hits

Heidi Gustad

Hundepasseren

 • 19.07.2012, 11:20

Hei og god morgen!

I natt har jeg overnattet hos Helle og vi sto opp ganske tidlig og dro på trening. Det var superkoselig å besøke henne, og i går skrev begge to kjempelange pakkelister til syden.

Nå har jeg akkurat vært ute på tur med Memphis siden vi passer han noen dager, så har egentlig fått mye ut av denne morgenen allerede.Nå skal han få seg litt mat også må jeg rydde litt. skrives!

Reiser snart til Rhodos

 • 05.06.2012, 09:53

Heei!

God morgen! Jeg har fri fra skolen fram til klokken 2 i dag, pågrunn av streiken. Jeg har ikke orket å blogge de siste dagene, men ble vel litt lang pause. Er ikke så veldig mye å blogge om når jeg ikke har laderen til kameraet og batteriet er utladet. Men Espen som har vært borte en måned nå, kommer hjem i morgen så da får jeg endelig ladet opp kameraet siden den ligger hjemme hos han.

Også tilbake til overskriften. På søndagen bestillte Espen og jeg sydentur, og vi valgte å dra til Rhodos. Håper at det er kjempefint der, og ikke minst varmt. Jeg har aldri vært i Rhodos før, og vi reiser allerede på førstkommende lørdagsmorgen. Gleder meg kjempemasse! Skal bli så godt med ferie nå som eksamen og alle prøvene er overstått.

Kan vise hva jeg fikk i eksamensgave :


 ♥ Lave converse.

Også må jeg nesten vise et bilde av en av kaninene vi har fått på Aure. Det er to søte små, som heter Kose som er Martin sin, og Nusse som er Håkon sin.


Dette tror jeg er kose  ♥

Siden jeg har fri fram til klokken 2, må jeg enten starte å pakke, eller så tar jeg meg en liten tur på shopping å handler inn litt småtteri til vi reiser. 

Drar på teorikurs

 • 24.05.2012, 16:13

Heisann!

Nå er jeg bare hjemme en liten svipptur siden jeg må på teorikurs for bil klokken 17-20. Kom akkurat hjem fra en 8- timers skoledag, så nå gleder meg bare til å komme hjem i kveld igjen.  12 timer med skole på én dag blir nesten for mye. Hadde prøveeksamen i kjemi i dag, og nå mangler jeg bare matteeksamen og en geoxprøve før det blir sommerferie. Men nok snakk om skolen.

Jeg har ikke fått blogget noe de siste dagene siden jeg har hatt det litt travelt. På mandagskvelden var det bursdag hos Elisabeth og på tirsdagen hadde jeg studiedag i tillegg til teorikurset for bil. I går hadde vi fri igjen, og da benyttet jeg fridagen til litt trening og en tur til byen med Linn, Helle, Elisabeth og Tiril. Vi var for det meste på marinen og solte oss. Sommeren har virkelig kommet til Trondheim.

Noen bilder fra de siste dagene:


Bildene fra bursdagen
marinen


Nå må jeg snart kjøre bortover til heimdal trafikkskole..

Elisabeth 18 år

 • 20.05.2012, 21:02

I dag har Elisabeth bursdag, så jeg vil gratulere henne masse med dagen.Hun er 18 år i dag, superheldig. Jeg håper at hun har hatt en fin dag, og i morgen skal vi feire bursdagen hennes ♥ Gleder meg kjempemasse. Har det alltid gøy sammen med henne, og det er nok bare vi som gjennomfører alle de rare ideene vi kommer på, siden vi har så masse planer hele tiden. Kjempeglad i deg, Elisabeth

 

Pakke i posten

 • 20.05.2012, 20:41

Heisann!

Se hva jeg fikk i posten i dag :

Den er fra Gina Tricot, og jeg visst ikke at jeg kom til å få den. Det er Espen som har bestilt den til meg, siden han så innlegget jeg lagde om favorittklærne mine fra Gina Tricot for en liten stund siden. Ble kjempeglad da jeg kom hjem fra jobb i dag, og så at det hadde kommet pakke til meg ♥ Tusen takk, Espen!


 

En lørdag i byen

 • 19.05.2012, 16:55

Heisann!

Startet dagen i dag med ei herlig og svett økt på 3t. Alltid like tungt å dra på en steptime, og de er supermorsomme i tillegg. Så nå skal jeg forsøke å spare på kreftene til mandagens løpetest. Begynner å grue meg endel til den, og gleder meg bare til å få den overstått. Den løypa er veldig utholdene, og jeg er nødt til å laste ned noe motiverende musikk som jeg kan høre på mens jeg løper. Tror at jeg kanskje klarer å prestere litt bedre da :)

Nå har jeg egentlig akkurat kommet hjem fra byen. Jeg og Eirin kjørte scooter nedover (kaldt!) og var litt på torget før vi tok oss en tur på tivoliet. Vil si vi fikk litt nerver før vi satte oss i karusellene,  og jeg er fortsatt litt småkvalm etter alle rundene vi har snurret rundt i dag...


I tekoppene!! For en fart vi fikk.

17. mai- feiring

 • 17.05.2012, 19:47


Litt dårlig vær..

Har vært en fin 17. mai med familiemiddager, tivoli osv. Var litt uheldig med været her i Trondheim i dag, men ellers en koslig dag.


16. mai- kamp

 • 16.05.2012, 22:31

Heei!

Da har jeg akkurat kommet hjem, og skal se et par episoder paradise hotel før jeg legger meg. Hadde mattetentamen i dag, og etter den har jeg vært en tur innom 3t, så kom pappa,Linda, Håkon og Martin til Trondheim. Vi dro på Lerkendal for å se Rosenborg- Hønefoss, og der møtte vi Tonje, Egil og Daniel også :) Kampen var ikke så veldig spennende, og i tillegg tapte Rosenborg. Men det var god stemning på stadion, med endel underholdning, så det var veldig morsomt.


Sammen med Håkon i bilen på tur ned til lerkendal.
Helle var på jobb, og var faktisk i akkurat den kiosken som var nærmest der vi satt. Sammentreff! hehe, sniktok et bilde av henne mens hun jobbet ♥


Søte Håkon.

 

 

Kom opp i matte skriftlig + tentamen i matte i morgen

 • 15.05.2012, 19:18

Heei!

Nå har jeg egentlig bare en kort pause mellom all øvingen til mattetentamen som jeg har i morgen. Har sykt mye å repetere enda. På skolen i dag hadde vi trekning av skriftlige eksamener også, og jeg kom opp i matte. Var så nervøs før trekningen, men den gikk heldigvis bra. Selve eksamenen er ikke før 31. mai, så jeg har ganske god tid å forberede meg på. At jeg kom opp i skriflig betyr at jeg slipper muntligeksamen som det ikke er trekning i før juni engang. Er så lettet over at jeg slipper å tenke på hva jeg kan komme opp i, i muntlig. Siden vi har tentamen i morgen i matte får jeg øvd både til den og eksamen i dag :)

Nå er det bare å gå fortsette regningen.

Musikkinnlegg

 • 13.05.2012, 14:23

Heisann!

Tenkte å lage et innlegg med musikken jeg hører på for tiden. Alle sangene er vel party- pop- sanger, siden jeg ikke hører på så mye rolige sanger nå. Har perioder der jeg hører på litt rolige sanger, men nå har jeg gått litt lei av de. Siden jeg har feilet litt med å legge ut bare sanger uten videoen i det siste, blir alle sangene med video denne gangen. Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å få lagt ut bare linjen med playknappen på. Prøvde i et annet innlegg, men tror ikke det gikk an å spille av sangen, sååå da blir det bare slik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder fra bursdagen

 • 13.05.2012, 11:51

Heeei!

God morgen! Jeg har faktisk vært våken i flere timer allerede, selv om det ble litt sent i går. Bursdagen til Linn var kjempekoselig, og jeg fikk tatt endel bilder. Hun hadde kjøpt inn et spill som het jentekveld, med masse spørsmål om alt mulig forskjellig som vi holdt på med. Det var skikkelig morsomt og passet perfekt til kvelden i går. Var god steming med musikk og masse jentesnakking ♥ Tror Linn ble veldig fornøyd med bursdagen sin også :)
kjempefint bilde av Linn  og Tiril ♥


Linn hadde bakt muffins som vi fikk dekorere :)


Resultatet mitt ♥


Silje, Elisabeth og Trine

Tiril, Helle og Malin

Malin og meg
Helle og Elisabeth ♥

Nå skal jeg spise litt frokost, så tipper jeg at det blir trening litt senere i dag :)

produktiv formiddag

 • 12.05.2012, 13:50

Heei!

Deilig å vokne til lørdag og fri i dag, og endelig fikk jeg trent tidlig på dagen. Var å danset zumba klokken 12 og magetime etter det, kjempegøy trening. Tror koordinasjonen og rytmen i kroppen blir mye bedre med noen dansetimer iblandt. Har ikke den beste fra før av, så det skal jeg prøve å få gjort noe med. Så da må jeg prøve å få til èn dansetime i uka :)

Siden vi har gymprøve på mandagen skal jeg sette meg ned å få lest gjennom kapitlet etter at jeg har dusjet. Tror ikke det er så mye å lese siden det bare er om livsstil, treningsplanlegging og volleyball, så temaene er ganske greie og ikke så kjedelige å lære. Gleder meg til at alle prøvene framover er ferdige.Skriver kanske et innlegg senere i dag også, hvis jeg får nok tid. Skal dra bort til Helle i kveld, for vi skal ut å SYKLE. Haha, det er lenge siden. Eller det er bare bort til Linn som skal feire bursdagen sin da. Så nå må jeg få prøvd å rotet fram sykkelen som ligger enplass i bua.

