant og det ble veldig godt, men spiste meg litt vel kvalm.. Vi lager alltid så god mat når vi er sammen. Det er så lett når vi lager mat ettersom vi nesten alltid vil ha det på samme måte, og liker akkurat det samme. ♥ 

Nå har jeg rigget meg opp i sofaen med farmen på pause, så det tenkte jeg å sette på nå før jeg tar kvelden. Har full skoleuke foran meg med skole hver dag, det er lenge siden! Det blir også den siste før jul, siden jeg skal ut i praksis på sykehjem neste uke.

Time to relax

 • 16.11.2013, 19:37

Heeia!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og trening. Vi ansatte ble igjen noen timer på jobb etter arbeidstiden for å pynte til jul på hotellet. Vi lagde pepperkakehus, adventskalender, pyntet pepperkakehjerter og koste oss med pizza. Etterpå dro jeg rett på trening for litt løping på mølla og for å teste ut gruppetimen; MRL. Timen inneholdt mange gode øvelser for ben, rumpe og mage og den varte ikke lengre enn 45 minutter heller. Det er så greit å trene gruppetimer de gangene man trenger ekstra motivasjon. Jeg synes treningen blir ekstra morsom, også går tiden så fort! Det har blitt litt dårligere med treningen de siste to ukene enn jeg hadde planlagt. Men nå er jeg helt god i armen som jeg klarte å "ødelegge" under pull-ups trening for 2-3 uker siden og i tillegg har jeg ingen eksamener å tenke på, så nå gleder jeg meg til treningen framover.

 

Nå har uværet virkelig begynt å komme til Trondheim. Da jeg ventet på bussen i sta blåste det bare litt, og nå høres det ut som rene orkanen utenfor vinduene. Får bare håpe strømmen ikke går, lysene har blinket et par ganger allerede!

 

Besøket reiste forresten hjem i dag tidlig da jeg dro på jobb. Vi har hatt det kjempekoselig disse dagene de har vært hos meg. I går var vi på julehandling før vi dro på kino for å se jul i flåklypa. Veldig koselig og morsom film, og litt julestemning da selvfølgelig. På kvelden spiste vi mat på Egon i Tyholttårnet, helt fantastisk mat som alltid.

 

Nå har jeg ordnet litt i leilgheten, og er superklar for å slappe av med noe koselig på skjermen. Har jobbdag i morgen også, så disse timene vil jeg utnytte til det fulle.

 

 

Helgebesøk

 • 15.11.2013, 08:52

Heia!

For meg startet helgen allerede i går etter eksamen. Jeg dro rett hjem for å vaske i leiligheten og skifte på senger før jeg møtte Tonje og Egil på butikken for å handle inn til pizza. Den lagde vi klar til pappa, Linda, Håkon, Martin og Bruno kom på besøk. De skal være her et par dager, så det blir nok superkoselig. Ble en liten tur på Ikea litt senere på kvelden i går, så  nå har jeg skaffet en ny blomst til stuen. Den frisket opp litt ettersom vi trenger å få inn litt flere farger i stuen før den er helt ferdig.

 

I dag skal vi finne på noe koselig med Håkon og Martin mens de andre skal handle. Vi tenkte å dra på kino eller finne på noe annet gøy.

Prioritering

 • 12.11.2013, 14:31

Heihei!

Nå sitter jeg egentlig midt i eksamenslesing, og skal bruke hele morgendagen og mye av tiden i dag til å lese også. Har vært nødt til å priotitere skole og jobb etter at vi flyttet, men snart blir det roligere på skolen hvertfall. Kommer til å blogge når eksamen er over, så da tenkte jeg å vise litt bilder av leiligheten. Hadde eksamen i går, og min neste og heldigvis siste eksamen før jul er på torsdag. Gleder meg virkelig til det blir helg, da skal jeg gjøre alt annet enn å lese.

Noen bilder fra stuen.

 

Nå må jeg bare fortsette lesingen .

Rolig søndag

 • 27.10.2013, 12:58

Hei og god søndag!

I dag har jeg virkelig begynt å kjenne på eksamensstresset. Jeg var oppe for å lese i halv 9 tiden og har brukt flere timer bare på å forstå et bittelite kapittel. Anatomi er virkelig komplisert og jeg er nødt til å bruke dagene fram til eksamen på å lese. Har vært på jobb både på fredag og i går så planen i dag fram til farmen blir kun trening og lesing. Jeg startet i ny jobb forrige helg, og trives kjempegodt allerede. Skal prøve å prioritere lesing litt mer framover enn hva jeg har gjort til nå. Dagene går liksom alltid med til så mye annet.

siden klokken stilte seg i natt var jeg våken rimelig tidlig. Sola strålte inn på sovermmet, og himmelen var rosalignende da jeg våknet

I løpet av denne uka skal jeg og Espen pakke ned alt fra leiligheten hans slik av vi kan vaske ned alt før den kan leies ut. Derfor skal vi være hjemme hos meg mesteparten av dagene før det blir fult kjør med flytting på fredagen. Rart å tenke på at dette er mine siste netter hjemme, og at jeg om 5 dager bor i egen leilighet.  

I gårkveld var jeg på besøk til helle. Jeg har faktisk ikke vært hjemme hos henne på evigheter. Vi handlet inn masse smågodt og så LOL. Elsker slike kvelder hvor vi bare slapper av, særlig etter arbeidshelger. Det ble faktisk den siste kvelden med så mye søtt på en god stund, for i morgen starter jeg med en utfordring jeg tenkte å fortelle mer om senere.

Men nå må jeg komme igang med lesingen igjen, så skal jeg prøve å legge ut utfordringen i kveld.

 

 

Fridager

 • 15.10.2013, 15:26

Hei alle sammen!

I dag kommer Espen hjem fra jobb, så skal kjøre for å hente han om en times tid. Vi skal bare slappe av og kose oss hele dagen. Først skal vi hvertfall spise middag i Tyholttårnet. Er sulten allerede nå jeg, så gleder meg masse! Gleder meg aller mest til å få hjem kjæresten da, selvfølgelig.

I den siste uken har jeg fått meldinger om flere møbler vi har bestillt som har kommet på laget så det skal vi få hentet i morgen. Er spent på om alt vil passe sammen av det vi har kjøpt. Men det jeg er mest spent på er om vi rekker å få soffaen før vi flytter inn. Den hadde hele 6-8 ukers leveringstid og vi var litt sene med å bestille.
Har fri fra skolen i dag, i morgen og fredagen, men skal prøve å lese litt til eksamen uansett. Begynner å bli skikkelig vant til fridager i ukedagene nå, og når vi plutselig har full skoleuke blir jeg mye mer utslitt. Står som regel opp tidlig selv om det er fri da, og i dag var jeg på plass på trening kl 7. Begynner å bli en vane å trene såpass tidlig. Var deilig å kjøre bil og ikke tenke på bussen i dag. Må alltid ta buss når jeg har skole etterpå siden vi ikke har parkering.

 

Nå gleder jeg meg kjempemasse til å hente Espen! Alltid like koselig å se han etter 2 ukers jobbing på sjøen. Nå må jeg pakke klær osv til i morgen før jeg drar, så vil jeg ønske alle en fin tirsdag.

 


 

Oppgaveskriving

 • 11.10.2013, 17:37

Det er litt rart med det, men nå som jeg har begynt å studere er det ikke slik "jippi, eeeendelig er det helg og fri". Nå er det litt mer slik "nå som det er helg og fri må jeg utnytte tiden til å lese". Akkurat det har jeg tenkt å bruke store deler av denne helgen på. Eksamen er bare 1 mnd unna, og jeg har masse igjen å lære. I tillegg har jeg en studieoppgave å gjøre, så den skal jeg starte på nå. Litt uvant at alt er så fritt og at vi må ta ansvar selv for det vi skal lære. Har 2 eksamen i november, så etter det blir det ikke flere før februar.

 
Nå må jeg bare kommme igang så kan jeg heller slappe av med noe morsommere senere i kveld.

Helt kjørt

 • 09.10.2013, 21:41

Hei!

Beklager for dårlig oppdatering den siste tiden, det er vel faktisk akkurat 1 mnd siden forrige innlegg. Tiden går virkelig fort! Dagene går for det meste i skole, lesing, forberedelse til flyttingen og trening.

Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye utenom det vanlige, som jeg kan komme på. Men vi har handlet inn det meste vi trenger til leiligheten, bare tv-benk, stoler og et skap/kommode som gjenstår av det aller viktigste. Det blir nok noen turer på IKEA, bohus osv når Espen er tilbake fra jobb igjen. Er så koselig å tusle rundt i butikkene å planlegge sin egen leilighet. Det er det eneste som står i tankene for tiden og nå er det bare 3 uker igjen til vi blir samboere.

 

I dag hadde jeg fri fra skolen selv om vi ikke har noen høstferie i år. Føler alle andre har høstferie denne uka, men 2 fridager fikk vi hvertfall. Jeg var oppe ganske tidlig for å drå på jobbintervju i mårest. Hadde skrevet ut cv, attest og tatt kopi av vitnemålene mine, så følte meg skikkelig forberedt da jeg møtte opp. Var heldigvis ikke så veldig skummelt, og jeg fikk faktisk jobben. Ahh, gleder meg skikkelig til å starte. Skal beholde min nåværende jobb, så da kommer det til å bli litt travlere framover.

 
Nå har jeg akkurat kommet fra trening med Helle. Vi spilte squash som oppvarming før det ble tabata, "geriljatimen" som jeg kaller den. Minner litt om geriljaintervaller bortsett fra at vi gjør styrkeøvelser. 8 forskjellige øvelser, 4 minutter på hver øvelse med 8 arbeidsperioder på 20 sek og 10 sek pause før vi går over til neste øvelse. Hørtes sikkert litt komplisert ut, men det er kjempegøy, og ikke minst hardt! Er helt kjørt nå. Jeg har også kommet godt igang med et nytt treningsprogram jeg startet med forrige uke. Det skal gjennomføres 4 ganger i uken, så i morgentidlig kl 7 står det på planen. Det er så deilig å starte dagen med ei treningsøkt etterfult av frokost på treningssenteret.

 

 


 

Leter etter inspirasjon

 • 09.09.2013, 23:15

Hei!

Har hatt litt forskjellig på planen de siste dagene. På fredagen var jeg og Espen på sykehuset på orkanger fra halv 8 på morgenen til 9 om kvelden. Han hadde time til operasjon og jeg ville vente på han til han var ferdig. Fikk brukt tiden til litt lesing og shopping på Otisenteret for å handle inn litt til leiligheten mens han var borte. Vi ventet en GOD stund på rommet før det var hans tur, og noen timer etter operasjonen før vi kunne kjøre hjem igjen. Da ble det taco før vi tok kvelden. På lørdagen var det jobb, trening og på kvelden var jeg med noen venner fra skolen. I går gikk jeg gjennom bodene hjemme for å finne ting jeg vil ha med til leiligheten før det ble trening med Helle.

 

I dag dro jeg og Espen til byen for å skrive under kontrakten på leiligheten, før jeg dro på skolen. Vi skal i et møte i morgen også, og etter det er det meste med leiligheten i orden. Vi gleder oss veldig til flyttingen, og har brukt flere timer i ettermiddag på alle mulige møbelbutikker, Living, bohus, møbelringen, skeidar, jysk og Ikea - så nå tror vi at hvertfall sengen skal være i boks. Har funnet ei kjempefin seng, med sengegavl såklart. Har hatt lyst på det såååå lenge nå. Det er så mye fint i butikkene og jeg klarer nesten ikke vente med å handle inn masse nytt. Vi skal prøve å bruke mye av møblene vi har fra før, men litt nytt trenger vi.

I kveld har vi bestemt oss for å fremkalle store bilder vi har tatt selv for å ha på stuen. Blir så mye mer personlig. Vet ikke helt hvilke enda, her er hvertfall ett vi liker veldig godt:Er det forresten flere som har vært å stemt ved valget i dag? Jeg dro rett etter skolen, og nå er jeg kjempespent på utfallet.

 

 

 

 

 

16 dager

 • 03.09.2013, 19:39

Heeeei!

Nå skal jeg snart kjøre til værnes for å hente Espen. Han har vært borte på jobb i 16 dager, så glerer med så masse til han endelig kommer hjem. De siste timene har jeg bare ryddet litt i leiligheten, vasket klær og kopper så nå begynner det å se ganske greit ut. Har fått gjort endel skolearbeid tidligere i dag, men føler jeg aldri kan si meg ferdig. Er utrlig mye nytt å sette seg inn i, og jeg vet nesten ikke hvilke bøker jeg bør begynne å lese i. Har heldigvis bare 2 eksamener før jul, og det tror jeg er bra med tanke på innleveringer også skal jeg ut i praksis i tillegg til flytting.

 I dag sto jeg opp i halv 7 tiden, og var på plass på trening på solsiden kl. 7 sammen med Tonje, Egil og Christian. Jeg og Tonje trente det nye treningsprogrammet vi akkurat har startet opp med, før vi spiste frokost og gjorde noen ærender i byen.

 

Men nå må jeg snart komme meg avgårde, skal stikke innom butikken å handle noe godt til i kveld. Skrives senere.

 

 

Happy saturday

 • 31.08.2013, 19:44

Heihei!

I dag var det styrke som stod på treningsplanen, ukas aller siste styrkeøkt! I morgen får jeg se om jeg trener cardio eller lar det være med treningsfri. Jeg var på plass på treningssenteret i halv 10 tiden, og etter endt økt dro jeg til Daniel. Planen vår var å dra i pirbadet sammen med Jamal, men vi dro heller en tur til hestsjøen for å gå tur med Memphis. Været var sykt dårlig, det har virkelig regnet hele dagen. Litt kjedelig etter alle disse finværsdagene. Men vi dro en tur for å spille bowling og vi endte opp med å være der maaaange timer. Kjøpte dagspass så ble noen runder bowling, litt biljard også var vi i lekelandet med Jamal. Superkoselig dag.

 

Her er litt bilder fra dagen min: 

Nå skal jeg snart på butikken for å møte Helle. Vi skal handle inn noe godt å lage til middag, og bare kose oss resten av kvelden. ♥

 

 

I love sunny days

 • 25.08.2013, 22:29

Hei!

