hits

Heidi Gustad

VI REISER BORT UTEN BARN FOR FØRSTE GANG

  • 16.01.2018, 22:13

SAMSUNG CSC

Jeg vet nesten ikke om jeg gleder eller gruer meg mest til den kommende helgen. Vi skal nemlig reise bort på hyttetur, og det uten Axel. Turen har vært planlagt kjempelenge og vi skal dra med masse venner. 

Jeg er veldig spent på hvordan Axel vil reagere på at vi drar. Som sagt tidligere har jeg aldri vært borte fra han i mer enn et par timer. Jeg vet ikke hvor avhengig han er av å være med oss, men har merket at han er i den alderen hvor han helst vil være i armene mine. Han kan finne på å gråte om noen andre tar han opp i sine ermer. Heldigvis har det oppstått kun et par ganger, så han har ikke kommet helt dit enda, om det er slik at alle kommer dit da. Der har jeg ingen erfaring. Uansett, jeg er skikkelig spent på hvordan han vil takle å være med andre, når jeg ikke er tilstede.

Det vi håper og tror er at det vil gå veldig fint for han å være igjen hjemme. Det er en hyttetur hvor det ikke egner seg at det er med barn, og vi synes det er best for hans del å bli igjen hjemme. Skulle så gjerne hatt med go-gutten min. Mamma kommer til oss allerede på torsdagen for å passe han. Hun flytter inn til oss siden vi har alt av babyutstyret klart. Hun er uten tvil den personen som har vært aller mest med Axel, bortsett fra meg og Espen. Hun kjenner alle hans rutiner, både når det kommer til søvn, lek, mat og behov for omsorg. Hun ser han flere ganger i uka, om ikke daglig. Jeg er ikke bekymret for at det er akkurat hun skal overta ansvaret, det er ikke der det ligger. Dessuten kommer svigermoren min hjem til oss på fredagen og blir værende for å passe hun også. Får håpe våre to mødre blir et drømmeteam og løser eventuelle utfordringer som vil oppstå underveis. De er kanskje enda mer spente enn meg. Begynner å bli noen år siden de hadde baby i hus. 

SAMSUNG CSC

Selv om vi har de to flotteste menneskene til å passe lillegutt, er det likevel litt vemodig å skulle reise fra sin egen unge for aller første gang. Men en gang må vel være den første, er det ikke det de sier? Jeg håper bare vi ikke har valgt å gjøre det for tidlig. Jeg kommer til å kjøre hjem igjen tvert om det oppstår noen problemer og han trenger oss. Derfor har jeg innstilt meg på at hytteturen kan være over før den i det hele tatt rekker å starte. Vi skal heldigvis ikke lenger enn 2,5 time unna, og jeg hiver meg kjapt i bilen og returnerer om det blir nødvendig. Blir alt som vi håper vil vi være borte torsdag-søndag. Det hørtes lenge ut når jeg skrev det nå. Kanskje det blir verre for meg å være borte fra han, enn det blir for han å være borte fra oss. 

SAMSUNG CSC

 

De siste dagene har gått til forberedelse til hytteturen. Du tenker kanskje smøring av ski, pakking av vinterklær og spill. Neida, her har jeg gått grundigere til verks, om jeg kan si det slik. Aldri før har jeg startet forberedelsene til å reise på en helgetur på ei hytte 5 dager i forkant. Mer om hvordan jeg har forberedt meg på å reise fra en 9 måneder gammel gutt kommer litt senere. 

 

Noen som har erfaring med å reise fra små barn for aller første gang? Noe som er viktig å tenke på i forkant? Tips mottas med takk ♥

 

 

#baby #mamma #familie #mammablogg #reise #hyttetur #helg #bilder #hverdag #barn #foto #tanker 

CamyReed

16.01.2018 kl. 22:31
Masse lykke til og kos deg masse. Det kommer nok til å gå helt fint, men du kommer nok til å savne han etter bare en liten stund:-) Slik hadde vertfall jeg det<3

Heidi Gustad

19.01.2018 kl. 16:05
CamyReed: Det stemmer. Går bare noen timer før savnet kommer. Takk for det, har det helt supert! :D

Solveig

16.01.2018 kl. 22:54
Ååå, det er tøft....men det må gjøres :-) viktig for dere to.

Heidi Gustad

19.01.2018 kl. 16:06
Solveig: det er helt sant! En gang må være den første, selv om det kjennes både tungt og godt : D

Stine Jensen

17.01.2018 kl. 03:40
Det er garantert verre for dere enn for han. Som du sier så er han i trygge hender <3 Jeg tror det er kjempe vanskelig å reise den første gangen, uansett når den gangen er, så det gjelder å bare hoppe i det tenker jeg da... Masse lykke til :)

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:02
Stine Jensen: Ja, det hjelper å tenke slik :D Det er helt klart, takk takk : )

livetmitt93

17.01.2018 kl. 08:44
kos dere og lykke til :)

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:03
livetmitt93: Det gjør vi, takk for det! : D

Victoria Larsen

17.01.2018 kl. 12:32
Har ikke barn selv, så har lite tips.. men, jeg håper dere koser dere og masse lykke til :-) <3

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:03
Victoria Larsen: Det gjør vi, takk for det! : D

Charlotte

17.01.2018 kl. 19:12
kose dere og lykke til :D <3

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:03
Charlotte A Egeberg: Takk for det ! <3
Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no