Blogge snart kanskje...

 • 11.05.2012, 15:51

Heei!

Har ikke blogget noe i det siste, og orker ikke å stresse med det når jeg ikke har noe å blogge om. Er ikke noen jobb, eller noe krav fra noen om at det må gjøres Jeg vil at det skal være morsomt, så derfor har jeg ikke prioritert bloggen i det siste. Synes bare at det er greit å blogge når jeg ikke har noe annet å gjøre, og da er det jo veldig gøy. Så akkurat nå har jeg ingenting å gjøre så da blir det et lite innlegg :) men skal prøve å bli flinkere til å oppdatere, hvis ikke er det ikke noe vits i å ha bloggen.

Er utrolig at det er fredag allerede, uken her har gått så fort. Har hatt litt fri her og der fra skolen, så håper de siste ukene før ferien går like fort som denne uken. Neste uke er det også mye som foregår med 17. mai osv, så da blir det masse fri ♥

I helgen skal jeg bare slappe av også prøve å få trent hver dag. Skal i bursdag til Linn i morgen, så gleder meg masse til den. Hun ble 18 på onsdagen ♥ heldig!


Linn :)


Skal snart dra å trene, håper jeg finner en gruppetime som jeg kan dra på. Skal laste ned litt musikk i kveld også, her er hvertfall en fin sang:

 

Kommet fram til Kiel

 • 29.04.2012, 17:03

Heei! 

Da har vi gått på land, og kommet inn på hotellet. Det var kjempefint, og ligger bare noen få meter unna shoppingsenteret som vi skal dra på i morgentidlig. Vi har akkurat trent på treningsrommet, og nå skal jeg hoppe i dusjen før vi skal gå ut for å spise middag. Siden det er søndag, er de fleste butikkene stengt, så i dag har vi bare vært ute på senteret å spist. Skal være på hotellet for det meste resten av dagen tipper jeg.

Var på båten til klokken 10 i dag, og jeg fikk sove kjempegodt og kjente ingenting til noen bølger eller noe. Gleder meg til vi skal kjøre tilbake med den igjen! Tok noen bilder før gikk av i dag.
 

 

7 timer i oslo

 • 28.04.2012, 16:04

Heei!

Nå har vi kommet på båten, og er på tur til Kiel. Skal være her til i morgentidlig til ca. klokken 10 før vi kan gå på land. Har bare vært på lugaren siden vi gikk om bord, og har sovet 1 time siden det ikke ble så mye søvn på nattoget i natt. Så nå skal vi gå oss en runde å se oss rundt, kanskje bade eller gå på taxfreebutikken. 

Vi kom fram til oslo med toget allerede klokken 07.00 i dag, og siden båten ikke gikk før 14.00, har vi fått sett i masse butikker. Heldigvis liker Espen å være med å kike i butikker sammen med meg. Kan ikke komme på sist jeg var i Oslo, og jeg føler meg så lite kjent der. Alt er så mye større enn i Trondheim, også hadde vi knallsol og blå himmel også.


Frokosten på togstasjonen, allrede klokken halv 8..Supert vær

Vi kjøpte oss ikke så vedig mye, men jeg fant en veldig fin shorts på Zara som jeg måtte ha:

Hårdonut og spenner fra Glitter.


Akuurat nå sitter vi her:


Havutsikt på lugaren.

Men nå må vi skjekke ut båten litt før det plutselig blir kveld.

Snart drar vi til toget

 • 27.04.2012, 20:00

Heei!

Endelig ble det helg, og nå er det fri i 4 dager! Vi ble ferdig halv 12 på skolen i dag, og etter det har jeg bare sullet litt hjemme og pakket siden vi reiser til oslo i natt. Vi skal først ta buss til Berkåk halv 12 i kvled, så nattoget fra Berkåk til Oslo. Er framme med toget i 7 tiden i morgentidlig, og da har vi 6-7 timer i Oslo før vi reiser videre til Tyskland med cruisebåten.


Har ikke pakket helt ferdig enda. Har prøvd ut noe nytt denne gangen, med å putte antrekk i plastposer for å holde oversikten. Pleier alltid å bli så mye rot i kofferten ellers.

Vil bare vise noe som egentlig ikke har noe med innlegget å gjøre. I går fikk jeg en overraskelse fra Espen. Han hadde kjøpt lysekrone til meg, og den har vi montert i dag. Den er ikke kjempestor, men liker den kjempegodt!
Den er kjøpt på Ikea.

Også har jeg fått litt klær i dag, fra mamma og mormor som var ute å handlet.

Genser fra mormor:


Fra Cubus.

Topp fra mamma:


Fra Cubus.

Men nå må jeg dusje og pakke ferdig før vi reiser. Skal være borte fram til tirsdagskvelden. Tror jeg får oppdatert i løpet av turen, hvertfall mobilblogget :)


Oppsummering av dagen

 • 25.04.2012, 21:38

Heisann!

Da har jeg akkurat kommet til Espen og vi skal se paradise hotel. På skolen i dag hadde vi skrivedag i norsk, som jeg håper gikk bra. Skrev artikkel om romantikken, og vi måtte sitte i hele 5 timer før vi fikk gå hjem. Ble hentet av Espen etter skolen, og vi dro en tur på torget og kiket litt i butikker og kjøpte oss big bite(selvfølegelig)


Vi kjøpte VERDENS beste kake på et bakeri inne på torget   


Endelig fikk jeg kjøpt yndlingsmascaraen min.


Siden vi reiser til Kiel på fredagen hentet vi ut togbillettene på sentralstasjonen også. Gleder meg kjempemasse, og det skal bli så godt med ei ekstra lang helg.


Så ble det en snartur på Ikea for å kjøpe inn... GLASS.


Nå har vi akkurat vært på trening. 

Etter at jeg var på trening med Helle i går, har jeg begynt med litt nye øvelser som hun viste meg. 

Tilslutt en magetime på 20 minutter.

 

outfit

 • 24.04.2012, 15:56
Bukse og Tpp fra Bik Bok // Converse // Øredobber fra Las Palmas.

Heisann! Jeg kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Nå skal jeg bare lage meg noe mat før jeg stikker og møter Helle på 3T litt senere. Vi skal trene litt styrke, og kanskje svømme etter det.

Vanlig mandag

 • 23.04.2012, 19:56

Heei!

Stikker bare innom en tur, selv om det er veldig lite å skrive om siden jeg ikke har gjort noe spessielt. Har vært kjempetrøtt i hele dag, og da skulle vi selvfølgelig ha hardtrening i gymmen. Etter den hadde jeg null krefter igjen, og jeg klarte å sovne på sofaen da jeg kom hjem. Voknet tre kvarter senere og da var det bare noen få minutter til jeg skulle på jobb. Jeg fikk heldigvis vasket og gjort unna alt der selv om jeg følte meg som en zombie da jeg for rundt å vasket. Nå skal resten av dagen gå til å slappe av med Hotel Cæsar, Paradise Hotel og oreomilkshake! :)

Bydag + innkjøp

 • 21.04.2012, 21:04

Heei!

Har vært i byen i nesten hele dag, og shoppet masse. Var så mye jeg hadde lyst på, så jeg måtte hele tiden velge bort noe som jeg ikke kunne kjøpe. Vi var på jordbærpikene å kjøpte oss wok også, så på krem cafe etter det igjen å kjøpte tidenes største kakao! utrolig koselig dag. Nå skal vi lage pizza. Lørdagskveld ♥

 


På prøverommet på carlings. Hehe, pleier å bli med Espen inn å se på det han prøver :)
Wok! Naaam! Anbefaler alle å kjøpe det!


Skjekk den størrelsen!Innkjøpene kommer her:


Topp fra bik boktopp fra bik bok


Shorts fra Bik Bok


Topp fra Bik Bok


Kjole fra Vero Moda


Jakke fra Vero Moda


Kortbukse fra Cubus. Bare ei enkel bukse som jeg skal ha på Zumba eller Afro.

var salg i byen i dag, men det meste var bare tull så ble ikke til at jeg kjøpte noe på salg. Kjenner at jeg gleder meg til å få tatt bilder med kameraet igjen, må bare finne igjen laderen. Den var visstnok ikke på hytta alikevel, så må prøve å lete den opp. 

Russerevy og shopping

 • 20.04.2012, 21:45

Heei!

Har akkurat kommet hjem fra city syd nå, og må straks begynne å lage middag. Har hatt det ganske travelt siden det ble trening rett etter skolen, så dro jeg tilbake til skolen igjen etter det for å møte Malin, Linn, Helle, Tiril og Silje siden vi skulle på russerevy. Den var kjempegøy, og det var masse parodier av både elever og lærere. Revyen het vel paradise på Heimdal, eller noe sånt, der forskjellige personer skjekket inn.

Tok hele to bilder, som ble veldig....


...Uklare

Trenger ikke vise det andre for det ble enda verre.

Jeg har faktisk klart å legge igjen laderen til kameraet på hytta og merket ikke det før kameraet var helt utladdet. Typisk!, så nå går det bare i mobilbilder fortiden.