I dag var planen å ta det ganske rolig, men har fått gjort unna masse nødvendig. Jeg startet dagen med en morgentur i marka sammen med Tonje, før jeg dro avgårde på jobb. Været har vært helt topp i dag, så fikk utnyttet det med en joggetur utendørs etter jobb. Deilig å trene ute, for en gangs skyld. Trener som regel inne på treningssenteret, og da var det godt å gjøre noe annet i dag. I det siste har jeg vært på masse gruppetimer, så denne uken tenker jeg å fokusere litt mer på styrke.

Som sykepleierstudent trenger jeg endel utstyr, så nå har jeg bestilt uniform og skilt med navn og tittel. Dette trenger jeg blant annet til jeg skal ut i praksis og til bruk på skolen. Det er så masse som skal ordnes, og jeg har fortsatt endel bøker og andre småting igjen jeg må skaffe før alt er ordnet.

 

Før vi reiste hjem fra Las Palmas lagde jeg denne kolasjen, men har helt glemt å poste den. Men det passer egentlig ganske bra, nå som jeg ikke har tatt noen bilder på lenge.

Masse gode minner fra turen ♥ 

Kjøpt leilighet

 • 19.08.2013, 22:21

Hei!

Nå har jeg og Espen vært sammen siden jeg gikk 1. videregående, men vi har bodd hver for oss. Derfor har vi sett på endel leiligheter de siste månedene, og vært på noen visninger. Etter visningene har vi bare blitt mer og mer sikker på hva vi vil ha, og hva vi skal se etter. Har funnet mange aktuelle, men på fredagen fant vi akkurat hva vi hadde sett etter. Beliggenheten er veldig viktig for oss, og denne ligger ganske sentralt. I tillegg er den superfin innvendig, lys og vi kan flytte rett inn uten å pusse opp. Vi vant budrunden som var på lørdagen, og vi kan flytte inn 1 november. Jeg var både nervøs og spent før vi fikk den, og klarte nesten ikke vente til budrunden var over. Det skal bli kjempedeilig med litt større plass, og den ligger ikke så veldig langt unna skolen heller så da blir det kortere skolevei. Gleder meg kjempemye til vi kan flytte sammen, og ikke minst til å innrede. Vi har allerede vært på litt møbelbutikker å sett på sofa, spisebord, tv- benk osv.

Leiligheten ligger i 3 etasje, og inneholder en balkong, et stort, hvitt kjøkken, en stue med god plass til spisebord, en gang, et bad, et toalett og 3 soverom. Her er noen bilder:


Soverom 1

Soverom 2


Soverm 3

 

Det er bare litt over 2 måneder til vi kan begynne flyttingen og fram til da har vi god tid til å kjøpe møbler og planlegge hvordan vi vil ha det. Blir nok litt uvant å flytte ut, men skal vi bra å få et eget hjem sammen med kjæresten. 

Skole i Trondheim

 • 17.08.2013, 19:46

Hei!

På onsdagen startet skolene, og jeg var kjempespent på hvordan det kom til å bli ettersom jeg hadde kommet inn i Ålesund men møtte opp i Trondheim. Jeg hadde kontaktet inntakskontoret noen dager før skolestart og fikk anbefalt å møte opp i Trondheim ettersom jeg var lå som nr. 3 på ventelisten der. Den første dagen var det registrering av alle nye studenter, og den dagen hørte jeg ingenting om noen ledig studieplass. Det var også oppdeling av faddergrupper, men siden jeg møtte opp kun for å få med meg informasjon og ikke var registrert som student kunne jeg ikke bli med i noen gruppe enda. Var litt kjedelig å gå glipp av alle arrangementene og festene. På torsdagen møtte jeg opp for å få med meg informasjonen som ble gitt i tilfelle jeg skulle komme inn, og gjett hva? Senere på torsdagen fikk jeg beskjed om at de hadde 12 ledige studieplasser!   Ble så lettet over å kunne bli værende her i Trondheim. I går hadde vi brannkurs og omvisning på ferdighetslab. I tillegg fikk jeg registrert meg på skolen så satser jeg på å få bli med i en faddergruppe fra mandagen av. Gleder med masse til å komme skikkelig i gang nå som jeg endelig har kommet inn på skolen. 


Her er noen bilder av den superfine lommeboken jeg fikk i bursdagsgave av Helle. Den har plass til både iphonen, leppestift, tyggis og selvfølgelig alle kortene og pengene mine. Elsker den!

 

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos en kompis av Espen og blogger mens de ser rosenborgkamp. Når den er ferdig skal vi til byen for å spise. Tenker å dra på Graffi for å se om det er ledig der, hvis ikke havner vi nok på Friday's eller Egon. Espen reiser ut på jobb igjen i morgen, så dette blir siste kvelden sammen. De 4 ukene han er hjemme går alltid så fort. I dag har vi forresten ordnet med noe, men jeg venter med å fortelle hva det er før alt er ordnet på mandagen. 

 

  

Familiebursdag

 • 12.08.2013, 00:41


Hei!

I dag har vi feiret familiebursdagen min. Bakte oreokake i går, og cupcakes og pavlova kake i dag så det ble masse godt å spise. Bursdagen var hvertfall superkoselig, og jeg fikk kjempemasse fint. Tenker å vise gaven fra kjæresten i morgen ♥ Han lagde frokost på sengen til meg i dag også. Kjempefin start på dagen!
Dagens

 • 27.07.2013, 19:43

Hei!

Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Las Plalmas sammen med jentene!! jeg gleder meg kjempemasse og i dag har jeg fått pakket det meste, så nå mangler jeg bare litt småting som jeg skal gjøre i morgen. Dagen i dag startet vi med frokost i solteken på verandaen før jeg og Espen syklet oss en tur til et badevann og solte oss. Vi brukte sykler med motor så vi brukte siikkert rundt 15 minutter på ei strekning som hadde tatt minst 30 minutter å sykle på vanlige sykler.
Her er dagens antrekk:


Shorts fra Bikbok og topp fra Primark

 

 

 

 

summer feeling

 • 25.07.2013, 10:59

God morgen!

Snart skal jeg og Espen avgårde på spa på Britannia, og det skal bli sååå deilig. Var kjempegodt å få Espen hjem igjen, og i går var vi ute i finværet nesten hele dagen. Først var jeg, Tonje og Espen på trening i midtbyen før vi dro å spiste lunch på Friday's. Elsker maten deres, og i går satt vi ute i de gode sofagruppene å spiste. Etterpå dro vi en tur på marinen for å sole oss. 

'

På kvelden ble det grilling på verandaen:Nå skal vi spise før vi må komme oss avgårde ♥

Endelig kom finværet

 • 23.07.2013, 00:40

For en herlig start på uken det har vært! Det er så deilig med finvær, og nå har solen endelig ankommet Trondheim også. Det har blitt mange timer ute i solen i dag. Var å trente trappløp i Granåsen ganske tidlig på dagen. Var kjempegodt å kunne trene ute i bare shorts og singlet og kjenne solsteken i ryggen på tur opp trappene.

 

Vi varmet opp i tribunen før vi løp 3 runder i trappen og avsluttet med litt stytrkeøvelser. Har trent i trappene noen ganger de siste ukene, og jeg synes det er en supereffektiv trening. Klarer det litt bedre for hver gang, og i dag var det ekstra motiverende med tanke på finværet.

 

Dro på tur med Memphis etterpå, før vi slappet av i solen på verandaen da vi kom hjem
Jeg har tatt masse bilder i hele dag. Noen ganger er det så morsomt å dra med seg kameraet å fotografere alt, mes andre dager blir det bare liggende hjemme. Jeg og Tonje dro på marinen og grillet i ettermiddag, så da gjorde vi det enkelt og grillet pølser. Her er litt bilder:

Nå må jeg snart komme meg i seng. I morgen kveld kommer Espen hjem fra jobb så før det skal jeg trene og jobbe ♥

  

Jentekveld

 • 21.07.2013, 08:58

God morgen!

Nå sitter jeg godt plasser i sengen med dyna over bena og skal snart stå opp og ordne meg litt frokost. Tenkte bare å legge ut litt bilder først, fra jentekvelden vi hadde på fredagskvelden ettersom jeg hadde for dårlig tid i går til å gjøre det.


The last days

 • 19.07.2013, 18:15

Hei!

Uka her har det vært inntak på skoler, og jeg kom inn på sykepleien i Ålesund. Ble litt sjokkert ettersom jeg var ganske sikker på å komme inn i Trondheim på sykepleien. Snittet hadde gått veldig mye opp fra i fjor så det var litt uventet, men jeg har valgt å stå på venteliste i Trondheim i tilfelle noen skulle trekke seg. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg får starte i Trondheim likevel, selv om det ser ut til at det blir Ålesund til høsten.I går var jeg og Helle på plass på trening allerede kl halv 8. Vi gjennomførte 4x4 intervaller og spiste frokost på senteret før vi dusjet og ordnet oss. Var kjempedeilig å være såpass tidlig ute med treningen at vi rakk å få med oss frokosten før den ble ryddet vekk 08.30. Etterpå kjørte vi direkte til Sverige bare for å ta oss en dagstur og handle litt. Vi hadde dårlig vær både på tur til Sverige og hjem igjen og vindusviskerne gikk vel på maks omtrent hele turen. Men vi koste oss kjempemasse uansett, hvertfall på tur hjem da vi hadde masse smågodt å kose oss med. Smågodt og Sverige hører virkelig sammen.

 

I dag våknet jeg ganske tidlig og ordnet med treningsbagen og spiste før Helle kom bort til meg. Vi kjørte til 3t- leangen og fikk unnagjort dagens treningsøkt før vi dro videre på sirkus-shopping for å spise og kike i butikkene. Vi var i skikkelig shoppinghumør begge to, så vi kjørte opp til City Syd en snartur før vi ga oss også.

Kjøpte oss smoothie etter treningen på Burgy :)

 

Litt senere i kveld skal jeg på jentekveld hjemme hos Malin. Blir koselig å møte jentene igjen ♥

 


 

 

The first day of the week

 • 15.07.2013, 15:03Heei! Da er nok ei ny uke i gang, og jeg kan ikke skjønne at vi er halvveis i juli allerede. Får ikke håpe resten av ferien går like fort som den har gjort til nå. I dag våknet jeg uthvilt allerede litt over 7, så hadde godt tid før jeg dro avgårde for å levere bilen på verksted. Har stått opp tidlig de siste dagene for å dra på jobb så nå våkner jeg en time/halvtime før vekkeklokken uansett når jeg har tenkt å stå opp. Bilen skal jeg hente senere i dag hvis den blir ferdigfikset før de stenger. I 12 tiden fikk jeg endelig møtt Helle igjen som kom hjem fra syden i går, så nå har jeg treningspartneren min tilbake ♥ Vi ender alltid opp med ei knall treningsøkt når vi trener sammen. I dag ble det bryst og triceps før vi avsluttet med geriljaintervaller.

Nå skal jeg til byen en tur for å få gjort unna litt småting. Skrives.

Koselig kveld

 • 12.07.2013, 23:49

I dag har jeg vært på en skikkelig handlerunde med Tonje og kjøpt litt nødvendigheter. Vi var i gang med treningen allerede kl 10 i dag og etter det kjørte vi rundt for å få unnagjort litt ærender. I morgen blir det siste trening på meg før treningsfri, og da har vi tenkt oss i trappene i Granåsen for trappeløp. Det er det lenge siden jeg har gjort, og jeg er skikkelig spent på om jeg kommer meg opp trappene uten stopp. Har blitt endel trening de siste dagene, men det er slik jeg liker det.

kvelden har jeg tilbringt sammen med Eirin, og det ble en veldig rolig og koselig kveld. Vi bakte brownies som vi så å si alltid pleier å gjøre når vi er sammen og spiste hjemmelaget is som Eirin hadde disket opp med. Hun har også verdens mest energiske og søte katt, som jeg bare måtte ta litt bilder av:

 

Nå må jeg snart komme meg i seng og lade opp til en lang arbeidsdag i morgen. Skal jobbe både lørdag og søndag og ser litt fram til å jobbe litt nå som jeg har hatt masse fridager.
 

 

Sporty tuesday

 • 09.07.2013, 15:42

Hei!

 

I dag har Espen reist ut på jobb, så før vi kjørte til Værnes spiste vi frokost og så Lost sammen. Blir uvant å være uten han på 14 dager, men det skal nok gå bra denne gangen også.

Jeg kom hjem fra trening for et par timer siden som bestod av rygg + biceps, i tillegg til litt mage på slutten av økta.

 

Etter treningen lagde jeg meg smoothie.Jeg brukte vel egentlig bare ting jeg fant i kjøleskapet som vaniljekesam, appelsin, ananas, jordbær og bringebær.

 

Om få strakser venter det middag her hjemme, før jeg drar avgårde på jobb litt senere.


Bilder fra russetiden

 • 13.05.2013, 20:59

Hei!

Nå er jeg hjemme hos Espen og vi har akkurat sett siste del av rosenborgkampen sammen. I dag etter skolen dro jeg og noen venninner for å ta noen russeknuter, og det var superkoselig som alltid. Jeg har tatt endel bilder fra russetiden som jeg tenkte å dele med dere nå. Vi har funnet på så masse gøy, og jeg gleder meg kjempemasse til de siste dagene og ikke minst RBK- kampen og DDE konserten den 16. mai. Det blir den aller siste konserten, og den kan ikke bli annet enn bra. Tiden har gått så fort og jeg har vært på 5 konserter allerede. Her er hvertfall noen bilder fra de siste dagene:

 

Trine, Tiril, Marthe, Solaug, Linn og Meg 

Noen russeknuter:

Kos, fest og konserter:

 

♥♥♥

 

 

En herlig tirsdag > friii

 • 30.04.2013, 12:36

Hei!

