hits

Heidi Gustad

Han er avhengig av puppen

  • 19.01.2018, 15:59

SAMSUNG CSC

På onsdagskvelden, kvelden før vi reiste til Åre, kjørte jeg en liten test på hvordan lillegutt ville reagere på å få morsmelkserstatning på flaske. Det er noe jeg skulle gjort for lenge siden. Av en eller annen grunn har jeg sett mørkt på dette og grudd meg veldig, og derfor har det bare blitt utsatt. Men på onsdagskvelden var siste "frist" før vi reiste i går formiddag. Da kvelden kom og han hadde fått på seg nattdrakten, gikk vi inn på soverommet med morsmelkerstatning på flaska. Som alltid satte jeg meg ned i sengen med han i armene mine, men isteden for å amme ga jeg han flaska. 

 

I det jeg førte flaska mot munnen så jeg bare hendene hans skyve flaska fra seg. Det jeg syntes var litt merkelig var at han holdt seg helt rolig. Ingen gråt eller tegn på misnøye. Han lå der bare i armene mine og slappet av, men flaska dyttet han fra seg. Jeg forsøkte på nytt, denne gangen fikk jeg noen dråper med melk i munnvika hans slik at han fikk kjent smaken. Det så heller ikke ut til å hjelpe, og han frastøtte seg flaska gang på gang og snudde ansiktet bort. Jeg tok situasjonen veldig rolig og forsøkte hvertfall 10 ganger, før jeg så slaget som tapt. 

SAMSUNG CSC

Det hele endte med at jeg ga han puppen. En liten gutt som vet hva han vil ha, med andre ord. Litt nedtur, men veldig forståelig etter 9 måneder med pupp. Kan ikke regne med at en liten baby tilpasser seg store overganger på første forsøk. Når han ikke tok til takke med flaska denne kvelden, betyr det ikke at jeg aldri vil få det til å fungere. Skal si dere det var en spent pappa som sto nede på kjøkkenet og ventet på å høre resultatet av flasketestingen når lille hadde sovnet. "Det gikk rett i dass" var det første jeg sa, og melka ble tømt i vasken. Haha, like engasjerte begge to. Svaret på om vi kunne reise til Åre ble enda mer usikkert, og vi følte Åre-turen hang i en tynn tråd. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi spiste koselig lunsj sammen før vi dro i går formiddag. Jeg lagde banan/kokos-lapper til Axel, og smoothie til meg. Hverdagslykke ♥

Men med optimistiske besteforeldre fikk vi beskjed om å legge fra oss bekymringene og komme oss på tur. Nå som vi er på hytta og han vet at pupp ikke er et alternativ, håper jeg det vil gå bedre. I tillegg håper jeg det hjelper at det er morsmelk på flaska, og ikke erstatning slik jeg hadde på onsdagen. Nå ligger alt ansvaret i hendene på mamma og svigermoren min. Heldigvis spiser han vanlig mat og drikker nok vann til at det går bra. Det jeg har fått hørt hittil fra de hjemme er at de storkoser seg, men at han fortsatt ikke tar melk fra flaska. Derimot har det fungerte å gi morsmelk fra kopp, slik jeg har forsto det. Det er hvertfall en fin start, selv om jeg håper å fortsette med ammingen når vi kommer hjem igjen. 

Hvordan det går hjemme kan jeg skrive etter helgen. Enn så lenge håper jeg alle dere får ei fin helg. I åre har vi det supert. Knall stemning, fine skiforhold, god mat og ei superlekker hytte. Kan ikke be om mer. 

 

 

God helg til dere alle 

 

 

#baby #mamma #foreldre #familie #mammablogg #morsmelk #amming #reise #helg #vinter #ferie #ski #hyttetur 

 

 

Victoria Larsen

19.01.2018 kl. 18:40
Så herlig <3

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:07
Victoria Larsen: Ja, veldig glad for at alt går bra hjemme mens vi koser oss borte! : D

maleneslivsstil

19.01.2018 kl. 19:35
Masse lykke til! Håper det går veien nå da :-) Slitsomt når det blir sånn! God helg til dere.

Klem

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:08
maleneslivsstil: Ja, ikke lett for en liten gutt når noe nytt innføres. Takk for det, ser ut til at alt går bra : D God lørdag til deg!

livetmitt93

19.01.2018 kl. 20:55
hehe <3
Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no