Etter at revyen var ferdig dro Helle, Linn, Tiril og jeg til City Syd og kjøpte oss smoothie. ÅÅh, det er så godt!Kiket litt i butikker også. Fant en veldig fin topp som jeg kjøpte
Kjøpte den på Carlings til 299,-

Espen har kommet nå så må begynne å steke biff og grønnsaker, så kan vi slappe av med FRIENDS resten av kvelden.

 

Tyholttårnet

 • 18.04.2012, 21:33

Hei!

Har vært sykt fint vær i hele dag i Trondheim, slik som det har vært hele uken egentlig. For ei uke! Hadde heldagsprøve i Spansk i dag, og ble ferdig klokken 12. Etterpå dro jeg og Espen på ei knallhard treningsøkt på 3t. Så ble det wok i Tyholttårnet, som vanlig. Har ikke vært der og kjøpt meg noe annet enn wok enda. Den er helt spesiell god.
Fin utsikt!

Nå skal vi se paradise, før jeg må lese gjennom litt stoff i geox siden vi har prøve i morgen(igjen!)


 

American Pie Reunion

 • 17.04.2012, 22:17

Heeei!

Har hatt det litt hektisk de siste dagene, så blir lite tid til blogging.

Har besøk av Helle nå, og vi har vært på kino med Linn og malin og sett American Pie tidligere i kveld. Var en ganske morsom film egentlig. Helle skal ligge over til i morgen, og da har vi heldagsprøve i spansk, så da blir det heldigvis en kortdag. Kan gå allerede i 12 tiden, og vi kan sitte til klokken 1.


Hehe, vi lagde oss taco etter skolen i dag ♥


Dro på city syd entur i langfriminuttet i dag. Kjøpe denne kremen til bare 69,-. virker utrolig bra, siden den gir fuktighet til huden samtidig som den er mer foundationlignende. 

Bilder fra hytteturen

 • 15.04.2012, 22:04

Heei!

Har akkurat kommet hjem fra en kjempekoselig hyttetur. Ble perfekt vær, og har vært ute og badet og solet oss i hele dag :) Kan vise litt bilder fra turen:
Kjempedeilig å bade ute i glovarmt boblebad. Ble til at vi badet fire ganger på to dager.


Nå må jeg pakke ut baggen, og gjøre klart til skoledagen i morgen. Da blir det turn i gymmen, og kjenner at jeg gleder med litt til det.

Morgenbad

 • 14.04.2012, 13:52

Heeei!

Kom oppover på hytta på Leksa i går kveld, og da slappet vi egentlig bare av med The Voice og lagde oss carbonara. I dag voknet vi til knallblå himmel og steiksol. Er også veldig varmt ute, så vi tok like godt et morgenbad i boblebadet. Herlig!

internettkapasiteten er for dårlig til å kunne laste opp noen bilder akkurat nå så kan vise litt i morgenkveld når jeg har kommet hjem.

Har tenkt oss en tur på verandaen for å sol oss litt nå, også få montert trampolinen litt senere. Elsker når sola kommer! :)

Innkjøp

 • 12.04.2012, 21:01

Hei! Har vært en tur på City Syd i dag. Ble med Mamma og Daniel siden de skulle handle inn forkjellig til de reiser bort til syden på lørdagen. Espen kom heldigvis etter hvert, og da fikk jeg kjøpt noe småtteri. Begynner å komme så mye sommerklær i butikkene nå, og føltes nesten som at det var sommer da jeg gikk i butikkene :)
Topp fra bik bok 249,-
Topp fra H&M 99,-


Solbriller fra Vita 89,-

Espen holder på å kutte opp grønnsaker, siden vi skal lage wok til paradise hotel begynner. Favorittmaten vår ♥ Skal ligge over til han i natt, og etter skolen i morgen kjører vi til Orkanger for å trene før vi drar videre på hytta til Espen som er på Leksa, og blir der i helgen.

 

Snaaaart...

 • 11.04.2012, 16:10

.. Kommer Espen hjem ♥ Skal bli godt å se han igjen, etter en 4-ukers jobbperiode på sjøen. Sitter på flyet på tur hjem fra Stavanger nå, og jeg har funnet fram masse godteri til han kommer. Jeg spiste ingenting av godteriet jeg fikk i påsken, og har spart absolutt alt til i dag. Hehe.

Brukte hele dagen i går på å øve til en matteprøve som vi hadde i dag, så fikk ikke blogget noe særlig. Med en gang vi startet på skolen igjen bare raste det på med masse ting som skal gjøres. Føles ut som det er noe viktig hver dag nå framover. I dag sluttet jeg egentlig halv 1, men var igjen til halv 3 med Elisabeth. Vi skal ha klassen i turn på mandagen, så vi måtte lage et opplegg for det.

Her er dagens outfit:

For sikkert 2 uker siden eller noe, fikk jeg og Espen en rørosgave fra mamma. Har vært nødt til å vente så lenge på å åpne den, og den ligger her enda og venter på at Espen skal komme. Lurer skikkelig på hva som er inni ♥Nå skal jeg skrive litt på en oppgave, så snakkes.

fiin sang:

 

Deltar på konkurranse

 • 10.04.2012, 12:59

Deltar i en konkurranse, der man kan vinne kinobilletter til American Pie Reunion.

reunionvinn

Evighetens speil

 • 09.04.2012, 22:40
Se på disse kule speilene som henger hjemme hos farmor og farfar. Jeg kan se uendelig langt inn i dem. haha.

Har vært en stund til farmor og farfar i dag, på den siste fridagen. Farfar måtte til og med bli med hjem til meg, for å hjelpe meg med å henge opp hyller og speil. Det viste seg at jeg har murvegger på rommet, og da fungerer det ikke å bare skru inn en skrue. Måtte bruke borrmaskin for å få hengt opp ting på veggene, og det hadde jeg aldri fått til uten hans hjelp. :)
Kan faktisk åpne og lukke speilet, så fungerer fint å henge ting bak.

Litt for tidlig ute

 • 09.04.2012, 11:55

Hei! Sitter på 3t og venter på at pulssteptimen skal begynne. Siden jeg måtte ta buss kom jeg en halvtime for tidlig. Snart scooterføre ute nå:) Håper solen holder seg litt til, for etter treningen skal jeg gå tur med Memphis <3

Motering av komode

 • 08.04.2012, 22:57

Hei!

Har vært ganske rolig de siste dagene i påsken, og har brukt masse tid på å komme i orden på rommet. I kveld har jeg brukt et par timer på å montere en komode, som jeg tror og håper ble montert riktig.

 


En flatpakke med hundrevis av deler var det jeg startet med..
Komoden begynner å ta form :)Søta som følger med på hva jeg holder på med ♥

I dag har jeg også drevet å ringt rundt til nesten hele slekta og samlet inn penger som går til de som ble rammet av flommen i Fiji. Som jeg har sagt tidligere, er storesøsteren min og kjæresten hennes der i 3 måneder og arbeider, og etter at flommen kom var det mange familier der nede som mistet alt de eide. Til og med klærne til mange familer hadde blitt tatt med av den enorme vannmengden og ført ut av husene. Så nå er jeg veldig fornøyd med at alle jeg har spurt, har bidratt med litt penger som kan hjelpe de som ble hardest rammet av flommen. Er gøy å vite at noe så lite som noen hundrelapper, er så mye mer i et fattig land og kan være til stor hjelp.

Besøk tongus.blogg.no

 • 07.04.2012, 23:07

Hei!

Har brukt kvelden på å lage en film til Tonje og Egil som er i Fiji, og har vært der i over 2 måneder nå. De er frivillighetsarbeidere, og skal være der i 3 måneder tilsammen. For å se filmen gå inn på TONGUS.BLOGG.NO. <--trykk på linken :)Bikini fra Victoria's Secret

 • 07.04.2012, 19:59

Hei!

Fikk en mail fra Espen tidligere i dag om at han har bestilt bikini til meg fra Victoria's Secret. Den gutten åltså, beste kjæresten! Han er fremdeles på jobb ute på sjøen, og i går sendte jeg en link til han og viste bikinien, og i dag kjøpte han den til meg. Kjempefin overraskelse å få på selveste påskeaften ♥

 


Synes den er kjempefin, og jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren!

De har så mange fine bikinier på Victoria's secret. Her er noen flere favoritter:HER                                                                                                                      HER
HER                                                                                                                  HER 

IKEA!

 • 07.04.2012, 16:13

Heeei!

Har vært på IKEA i hele dag, og kjøpt inn masse til rommet mitt. Elsker å se på alle utstillingene der, og de gir meg så mye inspirasjon. IKEA har så mye fint, og jeg kjøper alltid litt mer enn planlagt.  Jeg endte opp med å kjøpe endel småtterier som ikke trengs å monteres også tre hyller, et bord og en komode som jeg må montere nå. Skal bli spennende å se om jeg klarer det.
Så moro å se på alle utstillingsrommene!Kjøpte dette speilet.


Skulle kjøpe et hvitt trekk til sofaen min, og akkurat nå var det 550,- avslag på de. Snakk om flaks :)

 

Her er noen av de tingene jeg kjøpte:
Kjøpte puter og trekk for å ha i sofaen.Her står blant annet bordet i flatpakke.. kommer til å ta sin tid når jeg skal begynne å montere det nå.


Kjole

 • 05.04.2012, 16:00

Heei! Har akkurat bestilt meg denne kjolen:


 
Bestilte den på nelly, og der er det 10% rabatt nå (la inn koden: EASTER10), og dersom du kjøper for over 600 kr får du gratis frakt i tillegg.

Gleder meg sykt til den kommer! ♥

 

Visste du at..

