hits

Heidi Gustad

ÅRETS ÅRETUR

  • 21.01.2018, 20:27

SAMSUNG CSC

Har dere hatt ei fin helg? Det har vi ♥ Denne helgen har virkelig stått til forventningene. Siden torsdag har vi vært i koselig lag fra vi har våknet til vi har lagt oss. Hver dag har startet med en stor og lang fellesfrokost rundt langbordet. Etter frokosten har vi kledd på oss x-antall lag med klær og kommet oss ut. Hytta ligger rett ved skibakken, og med den fineste utsikten. Derfor var det bare å spenne på seg slalomskiene rett utom døra og kjøre ned til første heis. Temperaturen har ligget mellom -10 til -19 grader, men det var såpass vindstille og oppholds at det ikke ble noe problem. Forholdene i bakken var helt supre, null is og passe mengde snø. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ettersom jeg var gravid på fjorårets åretur ble det da kun langrenn. Men i år var det ingen hindringer for at jeg skulle komme meg i bakken. Siden det var 2 år siden forrige gang jeg kjørte, var jeg redd det skulle bli litt hardt å komme igang igjen. Men teknikken satt heldigvis i kroppen fortsatt, og etter et par turer var alt som før. Det var derfor ekstra godt å få til et par dager i bakken nå. Det har vært så etterlengtet. Det var sol begge dagene vi var i bakken, men i går var det 14 minusgrader. Brrr, glad jeg hadde varmeelement i både sko og votter. Det berget meg fra neglebitt, det er helt sikkert. Bare å gå til innkjøp av varmeelementer som skal brekkes opp og klistres i sko og votter, om du skal begi deg ut i mange minusgrader. Jeg tror de varmet i ca. 4 timer og etter det var vi uansett tilbake i hytta.  

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Etter noen timer i kulda ventet en time eller to i hyttas badstue og boblebad. Skikkelig luksus at hytta var utstyrt med en velværeavdeling. Ellers har vi hatt både taco, pizza og kyllinggryte på middagsmenyen. Vi har spilt spill, hatt på musikk, handlet litt mat-skatter fra Sverige og kost oss utover sene kvelder. Morsomt at vi holder på tradisjonen om å samles på hyttetur 1 gang i året. Alltid like god stemning. 

SAMSUNG CSC

Helgen gikk så fort, og plutselig satt vi i bilen på vei hjem i dag tidlig. Men det har aldri føltes bedre å reise hjem når vi skulle komme hjem til vår lille favorittgutt. Han ble så glad da vi kom hjem, og det var så godt å se. 

Nå har han funnet sengen og vi skal igang med å lage wok her. I kveld blir det total avslapping før ei ny uke i morgen. Denne helgen har virkelig vært avslappende. I morgen skal det bli godt å komme igang med litt trening igjen, tenker jeg. Herlig! 

 


Vi sees om ikke lenge! 

 

#baby #mamma #familie #helg #vinter #tur #åre #snø #ski #venner #

Nina

21.01.2018 kl. 21:28
Så fin helg :)

Heidi Gustad

22.01.2018 kl. 23:04
Nina: Ja, den ble helt super! : )

Kristine Larsen

22.01.2018 kl. 03:14
WOOOW det så helt utrolig hyggelig ut <3

Heidi Gustad

22.01.2018 kl. 23:05
Kristine Larsen: Det var det også. En super gjeng å reise på tur med! : D
Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no