hits

Heidi Gustad

FLYTTEHELG

  • 14.01.2018, 21:24

SAMSUNG CSC

Hei og god søndagskveld! 

Håper alle har hatt ei fin helg. Det har vært litt stille her inne denne helgen. Grunnen er at vi har hjulpet søsteren min og samboeren med å flytte. Endelig blir de også bosatt i Trondheim. Det er nok den beste beskjeden jeg kunne fått på slutten av fjoråret. På fredagen ble det kjørt flyttelass, og da vi kom i går var det montering av sofa og planlegging av fargevalg som sto på agendaen, samt endel utpakking. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Axel har vært med på flyttingen hele helgen, og han har vært så flink. Det er ikke noe problem så lenge han finner seg noe å leke med. Han har blitt mester i å åpne skuffer, klatre opp til bord og kommer seg stort sett dit han ønsker. En liten kul i panna har han også fått. Ikke helt stødig på bena enda, og i går veltet han inn i bordfoten. Stakkar lille må gjennom litt knall og fall, men det går jo bra. Blir nok stødigere på foten om ikke lenge regner jeg med. 

SONY DSC

SONY DSC

I går ble det en runde på Byggmakker for å kjøpe inn litt nødvendigheter, vi fikk også med oss en haug av fargeprøver. Det er virkelig mange fine farger å velge i for tiden, og vi klarte rett og slett ikke å ta noen avgjørelse. Veggen som skulle males ser dere på bilde nummer 2, den lengste stueveggen som var i lys grå. Senere på dagen ble hele gjengen invitert på flyttemiddag hjemme til vår mormor. Nam, deilig å komme til dekket bord når vi sto mitt i flyttekaoset. Vi dro hjem innen leggetid for Axel. Sene kvelder med oppussing og utpakking av pappesker ble derfor byttet ut til fordel for bading av baby, pizzalaging og serietitting for vår del. HELT greit det også! Klager ikke. 

SONY DSC

SONY DSC

I dag var vi på plass i rimelig grei til for å få litt ut av dagen. Jammen hadde ikke søsteren min og samboeren plukket ut en nydelig farge til stua i går kveld. Veggen var allerede malt da vi kom, og fargen ser dere på bildene over. Endelig kom maleklærne mine til nytte også, for i dag fikk jeg malt noen vinduskarmer. Jeg hadde nemlig trappet opp i full malebekledning dagen før også, hehe. 

Se den fine fargen da dere! ♥

SONY DSC

Fikk nesten lyst til å ta opp igjen oppussingen her hjemme også. Begynner å bli en stund siden sist vi fornyet litt. Det er fremdeles mye å ta av, og huset er langt fra slik vi ønsker at det skal være til slutt. Den dagen vi kommer så langt er det vel på tide å starte forfra og pusse opp der vi startet. Hehe, får håpe  oppussingsprosjektene våre ikke tar SÅ lang tid. Vi var jo så flinke i starten, men nå har vi bodd oss godt inn, og kommer ikke like lett igang når alt av møbler osv er i hus. Men innen året er omme skal vi gjøre mye, det er vi motiverte for. Ny baderomsinnredning og oppussing av tv-stua og hems står vel øverst på min ønskeliste. 

 

Nå har vi inntatt sofaen her hjemme og slapper av de siste timene av denne søndagen. I morgen skal vi få gjort litt ærender, før noe hyggelig står på planen på ettermiddagen. Kanskje jeg får lurt inn ei lita treningsøkt også. Håper på ei god natts søvn i første omgang. Denne søndagen startet nemlig litt i tidligste laget da lille var lys våken allerede klokken 6. 

 

Vi sees! 

 

#interiør #hus #hjem #bolig #flytting #baby #mamma #mammablogg #helg #søndag #januar #vinter #bilder #jotun #farger #maling #oppussing 

Buroyfoto

14.01.2018 kl. 21:30
Så snill du er som hjelper så mye til! Det setter de nok stor pris på :-D

Heidi Gustad

16.01.2018 kl. 11:03
Buroyfoto: Det var vel fortjent og bare koselig. : D Ha en fin tirsdag!

Nina

14.01.2018 kl. 21:35
Så bra du hjelper og bra de og bosatte seg her :)

Heidi Gustad

16.01.2018 kl. 11:03
Nina: Det er jeg virkelig superlykkelig over. : )

Stine Jensen

15.01.2018 kl. 11:26
Så flinke dere har vært som hjelper til med flyttingen :)

Heidi Gustad

16.01.2018 kl. 11:04
Stine Jensen: Det var bare koselig og veldig morsomt egentlig.

Charlotte A Egeberg

15.01.2018 kl. 19:56
Så fin ble :)

så grei du som hjelper :)

Heidi Gustad

16.01.2018 kl. 11:04
Charlotte A Egeberg: Ja, superfornøyd med fargeresultatet : D

frkfrontend

19.01.2018 kl. 09:22
Fantastisk fine farger! Skjønner det var vanskelig å velge :) Det ble utrolig fint!

Heidi Gustad

20.01.2018 kl. 18:06
frkfrontend: Ja, veldig pent resultat. Takk : )
Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no