 • 04.04.2012, 23:41

- Jeg ikke har drukket brus siden desember 2009, altså på 2 år og 4 måneder.

 

- Jeg hater å finne hår i maten. Det er noe av det verste som kan skje, og jeg mister rett og slett matlysten.

 

- Jeg skyller alltid glasset mitt 3 ganger før jeg fyller det helt opp med vann. Rar uvane.

 

- Jeg har flyttet utrolig mange ganger.

 

-  Jeg har lett for å miste kontakten med venner og andre bekjente dersom vi bor over lengre avstander, flytter fra hverandre eller begynner på forskjellige skoler. Er rett og slett dårlig til å holde kontakten.

 

-  Jeg er en veldig stresset person, og hater å ha ting ugjort. Kommer derfor aldri forsent til noe.

 

- Jeg er avhengig av å få trent nok, ca. 4 ganger i uka.

 

- Jeg trener ikke for å bli tynnere, eller få masse muskler. Selvfølgelig vil jeg ha en veltrent kropp, og synes det er fint med litt muskler.  Synes trening er veldig gøy, og jeg føler meg mer opplagt i perioder med trening, enn dersom jeg går lenge uten å trene.

 

- Jeg elsker å lese horoskop. Leser det hver uke, og synes det er moro å sammenligne med virkeligheten.

 

- Jeg liker ikke å rangere mennesker etter hvor godt jeg liker de. Men er det noen som har vært der for meg hele livet er det Tonje. Kunne ikke fått bedre storesøster.

 

- Jeg har hatt 19 hamster tilsammen, og har syykt lyst til at Sally skal få hamsterbabyer.

 

- Jeg bodde på Hitra da jeg gikk i 4,5,7 og 8 klassen.

 

- Sjokolade er det beste godteriet jeg kan få.

 

- Jeg har ønsket meg en chihuahua siden jeg var 12 år.

 

- Jeg elsker å bake, eller lage mat- Jeg elsker å ha masse å gjøre, helst så mye at jeg nesten ikke rekker over alt.

 

- Første gangen jeg møtte Espen, var vi på DDE konsert, og vi ble sammen 5 måneder senere.

Rydde-vaske-lekse-trenigsdag...

 • 04.04.2012, 16:50

..er alt dagen min skal gå ut på. Skal få gjort unna mest mulig kjedelig ting på èn dag. Har fått unna litt rydding og vasking nå, og skal bortover på 3t en tur i kveld. Har ommøblert og planlagt litt hvordan rommet mitt skal se ut, så på lørdagen må jeg ta meg en tur til IKEA å få kjøpt inn litt forskjellig. Siden det er helligdager både i morgen og fredagen, må jeg vente helt til lørdagen før jeg kan fortsette å gjøre ferdig rommet.Siden vi har matteprøve rett etter ferien, skal jeg prøve å jobbe meg gjennom alle delkapitlene før skolen starter på igjen. Har vært gjennom 2 av 9 delkapitler nå. Godt å være ute i god tid.

 

Sol i påska

 • 03.04.2012, 12:32

God morgen!

Fikk sovet ut litt i dag, og det var så koselig å stå opp på hytta. Jeg vet ikke helt hva planene for i dag er, men været ser ut til å bli fint hvertfall. Vi skal snart spise påskefrokost, og nå sitter mormor å strikker sokker til meg. Jeg begynner å få det store ullsokkelageret.
Synes de blir kjempefine!


Var en tur ute med Memphis i mårest.


Var på huseby i går, for å få med oss Daniel, og han ble heldigvis med.


Skal en tur ut i sola nå :)

5 utforkjørsler og 1 krasj på vei til Frøya

 • 02.04.2012, 23:02

Heei!

Blogg.no er helt klikk for tiden og nå skriver jeg dette innlegget for tredje gang. Men uansett så har vi kommet oss fram til hytta på Frøya, og det gikk ikke akkurat smertefritt. Vi var gjennom fem utforkjørsler og ett krasj. Været var dårlig hele veien. med glatte veier, mye snø og dårlig sikt. Like før vi kom til Hitratunnelen var det en mengde mennesker som sto ute på veien og stoppet oss. De varslet om en trailer som hadde kjørt av veien, og menneskene kom fra en buss som sto bak traileren og ikke kom seg videre. De dirigerte defor trafikken, slik at biler bare ikke stormet inn i situasjonen. Jeg rakk desverre ikke ta noen bilder fra denne hendelsen, siden alt gikk så raskt.

Vi kjørte ikke langt før vi støtte på flere ulykker. På sandstad møtte vi på ENDA en utforkjørsel, ikke overraskende var det av en trailer denne gangen også. Det var ikke veldig alvorlig, og redningsbiler holdt på å taue den opp fra grøfta da vi passerte.

Vi rakk ikke kjøre lengre enn 100-200 meter før vi støtte på enda en ulykke. Utforkjørsel nr.3, og denne gangen så det litt verre ut. Vi måtte bare passere siden det allerede hadde ankommet redningsbiler, så vi vet ikke om noen var skadet eller hvordan det hele hadde skjedd.Nå hadde det vært så mye utforkjørsler at Daniel ringte til radioen (80099999), og tipset om at det var dårlig føre, mye utforkjørsler osv på Hitra, slik at andre trafikanter kunne bli varslet om at veier kunne bli stengt. 5 minutter senere kom innslaget på radioen og de varslet om at veiene hadde blitt stengt. Flaks for oss at vi rakk å passere, hvis ikke hadde nok turen takk enda lengre tid.

Vi fortsatte å kjøre, og det gikk ikke rakere enn 30-50 km/t. Det var så vanskelig å holde seg på veiene og vær gang vi møtte en bil eller en trailer måtte vi nesten stoppe for å klare å holde oss på veien.

Like før vi kom til Frøya kjørte vi forbi to biler som hadde krasjet, og det så ut til å ha gått bra det også.

Med en gang vi kom ut av Frøyatunnelen var det første vi møtte en trailer i grøfta. Dette var utforkjørsel nr.5 iløpet av turen, og nå kom det ikke særlig overraskende lenger.turen tok mer enn dobblet så lang tid som man ellers bruker, og vi kjørte sååå sakte. Kom oss helberget framme og nå sitter vi og spiller Geni!

Snart på jobb

 • 01.04.2012, 21:22

Hei! Kom akkurat til trondheim med bussen fra aure, og gikk av på sykehuset her mamma jobber. Så nå sitter jeg på føden og venter på at hun skal bli ferdig på jobb, for jeg skal på jobb etterpå på tromas. Men mamma er så snill og hjelper meg med jobben slik at det går dobbelt så raskt. Jobber egentlig nesten alltid på mandgaskveldene, men siden vi skal kjøre til frøya på hytta i morgetidlig, blir vi nødt til å ta det i kveld.

På føden har de hvertfall fått pyntet til påske. Koselig!

Bilder fra bursdag

 • 31.03.2012, 22:31

Hei. Har hatt det kjempekoselig på bursdagen til oldemor i dag. Siden hele slekten på pappa sin side ble samlet, fikk jeg møtt mange som jeg ikke har sett på en god stund. Tror oldemor var kjempefornøyd med at så mange ville feire bursdagen hennes siden det nesten var 60 gjester tilsetede, og det så ut som hun koste seg veldig i dag.


Oldemor ville gjerne bli tatt bilde av :)


Tante og farfar


Farfar og farmor


Håkon♥


Jeg synes kaken her var så fin, også med bilde av oldemor på også.


En rosebukett på 90 roser som hun fikk fra alle barnebarna sine.

Nå skal jeg og Linda se breaking dawn, har faktisk ikke sett den enda.

På vei til bursdag

 • 31.03.2012, 15:23

Er på tur til 90 års- dag til oldemor nå. Jeg lastet akkurat ned en app for mobilblogging, så ville bare teste den ut.

Lær å knyte slipsknute

 • 30.03.2012, 22:28

Hei! Har kommer meg fram til Aure, etter en lengre busstur en forventet. Når det er påske og fredag i tillegg så går ikke trafikken så altfor fort. Måtte stå i nesten 1 time i bussen siden det var så ekstremt fult, mange som skal på påskeferie i dag hvertfall.

Men uansett. Når jeg kom hjem til pappa var det ingen som kunne å knyte slips, og siden vi skal i bursdag i morgen måtte jeg ta jobben i egne hender. Så nå har jeg knytt og knytt og tror endelig det sitter. Har lært meg to forskjellige metoder, en veldig avansert som gir en bred knute ,og en annen veldig lett metode med en litt smalere knute. Synes faktisk at den enkle metoden ga best resultat. Er litt gøy å kunne knyte slips, tror dette var første gang jeg har prøvd det også.

Jeg brukte to videoer fra youtube  for å lære meg det.

Nr.1 Den lette metoden med en ganske smal knute som resultat:

 

Nr.2. Litt vanseligere og resulterte i en ganske bred knute:

 

Påskeferieee

 • 30.03.2012, 15:23

Endelig ble det ferie, skal bli så deilig med 10 dager fri. Jeg skal reise til Aure til pappa med buss om ikke så veldig lenge. Vi skal i 90- års dag til oldemor i morgen på kyrksæterøra, så det kommer nok til å bli veldig koselig.


Har allerede kjøpt inn godteri til påsken :)

Jeg har akkurat badet sally, faktisk. Haha, hun er ikke så veldig fan av vann, også er hamster nattdyr i tillegg, så det tok sin tid å få vekt henne før jeg fikk badet henne.
Skeptisk..


