hits

Heidi Gustad

Barnepass ei hel helg: slik gikk det

  • 22.01.2018, 22:59

SAMSUNG CSC

Jeg har skrevet endel rundt helgens hyttetur, og tenkte å avslutte med å si litt om hvordan det gikk hjemme med lille og barnepasserne. For at vi skulle få muligheten til å bli med måtte noen passe Axel. Både moren min og Espens mor stilte begge opp. De flyttet inn i huset vårt og var her døgnet rundt, begge to. For min del var dette den aller første gangen borte fra lillegutt, sett bort fra et par timer i ny og ned. 

SAMSUNG CSC

Mine største bekymringer knyttet til det å reise bort fra min 9 måneder gamle gutt gikk mest ut på om han ville godta å få flaske fremfor pupp. Svaret på det er altså: NEI. Han godtok aldri flaska med morsmelk mens vi var borte. Han fortsatte å dytte den fra seg, snu seg bort, i tillegg til å blåse med munnen. All melka jeg hadde pumpen og fryst ned ligger derfor fortsatt i fryseren. Litt frustrerende å tenke på at jeg kunne vært foruten alle timene jeg brukte på pumping i forkant. Likevel er jeg glad jeg gjorde det, slik at muligheten for å gi melk var til stede dersom det hadde gått riktig vei. 

SAMSUNG CSC

Dere tenker kanskje at vi måtte avbryte turen for å dra hjem å amme. Det ble ikke tilfelle. I følge våre mødre ble det aldri et problem at Axel ikke ville ta flaska. Han var fornøyd med annen drikke fra drikke-koppene sine og spiste mye annen mat. Begge to hadde vært til oss i forkant for "opplæring" i babysitteren, bilstolen, kaffemaskin, vaskemaskin og hvor alt av klær og mat lå. Haha, ingen tilfeldigheter med andre ord. Om natten hadde han våknet noen runder, men hadde heldigvis sovnet fort. Mamma hadde med annen drikke på soverommet som han fikk. Jeg er vant til å amme, men det løste seg med litt bæring og kos med bamsen sin, mens vi var borte. Vi er supertakknemlige for at de tok så godt vare på god-gutten vår i så mange dager. Tror ikke han kunne hatt det bedre. 

Det skal sies at jeg savnet han masse mens vi var borte. Det var så godt å komme hjem igjen til gledessprederen vår. Tror ikke jeg kommer til å reise bort uten han på leeenge. Helgens hyttetur var et unntak, de neste turene våre skal være tilpasset hele familien  ♥  

 


 

#barn #baby #mamma #familie #foreldre #reise #barnepass #barnevakt #blogg #bilder #hverdag #amming #flaske #morsmelk 

Stine Jensen

23.01.2018 kl. 02:16
Håper du klarte å kose deg litt, selv om der blir lenge til neste gang ;) Sjarmerende gutt dere har <3

Heidi Gustad

25.01.2018 kl. 21:34
Stine Jensen: Ja, det ble en super helg! : ) Takk for det <<3

Nina

23.01.2018 kl. 11:26
Håper du hadde det fint:)

Heidi Gustad

25.01.2018 kl. 21:35
Nina: Det hadde vi. Fikk både slappet av og gjort masse gøy. : )

Victoria Larsen

23.01.2018 kl. 13:13
Hehe, selv om det blir lenge til neste gang - så hørtes det ut som du koste deg :-) nydelig gull :-)

Heidi Gustad

25.01.2018 kl. 21:35
Victoria Larsen: Ja, det er helt sant! : ) Takk for det! : D
Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no