I dag har jeg fri, men har uansett brukt flere timer av dagen på en religioninnlevering! Men nå er jeg ferdig og skal snart hoppe i treningsklærne og gjennomføre en knall styrkeøkt. Blir nok dårlig med trening nå som russetiden starter for fullt! I dag er det russedåp på skolen og før det skal vi vorse hjem til Silje. ♥

Etter dåpen drar vi videre til byen for å dra på Karpe Diem konsert. Wiii, gleder meg! Kommer til å bli en herlig natt til 1 feiring.Noen pics fra vi var i byen i går.

 

 

Nå må jeg komme meg avgårde. ♥ 

Russ 2013

 • 26.04.2013, 23:00

Heia..

...lenge siden sist.

Har vært dårlig med oppdateringer i det siste, men jaja. Nå er det hvertfall helg og jeg har fått fikset masse til russetiden i dag. Wiii, om 3 dager skal russeklærne på så etter skolen fikset jeg det siste på russebuksen. Maibilletten og busskort for hele russetiden har jeg også ordnet i dag. Med maibilletten kan jeg dra på masse konserter, blant annet Karpe Diem, Cascada, DDE, DJ Broiler, Erik og Kriss og R.I.O. Gleeeder meg! 

Ahhh, beste tiden! 

I dag var det kåring av årets russelåt også:

 

Elsker den ♥

Og her er Heimdalrussens låt:

 

 

 

 

Travelt idag!

 • 29.03.2013, 21:54

Heia!

Nå er jeg hjemme fra kino med Helle. Vi dro for å se The Host meeeen da vi kom til billettkassen ombestemte vi oss i siste liten og kjøpte billetter til Pitch Perfect i stedet. Tror det var det lureste valget ettersom The Host har fått litt varierte og ikke fult så gode anmeldelser. Men Pitch Perfect var bedre enn forventet og superunderholdende. Føltes ut som filmen varte i en halvtime så det var en film som falt i smak, hvertfall hos meg. 

Nå er jeg hjemme hos Espen og vi driver å pakker og ordner det siste som mangler før vi reiser til London. Nå er det bare 10 timer til vi reiser, wiiii!! Skal ta flybussen til værnes klokken 8 i morgentdlig, så blir det mellomlanding i Oslo før vi lander i London litt før klokken 2. Gruer meg sykt til flyturen siden jeg alltid tror at vi kommer til å falle ned, men heldigvis er det bare 2 korte flyturer før vi er framme  Gleder meg kjempemye, hvertfall til shoppingen og bare det å komme til en helt ny by må bare bli helt fantastisk. 

 

Har stresset masse i dag med å få alt i boks, og var ferdig med jobb og trening allerede klokken 1 i dag. Etter det har alt gått i ett og jeg hadde ca. 1 time på meg å pakke kofferten før jeg dro avgårde på kino. Håper bare ikke jeg har glemt noe, men siden jeg enda ikke har kommet på noe kan det ikke være veldig viktige ting. 

 

Satser på å få blogget litt i London også, har med kamera og PC  

 

 

Easter

 • 27.03.2013, 21:09

Hei!

Jeg sartet dagen med en knall treningsøkt på armer og mage i dag tidlig før jeg dro på en liten bytur med Helle. Vi kjøpte oss litt mat og is, og kiket bare litt i butikker. Det er sååå deilig med ferie og jeg får tid til å gjøre akkurat hva jeg vil. Det er enda 3 dager til vi drar til London så ferien er ikke over før om over 1 uke for min del ♥

 I kveld har jeg spist masse godteri av påskeeggene mine. Jeg har vært så heldig å få påskeegg både av mamma, Espen og moren til Espen i år, så det var superkoselig.

Nå skal jeg pakke ut bager og rydde på rommet før kveldens episode med paradise begynner. Skrives.

 

  

En lang torsdag

 • 14.03.2013, 21:23

Hei!

I dag har jeg fått gjort masse med tanke på at jeg sluttet sent på skolen. Treningen ble unnagjort i fritimene, som jeg alltid pleier på torsdagene. Elsker å bli ferdig med treningen allerede klokken 11, og komme tilbake til skolen ferdig trent kl 12. Fikk testet meg i benkpress i dag også, så nå har jeg endelig klart å øke i anntall repetisjoner og kan begynne å løfte tyngre vekter. Jippi! Har alltid vært så svak i armene... Så nå må jeg bare pushe på med tyngre vekter for å oppnå framgang. Tok faktisk sol da jeg var ferdig på skolen, og det var så deilig å bare ligge og slappe av i varmen. Har ikke tatt sol på flere måneder så det var virkelig på tide. Ellers har jeg vært på sirkussenteret å kjøpt bursdagsgave til Trine som feirer bursdagen sin i morgen ♥ Blir nok en tur innom City Syd i morgen for å handle inn hvitvin, ettersom polet var stengt da jeg var ute tidligere i kveld. Har funnet en hvitvin med et svært lavt innhold av sukker som jeg gleder meg til å smake. Den heter forresten Trulli, og koster bare litt over 100- lappen. 

Noen bilder fra hytteturen tirsdag-onsdag. Mamma var med meg og Espen, og det var superkoselig. Vi fisket på isen, stekte vafler og grillet pølser i solsteken. Ikke at vi fikk så masse fisk da... koselig uansett.

 

Nå skal jeg kjappe meg lage vaniljekesam med frukt og bær lag på lag i glass, før paradise hotel begynner. Vurderer å stå opp tidlig for å dra på trening 06.45 i morgentidlig, så da bør jeg komme meg i seng med en gang paradise hotel er ferdig. 

 

Langtur i finværet

 • 10.03.2013, 19:43Hei! Bildene over er fra rommet mitt som jeg endelig har ryddet og vasket. Ble så mye koseligere der at jeg hadde lyst å sitte på rommet i hele gårkveld å nyte den ryddige atmosfæren. Samler seg store hauger med klær og annet småtterier der hele tiden siden jeg alltid tenker at jeg kan "rydde senere". Men nå SKAL jeg prøve å rydde etterhvert.

I dag startet dagen med jobb allerede før klokken 10, og siden Espen var så snill å være med meg ble vi ferdig på 2.5 time. Da kjørte vi direkte på 3t, for å rekke en x-fit time som startet kl. 12.30. Passet perfekt med ei 30 minutters treningsøkt i dag siden så mye annen aktivitet sto på planen. Vi hentet Memphis litt senere, tok på oss masse klær for vi skulle nemlig på langtur. Kjempedeilig vær i dag også, så både hunden og vi var veldig fornøyde!Lagde oss taco da vi kom hjem, og nå skal vi mekke oss en oreomilkshake før vi skal finne noe morsomt å se på resten av kvelden.!

 

Solsiden

 • 09.03.2013, 19:00Hei!

I dag var det så utrolig fint vær at jeg og Espen bestemte oss for å dra ned til Solsiden. Vi sov ganske lenge ettersom vi ikke skulle trene, og kom oss ikke ivei til byen før i 2 tiden. Vi kiket litt i butikker før vi satte oss på Egon for å spise. Etterpå dro vi på Bare Blåbær og kjøpte oss kake og kakao! 


 

Vi pleier alltid å være rask når vi er på café, men i dag ble vi sittende å prate kjempelenge. Superkoselig lørdag! Fikk skikkelig sommerfølelse selv om det var minusgrader og begynte å glede meg masse til sommeren. Vinteren har vart lenge nok nå! 


Søte Bonzo!

 

Nå er jeg hjemme hos Espen, men vi skal snart komme oss avgårde for å få unnagjort litt ærend. I kveld har jeg kjempelyst til å starte på Sex and the city serien, kan ikke huske at jeg har sett én eneste episode før, men siden filmene er helt fantastiske må nok serien være minst like bra! 

 

Skrives

 

 

 

 

Endelig i mål

 • 06.03.2013, 21:13

Hei!

I dag har jeg hatt presentasjon i særemne, noe jeg har arbeidet med og gruet meg til i mange måneder. Men nå er jeg ferdig, og det føles så befriende! Nå har jeg liksom ingenting å gjøre når jeg er ferdig med alt annet, litt tom følelse egentlig. Var så fornøyd da jeg var ferdig at jeg brukte flere timer foran TV'n og slappet heeelt av. Nå har jeg akkurat hvert på trening, som ble armer + magetime.  Lagde meg en smoothie meg både kiwi, banan, avokado, eple, jordbær, blåbær, skogsbær og juice i da jeg kom hjem. Kjempegod ♥I en smoothie kan man virkelig blande alt mulig. Kiwi og eple var hvertfall veldig godt, noe jeg aldri har brukt ellers. 

 

 

 

Rørosmartnan

 • 23.02.2013, 21:01

Hei!

I natt har jeg og Espen faktisk sovet på stuegulvet på hytta siden det var iskaldt på loftet. Vi dro utover pledd, dyner og madrasser slik at det ble skikkelig koselig og har sovet helt greit bortsett fra at jeg voknet flere timer før vekkeklokken, igjen. Har voknet rundt 7-9 hele ferien, og nå er det bare 1 dag igjen å sov ut på så får satse på at jeg ikke vokner så tidlig i morgen.
På formiddagen kjørte vi Ålen- Røros siden det var martna og det er jo sååå koselig. Var stappfult av folk og masse boder med masse forskjellig egentlig unødvendige ting. Vi kjøpte oss bare litt mat, også fant vi noen utrolig kule deksler til iphone5. 
 

Kjøpte oss sukkerglasserte epler, og de var veldig gode, men det var veldig søtt med så masse sukker.

 

Nå er vi hjemme og igang med en litt sen middag, vi har kuttet opp potetbåter som står å steker i ovnen mens kyllingfileten steker i pannen så skal vi sette på Kongen av Bastøy når maten er klar. Deilig lørdagskveld!

 

Ålen

 • 22.02.2013, 14:07

Hei!

Vi kom hjem fra Åre i gårkveld, og nå skal jeg bare pakke bagen på nytt siden jeg skal på hyttetur til Ålen. Kjører vidre til Røros i morgentidlig og tilbringer dagen der før vi kjører hjem igjen. Nå først blir det styrketrening med Espen og Magnus, siden det ikke var noen fristende gruppetimer å dra på.

Har fått nagler i posten og har startet å fikse litt på noen plagg.

 

 

Skrives.

 

Bursdags - parteey

 • 17.02.2013, 11:10

Hei!

Nå er jeg såvidt våken etter en ganske så sen kveld i går. Bursdagen til Daniel var kjempegøy med masse herlige mennesker. Vi endte opp i byen og hadde det helt supert. Er i overraskende god form nå, og er snart klar til å møte Helle og Linn. Tok endel bilder, og har noen gode bilder jeg kan vise fra kvelden. Antrekket ble veldig enkelt og jeg kjørte faktisk helsvart, men spritet det opp med et stort smykke. Kjøpte meg forresten en utrolig søt liten rosa boks på polet i går med ciderlignende drikke på, vet egentlig ikke helt om det var cider eller sprudlevin eller hva det var, men god var den hvertfall.

Liker bare ting hvis de er rosaaa. Hehe. Hadde ei rosa "Ladies night" lerke med meg, passet kanskje ikke siden det var flere gutter enn jenter. Måtte bare benytte muligheten til å bruke den!

Mamma var så snill å tok noen antrekkbilder før vi dro avgårde.


Shorts fra Vila // topp fra Ginatricot // smykke fra Bik Bok // skoene har jeg fått av tante ♥

 

Jeg sliter alltid med å få til bilder når det er mørkt, og ender opp med å bruke blits. Synes ikke bildene blir så fine da, men de blir bare enda verre uten. Her er hvertfall noen av  bildene.

 

 

Nå skal jeg smøre meg et rundstykke med noe godt pålegg. Er kjempesulten, men har det litt travelt siden jeg har avtale om 1 time. Skrives.
Cupcakes, godteri og enda mer kake

 • 16.02.2013, 18:03

Hei!

For en herlig og innholdsrik dag dette har vært! Vi sov til klokken 9 og spiste frokost på sengen og slappet av før vi kjørte til 3t. I kveld skal jeg og Espen i bursdag, så vi kjørte til byen for å fikse små ærend litt tidligere i dag. Vi spiste lunch på jordbærpikene også dro vi innom life for å kjøpe inn sukringold og mandelmel.Har hørt at surkingold egner seg kjempebra til matlaging så nå gjenstår det bare å finne oppskrifter slik at jeg vet hva jeg kan bruke det til.  Det har kommet så mye fint i butikkene nå, og jeg har ikke vært på shopping på evigheter. Håper å få til en bytur på mandagen før vi reiser til Åre, kjenner shoppingsuget er på topp nå.. Vi ende faktisk opp med å kjøpe oss ei hel kake, bare fordi vi hadde så sykt lyst på noe godt. Har spist så mye kaker, cupcakes og godteri de siste dagene at jeg nesten fortjener et diplom.. greit å kose seg noen ganger også! 

se så søt!

Vi kjøpte oss wrap med kylling og salat. Kjempegod mat på jordbærpikene. 

 

Nå skal vi snart kjøre hjem til meg for å fikse oss til kvelden. Aner ikke hva jeg skal ha på meg, men det finner jeg alltids ut. 

FERIE

 • 15.02.2013, 20:01

Hei!

Endelig kom den etterlengtede ferien, og den starter jeg foran TV'n med idol. Er helt utslitt etter 7 timers skole etterfulgt av trening og tilslutt jobb. Kjenner at jeg trenger å slappe av litt. Har trent 6 dager på rad, og i morgen blir det nok ei økt før jeg blir nødt til å ta treningsfri på søndagen.

I ferien skal jeg til Åre for å stå på sloalom, ellers tror jeg at jeg skal være hjemme for det meste med mindre vi tar en spontan- hyttetur eller finner på noe annet morsomt.

Kuttet opp banan, mandarin, eple og druer og blandet det med youhurtnøtter og mager vaniljekesam. MMM, kjempegodt!

 

 

 

  

Our valentine's day

 • 14.02.2013, 22:17

Hei!

I dag da Espen hentet meg på skolen kjørte vi til Villa Italia for å spise pizza. Kjøper meg sjeldent pizza når jeg er på restaurant men i dag delte vi en giga kebabpizza, og det var utrolig godt hvertfall. Etterpå kjørte vi til en videobutikk og kjøpte sex and the city, + enda en film. Har allerede sett sex and the city. Fantastik film... og litt jentete ♥

I dag har vi kost oss med masse cupcakes som vi bakte i gårkveld. De ble sinnsykt gode, og toppingen er nok den beste vi har lagt hittil.