Hun er så søt når hun blir tørket.
Nå må jeg varme meg noe mat, bussen kommer om en time så må skynde meg litt.

Alt mulig

 • 28.03.2012, 22:28

Heihei! Har besøk av Elisabeth nå, og vi har akkurat sett to episoder med Paradise hotel, hehe. Veldig god underholdning. Har vært en tur i byen og spist på cafeen til foreldrene til Elisabeth(igjen), vi får alltid så god mat der. Også var vi så flink at vi dro å trente også, magetime og litt styrke.
Ja, vi måtte vandre rundt i byen med full "regndrakt" på, siden vi kjørte scooter og det regnet konstant.

På skolen i dag hadde vi faktisk dissekering av fisk. Vi skar ut alle innvollene til fisken, og undersøkte alt mulig. Ble en kjempesterk fiskelukt på klasserommet resten av dagen. Tidligere har vi dissekert sau også, og det ga en mye verre lukt, så vi overlevde.

Litt småekle bilder, kanskje.

 

Kino

 • 27.03.2012, 16:32

Hei! Skal snart dra og møte Elisabeth, Trine og Helle hjem til Trine. Vi skal på kino å se The Hunger Games, og siden Trine nettopp har tatt lappen skal vi sitte på med henne ned til byen. Slipper heldigvis å være mer ute i regnværet i dag. Fikk dosen min med regn da vi var på tur på skolen tidligere i dag, det regner helt sykt mye i trondheim for tiden. 

Gleder meg kjempemasse til filmen, og har hørt bare positivt om den.


Søndagsmorgen

 • 25.03.2012, 12:25

Heisann! Deilig å stå opp til søndag, en time senere en hva klokken "egentlig" er, siden klokken ble stil i natt! Skal bli bra med lysere dager. Synes alltid det er så vanskelig å vite hvilken vei klokken skal stilles, men har fått med meg at på våren skal den stilles mot sommeren siden den er i vente. hehe. Har som vanlig lagd meg ostesmørbrød og o-boy til frokost. Beste frokosten ♥♥ Og nå er det vaffelsteking på gang, kommer snart noen gjester og besøker oss. Hadde en koselig kveld sammen med Eirin og Helle i går. Helle var så snill å lagde kjempegod spaghetti-carbnara til vi kom♥ Også hadde vi kjøpt inn MASSE smågodt, så vi koste oss hvertfall.
MMM, med sukker og smør på.


Supersøte hunder hjem til Helle.

Nå skal jeg lest til biologihøring som vi har i morgen. Kommer til å ta en stund, siden vi først i morgen får vite hva vi skal bli hørt i. Skal trekke et tema der og da, så det betyr at jeg må øve litt på alt. Minner meg så smått om eksamen.

Fikk heldigvis start på scooteren

 • 24.03.2012, 13:36

Heihei! Har ikke fått oppdatert så mye de siste dagene, men har hatt det ganske travelt. I går var jeg på bursdagsfest hos Trine og Lise som ble 18 år på onsdagen ♥ var en kjempekoselig kveld, men jeg fikk ikke tatt noen bilder selv om jeg hadde med kameraet. Hadde faktisk glemt å sette inn batteriet etter at jeg ladet det, så det var litt synd.

I natt har jeg sovet hos Helle, og skal entur bortover til henne i kveld også. Da skal vi spise og bare kose oss med film eller noe ♥

Men tilbake til overskriften. I forrige uke gjorde jeg et forsøk på å starte scooteren som har stått i parkeringskjelleren hele vinteren, men det var uten hell. Så i dag måtte jeg forsøke igjen, men klarte det heller ikke. Men da mamma tråkket skikkelig på kickstarten startet den heldigvis. Jippi!! Ble så lettet over at jeg slapp å skaffe startkabler osv for å få den igang. Så nå har jeg vært ute på årets første scootertur.Frisøren, kafe og trening

 • 22.03.2012, 21:56

Hei! kom akkurat hjem og er dødssliten etter ei hard treningsøkt på 3t. Har vært i byen med Elisabeth tidligere i dag. Vi dro til frisøren rett etter skolen for å klippe oss, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Klippet ikke bort så veldig mye, bare de slitte tuppene og fikk det litt mer oppklipt. vi hadde ikke vært til frisøren siden september, så var godt å få frisket opp håret litt.

Elisabeth hadde også time til farging og napping av bryn rett etter frisørtimen. Da var jeg faktisk så heldig å få sitte i en massagestol på et 20 minutters program, mens jeg ventet. Var virkelig verd å være med henne da, siden jeg fikk løst opp i de stive musklene etter gårsdagens trening. Så dro vi på kafeen til foreldrene til Elisabeth og spiste toast og chips med aioli♥


Vi var veldig fornøyd med frisøren på denne salongen, og vi kommer til å klippe oss her neste gang også. Hun som eier salongen er veldig flink, og hun tar ikke veldig mye for en dameklipp heller :)Vi spiste masse mat og is tilslutt, nam. Var passe mett på treningen etterpå, heehee.
Bare skole

 • 20.03.2012, 19:44


Hei! Har veldig mye skole for tiden, og i morgen er det kjemiprøve. Skal øve mye til den, siden det er et avgangsfag. Føler vi har noe å gjøre til nesten hver dag, så blir ikke så mye tid til overs til andre ting.


Har mye stoff å komme meg gjennom enda.


Bilde er fra kjemitimen.Har ikke skjedd så mye annet spennende i dag, enn at jeg har lest i kjemiboken.

Var på City syd i går med Eirin, Helle og Linn og da kjøpte jeg meg en kjole og noe annet småtteri. Har ikke fått tatt ordentlig bilde av kjolen enda, så kan vise litt bedre senere. Men her er den hvertfall:


kjøpte den på Free Quent

Outfit 19.03.12

 • 19.03.2012, 10:33


Skinnjakke fra ONLY// Hettegenser fra Bik Bok// Bukse fra Bik Bok// Converse fra Urban

Hei! Er på skolen nå, og har friminutt i kjemien. Har én time igjen, før vi har to timer med gym. Etter skolen drar jeg, Linn og Helle på city syd for å møte Eirin, blir koselig!

Tur til Tyskland bestilt

 • 18.03.2012, 19:45

Hei! Da er reisen til Tyskland bestilt. Jeg er virkelig verdens heldigste som har en kjæreste som tar meg med på tur til Tyskland ♥ Vi reiser ikke før den 27. april, men gleder meg allerede. Elsker å ha noe å se fram til! Har aldri vært i Tyskland før, og det blir ekstra spennende siden vi skal ta nattog fra Trondheim til Oslo og cruisebåt fra Oslo til Tyskland. På båten skal det visst være masse aktiviteter, som aqualand, spa, fitness center, taxfreeshopping og underholdning og show. GLEDER MEG!

  

  

I Tyskland skal vi ligge på hotell, synes det ser kjempefint ut. Så denne  turen kan ikke bli annet enn bra!

 

 Jeg sitter på bussen nå, og pc'en blekker hvert sekund så rekker ikke ordne flere bilder. Får vise når vi reiser, men det er jo fortsatt over 1mnd til. Klarer nesten ikke vente. 
 

I fjæra

 • 18.03.2012, 13:35


Haha, Bruno og Main lekesloss endel sammen!Hei! Har fått vært ute endel i helga, og i dag dro vi ned i fjæra en tur. Håkon og Martin ville fange noen fisker med håvene sine, men den eneste fangsten ble noen kråkeboller og skjell. Var ute på tur igår også, og i veikanten hadde det kommet hundrevis av hestehov. Håper det er et tegn på at våren kommer snart, og at jeg kan finne fram scooteren og begynne å kjøre igjen. Gleder meg til å slippe unna busstyret tidlig på morgenen.
Søte lillebroren min plukket seg masse hestehov. ♥

Senere i dag drar vi bortover til hytta og besøker farmor, farfar og oldemor, før jeg setter meg på bussen på tur hjem til Trondheim.

Bruno Banani

 • 17.03.2012, 10:53

God morgen!


Var utrolig koselig å komme fram til pappa, og møte småbrødrene mine igjen i går. De har også en kjempesøt papillon hund, Bruno Banani. Tror han er ca 2 år, og han har faktisk blitt trent til sirkusforestillinger for en stund siden, så han er veldig spretten. Men nå er han bare en vanlig familiehund ♥

I dag er det sol og veldig fint vær ute, så kommer til å ta oss en tur ut i finværet litt senere tipper jeg. Huset her ligger rett ved sjøen, det er noe annet, enn hjemme i Trondheim.

On the road

 • 16.03.2012, 19:17

Wooohoo, nå er jeg ganske så fornøyd. Sitter på bussen på tur til Aure, en 3 timers lang tur. Ikke veldig mye å gjøre, bortsett fra å se ut ruten og høre musikk, og se ut ruten igjen... spennende! Men så kom jeg på at jeg kan jo prøve og koble meg til internett fra mitt mobile nett, og utrolig nok klarte jeg det! Bussturen ble reddet! Tok noen mislykkede mobilbilder på bussen, av alt som (ikke) skjer her, men nettet er for tregt til å klare å laste de opp.

Den store flyttedagen!

 • 15.03.2012, 22:09

Hei! Da har vi endelig kommet igang med flyttingen, og har holdt på i ett strekk siden jeg kom hjem fra skolen. leiligheten er i øverste etasje og vi har gått opp og ned trapper i hele dag. TRENING! Hadde det ikke vært for at hele familyn ++ har hjulpet oss i dag, hadde vi aldri kommet så langt på vei. Det er faktisk ikke en eneste ting igjen der vi bodde før. Rommet mitt er helt bombadert med esker og alt mulig rart nå. vet ikke hvilken ende jeg skal starte for å komme i orden.

