hits

Heidi Gustad

FØR JEG REISER FRA BABYEN MIN...

  • 18.01.2018, 13:27

SONY DSC

... har jeg forberedt en hel del. Det er mye å tenke på før vi kan reise i dag. Siden søndagen har brystpumpen blitt flittig brukt. Ettersom jeg fortsatt ammer Axel har jeg forsøkt å få til et lite lager med melk. Det har resultert i 2-3 runder med pumping i døgnet den siste uka. Jeg pumper, tømmer det i små kopper som tåler både fryser og mikro, noterer mengde og dato før jeg putter det i fryseren. Det er virkelig tidkrevende, når jeg både skal amme og pumpe. Men noen kopper har jeg fylt opp, men om det holder er jeg veldig usikker på. Mulig han vil ha mer fra flaske, om ikke det slår andre veien og han frastøter seg flaska. Veldig nervøs for at det ender med sistnevnte. Stakkar lille har aldri vært vant med flaske, men håper det hjelper at det er morsmelk på. 

SONY DSC

For å være på den sikre siden dro vi på butikken i går for å kjøpe litt morsmelkserstatning. Der har jeg ingen erfaring, men har fått anbefalt Hipp av alle jeg har spurt. Vi kjøpte ferdigblandet siden vi skal ha det for en kort periode. Det vil komme som et andrevalg dersom melka mi går tom, men mulig han vil like denne varianten godt også. 

SAMSUNG CSC

I tillegg til melk, spiser den lille gutten vår mye mat. Jeg har derfor lagd mange porsjoner middagsmat, sviskemos, sviskesaft og smoothie som ligger klar i fryseren. I tillegg har mamma kokt mye saft og lagd flere middagsporsjoner hun også. Lageret i fryseren strekker seg nok derfor til langt ut i neste uke. Bedre å være på den sikre siden, ikke sant. Hehe. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Middagsmåltidene dere ser på bildet består av ulike typer grønnsaker, grønnsakspasta og hjemmelagd tomatsaus. De kan enten spises slik de er eller serveres med fisk, kjøtt eller kylling. Synes det er veldig lettvint å ha slike varianter liggende i fryseboksen. Når det er middagstid kan vi bare legge til litt kjøtt som vi selv tenker å ha til middag. Det er så mye vi lager oss som han ikke kan spise på grunn av mye krydder osv., eller fordi vi enkelte ganger spiser på andre tidspunkt. Derfor er dette gull verdt å ha klart i fryseren. 

 

....................

I går gikk dagen med til babysvømming, vasking av hus, matlaging og andre forberedelser før turen. Ingen av oss rakk å komme igang med pakkingen. Slik er det alltid, vi venter med det kjedeligste til slutt. Derfor har vi løpt rundt i huset for å pakke alt av vinterklær og ski i formiddag. Jeg var en snartur på trening i dag tidlig mens lillegutt sov duppen sin. Det ble fullkropp styrke, så nå tar vi helg med god smavittighet. Om under 1 time setter jeg og Espen oss i bilen mot Sverige. Skal bli rart å bare være oss 2 på kjøretur. På hytta blir vi 18 venner, og det skal bli SÅ gøy. Kommer likevel til å føle at det er noe som mangler, det er jeg sikker på. Men gleder meg likevel noe enormt til å bare gjøre noe annet for en gangs skyld. Minstemann kommer nok til å kose seg med mormor og farmor. 

 

#mamma #baby #barn #foreldre #mammablogg #reise #mat #helse #morsmelk #erstatning #babymat #tur #venner #blogg #foto #hverdag 

 

livetmitt93

18.01.2018 kl. 13:36
kjekt<3

Stine Jensen

18.01.2018 kl. 15:22
Så flink du er! Du gjør en kjempe jobb, og Lille gullet ditt kommer ikke til å mangle noe <3

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:04
Stine Jensen: Satser på det! Best å være på den sikre siden ; ) Takk for hyggelige ord.

Charlotte

18.01.2018 kl. 20:09
Så flink du er :D

kose deg masse :D

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:04
Charlotte A Egeberg: Takk, det gjør vi : D Ha en fin lørdag!

inahadland

19.01.2018 kl. 00:03
Masse lykke til! Du er kjempe flink! Det kommer nok til å gå fint ❤️

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:05
inahadland: Ser ut som det ja, heldigvis : D Takk skal du ha. Ha en fin lørdag! : )

frkfrontend

19.01.2018 kl. 09:20
Imponerende!

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:06
frkfrontend: Koser meg med forberedelsene når jeg vet hvem de er til <3

matsvart

19.01.2018 kl. 13:23
Du er flink! Dette går bra! Og husk å kose deg:)

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:07
matsvart: Det gjør vi. God lørdag til deg! : )
Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no