Den består av ♦ 120 gram smør ♦ 100 gram philadelphia ♦ 4 dl melis ♦ 200 gram smeltet hvit sjokolade ♦ vaniljeekstrakt og/eller vaniljestang

Smør, philadelphia og melis piskes til det blir fluffy, deretter tilsettes smeltet hvit sjokolade og vaniljeekstakt/vaniljestang helt til slutt. Kan bare bruke ei helt vanlig muffinsoppskrift til å lage muffinsene, jeg brukte manuelas oppskrift som jeg fant i den søte kokeboken hennes. Sååå mye godt!

Her er litt andre bilder fra dagen:

En veldig avslappende og deilig dag som sikkert vises på bildene. Trenger virkelig slike dager mellom dragene. I morgen etter skole og jobb er det ferieeee!!

 

Nå skal jeg rydde, pakke sakene mine og komme meg hjemover. Skrives senere.

 


 

 

A necesary day off

 • 13.02.2013, 08:30

Hei!

I dag har jeg fri fra skolen, men er likevel opp og hopper allerede.Jeg har overnattet til espen, men han ligger fremdeles å sover mens jeg skal gjøre unna forskjellig småtteri først. Har lagt masse planer for dagen, og først på lista står fordypningsemnet som jeg SKAL skrive ferdig. Innleveringsfristen er i morgenkveld men siden det er valentines day i morgen, vil jeg ikke bruke akkurat den dagen på noe så kjedelig som å skrive oppgave. Da skal jeg og Espen finne på noe koselig sammmen, tror det blir kino hvis vi ikke drar ut for å spise heller. I kveld skal vi hvertfall bake cupcakes slik at de står klare til i morgen. Synes at det er viktig å gjøre noe sammen istedet for å kjøpe kostbare gaver til hverandre, for det er jo ikke det kjærlighetsdagen handler om, synes hvertfall jeg da. Bare å være sammen er mer enn nok  ♥Om noen timer skal vi spenne på oss skiene og gå oss en skikkelig tur. Skiene er ferdig smurt, og sekken skal pakkes med masse godt. For en deilig dag! Elsker å få mye ut av slike fridager. Bare 2 skoledager igjen nå også før det blir ei hel uke ferie. Har nok aldri gledet meg så mye til ferie før, og den skal nytes. For første skoleuka etterpå starter selvfølgelig  med 3 prøver, men skal koble helt ut fra skole og mas. 

Nå skal det skrives oppgave!

Da er vi halvveis i uken dere, og jeg håper alle får en fantastisk dag uansett hva dere skal gjøre :)

 

Morsdag

 • 10.02.2013, 16:18

Heihei!

Gratulerer med dagen til alle mødre. Jeg var på en liten shoppingrunde i går og dette ble årets gave til verden snillest mor♥:

Marsipankake og et håndlaget "world's greatest mum" glass.

 

Vi sto opp ganske tidlig i dag og lagde oss frokoste før vi pakket på oss massemasse klær, for vi skulle uuuut.

Vi skulle faktisk på isfiskekonkurranse fra 12.00 til 14.00 på hestsjøen. Haha, jeg fikk ikke en eneste fisk, men det var jo mange andre som dro opp flere fisker. Superkoselig å feire morsdagen ute i finværet. Fredrik fikk den største fisken av alle og gikk av med 1. premien så det var jo veldig morsomt. Tror fisken var på 611 gram eller noe. Her er noen bilder fra dagen:


 Nå skal jeg lese gjennom kapitlet til biologiprøven vi har i morgen. Er heldigvis et kort og greit kapittel om celleånding, og det hjelper absolutt på motivasjonen at det bare er 4 skoledager igjen til det blir ferie :) Har masse å gjøre denne uken, men det får bare gå.
 

Sweet day

 • 08.02.2013, 22:56

Hei!

I dag etter skolen ble det først trening med Espen, hvor vi trente bryst og mage. Ukas fjerde og nest siste økt vel gjennomført. Etterpå ble det jobb før vi handlet inn til biff og hjemmelagde potetbåter som vi lagde klart til Idol startet. Fikk gjort unna alt nødvendig mellom klokken 15.00-20.00, og det hadde ikke gått dersom det ikke hadde gått i ett. Travelt- men sååå verd det når vi sank ned i safaen med kjempegod biff og favorittprogrammet på skjermen.

 

Nå står senkveld på og vi har fylt opp skålene med masse smågodt. Har ikke spist det på evigheter og jeg så ivrig å spiste meg faktisk kvalm på godteri, det må nok være første gangen... Ble en skikkelig søt start på helgen. 

 

I morgen har vi planer om å dra på skitur dersom det ikke blir enda kaldere. Var -14 grader tidligere i kveld, og blir det ikke varmere blir nok alternativet en tur på treningssenteret. -14 grader lover ikke bra, da kommer jeg til å speike før vi er halvveis i turen.. 

 

 

 

Travle dager

 • 06.02.2013, 10:40

Hei!

Beklager dårlig blogging, men tiden har virkelig ikke strukket til. Men uansett, hva er vitsen i å blogge når jeg ikke har tid eller ikke har noe å blogge om?

Nå er jeg på skolen og har spanskfagdag. Siden vi ser 8- mile som faktisk er en super film, har jeg benyttet tiden til å jobbe med særemnet i et par timer nå. Jeg har nemlig sett filmen tidligere så føler det er liten vits i å "kaste" bort tiden på å se den igjen. Haha, så travelt har jeg det faktisk. Innleveringer og prøver er det eneste disse to ukene før vinterferien går ut på, så nå må jeg virkelig bare stå på.

Senere i dag skal jeg og mamma på Britannia spa&velvære. Skal bli godt med et lite avbrekk fra virkeligheten og bare slappe av. Vi har ikke bestillt massasje og slikt, men har hørt at det er mineralbasseng med dødehavsmineraler og stjernehimmel, badstuer, boblebad og forskjellige dusjer der, så det kan ikke bli annet enn deilig.

Glerer meg masse!

Nå har vi lunch, og i morges stekte jeg meg (sunne)vafler så nå skal jeg spise, før det blir 2 skoletimer.

 

Lovely weekend

 • 03.02.2013, 19:16

Heia!

Har storkost meg med gode venner på hyttetur i Meråker i helga. Ble slalom i går og det var sååå gøy, så nå gleder jeg meg bare enda mer til vinterferien og Åre. Ellers har vi bare kost oss, ble noen bilder:

Nå skal jeg pakke skolevesken og alt jeg trenger til overnatting og kjøre til Espen.

Skrives.
 

The weekend is coming soon

 • 31.01.2013, 22:07


Hei!

Da er enda en super dag snart over. I dag ble det skole, trening i fritimene, så skole igjen. Etter skolen har jeg og Espen vært å handlet noe småtteri, lagd oss mat i tillegg til at jeg så smått har fått startet på egentreningsplanen i gymmen. Det er et STORT arbeid, og jeg håper virkelig ikke det tar meg like lang tid å lage denne planen som det tok å lage egentreningen vi skulle skrive i høst, ja vi snakker over 30 dataskrevne sider...

Tok noen bilder av supersøte katten til Espen, Bonzo.

Da vi var på Sirkus i dag (kjøpesenteret) fant jeg et superfint smykke på glitter. Elsker å freshe opp et litt kjedelig antrekk med et fint smykke, og det er jo så mange i butikkene nå for tiden. Falt helt for naglene og kombinasjonen av sølv og guld på dette smykket. 

I helgen skal jeg og 7 andre av jentene til Meråker på hyttetur. Vi skal feire Marthe som blir 19 år i morgen, stå på slalom, lage oss masse god mat, spille spill og bare kose oss masse. Tror denne helgen blir perfekt, med den beste gjengen ♥ det er nok ikke internett, men oppdaterer dere så fort jeg er hjemme igjen.

 

I morgen har jeg såpass mye å gjøre med pakking og jobb før vi drar avgårde, at jeg starter dagen allerde 06.00. Da drar jeg på ukas siste treningsøkt, crossfit + litt mage. Skal bli godt med en morgentrening igjen og masse energi utover dagen, det vil jeg nok trenge.

Skrives.
Fantastisk fin dag på isen

 • 30.01.2013, 21:40

Hei!

Dagen har gått i ett, men ikke på en negativ og stressende måte. Jeg har nemlig vært på isfiske sammen med kjæresten, mamma og broren min + Memphis da. Det ble noen kjempefine og litt kalde timer med fisking og god mat. Mamma disket opp med rundstykker, egg, kakao, pålegg og masse godt. Det ble ikke så mye som en eneste fisk på kroken, og hadde ikke helt fiskelykken med oss i dag. Men uansett veldig koselig, og deilig å være litt ute for en gangs skyld.

Har tatt endel bilder, så her er en liten bildeserie fra dagen:

Mamma ♥Det var så lyst å fint ute da vi kom, og her vises faktisk hele hullet nedover isen. Så blankt og fint!

Hadde planer om trening i kveld, men det er ikke alltid man rekker alt som planlegges, hehh... Skal hvertfall lage oss pitapizza og se idol på tv2sumo før vi tar kvelden. 
 

Perfect tuesday

 • 29.01.2013, 22:23

Hei!

Etter skolen har jeg vært til Espen, som endelig har kommet hjem fra jobb ♥ Vi har lagd oss taco, spist is og sett litt TV, og nå har jeg akkurat kommet tilbak til han siden jeg har vært på turn.

Denne MÅ dere prøve, min nye favoritt ♥

Jeg har tøyd litt til på herrespagaten de siste to ukene, og tror jeg begynner å bli LITT mykere enn hva jeg var da jeg startet på turn for to uker siden:

Det kommer seg nok etterhvert, og i sommer skal jeg komme helt ut.

 

Nå er jeg til Espen og skal overnatte, vi skal lage oss kveldsmat så skrives senere. 

  

 

Morning Glory

 • 27.01.2013, 10:30

God morgen!

 

Jeg titter bare innom for å ønske alle en god søndag, før jeg hiver meg i bilen og kjører på jobb etterfulgt av ukas siste treningsøkt. Jeg sto opp litt tidligere enn jeg trengte i dag og lagde meg frokost og leste litt blogger,  hater å stresse på morgenen.

Nå har jeg lagd meg havregryn med cottage cheese, kanel,  mandler, valnøtter og hasselnøtter. Mmm!

Ny parfyme fra Dolce&Gabbana ♥ Fikk den av mamma som har vært ute å reist, og den var kjempegod!


 

 

Koselig kveld med jentene på Egon

 • 26.01.2013, 12:52

Hei!

kvelden i går tilbringte jeg med, okei en liten oppramsing her: Malin, Tiril, Linn, Helle, Elisabeth, Silje, Tiril, Marthe og Malin på Egon. Kjempekos å møtes på restaurant og bare sitte å snakke og kose oss med god mat/drikke/dessert :) Ble faktisk den andre byturen for dagen siden vi var på kino med klassen tidligere på dagen å så Les Miserables.

Her er noen bilder:

Silje.

Marthe

Trine og Elisabeth

Helle og Tiril

Linn
Nå har jeg lagd med pannekaker til frokost, oppskriften kommer senere i dag. 

Noe å glede seg til

 • 25.01.2013, 20:56

Hei!

På slike kalde vinterdager er det lett å drømme seg bort til ferier og varmere strøk. Jeg elsker å reise, og det er så mange plasser jeg har lyst til å oppleve. London har jeg hørt så mye positivt om, og er definitivt et sted jeg skal prioritere å besøke ved en av de neste anledningene jeg skal planlegge en ferietur. Storbyferier høres morsomt ut, og er vel noe helt annet enn en helt vanlig sydentur.

Her er noe av det jeg har å glede meg til:

♥ Jeg og noen andre i jentegjengen har faktisk planlagt og bestilt sydentur i sommerferien allerede. Da skal vi reise til Las Palmas og være i leiligheten til Elisabeth. Der har jeg vært tidligere sammen med Elisabeth sommeren 2011, så jeg vet at det er masse shoppingmuligheter, fin strand og masse gode restauranter å finne der. Kan ikke bli noe annet enn perfekt! Vi skal være borte i 10 dager, og vi reiser den 29. juli så vi har nok tid å glede oss på hvertfall...  wiiii- gleder meg!!

Elisabeth og meg dagen vi reiste i 2011

♥ Sommer generelt. Sol, varme, bade, gå i shorts og singlet, være masse ute, fri, spise jordbær og is, venner, bli brun +++

 

♥ Sydentur med kjæresten. Vi har ikke bestemt oss for hvor vi reiser, men vi kommer 100% sikkert til å dra på en sydentur denne sommeren også. Vi bestiller nok ikke tur før det nærmer seg, men vi har snakket en del om Mallorca, så vi får se.  Her er en collage fra da vi var i Kypros i sommer:♥ Vinterfeirin. Da skal jeg og Espen feire 2 -års jubileumet vårt på Copperhill i Åre. Vi skal stå på slalom, og være masse i spaavdelignen på hotellet + slappe av. Copperhill (hotellet altså) ligger helt ved skianlegget og det er bare å gå ut døren for å komme seg til heisene. Vi var der i fjor også, når vi hadde 1- års og det må nok være det fineste hotellet jeg noen gang har vært på. Haha, kanskje det blir en tradisjon å dra dit 1 gang i året og feire hvert år vi er sammen ♥

 

♥ Russ. Gleder meg til russetiden, og da er jeg snart ferdig med videregående og kan begynne på høyskole eller universitet.

Er sikker mye annet spennende som skjer i 2013 også. Det er viktig å ha noe å glede seg til!

 

 

Nå må jeg snart kjøre, skal møte jentene på Egon i byen. Blir kos!
Good night

 • 24.01.2013, 22:29

God kveld!

Har hatt en avslappende kveld ved kjøkkenbordet inntullet i pledd og deilige nattklær sammen med den ikke så morsomme matteboken. Har sett litt serier og lest blogger osv. i tillegg da selvfølgelig.

Gleder meg på en ny dag i morgen, og heeelg. Kan ikke få sagt det nok hvor godt det skal bli.