Heldigvis er det planleggingsdag på skolen i morgen, og det betyr en ekstra fridag. Langhelg! ♥
siste rest som ble hentet fra leiligheten.Litt jobb foran meg med utpakking.


Kjenner det blir godt å ta helg på et nytt sted, og få litt tid til organisering. Så reiser jeg til Aure til pappa i morgen ♥

Siste dag sammen og Into the White

 • 13.03.2012, 21:28

Hei! I dag dro jeg og Espen på kino for å se Into the White.Filmen er basert på en virkelig historie, og var egentlig ganske bra.  Siden han reiser ut på sjøen på jobb i morgentidlig, og blir borte i en måned :( måtte vi gjøre noe koslig sammen før han reiser. Flyet går veldig tidlig i morgen, så da blir det 28 dager med jobbing for hans del, før han kommer hjem igjen.


:( 


Jeg elsker å skrape flaxlodd, og Espen kjøpte noen til meg  

Da filmen var ferdig, og gikk mot bilen kom vi på at vi hadde glemt å betale parkering. Vi parkerte der halv 7, og man må betale fram til 8. Så da var det 1,5 time vi hadde stått der, og muligheten for at vi skulle få bot var ikke så veldig stor. Meeen dere kan jo tippe hva som lå på frontruta da vi kom til bilen...

Jaja, man lærer av sine feil. Skjer nok ikke flere ganger, håper jeg!

 

Endelig ble det cageball på 3t

 • 11.03.2012, 23:05

Hei!

Kom hjem fra cageball på 3t for ikke lenge siden. Var nyåpning i helgen, og det var overraskende artig. Vi spilte bare jenter, og spillet var stort sett likt vanlig fotball egentlig. Eneste forskjellen var vel bare at det er inne. Var hvertfall supermorsomt, og kommer til å spille det masse framover. God trening var det også!

Tok ikke med meg kamera, men tok noen mobilbilder.


Hamsteeer!

 • 10.03.2012, 19:04

Hei!

Var en tur innom City syd for å kjøpe smoothie på jordbærbikene i dag, også noen skjorter til Espen. Men vi gikk innom dyrebutikken og kom ut med en kjempesøt hamster. Kjøpte hunnhamster som skal hete Sally ♥ Hadde hamsterbur hjemme, så måtte bare kjøpe inn mat, gnagestein osv. Så nå har hun flyttet inn i buret sitt, og klatrer rundt i buret og utforsker det litt.
På dyrebutikken, hadde mange pandahamstre. Så søtt når hamstrene er svarte og hvite ♥

På moten?

 • 09.03.2012, 21:37


Bilder fra catwalken under moteuken i Paris

Hei, og god helg ♥

Sitter og venter på siste del av The voice skal begynne igjen. Herlig med helg, og var en tur på felini og spiste i ettermiddag, en god start på helgen. Ellers blir det artikkelskriving i morgentidlig, så tar dette som fridagen! 

Tidligere i dag så jeg på noen bilder og fant ut at cowboyskjorter egentlig er ganske kult, så jeg letet opp en vi har her hjemme og prøvde den ut. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg synes enda, men var litt gøy med noe nytt. Føler at nå for tiden er det mintfargede klær, gensre med åpen rygg og veldig sukkersøte klær som er på moten, og det elsker jeg. Så mot høsten kan det godt hende at noe slikt kommer mer og mer i butikkene.

Kan vise hvilken skjortetype jeg prøvde.

08/03/12

 • 08.03.2012, 21:19

Hei!

Sitter nedgravd i en masse innleveringer av tekster som som skal være uendelig lange. Blir masse innleveringer i neste uke, så må nok stå på i helgen for å få alt unnagjort. Har skrevet endel nå, men er langt fra ferdig, så nå er det nok for i dag. Tar en pause med grandiosa og FRIENDS. Har blitt heta på den serien igjen, og har kommet til sesong 4. Startet egentlig bare rett i sesong 3, men har sett alle 10 sesongene tidligere.


Kjører en sminkefri stil på kvelden.Snart tomt

 • 07.03.2012, 21:21

Heihei! I dag har internettet levd sitt eget liv, og har ikke fått det på før nå. Men nå er det i hvertfall fikset. Sitter og spiser pannekaker, og ser TV i dette øyeblikk. Har endelig begynt med pakkingen i dag også, så på rommet mitt er det bare sengen og pulten som står igjen. Så får leve i litt rot og kaos de neste dagene, men overlever nok.
Fikk akkurat (nesten) plass i pappesken.
Ny mobil

 • 05.03.2012, 14:54Heihe! sluttet tidlig på skolen i dag, og vi avsluttet med gym. Så jeg går fortsatt i treningsklærne og skal gjøre det fram til jeg skal på jobb. Er rengjører på Tromas, og jobber der bare en gang i uka :) Var en liten tur innom nyleiligheten rett etter skolen, så nå gleder jeg med til å begynne flyttingen om 10 dager! Må begynne å planlegge hvordan rommet mitt skal se ut også. Så må jeg slenge sammen en wok i full fart før det blir jobbings.

 

Har fått meg ny mobil, htc Sensation XL i dag ♥ Var virkelig på tide. Så nå kan jeg bruke nett på telefonen, og få tatt bedre mobilbilder osv. Har ikke fått den på og lagt over alt enda, så må vel gjøre det nå.

Dagens antrekk

 • 03.03.2012, 20:44
genser fra Bik Bok// Bukse fra Cubus// Sko fra urban// Veske fra Vero Moda.


Hei! har vært å handlet inn litt utstyr til å lage cupcakes i dag, sammen med Espen. Har fått litt dilla på å bake i det siste, og hvertfall når man kan lage så mye fint. Så nå må vi egentlig bare begynne siden det kan ta sin tid.  

Musikk osv

 • 03.03.2012, 14:28

Heihei! Da er treningen unnagjort, en knallhard pulsstepøkt. Var for 3 gang denne uka, og kommer ikke til å trene pulsstep på en stund. Er en av de beste gruppetimene, og de varer bare i 45 minutter. Er helt klart verdt å gå på treningssenter når man kan velge mellom så mange gruppetimer. Tiden går så mye raskere og føler det er litt mer sosialt også.

Akkurat nå hører jeg  på disse sangene.

 

 Elsker når justin kommer med nye sanger!

 

Rydde rommet

 • 02.03.2012, 16:28

Hei! Endelig ble det fredag, og det er kjempegodt med helg. Har vasket og ryddet i ett strekk siden jeg kom hjem klokken 2, så dette ble nok en av de siste gangene jeg vasket rommet før vi flytter. Litt artig når man rydder, og finner igjen bortgjemte ting. Fant igjen neglepynten jeg kjøpte i las Palmas i sommer, så måtte selvfølgelig prøve det under all vaskingen. Har utrolig lyst til å gå til en negledesigner å få fikset neglene, så de blir prefekte. I helgen har jeg ikke store planene egentlig, blir en snartur på city syd nå straks også The voice i kveld. Elsker det programmet!


Ble litt i full fart, og neglelakken var litt halvveis. Menmen. Siden de faller av lett tok jeg et tynt lag med blank lakk på tilslutt, tror de skal holde lengre da.

Har foresten begynt å laste opp bildene i 800px og ikke 700px. Derfor er bildene i tidligere innlegg litt mindre enn de som vil komme i innleggene framover.

 

Endring i planene

 • 01.03.2012, 20:02

Heihei! Nå har vi fått besøk av Elvis og Memphis. Memphis er hunden til broren min Elvis, og han er kjempesøt. Har lekt litt med ball med han, og han blir helt gira.

Egentlig skulle vi kjøre til værnes for et par timer siden for å hente Espen på flyplassen siden han har vært på kurs. Men flyet var 2 timer forsinket pågrunn av noen brannbiler foran et annet fly, tror jeg. Så nå vurderer jeg egentlig bare å dra på 3t for å svømme og ta litt badstue istedet. Får se om jeg orker å ta buss både fram og tilbake, eller om jeg må ta å rette opp en nynorsktekst som snart skal leveres.

1. Mars

 • 01.03.2012, 16:47

Heei! I dag har Tonje bursdag, gratulerer så masse med dagen! Hele 20 år ♥Har vel en varm og herlig bursdag nede på Fiji nå. Er endel timer tidsforskjell fra Norge så kanskje det nærmer seg natt der, og bursdagen er ferdigfeiret. Vi skal feire henne hjemme i Norge i kveld med saltkjøtt og kålstappe hvertfall :)


Egil og Tonje ♥


Happy Birthday!

Siden det er 1. mars betyr det at det bare er 15 dager igjen til det blir flytting. Begynner å bli litt småSTRESSET siden jeg ikke har pakket noe enda. Bare mamma som har startet så smått, så stuen begynner sakte men sikkert å bli fylt med pappesker og diverse utstyr. Tror jeg bare skal få samlet alt i svartsekker og esker snart. Slipper heldigvis å flytte så veldig langt, så blir det ikke så veldig mye styr.

Heldagsprøve i matte

 • 28.02.2012, 20:29

Hei! Skolen har startet på igjen og livet er kjedelig. Neida, tar bare mye av tiden særlig med prøver og innleveringer den første uken. I morgen har vi heldagsprøve i matte, så har gjort litt oppgaver nå. Er så mange kapitler at halve kunne vært nok.

