hits

Heidi Gustad

Ny klokke: Marc Jacobs

  • 12.08.2013, 22:41


Jeg fikk verdens fineste bursdagsgave fra kjæresten i går ♥ Ble sååå glad for den! Fikk også en kjempesøt sølvring i tillegg til klokken. Har ønsket meg en slik i mange år, og ble veldig fornøyd med denne Espen hadde plukket ut. Vi dro rett ned til urmakeren i dag tidlig for å få tatt av noen ledd så nå passer den perfekt.

 

 

Kjærlighet

  • 10.03.2013, 00:40

Hei!

Nå skal jeg snart hoppe i sengen etter en superkoselig kveld.Vi fikk lastet ned første sesong av Sex and the city, og har så vidt kommet i gang å se den. Den var faktisk mye gamlere enn jeg trodde og ble lagt i 1998, men tror sesongen blir bra uansett. Første episode i første sesong i en serie er alltid litt spesiell synes jeg. Knipset noen søte bilder litt tidligere i kveld ♥Natta.Godt nyttår!

  • 31.12.2012, 22:51

 

Russebilder

  • 08.12.2012, 00:20

Hei!

I dag var det russefotografering, men siden Elisabeth hadde med kamera tok vi og noen andre jenter i klassen bildene selv. Ble kjempemange bilder men her er en liten samling:


I morgen skal hele venninnegjengen samles, for vi skal ha julebord som varer frem til søndagen. Men før det blir det jobb og trening, men nok unødvendig snakk.  Nå må jeg kjappe meg å pakke sakene mine og kjøre til byen å hente Espen.

Snart i oslooo

  • 30.11.2012, 13:31

Hei! Nå har vi snart kommet frem til hotellet. Vi startet å kjøre i 8 tiden i mårest, og nå er det vel bare 1 time igjen å sitte i bilen. Har hittil tatt 6 timer! Tiden har egentlig gått veldig fort, og vi har stoppet et par ganger på statoil å kjøpt oss boller og litt annet forskjellig. Har lakkert neglene med min nye neglelakk fra deborah lippmann og kjørt litt, men nå ble det egentlig veldig kjedelig. Neglelakken var forresten veldig fin og litt " julete" og den er fra kleins. Masse kø og veiarbeid akkurat her hvor vi kjører nå, skal bli godt å komme fram å strekke på bena.

Søskenbilde

  • 02.11.2012, 22:33

Hei!

I dag reiste jeg med bussen til Aure, og skal være her hos pappa, Linda, Håkon og Martin i helga. Kjempekoselig å se de igjen, blir som regel noen uker mellom hver gang jeg er her. I sommerferien tok vi 5 søskene bilde sammen hos fotograf, og det har kommet nå. Jeg prøvde å ta bilde av bildet, men det er så mørkt at jeg måtte bruke blits så det ble ganske mye dårligere enn hva det er i virkeligheten. Her er hvertfall et forsøk:Alle søskene samlet :)

 

Skrives!

Fiskebensflette

  • 03.10.2012, 14:35

Hei!

Nå er det faktisk bare 3 dager igjen til vi reiser til Spania! :) Gleder meg kjempemasse til å treffe Tonje igjen. Har litt å gjøre før vi reiser så har hatt det ganske travelt de siste dagene, har to prøver på fredagen jeg må få øvd til også. I dag hadde vi skrivedag i norsk, og jeg satt i 4 timer på stolen i klasserommet og skrev uten å reise meg. Var helt rar i bena da jeg var ferdig.. Skrev tolking av novellen som Ari Behn har skrevet i 1999.

Hen tilbake til overskriften, jeg ble flettet av mamma i sta. Pleide alltid å gå med slike fletter da jeg var mindre, og det er jo egentlig ganske fint.

 


 
Hva synes dere om fletter?

Klassebilde

  • 21.09.2012, 16:09

Hei!

Tok klassebilde på skolen i dag, og i år hadde vi ball som tema. Her har dere bildet :

 

Endelig er det fredag, og det skal bli så godt å ta helg nå! God helg til alle♥

Home

  • 13.09.2012, 22:48

Hei!

Skriver egentlig bare et innlegg siden jeg bare sitter hjemme og venter på at Espen skal komme hit, så har jeg ikke så mye annet å gjøre. Var superkoselig til Elisabeth i dag, og når jeg kom hjem hadda mamma akkurat bakt kake. Så koselig! Og jeg som elsker å ta bilder av mat, knipset selvfølgelig et par bilder:Jeg og Elisabeth hadde en liten fotoshoot og her er et par bilder:

Skrives!

 

Søteste hamsterjenta

  • 12.07.2012, 22:35Se så søt Sally er ♥ ♥  Hun har blitt veldig mye tammere nå, enn  hva hun var da jeg fikk henne. I starten var hun ganske redd og stresset, men nå er hun så mye roligere. Men hun har faktisk klart å rømme fra buret sitt en dag, også har hun vært to turer inni kjøkkeninnredningen. Haha, de klarer å smyge seg inn i små åpninger, og gjemmer seg godt! Elsker å ha et dyr, og hamster er vel egentlig ganske greit siden de klarer seg hjemme alene et par dager dersom man skal reise bort.

Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no