 

 

Var så koselig ute tidligere i kveld at jeg bare måtte gå ut på verandaen å knipse et bilde.

 

Nå skal jeg ordne klart til i morgen og spise kveldsmat før jeg tar kvelden.

 

 

Så mye å gjøre at ingenting blir gjort...

 • 23.01.2013, 20:54

Har du noen gang følt at du har hatt så mye du skulle gjort at du ikke har gjort noe i det hele tatt? Slik føler jeg at dagen min ble i dag. Haha, hadde så masse lekser jeg skulle gjøre men visste ikke hvor jeg skulle begynne. Ble litt mattematikkøving  and that's it. Håper på en bedre dag i morgen.

 

Etter skolen dro jeg på trening og trente styrke på armer og mage. Treningen har vært ganske tøff de siste dagene, og energien var ikke helt på topp i dag. Armene skalv skikkelig under de fleste øvelsene og jeg dro rett hjem etter en 45- minutters økt og fylte på med en proteinshake. Proteiner er jo tross alt kroppens byggestener, og da er det viktig med rikelig påfyll desto mer du trener! Får du ikke nok gjennom kosten du spiser, er proteinpulver et fint kosttilskudd å bruke. Hittil er jeg veldig fornøyd med å bruke proteinpulver, og jeg bruker det for å øke muskelmassen IKKE for å gå ned i vekt. Det kommer i tillegg til maten jeg spiser og jeg bruker det ikke som en erstatning.

 

Da jeg kom hjem etter treningen var strømmen koblet ut, og ja da satt jeg her uten verken lys, internett eller TV. Så da gikk tiden med til lakkering av negler før jeg dro bortover til mormor som hadde invitert meg på pannekaker ♥ Det passet perfekt, og strømmen var kommet tilbake da jeg kom hjem igjen. Jippi! fant virkelig ut hvor mye jeg må ha strøm til og hvor kjedelig det blir uten.


Deborah lippman er nok den beste neglelakken jeg har eid, og har veldig lyst på flere farger. 

Turn x2

 • 22.01.2013, 17:00

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen,lagd med middag og sett en episode med Tigerstaden på tv2sumo. I dag har jeg og Silje hatt klassen vår i turn med hinderløype og øvelser på matte. Elsker virkelig å turne, og i kveld skal jeg på turntrening igjen, så i dag ble det dobbelt opp  :)

 


Hva skal du gjøre i dag?


sweetest

 • 20.01.2013, 17:30

Hei!

Før jeg dro på jobb i mårest knipset jeg noen bilder av søteste Sally.

 

Hun er så søt når hun spiser ♥

I morgen har jeg religionsprøve, men jeg kommer aldri helt igang med øvingen så nå bør jeg snart sette meg ned med boken. Hater å bruke søndagen på lesing, hvertfall når stoffet ikke er det jeg interesserer meg mest for. Gleder meg til skoleuka som kommer blir ferdig for da har vi 2 prøver + skrivedag i norsk.

Tok noen bilder mens det fortsatt var lyst ute av det nyeste dekslet mitt :)
 


 

Tyholttårnet

 • 18.01.2013, 19:58

Hei!

Har hatt en kjempestart på helgen med en kjapp 30 minutters treningsøkt med Helle. Vi dro på gruppetimen x-fit som er en av mine favoritter for tiden.  Den er så effektiv og kortvarig at treningen blir unnagjort på et blunk, i tillegg til at den er knallhard. Middagen spiste vi i Tyholttårnet, og nå er jeg bare hjemme og venter på at Idol skal begynne.

 Til venstre er det et bilde av ei skjorte jeg kjøpte meg i går.  Mens det andre er av Elisabeth, Linn og meg på skolen ♥

 

Senere i kveld skal jeg kanskje prøve å lage sjokoladefondant. Pleide å lage det veldig ofte før, men i dag har jeg tenkt å bruke ei ny oppskrift. Den kommer sikkert på bloggen senere :)

 

 

My weekend

 • 13.01.2013, 22:21

Hei!

Nå har jeg og Espen akkurat spist middag, haha den ble litt senere enn planlagt. Hele dagen har gått med til så my forskjellig og tiden slapp ikke til før nå. Feiringen av Malin i går ble veldig koselig og ikke minst gøy. Fikk møtt flere venner som jeg ikke får møtt så ofte, og vi koste oss med taco og litt god drikke :) Glemte selvfølgelig av minnebrikken hjemme (er til Espen nå) så det blir ikke noen bilder fra bursdagen. Kanskje de kommer senere.

I dag var jeg på jobb til rundt halv 3, og etterpå dro jeg hjem og pakket bagen med treningstøy, skolesaker, klær osv siden jeg skal ligge til Espen i natt. Litt senere møtte vi Christian og Elisabeth på Bowlingen, før jeg og Espen trente squash etterfulgt av hard styrke på armer. 

Elisabeth var flink blogger og tok med kamera, så låner et par bilder fra BLOGGEN hennes:Hva har dere gjort i helgen?


 

Lørdag

 • 12.01.2013, 18:01

Hei!

Startet dagen med å spise frokost på sengen og se gårdsdagens reprise av idol. En mer fantastisk start på en lørdagsmorgen kan det nesten ikke bli. 

Vi skjærte opp litt frukt og stekte rundstykker og tok med oss maten på soverommet. Deilig å pakke seg inn i dynen å slappe av med et tvprogram og spise god frokost.

Jeg har hatt  treningsfri i dag, så jeg og Espen har vært på en liten shoppingrunde og gjort litt ærend. Jeg fant meg blant annet en ny treningsball som jeg kommer til å bruke masse framover. Jeg elsker å trene mage med ball, og siden jeg ikke finner igjen min gamle ble det en ny en i dag :) 

 

I kveld skal jeg i bursdag til Malin. Gleder meg 

Fridag= Trening og litt lekser

 • 09.01.2013, 21:21

Hei!

Hadde fri fra skolen i dag, så det var deilig å sove litt lenger. Jeg er jo et A- menneske og sover sjeldent lengre enn til 9, men det er uansett litt bedre enn 7. Men jeg liker det slik, og synes det er deilig å la dagene starte. I dag spilte jeg og Espen squash som oppvarming før vi trente litt styrke. Squash er virkelig morsomt, og er et bra alternativ til annen oppvarming. Kan bli ensformig med løping eller roing som oppvarming hver treningsøkt, det synes hvertfall jeg. Nå har jeg nettopp kommet igang med litt lekser som egentlig har vært planen i hele dag. Jaja, det er vel ikke bare jeg som utsetter leksene?

Nå må jeg skrive litt til på leksene før jeg tar kvelden :)

 

 

Friends

 • 06.01.2013, 00:01

Ble en koselig kveld med Eirin i byen med litt vin i kveld ♥ koselig å endelig møte henne igjen, det blir så altfor sjeldent.

Friday's

 • 04.01.2013, 23:07

Hei!

Har hatt en kjempekoselig kveld med Espen, Tonje og Egil på Friday's. Jeg har bare vært der et par ganger siden de åpnet, og i dag kjøpte jeg meg Jack Daniels burger og den var veldig god. Vi kjøpte oss masse is etterpå og slappet bare av foran TV'en. Nå har jeg og Espen kommet hjem og jeg hoppet rett inn i koseklærne med en gang! Deilig meg helg, selv om uken har vært kort ♥

I dag har jeg brukt den fine strikkagenseren jeg fikk fra Eirin i julegave, med ei skjorte fra Bershka innom :)

 

Hva har dere gjort i dag?

 


 

2 år med verdens beste

 • 03.01.2013, 21:11

Hei!

I dag har jeg og Espen 2- års dag ♥ Tiden har gått så utrolig fort, men samtidig har vi rukket å oppleve masse sammen. Vi har vært på 3 fantastiske sydenturer, tatt ferga til Kiel, vært på Oslotur, slalomtur til åre og masse hytteturer. Vi har det like bra sammen som da vi først møttes, om ikke bedre og jeg blir bare mer og mer glad i den gutten for hver dag som går.  

 

I dag, som alle andre torsdager har jeg først 1 skoletime, og etter den har jeg 3 timer fri før de 4 siste timene starter. Kan virkelig si at disse 3 timene ble utnyttet i dag. Espen kom å hentet meg og vi kjørte rett på 3T for ei hard armtrening. Etter at det nye året startet har jeg bare blitt enda mer motivert for å trene, og nå som jeg har fått meg pulsklokke får jeg nok en bedre oversikt over hvordan jeg har trent.  Etter treningen handlet vi inn til toast og smoothie, dusjet og sminket meg før det var tilbake til skolen. Vi har skaffet oss proteinpulver som vi blandet inn i smoothien og det ble...ja, ganske godt. Jeg kan ikke så veldig mye om bruken av proteinpulver så skal undersøke litt mer om det før jeg bruker det noe særlig mer. Vet hvertfall at jeg skal lage proteinpannekaker en dag, for det har jeg smakt før og det var veldig godt.

Dette innlegget blir egentlig litt mer som et alt- mulig- innlegg, men siden jeg har tatt så masse bilder med den nye linsen kan jeg bare vise/fortelle enda litt til. Blir så hekta på å teste det ut at batteriet gikk tomt. Men uasett, etter skolen dro jeg en snartur innom byen og kjøpte meg litt ny sminke. Det var virkelig på tide, og jeg fikk endelig kjøpt med concealeren fra YSL som jeg har ønsket meg kjempelenge :)

Foundation fra Loreal // Maskara fra YSl // Concealer fra YSL // pudder fra MAC

I kveld har vi lagd oss carbonara og slappet av med TV, og nå skal jeg lage meg ei treningsliste på Wimp siden jeg bruker Wimp på iphonen og da er det bare å gjøre listen offline og bruke den enten man er med eller uten internett. Kjempesmart!
nå får jeg nesten bare avslutte dette innlegget før det blir enda lengre. I morgen er det helg allerede men har ikke lagt noen planer enda så skrives nok :)
 

Julegavene mine

 • 25.12.2012, 18:00

Hei!

Håper alle hadde en fantastisk julaften i går. Her lagde vi både ribbe og pinnekjøtt og vi brukte flere timer på gaveåpningen. I år hadde jeg ikke noen spesielle julegaveønsker, men fikk masse jeg virkelig trengte og er superfornøyd med alt.

Her er noen av mine gaver:


Kompresjonstights, treningssko og gavekort fra xxl og sentergavekort


Primer

Skivotter, sokker og hals


Høytaler


Jeg fikk iphone5 av verdens beste kjæreste ♥ Tusen takk! Trengte virkelig en ny telefon siden skjermen på min forrige mobil har vært knust i noen måneder nå... Er kjempefornøyd med iphonen allerede, og har fått lastet ned forkjellige apper i dag så mangler bare å bestille noen deksler :)


Smykke, ørebobber, veske og lommebok


Lave mørkeblå converse


Penger

Tusen takk til familien, venner og kjæresten for gavene :)

 


 

Julaften

 • 24.12.2012, 13:17

Hei! Jeg vil bare ønske alle god jul ♥

Endelig ble det julaften, og jeg skal feire den på aure sammen med pappa, Linda, Håkon, Martin, Tonje og Daniel. Jeg, Tonje og Daniel kom hit i går til pyntet tre og masse julestemning. I dag var vi oppe ganske tidlig for å få med oss litt julebarnetv, og nå har jeg akkurat sett Tre nøtter til Askepott. Tradisjon hvert år!

Jeg har ikke fått blogget på en stund siden jeg har vært syk også har det vært litt sykdom i familien osv. Men nå begynner jeg heldigvis å bli mye bedre, og siden det er ferie så skal jeg få prøvd å blogget litt. Kanskje jeg lager et innlegg i morgen om julegavene jeg får :) På torsdagen var jeg med Elisabeth og vi ordnet klart til vors før vi dro på juleball, her er noen bilder:


To av bildene lånte jeg av Elisabeth.  

 

Julebord

 • 13.12.2012, 21:44

Hei!

Dette innlegget skrev jeg egentlig på søndagen men da var det noe feil med opplastningen av bilder og har faktisk ikke hatt tid får nå til å legge det ut.

Men uansett, vi jentene hadde julebord sammen fra lørdag til søndag. På lørdagen spiste vi middag på Da Vinci også lå alle over til Elisabeth til søndagen. Selve julemiddagen lagde vi på søndagen, og det ble supermasse god julemat og masse godteri og dessert. En kjempefin helg med en god gjeng.

Fra lørdagen:Bilder fra søndagen:

Nå har jeg og familien drevet og bakt i flere timer, og vi har hittil lagt 7 sorter. Blant annet marsipan, karameller, lussekatter, sjokoladerisboller, kokosboller osv. Nå skal vi steke krumkaker før vi kan si oss ferdige!

 

 

Sjokoladedrøm

 • 05.12.2012, 17:51

Hei!

Nå skal Espen, Egil og jeg snart kjøre til værnes for å hente Tonje som kommer med flyet fra Malaga. Hun har vært borte siden skolene startet, men nå skal hun være hjemme helt til januar. Vi har vi bakt kake til hun kommer, den heter sjokoladedrøm og er supergod. Vi får smake på den i kveld etter pizzaen så får vi se om den ble vellykket, har aldri bakt den før.Tonje♥Julekalendrene mine

 • 03.12.2012, 19:52

Hei!

I år har både Espen og Mamma vært så snille å lagd gavekalender til meg! I tillegg har jeg fått to flaxkalendere og en sjokoladekalender, så det er mye å glede seg til hver morgen i desember. Jeg og Espen lagde til hverandre i fjor også, men i år trodde jeg at det bare var jeg som hadde lagd til han, så der tok jeg feil. Morsomt at vi begge har klart å holde det hemmelig for hverandre mens vi har lagd det, i to år på rad.

 

Julekalenderene fra mamma:

    

Fra Espen:

 


 

Julestemning

 • 29.11.2012, 22:07

Hei!