Ellers har jeg gjennomført ei hard treningsøkt på 3t, så nå drar jeg til Espen for å se litt tv og slappe av :)


Prøveøvingsmat..

kveldskos

 • 26.02.2012, 21:56

Hei!

Da har jeg kommet hjem fra Tynset og rukket meg en tur på trening. Skulle egentlig på en 3t time, men instruktøren var så dårlig at jeg gikk ut av timen etter 15 minutter. Så da ble det bare litt styrketrening istedet. Kom hjem til nystekte cupcakes som mamma hadde bakt, etter treningen ♥ Kjempegodt som vanlig! Også fikk jeg meg et par nye ullsokker fra Sigrid, så ble kjempeglad. Nå må jeg bare fikse klart alt til imorgen, før jeg tar en tidlig kveld!
Siste dag i ferien

 • 26.02.2012, 11:49

God morgen!

Feriene er alltid alt for korte, og nå er det bare å lade seg opp til skole i morgen. Tiden har som vanlig gått så fort, og kunne gjerne hatt en uke til med fri. Blir hardt å stå opp tidlig igjen. Sov så lenge i går, og spiste så mye godteri at jeg og Eirin var så fulle av energi at vi lå våkne til langt på natt. Men for å ikke ødelegge døgnrytmen helt, var vi smarte nok til å stå opp ikke så alt for sent.

Blir hentet om et par timer, og da kjører vi tilbake til Trondheim igjen.
Eirin føler seg så fin i dag!

Tester vinnerlykken

 • 26.02.2012, 01:15

Kan vinne en parfyme, ved å legge ut dette innlegget :)

escvinn2rr                         

Bilder

 • 25.02.2012, 17:29

Hei! Har ikke så mye å blogge om, men kan vise litt bilder fra dagen. Var en liten tur innom Tynset sentrum, på noen kjøpesenter. Men de fleste butikkene stengte klokken 3, så tiden gikk fort fra oss og vi rakk ikke se i alle butikkene vi hadde planlagt. Men når man bor i byen, så har jeg alltid muligheten til å dra i så mange butikker jeg vil uansett.

Rørosmartnan

 • 24.02.2012, 22:50

Hei! Er på Tynsett med Eirin nå, men har vært på røros på martnan i hele dag. Var sykt mye folk der, og gatene var fylt med buer og masse liv. Kjempekoslig å gå i gatene å titte i butikker, og få se så mye forskjellig som blir solgt.  God stemning, med masse folk og kjempefint vær. Heldigvis! Er jo alltid så kaldt på røros.

Sitter på et veldig tregt mobilnett nå, men skal prøve å laste opp noen bilder.

AHHH, dette tok lang tid. Legger ut innkjøpene senere. Har det dødskoselig med Eirin, og nå skal best friendsa se FRIENDS, før vi tar kvelden♥ ♥ ♥

 

På hytta

 • 23.02.2012, 16:37

Hei! Da har vi kommer tilbake til hytta etter noen timer med slalom! Det regnet endel, så var litt tung snø og vanskeligere å holde balansen på en måte. Heisen stoppen også i over en halvtime, så ble nok køståeing for en stund. Men dette var den fjerde og siste dagen i slalombakken i vinterferien, så er fornøyd. Deilig å bare slappe av på hytta før jeg møter Eirin i kveld. Er usikker på om vi har nett der, men vet hvertfall at vi skal på rørosmartnan og litt forskjellig i helgen :)Det var masse snø da vi kom fram i går. Spessielt rundt vedbua :
Vi lagde oss drittgode smoothies til badstuen i gårkveld, og der ble det varmt. Var vel oppe i 70 grader på det meste!


Superundertøy ♥ ♥

Ålen

 • 22.02.2012, 16:37

Hei! Nå kjører jeg, Espen og Erlend til Ålen. Jeg skal bare være der til i morgen ettermiddag siden jeg skal på Røros med Eirin fra da av og til søndagen. Har kjøpt inn et en film og noen blader nå, og håper vi kan stikke innom en butikk så jeg får kjøpt meg Mag i tillegg, og hubba bubba. Hører med til en lang biltur! I morgen drar vi i slalombakken, og jeg gleder meg masse. Elsker å stå på slalom! Så i kveld blir det bare litt matlaging, og kanskje vi får fyrt opp i badstuen også.


Haha, resultatet etter at Espen rettet håret mitt.


Hektisk dag

 • 21.02.2012, 22:19

Heihei! Har hatt det gående siden vi sto opp klokken 8 i mårest. Har ikke sovet ut en eneste dag i ferien enda, men nå har jeg kommet hjem. Startet med en liten tur i spaavdelingen før frokosten i dag, skikkelig forfriskende. Var noen timer i bakken i dag også, før vi kjørte hjem til Trondheim. Så måtte jeg rett på jobb, men det var bare i et par timer. Har blitt litt hekta på vinnis versjon av sommerfugel i vinterland og har hørt på den i mange dager nå og nesten hele turen hjem fra åre. Synes versjonen av den er kjempekul.

 et must å kjøpe seg chips og toast i pausen i slalombakken :)Møtte på en rev i gårkveld da vi var ute å kjørte, og fikk faktisk til å ta et bilde av den. Var så nysgjerrig at den stakk fram snuten fra snøhaugen flere ganger foran oss.nå har jeg planer om å bare se på Hotel cæsar. Har fulgt med i alle de år, så blir bare  til at jeg følger med hele tiden. tv2sumo ♥

Shopping i Åre

 • 20.02.2012, 15:06

Hei! tenkte å ta en liten tur å se i butikker, og bare kike oss litt rundt i Åre i dag, og heller stå på slalom i morgen. Men shopping i åre fungerer egenltig ikke så bra, med mindre man trenger masse skiutstyr. Alle butikkene var skibutikker med kun slikt utstyr. Bortsett fra et par kosmetikkbutikker. Så derfor endte vi opp på en godteributikk og kjøpte 1 kg smågodt.så nå har vi fått sett oss litt rundt i området, siden det ble et par timer i bilden. Kjørte egentlig bare rundt, uten noe mål om hvor vi ville. Var en liten tur innom hotellet vi egentlig skulle være på også, Hotell Karolinen. Ikke veldig fornøyd med standarden der, derfor vi bestemte oss for å heller booke inn på copperhill :)


Hotell karolinen.LEVEL

 • 19.02.2012, 23:40

Heihei! Har hatt en veldig fin kveld, sitter bare på hotellrommet og ser tv nå. Tok oss en liten tur til et annet hotel i sta, holliday club, for å spise. Kjøpte oss thai mat, som vi ventet på i over 1 time. Åsså ble det litt biljardspilling nå på slutten av kvelden. Skal bare slappe av nå før vi sovner, så viser litt bilder fra dagen :)Kveldens antrekk:Bukse/Cubus  Topp/h&m  Smykke/h&m  Ring/gullsmed aas

Kjekt å ha på reise

 • 19.02.2012, 16:49

Hei! fikk et smykkeskrin av Elisabeth i julegave, og i det fulgte det med et bittelite et til å ha med seg på reise. Så nå fikk jeg endelig mulighet til å bruke det. Kan vise dere hele skrinet senere, men her er i hvertfall det lille.

vi overlevde snøstormen i løypa i dag sånn akkurat. Var ikke så ille som det så ut til i starten, hvor vi måtte stake oss NED bakken. Men det var bare på de høyeste heisene, ellers så var det ganske greit føre. Åsså var stolheisene stengt da, så håper på bedre vær de neste dagene. Men nå stikker vi ned på spaavdelingen og slapper av :)

Frokost

 • 19.02.2012, 11:11

Hei! Snart drar vi i bakken, selv om det ser ut til at det er en liten snøstorm ute akkurat i dag. Men må jo benytte muligheten til å stå på slalom når heisene går rett utenfor hotellet. I dag sto vi opp til frokostbuffet, der det var syke mengder sorter å velge i. Og nå har vi akkurat byttet hotellrom siden vi booket for bare en natt i går. Vi gikk fra å bo i 1. etage til 5 etage, men rommet ser helt likedan ut, bare speilvendt.

I går klarte jeg faktisk å gå å ta bilder uten å ha i minnekortet i kameraet, så har ikke så mange bilder fra kvelden i går.
haha, sengen er så bred at man kan ligge på langs og enda ha god plass.

Dette sto vi opp til i dag ♥
hehe, orket ikke sminke meg før vi drar i bakken.


måtte kjøre en litt usunn stil på slutten av måltidet.

Spahotell

 • 18.02.2012, 20:54

Hei! Da har vi skjekket inn på Copperhill hotell i Åre, og er kjempefornøyd. Fineste hotellet jeg noen gang har sett, så nå har vi akkurat kommet fra spaavdelingen der vi tok boblebad, sauna, badet og snøbadet.. Åsså fikk vi servert frukt fra baren. Kjempegod service. Skikkelig deilig etter mange timer i løypa tidligere i dag. Skal ned i restauranten og spise nå, så blir det til at vi leier en film og ser før vi sovner i kveld.

kan vise noen få bilder fra når vi var i løpa, selv om de er i skikkelig dårlig kvalitet.
Vi kom til den sykeste køen, merket at det er lørdag og i tillegg vinterfeie ja!


Tok stolheis for første gang. Skummelt!


 

Pakket og klar

 • 18.02.2012, 08:03

God morgen!