Tenk at det bare er 2 dager igjen til desember! Tiden går så raskt og plutselig er det juleferie, det er faktisk ikke mange skoledagene igjen nå. Jeg har ikke kommet så veldig langt med julegavene så satser på å få kjøpt noen i helga, men jeg har klart å bli ferdig med gavekalenderen til Espen. Jeg har stått å hengt opp gave etter gave i en stund nå, og nå er alle gavene på plass til 1. Desember :)

 

Har du lagd kalender til noen før?

 

Langhelg

 • 29.11.2012, 19:31

Hei!

Ahh, deilig meg helg. Vi har fri fra skolen i morgen og vi hadde faktisk fri i går også, men føler uansett at det har vært nok en stressende uke. Vi hadde prøve i religion og innlevering av spansk i dag så nå har jeg bare igjen å øve til fagsamtalen i norsk som jeg skal ha på mandagen.

Helgen skal jeg tilbringe i oslo sammen med Espen. Vi skal kjøre tidlig i morgentidlig slik at vi kommer fram i rimelig god tid og kan skjekke inn på hotellet ikke så alt for sent. Vi skal ligge på Holmenkollen Park Hotel Rica fra fredag- Søndag, og vi skal kjøre bil begge veiene. Blir nok til at vi bytter på å kjøre siden det er over 50 mil fra Trondheim- oslo, så det tar nok sin tid. Gleder meg kjempemasse, og vi skal gjøre unna litt julehandling og bare kose oss. Det fungerer ikke å kopiere bilder fra hotellet på nettsiden så jeg kan vise litt bilder i helga dersom jeg får tid.

Etter skolen i dag dro jeg en snartur til Sirkus- shopping, og jeg fant fine sminkeorganiseringsbokser, eller hva jeg kan kalle det. Her er hvertfall noen bilder jeg rakk å ta før kameraet blekket:

 

Har ikke fått ordnet det jeg skal ha oppi enda, dette var mer som en testing :) Jeg kjøpte en liten og en stor og begge to er fra Søstrene Grene. Der har de supermasse nyttige og forskjellige rare saker å finne.

Nå får jeg hive meg rundt og begynne å pakke. Skrives kanskje i kveld eller når vi er fremme i Oslo :)

 


 

Drar å henter Espen

 • 19.11.2012, 20:08

Hei!

I dag har jeg fått pugget litt til gymprøven vi har i morgen, og nå skal jeg snart kjøre til værnes å hente Espen. Har ikke sett han på snart 2 uker så gleder meg kjempemasse!nå må jeg nesten kjøre, skrives! :)

IKEA og Breaking Dawn

 • 17.11.2012, 10:05

God morgen!

Så deilig det var å vokne idag når det ikke var noe skole å stå opp til. Lørdagene må være de beste dagene, ja bedre enn søndagene for da gjør jeg alt jeg ikke har fått gjort enda.. Så nå har jeg kommet meg igang, og spist havregryn og funnet frem litt utstyr jeg må fikse til julegaver. Jeg og Linn var på IKEA i går, så vi fikk kjøpt inn litt julepapir osv. Det har kommet inn masse fint der allerede som hører julen til. Vi spist middag der, vegetarboller og couscous,  før vi gikk rundt å kiket på utstillingene og handlet. Vi hadde litt vell god tid så vi kjørte til torget da vi var ferdige. Det stengte selvfølgelig akkurat da vi kom, så vi hadde 1 time å vandre rundt i byen på, før vi skulle møte Trine på novaen. Vi så Breaking Dawn part 2, og jeg synes hvertfall at den var veldig bra. Jeg har ikke lest bøkene (bare nr.1) så jeg hadde ikke noen spesielle forventninger, så vet liksom ikke om filmen levde opp til boken.


Jeg orket ikke å drasse med meg kameraet i går, så tok mobilbilder heller.

 
Litt bilder fra min morgen.

Nå skal jeg få gjort unna litt småtteri før jeg kanskje kjører bort til 3t og løper litt. Har trent nok styrke de siste dagene, så skal jeg trene i dag så blir det for det meste løping :)Nuestra casa del futuro

 • 14.11.2012, 14:35

Hei!

Nå skal jeg øve til spanskfremføringen vi har i morgen, og for en gangs skyld er temaet litt morsomt å skrive om. Vi er grupper på 3 som skal beskrive våre fremtidige drømmehus. Jeg og Helle satt igjen på skolen og arbeidet med oppgaven i stad, så nå skal jeg gjøre siste finish på powerpointen og lese gjennom stoffet før jeg kan si meg ferdig.
Verdens beste genser fra Spania

Nå har jeg rigget meg til i sengen med pc og smågodt, og klar for litt skolearbeid


Helt svart på sokkene etter skoene...

Senere i dag skal jeg på gruppetime på 3t. I dag blir det bootcamp med Trine og Helle :)

 

10.11.2012

 • 10.11.2012, 23:39

Hei!

Nå er det ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem fra Helle, så må snart legge meg før det blir jobb og pugging til prøve i morgen. Jeg har vært ute siden 12 i dag, for da skulle jeg, Elisabeth og Trine dra innom jobben til Linn på bakeriet for å spise lunch. Da Linn var ferdig dro vi på Sirkus shoppingsenter for å kjøpe inn litt gaver osv. Etterpå dro jeg tilbake til Heimdal å hentet Helle på jobb siden vi skulle trene i dag også. Ble en kjapp økt på 3t før dem stengte, så rett på rema for å handle inn middag. Ellers i kveld har vi bare slappet av og lagd oss taco og sett litt TV.

 
Cir.Cuz som hadde konsert på senteret mens vi var der.

 

Tenkte å ta outfitbilder i dag, men er vanskelig uten en fotograf, men ble et par bilder hvertfall:


 

Shopping og 50% på BikBok

 • 08.11.2012, 21:41

Hei!

Hver tirsdag og torsdag har jeg 2 fritimer, og i dag utnyttet jeg og Helle disse med en maksimal hard treningsøkt. Ble masse armtrening, og i morgen skal vi spille squash og dra på x- fit time. Så nå er vi godt igang med treningen igjen. Etter skolen kjørte jeg, Helle, Linn, Elisabeth og Trine til City Syd for litt shopping. Var 50% på hele bikbok i dag, og dere kan tro det var masse folk og kaos inne på butikken. Det var umulig å prøve noe av det jeg kjøpte, og jeg kom hjem med en alarm på genseren... Så blir nødt til å dra tilbake senere.

Har vært der siden 4, og kom hjem først i halv 9- tiden så skjønner egentlig ikke helt hvor tiden ble av. Vi spiste på Egon, så tiden går vel fort i godt selskap :) hehe

Bilde fra Elisabeth

 var deilig å komme hjem å få slappet litt av, har hatt på meg nattbukse og tøffler allerede :)
Tur i mørket

 • 07.11.2012, 20:14

Hei!

I dag var vi ferdige så tidlig som halv 1 på skolen, så etter det dro jeg en liten tur på City Syd for noen ærender. Har ikke gjort noe spesielt i dag egentlig, men dro bortover en tur hos farmor og farfar og hentet Memphis litt tidligere i kveld og gikk tur med han i 1,5 time. Kjempemorsomt å gå ute i snøen, han elsker jo å fange snøballene vi kaster til han. Neste gang blir det vel tur med han på ski, dersom snøen blir liggende da selvfølgelig.


Mamma ♥

 

I dag dro Espen på jobb, så han blir borte i hvertfall 14 dager. Tiden går nok fort fram til da, hvertfall med tanke på at han pleide å være borte i 1 måned før. Håper hvertfall det! Vi dro i pirbadet, så i Tyholttårnet å spiste i gårkveld så det var koselig siste kvelden. ♥

Nå skal jeg få skiftet på Sally ,og varme boller og koke kakao til Farmen begynner! :) Skrives.


Morgenfugler

 • 03.11.2012, 18:21

Hei!

Allerede i halv 7 tiden i dag sto jeg og Håkon opp, så vi lagde oss frokost og så litt på nett-tv mens resten av huset fikk sovet ut. Er litt rart med det, for i helgene er det ikke noe problem å stå opp tidlig, mens når man derimot skal på skolen er det nesten umulig å komme seg ut av sengen. Vi har vært litt ute å ordnet med kaninene i dag, og flyttet de over i et nytt bur som ble kjøpt i går. Så har vi luftet endene, de har virkelig vokst siden sist jeg så de! Haha, masse dyresnakk... Men det er litt morsomt med dyr da.


Lavalampen som lyste opp mørket i mårest.
Verdens søteste kanin! Den liker faktisk å ligge på ryggen.

Nå sitter vi faktisk å ser julefilm, hehe- litt tidlig ut kanskje!!

I morgen sitter jeg på til farmor og farfar hjem til Trondheim, så blir ikke noe buss da (heldigvis). 

Skitur

 • 28.10.2012, 21:28

Hei!

Søndager er alltid travle dager, men likevel koselige. jeg pleier å gjøre unna masse på søndagene, så allerede klokken halv 10 i dag var jeg på jobb. Ble ferdig veldig tidlig så gjorde jeg ferdig litt lekser til i morgen før jeg, Espen og Memphis dro til byåsen og gikk på ski. Der var det kjørt opp løyper, og føret var perfekt. Nå har vi bakt boller og lagd oss kakao :) hehe, har blitt endel baking på meg i det siste når jeg tenker meg om. Skal bare se farmen nå før jeg tar kvelden.

Skrives! :)


 

Lørdagskvelden

 • 28.10.2012, 00:32

Hei

Har hatt en veldig koselig lørdagskveld med Helle. Vi lagde oss wok, bakte marengs og var ute i snøen. Først måkket vi hele gårdsplassen for snø siden vi ikke klarte å få start på snøfreseren, så det ble nok dagens treningsøkt.. Tror ikke vi har hatt det så morsomt på lenge, for vi bestemte oss plutselig for å dra på aketur! Vil si jeg liker at snøen har kommet, det er så rent og hvitt ute nå for tiden. I morgen blir det hvertfall skitur, så håper det er noen oppkjørte løyper å finne i nærheten!
Egg med dobbel plomme!
Vi prøvde å være litt kreativ så vi lagde litt forskjellige figurer. Ble noen med sjokolade og noen med blå konditorfarge.
 

Vi skulle egentlig ta ansiktsmaske av leire, men det glemte vi helt av. Så jeg prøvde den lik så godt ut nå, og den har stivnet så hele ansiktet er helt rart. Har jo ikke prøvd den før nå, så skal ikke anbefale den enda. Men den er kjøpt på apoteket hvis noen har lyst å prøve den ut.

Klokken skal skrus tilbake i natt med 1 time, så den blir heldigvis ekstra lang. God natt! 

 

Bursdag og Friday's

 • 24.10.2012, 18:38

Heei!

I dag har Espen bursdag, og jeg hadde fri fra skolen i tillegg så det passet jo egentlig veldig bra. Jeg bakte marengshjerter til han i går som jeg overrasket han med da vi våknet. Vi har kost oss masse i byen i dag, og vi tok oss en tur innom Friday's å spiste lunch/middag og dessert. Det var kjempefint og stort der, og veldig god service. Fikk påfyll av brus når det var tomt blant annet. Det hadde noen store runde sofagrupper, så gleder med til å dra med noen venniner å spise der. Kan ikke akkurat sitte der når vi var 2 stk.
Prøvde å lage litt bursdagsstemning så blåste opp litt ballonger som jeg hang rundt på rommet.


oreo madness 

20.10.2012

 • 20.10.2012, 15:01

 

Noen bilder fra i gårkveld og i dag. Vi lagde oss pizza og tok badstue i gårkveld, kjempe godt!

Var veldig koselig å gå i gatene på røros i dag tidlig, og det var så masse folk der at vi faktisk måtte innom 3 kafeteriaer for å finne plass. Resten av dagen skal vi bare slappe av å se friends og spille litt spill. Skrives! :)
VIP-åpning av sirkusshopping

 • 03.10.2012, 21:58

Hei!

I kveld var det åpning av det nye kjøpesenteret, Sirkus. Jeg kjørte å hentet Linn og Elisabeth (sykt deilig å ha lappen), så vi var der til underholdningen startet i 6 tiden. Men det var så stappfult av folk overalt, at vi ikke kom fram til scenen, så vi var i butikkene heller. Skjønner ikke hvor alle menneskene kom fra.. Var forresten Vinni og Sirkus Eliassen som opptredde, så vi hørte jo musikken uansett hvor vi var på senteret. Det var kjempestort og moderne, med 100 butikker. Vi fikk blant annet goodiebags på bikbok, med gavekort, neglelakk og øredobber. Morsomt!

 


Det var endel av bildene fra i kveld, innkjøpene kommer i neste innlegg :)
 

Flukt

 • 30.09.2012, 17:31

Hei!

I gårkveld dro jeg og Espen til Tyholttårnet for å spise, og jeg bestillte meg wok som alle de andre gangene jeg har vært der, anbefaler den virkelig. Vi skulle ha en skikkelig koselig kveld, så vi dro på kino for å se Flukt. Den hadde premiere på fredagen så kanskje ikke så mange som har sett den enda. Så til alle som har tenkt seg på kino snart, vil jeg virkelig anbefale å se den filmen. Den var kjempespennende, og er den beste norske filmen jeg har sett på en stund. Skal ikke røpe handlingen, så sier ikke noe mer om den. 

Her er hvertfall traileren:

 

I dag har jeg vært på jobb og fått trent litt utholdenhet. Så nå har vi lagd hjemmelagd pizza, som vi skal kose oss med: 
 Skrives  :)

Cupcakes og marengskake

 • 29.09.2012, 09:10

God morgen.

Det ble masse baking i går, + endel bilder. Vi lagde ei kjempegod marengskake med bringebærkrem på toppen, også bakte vi masse oreocupcakes :) Har aldri lagd akkurat den varianten, og vi ble superfornøyde med resultatet, gode var de hvertfall.

 
I denne kokeboken er det kjempemasse fine oppskrifter♥


Resultatet :)

Som dere sikkert ser så lages oreocupcakes ved å putte en halv kjeks i bunnen av formen, mens den andre halvdelen av kjeksen brukes til pynt. Jeg kan vel egentlig komme med oppskriften til disse i et annet innlegg :)Sleepover

 • 28.09.2012, 17:30

Hei!

Elisabeth er på besøk nå og i kveld skal vi bake. Skal hvertfall prøvd å få bakt minst 2 sorter. Stikker egentlig bare innom bloggen for å si god helg til alle ♥

 My day

 • 27.09.2012, 22:12

Hei!

Dagen i bilder:
Smoothie.

Kanskje ikke så interessant, men liker å bare ta litt bilder av alt og ingenting. Har lagd spaghetti carbonara i dag(igjen), men verdens beste oppskrift. Lager den ca. 1 gang i uka siden jeg er så hekta på det. Har fått oppskriften av Elisabeth for en god stund siden, og etter da har jeg spist det heeeele tiden. Hehe, også var jeg ute å kjørte bil tidligere i kveld, men i dag fikk jeg kjøre automat og det var kjempemye enklere. Så lettvint å bare kjøre uten å tenke på at jeg må skifte gir hele tiden. Men nok snakk om ingenting, skrives :D


Klar!

 • 22.09.2012, 12:31

Hei!

Klokken 2 er konkurransen og nå sitter jeg bare å venter på at vi skal dra. Jeg både gruer og gleder meg til å delta i finalen, og jeg håper at jeg klarer å hoppe uten at hoppetauet snurrer seg eller stopper iløpet av de 30 sekundene. Er uansett moro å delta, så får jeg bare se hvordan det går. Kjører uansett til Frøya på hytta til Magnus etter konkurransen, også skal vi hente Memphis på veien å ta med han på hytta også. Skal bli godt med en hyttetur å bare slappe av i 2 dager nå. 

Er hjemme hos Espen nå og har ingen bilder, så her er noen gamle bilder som ligger på hans pc:


Bonzo ♥
Skrives sikkert når vi har kommet fram til Frøya :) 

 

 

Vant 1000 kr på å hoppe tau

 • 20.09.2012, 21:01

Hei!

Kom nettopp hjem fra City Syd nå. Jeg, Elisabeth og Linn dro bortover for å delta på konkurranser som arrangeres hele uka siden City Syd har 25 års jubileum. Det var 4 forskjellige konkurranser, og jeg vant hoppetaukonkurransen og et gavekort på 1000 kr på hele senteret. Det var om å gjøre å hoppe flest hopp på 30 sek, og på lørdagen er det finale som alle vinnerne fra hver ukedag skal delta i. Skulle egentlig reise til Frøya i morgen, men må vente til konkurransen er over, så blir det Frøyatur fra lørdag til mandag heller :)


Her deltok jeg i lengdehopp.


Elisabeth og Linn

Ahh, er så glad nå!! og gleder meg masse til finalen!
Det var Linn som fortalte meg om konkurransen siden hun vant selv tidligere i uka, så vi deltar sammen på lørdagen, så det blir gøy ♥ 

På tur med Memphis

 • 20.09.2012, 11:29

Hei!

Nå har vi fritimer, og jeg og Helle dro opp til farmor og farfar og hentet Memphis og gikk oss en tur med han. Her er noen bilder: 

Vi har fri fram til ti over 12, så nå er det lunch :)

 

Skrives ♥

Fridag

 • 19.09.2012, 19:05

Hei!

Har hatt fri fra skolen i dag, så fikk trent tidlig også gjort litt annet småtteri. Deilig å ha fri midt i uken, og rekke masse annet iløpet av dagen. Nå har jeg drevet å malt litt vegger her hjemme, og skal vel kanskje hjelpe til litt mer etterpå. Har ikke så mye mer å si, så her er litt bilder fra dagen :)

 

 

Wok Away

 • 16.09.2012, 15:27

Hei

I morgen har vi prøve i religion, så noen timer av dagen må gå til litt pugging før jeg drar avgårde på jobb. Har bare slappet av hittil i dag, og jeg og Espen kjørte ned til byen og kjøpte oss wok på wokAway til frokost. Elsker virkelig søndager :)

Nå må jeg lese litt til prøven, så skrives :)

Friday

 • 14.09.2012, 20:34

Hei!

Etter skolen i dag kjørte vi til hytta, så nå har vi akkurat kommet hjem og jeg sitter å ser på Norske Talenter med Espen.Perfekt fredagskveld!

God helg til alle♥

 

Til Elisabeth

 • 13.09.2012, 16:48

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet til Elisabeth, og vi skal ta litt bilder til bloggen og gjøre litt lekser i dag.I de siste timene på skolen var vi på tur i biologien og samlet masse arter, så her er bilde av noen. Har sikkert tatt 100 bilder av blar og blomster, som vi skal ha til rapport.

Skrives ♥

Teater og pastasalat

 • 12.09.2012, 17:51

Hei!

I bursdagsgave av Eirin fikk jeg en teaterbillett til Jeppe på bjerget, og forestillingen er i dag. Så om ikke så lenge drar jeg nedover til byen og møter henne. Gleder meg  til å sette meg ned i teatersalen og bare bli underholdt. De andre stykkene jeg har vært på har vært veldig bra, så håper at dette stykket er like bra.

Nå har vi akkurat spist en kjempegod salat, med pasta, skinke, egg og tzatziki. Veldig enkel middag, men sunt og godt var det hvertfall :)
Nå må jeg ordne meg klar og dra. Skrives :)

Relaxing

 • 11.09.2012, 22:41

Heia!

Slenger bare inn noen bilder fra kvelden før jeg legger meg:Var en tur bortover til moren til Espen, og hun har så fint hus med boblebad på badet. Elsker å være der på besøk, så vi måtte selvfølgelig bade når vi først var der. Avslappende :)

Har ikke så mye å skrive om for tiden, siden dagene går i det samme. Er hvertfall ganske sliten nå, så skal prøve å ta en ganske tidlig kveld.

 

Slappe av kveld

 • 10.09.2012, 21:09

Nå har jeg og Espen lagd oss smoothie og kjøpt inn godteri, og skal slappe av med TV før vi legger oss. Treningen tidligere i dag var kjempehard, så vi måtte lage oss en smoothie med masse frukt, bær og juice i for å fylle på med energi.
Var godt å ta på seg koseklærne og slappe skikkelig av nå.

 

Skrives i morgen ♥

 

venninnekveld

 • 09.09.2012, 14:31

Hei!

I går kom Eirin og Helle over til meg, og vi koste oss skikkelig. Vi lagde indrefilet, potetbåter, saus og grønnsaker til middag. Veldig uvanlig at vi lager så "komplisert" mat når vi er sammen, siden vi pleier å ende opp med noe så enkelt som taco eller spaghetti. Men det ble veldig godt, også bakte vi 1-2-3 foundantkake.

Ble så vi tok oss en liten tur til byen også, så det var koselig. Veldig masse folk ute på lørdager, og jeg møtte Espen på slutten av kvelden siden han også var i byen med noen kompiser. Her er noen bilder fra kvelden:

Masse matlaging på gangJeg har prøvd å endre litt på designet siden det er noe småtteri som er feil, men har ikke fått det helt ordentlig til enda. Nå skal jeg snart på jobb, så skrives senere :)

Fritimer

 • 06.09.2012, 11:37

Hei!

Nå er jeg hjemme en liten tur siden vi har 2 fritimer på skolen. Har faktisk rukket å trene å dusje i den første fritimen, så nå må jeg snart kjøre tilbake til skolen igjen. Litt deilig med fri midt på dagen, selv om dagene blir lengre da.
Lunsjen min :)

 

Er ikke ferdig før halv 4 på skolen i dag, og da skal jeg en tur ned til byen, før det blir kino og restaurant :) Skrives

 

Antrekk 05/09/12

 • 05.09.2012, 15:21
Bukse fra Cubus// Skjorte fra Vero moda // Skjerf fra en butikk i Las palmas

Tok noen bilder tidlig i dag før jeg dro på skolen, så var litt trøtt på bildene. Hadde kortdag på skolen, og nå har jeg akkurat kommet hjem siden vi har spist middag borte hos mormor. I dag har jeg ikke så mange planer, men skal prøve å gjøre unna litt lekser også skal jeg møte Eirin litt senere. I morgen kommer Espen endelig hjem igjen, har ikke sett han på over 2 uker nå. Da skal vi spise ute og på kino etter det, så gleder meg masse til å se han igjen ♥

  


 

Lappen!

 • 03.09.2012, 16:35Hei!

Endelig har jeg tatt FØRERKORTET! :) I dag kjørte jeg og kjørelæreren ned til biltilsynet, for jeg skulle ta førerprøven. Sensoren var en gammel hyggelig mann, og jeg slappet skikkelig av da jeg kjørte med han. Jeg kjørte til Vikhammer, ca 45 minutter og svarte på et enkelt spørsmål + at jeg måtte parkere, og alt gikk utrolig bra. Bestod heldigvis, og nå trenger jeg ikke å te en ENESTE kjøretime til. Er superlettet over å endelig være ferdig :)

Fornøyd!

Nå skal jeg på jobbSkrives senere!

01/09/12

 • 01.09.2012, 20:40

Her er bare litt bilder jeg har tatt:
Synes det er litt gøy å ta bilder av alle dyrene som er her. Har vært på tur og grillet i dag, og nå skal jeg få skrevet litt på gymoppgaven som snart skal leveres inn. Det er en sykt stor oppgave som allerede har tatt meg flere timer, så gleder meg til å bli ferdig å få levert den inn.

 

 

Ender

 • 01.09.2012, 11:014 ender som har flyttet inn i hønsehuset. De er veldig rolige og snille, men jeg har ikke turt å holde en enda.. Det var disse dyrene jeg snakket om i forrige innlegg, så her er de hvertfall :) De pleier å gå ute på dagene og de elske å spise snegler..

Var ikke disse litt morsomme?

 

 

På Aure

 • 31.08.2012, 22:21

Heihei!

Fikk ikke blogget noe i går, siden jeg var med Elisabeth hjem etter skolen også overnattet jeg hos henne til i dag. Siden hun nettopp har flyttet hjalp jeg henne med litt montering av skuffer til klesskapet, også fikk vi endelig bestilt oss russeklær. Jeg bestillte meg litt mer enn jeg hadde beregnet da, men tror jeg blir fornøyd med alt sammen.

Nå har jeg kommet fram med bussen til Aure, og skal være her hele helgen. Var veldig gøy å se igjen Håkon og Martin, og vi har kost masse med kaninene også jaktet på en av de siden den ene har stukket av. Den er rundt omkring huset å gjemmer seg, men vi klarte ikke å fange den i dag. Ble litt overrasket da jeg kom hit i kveld også, for det har kommet 4 nye dyr hit.. kan vise de i morgen.

 


Vesken her fikk jeg i gave av Elisabeth i går. Fiiin♥


Fine rosebuketten Tonje kjøpte før hun dro :)

Vi har nettopp vært ute å kiket på månen, og da måtte vi ha rombriller:


Skrives i morgen!

 

Finvær

 • 29.08.2012, 14:48

Hei!

Nå har det endelig blitt fint vær, og det benytter jeg meg av. Så nå sitter jeg på verandaen å soler meg litt før solen kanskje forsvinner igjen. Kjennes ut som rene sydentemperaturen på verandaen nå. Vi hadde fagdag i norsk på skolen i dag, så derfor var vi ferdig kl 1, og siden både jeg og Elisabeth var borte fra skolen i går og ikke fikk tatt løpetesten, måtte vi entur oppover i marka etter skolen å ta den på egenhånd.
Her sitter jeg nå :)
Nå skal jeg få med meg litt mer av finværet før jeg finner på noe annet senere i dag :)
 

Kjøretimeeer

 • 27.08.2012, 22:46

Hei!

Det føles nesten ut som at det eneste jeg gjør om dagene er å dra på kjøretimer. I dag var det glattkjøring på orkanger i 7 timer, og det var faktisk ganske morsomt. Vi var to elever i bilen så vi byttet på å kjøre, også hadde vi litt teori som ikke var like gøy som kjøringen. Det var hvertfall 3 baner, og på veiene hadde de hadd på olje som skulle tilsvare vanlig vinterføre. Bilen snurret rundt flere ganger da vi skulle bråstoppe på glatta, og det var skikkelig skummelt. Trodde hele bilen skulle havne på taket... Men det var bare for at vi skulle få vite hvordan det kan gå hvis farten er for høy når vi kjører på glatte veier. Ellers kjørte vi noen løyper der det plutselig spratt frem dukker som vi måtte bråstoppe for å ikke treffe.

Var på jobb i ettermiddag og kom hjem for et par timer siden, og nå har jeg og Tonje akkurat bakt amerikanse muffins.
De ble sykt gode, hehe :)


Jeg har fått ett flaxlodd av Espen for hver dag han er borte :) En litt morsom nedtellingsplan.

 

Skrives :)

 

 

 

 

 

Dagen så langt

 • 25.08.2012, 17:49

Heisann!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen. Jeg fikk prøve meg på litt bykjøring i dag med mamma, også var vi innom torget for å kjøpe kinobilletter til i morgen. Da kommer Egil og Tonje hjem fra tyrkia, så vi skal se Kontiki med de og Daniel. Det blir en slags avslutning siden Tonje reiser til Spania for å gå skole på tirsdagen, mens Daniel reiser til Vestlandet for å arbeide. Vi måtte innom et par butikker på turen også, så kjøpte vi noen fine pyntegjenstander til leiligheten. kan vise senere.
Har fått kamerafjernkontrollen i posten nå, og den gjør det skikkelig enkelt å ta bilder. Måtte testkjøre noen bilder i dag, men er litt vanskelig uten kamerastativ. Ser sikkert at jeg holder fjernkontrollen i hånden på det første bildet :)

Dagens outfit:


Sko fra Converse // Shorts fra Bik bok // Skinnjakke fra Zara // Topp fra Bik bok/ Veske fra Bershka

 

Om ikke så lenge kjører jeg bortover til City Syd for å møte Elisabeth, så skrives senere :)


 

Helg

 • 24.08.2012, 18:57

Hei!

Skoleuken har egentlig gått veldig fort, og det var ikke så uvant å begynne på med skolen igjen som jeg trodde. Har ikke vært så mye på skolen da, siden jeg kom hjem fra syden dagen etter vi startet, også har jeg vært på kjøretimer og i går var vi i byen mesteparten av tiden. Men i dag ble det en lang dag, med masse fag, russemøte og informasjonstime med rektor. Så nå føler jeg at vi har kommet ganske godt i gang, og russeplanleggingen startet jo allerede første dagen. Ble valg av russepresident, russeprest, russelege, russetogansvarlig, økonomisjef, fotograf og masse annet jeg ikke kommer på, i dag.