Da blir det Åre next, og måtte opp tidlig i dag, allerede på første fridagen. Men det er bare gøy, skal rekke oss fram ganske tidlig for å få tid til å stå på slalom senere i dag. Skal være på hotell i 3 dager, som var valentines- gaven fra Espen. Kjempefin start på ferien, og skal nyte denne turen maks. Skal bare slappe av i bilen nå, har egentlig ikke peiling på hvor lang tid det tar å kjøre til Åre men. 

 


Haha! Bonsosøtingen fikk seg litt melk, og ble helt gira. 

Fornøyd med nytt kamera

 • 17.02.2012, 20:18

Hei! Endelig fikk jeg kjøpt meg nytt kamera, eller jeg og Espen spleiset på det da. Så det blir nok til at vi bytter litt på det, så det blir bra. Rett etter skolen i dag dro vi på Elkjøp og kjøpte det. Skulle egentlig kjøpe Canon EOS 1100D, men ble ikke anbefalt det av forskjellige grunner. Så derfor la vi heller i en ekstra 1000- lapp for å få et litt bedre kamera, og endte opp med et fra Sony. Tror det heter sonya390 eller noe.Haha, har forresten fått litt dilla på å kjøpe flaxlodd.. vant på alle jeg kjøpte i sta, så da må jeg bare fyke opp på butikken og bytte de inn.today

 • 16.02.2012, 18:23

Heia! Kjenner at jeg er så klar for ferie nå. Fikk gjort unna en prøve på skolen i dag, så gjenstår det bare en i morgen før det blir en lang ferie♥ Da blir det en tur til åre i 3 dager og resten av ferien går med til å være med Eirin. Vi skal til røros, og det blir sikkert kjempegøy. Siden Espen har kommet tilbake ble det litt ekstra luksus i dag, med kjøring både til skolen og hjem igjen. Kunne gjerne levd slik hver dag, for hvor mye ekstra tid går det ikke med til å vente på bussen? Var skikkelig godt å sove ekstra lenge. Planen i dag var egentlig bare å lage wok og så blir trening i kveld. 


 

Overraskelse

 • 15.02.2012, 17:52

Heihei! Siden det var valentines day i går, og Espen kommer hjem i dag tenkte jeg at jeg måtte prøve å overraske han litt. Derfor drev jeg og bakte cupcakes i går, brukte oppskrifter fra Manuela sin oppskriftsbok. Anbefaler virkelig alle å kjøpe den, blir helt forelsket i den med en gang. Kommer til å bli mye baking framover fra meg ihvertfall.. Men uansett, skal bli moro å se om Espen liker de.Har lånt to filmer, så det står mellom denne og P.S. I Love You.

Men nå kommer Espen så jeg må bare skynde meg å møte han.

Valentine's day

 • 14.02.2012, 22:40

Hei!

Gjett hva som kom på døren min i dag? Espen er fortsatt på jobb og kommer hjem i morgen. woohoo!! Så derfor fikk jeg blomster på døren. Veldig koselig ♥ Syntes de var kjempefine, og veldig søtt kort!


♥ verdens beste gutt!

Fiji

 • 13.02.2012, 22:30

Hei! Tenkte bare å vise et bilde jeg så på bloggen til søsteren min i sta. Hun og kjæresten er i Fiji på frivillighetsarbeid i en barnehage, og skal være borte i 3 mnd. Selv om hun har vært borte i bare 2 uker enda, merker jeg at jeg begynner å savne henne. I tillegg til at hun er storesøsteren min er hun også en av mine beste venner. Er vandt til å være med henne flere ganger i uken, så blir litt tomt uten henne. Dere kan stikke innom bloggen hennes HER , så kan dere følge oppholdet hennes i Fiji.

 


Koselig av henne

 

Sliten

 • 13.02.2012, 14:39

Hei! kom nettopp hjem fra skolen, og vi hadde tidenes hardeste gymtime i de siste to timene. Når læreren sier det blir utholdenhet, så blir det virkelig utholdenhet! Var godt å komme hjem, og fikk tøyd litt. Så kommer sakte men sikkert nærmere målet om å komme ned i alle spagatene.
jentespagaten med høyrefoten foran. (Den veien jeg synes er vanskeligst)


Jentespagaten med venstrefoten foran.


Herrespagaten.

Har en mil igjen før jeg klarer å komme ned til herrespagaten da men. Skal hvertfall prøve å tøye litt hver dag, så får vi se hvordan det går. Skal lage meg noe å spise nå, så drar jeg på jobb til 5.

Jentekveld

 • 12.02.2012, 13:44

Hei! Fikk samlet noen av jentene i gårkveld for å se American Pie filmene som oppvarming til den nye filmen kommer ut på kino. Handlingen i den er vel at de har blitt voksne eller noe, men er usikker på når den kommer ut. Det ble bare til at vi så èn av filmene, siden vi tok en photoshoot istedet, som var mye koseligere. Hadde kjøpt inn mye godt, og bakte brownies så vi koste oss maks. Har planer om å lage meg en header av bildene hvis Elisabeth er så snill og hjelper meg litt
Bakedag

 • 11.02.2012, 23:54

Hei! Har vært med Helle i hele dag, og vi har bakt 3(!!) kaker. Så nå har vi noe å overraske med til morsdagen i morgen. Nå har vi hver vår kake i kjøleskapet, som mødrene våre får i morgen.


Som dere sikkert ser, så ble det gulerotkaker.
Bakte brownies til jentekvelden også.
Og på toppen av kransekaka måtte vi selvfølgelig lage oss middag også..


Har hatt noen jenter på besøk, men viser bilder i morgen. Helle ligger over og vi kommer til å slappe av enda mere nå med hotel cæsar

Lørdagsmorgen

 • 11.02.2012, 10:47

HeiHei!

Har tilbringt morgenen i sofaen, og har planer om å fortsette med det til jeg stikker og møter Helle om noen timer. Da blir det baking til morsdagen i morgen! vet ikke helt hva det blir, men mest sannsynlig brownies


Takk gud for tv2sumo og hotel cæsar, sier jeg bare :) Lagde meg ostesmørbrød igjen, begynner å bli en rutine hver dag det :-)

Rolig kveld

 • 10.02.2012, 22:21

Hei. Tar det bare med ro i kveld, og slapper av med tv. Har sett på The voice og spist lasagne, så nå må jeg gå å vaske og rydde rommet. Har vært småsyk hele denne uka, så nå var det deilig med helg. Gleder meg sykt til førstkommende onsdag, for da komme kjæresten min hjem Har ikke sett han siden han reiste ut på sjøen for 23 dager siden for å arbeide.


så da blir det 4 uker sammen før han reiser ut igjen!.


Nå har jeg satt sammen en video av hvordan det gikk da jeg og Helle skulle komme oss til 3T:

 

Klar for helg!

 • 10.02.2012, 10:40

Hei! sitter i historietime og hører på fremføringer, kjedelig. Heldigvis har jeg og Helle nettopp presentert. Bare to timer igjen så blir det helg, så da drar vi rett på 3T for å svømme! Har prøvd å få webcammen på skolepc'n til å fungere, men det gikk ikke. Får begynne å ta med meg kameraet på skolen, siden vi har så dårlige pc'er på skolen.. 
 

Selvbruning

 • 08.02.2012, 21:38

Hei! har tenkt å prøve ut en bodylotion med farge fra Lorèal. Har ikke sett solen på snart et halvt år nå, å begynner å føle meg ganske så bleik av denne lange vinteren. Har ikke prøvd ut denne før, men blir nok brunere.

Imorgen skal jeg på en liten shoppingrunde med Elisabeth. Har hvertfall tenkt å skaffe meg en ordentlig rettetang, den jeg har er fra Europris eller noe.. ikke særlig bra. Kanskje det blir til at jeg kjøper denne:


I farta

 • 05.02.2012, 21:47

Hei! har ikke så mye tid til å blogge nå, så skulla bare stikke innom. Har vært en ganske hektisk dag med pirbadet i flere timer, jobb og øvelseskjøring. Fikk desverre ikke tatt noen bilder, så det blir vel i neste innlegg. Kjørte faktisk ute i trafikken for første gang, og det gikk overraskende bra. Så får håpe jeg klarer å holde meg på veien de neste gangene også! Så blir det vel til at jeg starter med kjøretimer om et par måneder eller noe.

 

Innkjøp

 • 04.02.2012, 22:01


Only


Only


Only


G-Sport


Forskjellig utstyr til cupcakes. Har kjøpt alt på Traktøren.

Bildekvaliteten er ikke den beste. Men skal kjøpe meg speilrefleks så fort jeg har spart opp nok!

Jobber med designet

 • 04.02.2012, 18:25

Hei!

Det gjenstår noen endringer på designet før alt er klart, men kommer med noen innlegg før den tid uansett. Headeren er også bare midlertidig, til jeg får tatt noen nye bilder. Kom akkurat hjem fra en liten shoppingtur, og slenger inn innkjøpene senere i kveld. Først skal jeg gjøre unna litt skolearbeid, godt å ligge litt foran for en gangs skyld.Meg og kjæresten. Tok vel dette rett før han dro på jobb for 17 dager siden. Så nå er det "bare" 11 dager til jeg får møte han igjen  ♥ 

Starte å blogge litt

 • 03.02.2012, 19:30

Heisann!

Tenkte det kunne være artig å starte med blogging. Har ikke så mye erfaring med blogg, men skrev for ca et år siden en blogg med ei venninne, en liten periode. Men nå går jeg på med nytt mot, og vil for det meste skrive om hverdagen og andre ting som skjer rundt meg.

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no