Har egentlig ikke fått gjort stort siden jeg kom hjem i dag, bortsett fra å trene. Tenkte å ta en kort og ikke så veldig hard økt i dag siden det ble mye trening i går, så da dro jeg på den nye gruppetimen på 3t: X- Fit 30 min. Den var kjempemye hardere enn jeg trodde, å må være den mest effektive timen jeg har vært på. Vi hoppet opp og ned fra steppen med vekter i hendene, tok masse frivendinger, jogget opp og ned på steppen, knebøy med vektstang osv. Så nå skal det bli godt med et par dager fri, så får jeg finne på noe i morgen heller.

 


Eneste bildet jeg har tatt i dag. Genseren er fra Cubus og busen fra vero moda.

Nå skal jeg komme igang med litt husarbeid og skifte på hamsteren, så har jeg mer tid til andre ting i morgen :)

 


 

 

Bytur

 • 23.08.2012, 19:32

Hei.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen, og har vært der siden kl 12, så nå var det godt å komme hjem.  Først dro hele klassen nedover til Nidarøhallen siden det var konsert der. Jeg og Elisabeth var der ikke så veldig lenge, så vi kjørte videre til frisøren og klipte oss heller. Etterpå spiste vi Koteletter og is på Byhaven Kafe, og i løpet av den tiden hadde jeg klart å få parkeringsbot... Parkerte der jeg alltid pleier å parkere, men i dag var det tydeligvis veiarbeid eller noe der. Så det var sikkert 20 scootrer som hadde fått en gul botlapp på styret da vi kom ut...

 Vi fikk også trent en veldig bra økt på 1,5 time, og i dag var det faktisk veldig gøy å trene. Så nå må vi begynne å trene sammen litt oftere, så kanskje vi får bedre treningsmotivasjon :)


Før vi klipte oss.


Elisabeth sitt hår


Håret mitt


Resultatet.

  Vi var en snartur innom Deli De Luca før vi dro hjem. De hadde så sykt mye mat der som så veldig god ut! vi kjøpte oss oreokake og smoothie ♥

 

Skrives :)

 


 

 

 

 

Back to reality

 • 21.08.2012, 21:18

Hei!

Nå har jeg kommet hjem til Trondheim igjen, og kommet tilbake til normalen. Var fult kjør med en gang da vi landet i gårkveld, og måtte rett på jobb. I dag ble det skole, også kjøretime før jeg måtte tilbake til skolen igjen. Vi fikk utdelt bøkene, også startet vi med et stort egentreningsopplegg  i gymmen som skal vare i 8 uker. Skoledagen varte helt til halv 4, også ble det en liten treningsøkt etter skolen. Måtte kjøpe meg masse skrivebøker i dag også, så nå begynner jeg å bli klar for et nytt skoleår. Kommer til å bli litt annerledes i år da, siden jeg har masse fritimer innimellom timene, så blir unødvendig mye tid på skolen.. Jaja.

Før vi reiste i går tok vi noen siste bilder på hotellet. Har lyst til å reise tilbake selv om det var godt å komme hjem igjen også.Flyplassen på Kypros var enorm med masse butikker, og Espen kjøpte Viva La Juicy parfymen til meg, som jeg har ønsket meg så  lenge  ♥♥Nå har jeg slappet av et par timer med tv og kveldsmat. Skal ikke på skolen i morgen, siden jeg har langkjøring som tar hele dagen.

Siste timene i Norge

 • 05.08.2012, 20:06

Heihei!

Hittil har dagen gått i ett siden vi sto opp tidlig og dro rett på jobb, også fikk vi akkurat vasket ferdig før vi kjørte til værnes og hentet broren til Espen. Så ble det pakking av kofferten til Espen og trening, før vi dro hjem til meg og spiste kjøttsuppe som mamma hadde lagd. Nå har vi akkurat vært hos Eirin og levert Sally.
Nytt speil som er superbra å sminke seg i :)

Nå skal jeg se litt på fotballkampen RBK  mot AAFK før vi ordner klart det siste til turen. Må nok legge oss ganske tidlig siden vi skal være på Værnes allerede klokken 05.15 i morgentidlig.

 

 

 

 


 

Besøk og pakking

 • 04.08.2012, 23:20

Heihei!

På tide med et innlegg ja kanskje. Har vel gått litt for lang tid siden sist, og nå måtte jeg bare sette av noen minutter til bloggen. De siste to ukene har jeg vært både på leksa på hytta med Espen, Tonje og Egil også har jeg vært på Røros et par dager. Tenkte å lage et innlegg med bilder fra turen på leksa, så får se om det kommer. Var hvertfall ute med båten og jeg fikk prøvd vannski for første gang. Spennende!

Nå har Elisabeth akkurat dratt hjem, og hun har hjulpet meg med litt pakking siden jeg reiser til Kypros på mandagsmorgenen. Var koselig å ha henne på besøk, også fikk vi ommøblert litt inne i buret til Sally også. Hun skal jeg levere til Eirin i morgen siden hun har vært så snill å tatt på seg den jobben å passe på henne i to uker :)


Lagde oss is med oreo ♥Ivrig etter å skjekke ut det "nye" buret.

Nå skal jeg bortover til Espen og hjelpe han med litt pakking.

 

 

 

 

Mandagskveld

 • 16.07.2012, 22:05

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en afrotime. Møtte Eirin på 3t, og hun skulle faktisk på samme timen. Koselig ♥ Er egentlig mye bedre å trene om kvelden har jeg funnet ut, selv om jeg alltid ender opp med trening tidlig på dagen. Er jo litt godt å bli ferdig med treningen tidligst mulig også.

Etter at jeg var hos Elisabeth i dag, var jeg på 2 timerskurs på trafikkskolen, så nå er hvertfall det unnagjort. Var kjempekoselig å se igjen Elisabeth i dag, og vi var en tur på McDonald's å kjøpte oss oreois, også så vi breaking dawn etter det.

 

 

Fotballkveld

 • 16.07.2012, 09:06

God morgen!

I dag voknet jeg egentlig ganske tidlig,så har bare slappet av å lest litt blogger fram til nå. I går var det fotballkamp, Rosenborg mot Haugesund og da dro Tonje, Egil, Hilde og jeg til Elvis for å se kampen. Vi lagde oss biff med fløtesaus og grønnsaker til kampen startet også bakte vi kake. Det ble en kjempekoselig kveld, + seier til rosenborg!

Nå skal jeg lage meg litt frokost før jeg stikker bort til Elisabeth en tur. Jeg har ikke møtt henne siden skolen sluttet, siden hun har vært i Las Palmas i 17 dager.  Også blir det en tur bortover til trafikkskolen i dag igjen, på bilførerens risiko- kurs.

Vg- Lista

 • 11.07.2012, 22:28

Heihei!

Tidligere i dag dro jeg ned til byen for å få med meg vg- lista sammen med Eirin, Helle og Sondre. Det var kjempemasse folk i hele byen, tror aldri jeg har sett det så fult der. De regnet ut at hele 15000 hadde kommet for å se konserten. Den ble åpnet av Aleksandra Joner med sunrise. Var også mange andre artister der som Marion Ravn, Sirkus Eliassen, Admiral P, Staella Mwangi, Donkeyboy osv. Var hvertfall verdt det å ta turen nedover, hvertfall når solen steiket under hele konserten. Også endte jeg og Eirin opp på sesam etter konserten for å kjøpe oss mat. NAM!


Var så masse folk at det var vanskelig å ta bilder, men her er hvertfall Aleksandra Joner på scenen.


 


På sesam

Dagens antrekk:


Fra bikbok.


 

Tilbake

 • 10.07.2012, 11:34

Heihei!

Hjelp, hvor fort tiden går nå som det er ferie! Er så deilig å nyte fridagene, og denne uken har Espen vært hjemme fra sjøen så derfor har jeg bortprioritert bloggen. Men nå har han reist igjen og kommer ikke hjem før om 2 uker. I helgen var vi på fiskefestival på Snåsa, og i gårkveld fikk vi endelig bestillt oss sydentur. Jeg tenker å lage et innlegg og fortelle litt mer om det litt senere. Nå har jeg kommet hjem fra trening, og har masse tid til andre ting resten av dagen! Håper at solen kommer snart så det blir mulig å finne på noe ute!Selbu- Weekend!!

 • 28.06.2012, 23:13

Heei!

Tidligere i dag kom jeg hjem fra aure, så da dro jeg rett på trening også filmkveld til Tiril med Helle og Malin rett etter det igjen. Vi så All About Steve, en helt enkel film med god underholdning. Er så mange som reiser bort nå som det er ferie, men vi prøver å møtes så ofte som mulig uansett ♥ Så i morgen reiser jeg og Helle + hunden til Helle til Selbu, og vi skal være der hele helgen. Vi har snakket lenge om at det hadde vært gøy å dratt dit sammen, så nå passet det endelig. De har campingplass der med campingvogn som vi skal være i. Blir sikkert kjempekos ♥
Kveldssol i Trondheim  :)


Jeg og Helle drar ikke en plass uten scootrene våre. Men i morgen skal vi ta bussen fra byen, også skal vi ha med hunden (Milla) inne på bussen i tillegg. Lurer på hvordan det går..

 

Pakken Tonje bestillte til med for 2 dager siden kom allerede i dag, så var en tur innom og hentet den også :


Er kjempefornøyd.

Men nå må jeg pakke ting til Selbu. :) Snakkes senere.


 

Ønskeliste

 • 27.06.2012, 18:41

Hei. Har lagd ei ønskeliste til bursdagen min. Er bare 1,5 måned til jeg bli 18 år :) :) akkurat 45 dager, så gleder meg masse. Tonje bestille en av ønskene mine i går allerede, så pakken er på vei.  Jeg får Lulu's Barry Weekend Bag som er på bilde 7 av henne, den er superfin! Her er noen ønsker jeg kom på i farta: 1- kjole HER  //  2- kjole HER  // 3- kjole HER  // 4- smilelab HER   // 5- Speil med lys HER   // 6- Parfyme HER   // 7- lulu's bag HER (Tonje bestillte den til meg i går, så blir bursdagsgaven fra henne) // 8- Shorst- HER  // 9- rosa kjøkkenmaskin HER  //  10- Cupcakesutstyr Her  //  11- Cupcakesutstyr HER  //  12- Sprøyteposer HER  // 13- Anti-shake treningstights HER  // 14- treningstopp HER  //  15- rosa løpesko HER eller HER 

"Gratulerer, du har bestått teoriprøven"

 • 25.06.2012, 13:19


ÅHHH! jeg er så glad! Jeg kom akkurat hjem, og er så lettet over at jeg klarte prøven. Jeg bestemte meg i går for at jeg skulle prøve å klare den i dag, så hele gårsdagen(utenom jobb) gikk med til lesing i teoriboken. Brukte også ei nettside der det var tester  å øve seg på, som lignet prøven jeg tok i dag. Ble litt lesing i dag også, siden jeg sto opp halv 7 for å rekke å lese litt før jeg dro nedover for å ta prøven.

Her er bøkene jeg brukte:


 

Jeg var sykt nervøs da jeg trykte på avslutt-knappen da jeg hadde svart på alle spørsmålene. Men gikk heldigvis bra, så nå kan jeg bare selge disse bøkene, og konsentrere meg mest om kjøringen. 
Jeg og Tonje reiser til aure innen en time, så nå må jeg begynne pakkingen. Vi skal sitte på med farmor og farfar utover, og jeg blir der til torsdagen.

Hyttetur på sankthansaften

 • 23.06.2012, 12:58

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en hard treningsøkt på 3t, ble en 60 minutters økt i dag. I natt har jeg overnattet hos Helle, og vi koste oss med masse godteri og var på kino med Eirin og Linn  i gårkveld. Vi så LOL, og den syntes jeg var så bra at jeg nesten har lyst til å se den enda en gang. Tiden gikk så raskt og plutselig var filmen over. Det må nok være et tegn på at den var bra!

Siden jeg driver å tar litt kjøretimer, har jeg fått beskjed av kjørelæreren at jeg bør kjøre litt hjemme også. Da vil jeg slippe å ta så veldig mange timer i tillegg til de som er i den pakken jeg allerede har kjøpt. Så derfor skal jeg få kjøre en tur til hytta litt senere i dag, så blir det en langtur på meg. Skal bare være der til i kveld, og siden det er sankthansaften i dag skal vi grille.

Jeg og Helle var en tur innom city syd i går, og jeg kjøpte meg en bukse og en topp fra bikbok:


Var på 50% så ble 249,- for denne buksen :)


Litt uklare bilder, men denne er gjennomsiktig på baksiden og vanlig stoff på framsiden. 149,-

Nå skal vi handle inn til grillingen, så må skynde meg å sminke meg først. Skrives

Sitter på flyet

 • 09.06.2012, 08:38

Heei! Skriver bare et lite innlegg fra mobilen nå. Flyet lettet litt over 6, og vi lander på Rhodos om 2 timer. Er kjempefint å sitte i flyet i dette finværet, og nå har vi akkurat spist flymat og sovet litt. Ble litt lite søvn i natt, så skal bli godt å komme fram! Blir musikk og litt lesing de siste timene nå. Er også tråløst nett her på norwegianflyene, nesten litt synd at jeg ikke tok med pc likevel.

Solskinnsdag!

 • 26.05.2012, 23:30

Hei!

I dag har det vært utrolig fint vær, så jeg har vært ute i hele dag. Først var jeg med Helle og Eirin på Lade i Rotvollfjæra noen timer, før vi dro til samfunnet og kjøpte oss mat og bare solte oss i parken. kan slenge med noen mobilbilder fra dagen:


Haha, en slags isbil kom da vi var i fjæra.


I morgen blir det en tur til Lian, og kanskje bading hvis det er veldig varmt. Ble bare litt vassing i dag, siden sjøen var iskald..

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no