hits

Heidi Gustad

Oppdatering på mammalivet

  • 11.01.2018, 11:03

SAMSUNG CSC

Nå er det en liten stund siden jeg har fortalt om hvordan jeg opplever det å være mamma. Kanskje litt morsomt med en oppdatering der ♥

For min egen del har jeg blitt mer vant i rollen som mor, og at hverdagen ER annerledes enn før. I starten stresset jeg litt vel mye. Jeg trodde jeg ville rekke akkurat like mye som jeg gjorde tidligere, i tillegg til alt jeg hadde med babyen. Jeg var oppe grytidlig, var på plass på trening som regel klokken 9 med bittelille på barnepass, kom hjem, dusjet, spiste, dro ut for å trille, møte venninner, shoppe eller på besøk. Det fungerte ikke så bra i lengden, og fikk raskt litt andre rutiner.  Alt tar minst dobbelt så lang tid med en baby, særlig de ukene jeg er "alenemor". Etter hvert innfant jeg meg med at jeg ikke kan rekke like mye som tidligere, og tenker at det er helt greit. 

I denne måneden vil jeg bare nyte de siste små ukene med mammapermisjon sammen med lillegutt. Vi har faste morgenrutiner, med felles frokost, musikk og lekestund før jeg går ut og triller lille i søvn, til sin første dupp. Etterpå kan alle gjøremålene starte, og de er jeg som regel i gang med når lille sovner. Hverdagen kommer fort nok tilbake. Før jeg vet ordet av det står jeg med uniformen på. 

Det tok litt tid å omstille seg, men det er jo kanskje ikke så rart. Det er en ganske stor overgang å gå fra å ha kun seg selv å tenke på, til å ha det fulle ansvaret for et helt nytt liv. Jeg har møtt mange utfordringer på veien, lært masse, prøvd og feilet. Jeg har følt glede og omsorg, jeg har følt at alt går mot meg, men samtidig at jeg har mestret utfordringene. Jeg har vært oppgitt når ting har føltes umulig og jeg har vært sliten. Men til slutt har alt bestandig ordnet seg, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å bli mor til dette lille sjarmtrollet. Finnes ingenting bedre enn det!

SAMSUNG CSC

Jeg tenker mye på det store ansvaret jeg har, og hvor stor påvirkingskraft jeg har på den lille gutten. Det er så viktig å huske på. Jeg tror at barn påvirkes mye av måten vi som foreldre snakker på, hvilket kroppsspråk vi har og framtoningen vår. Jeg har lyst til å være noe positivt og trygt i hans hverdag, og det er noe jeg selv kan bidra med. 

SAMSUNG CSC

Når det kommer til det praktiske føler jeg at jeg endelig har mer kontroll. For å dra fram 1 av 1000 ting kan jeg si at på babymatfronten går det virkelig bra om dagen. På nettet kan man lese side opp og side ned om hva som er bra og ikke. Det er til å bli forvirret av, og det har vært mye å sette seg inn i. Jeg har rett og slett valgt å lære meg litt, og går for det. Jeg lager mer og mer mat til lillegutt, det krever verken mye tid eller mange ingrediensene. Han er hvertfall storfornøyd med maten og vokser som bare det. Når han er fornøyd, er jeg også det! ♥

 

Jeg kunne fortsatt å skrive om hverdagen som mamma, men det blir for mye for ett innlegg. Kan bli for mye av det gode også, eller hva?  Jeg sparer litt på det, tenker jeg. 

 

Da skal jeg bare ønske dere en fin dag. Dagen min skal gå til ei lita treningsøkt i første omgang. Det blir ukas første styrketrening, så kjenner meg rimelig klar for å bruke kroppen litt igjen. I kveld kommer Espen hjem også, det skal bli så fint! Vi har mye spennende på planen i helga, så det ser jeg veldig fram til. 

 

 

Gjerne kom med innspill til hva dere vil lese på bloggen.

 

 

#mamma #baby #barn #familie #foreldre #mammablogg #hverdag #bilder #blogg #vinter #trening #helse 

 

 

livetmitt93

11.01.2018 kl. 12:21
koselig innlegg :)

Heidi Gustad

12.01.2018 kl. 20:26
livetmitt93: Det gjør meg glad å få gode tilbakemeldinger fra deg. Takk, takk. Håper du får ei fin helg <3

inahadland

11.01.2018 kl. 18:25
Veldig bra skrevet Heidi og jeg kjenner meg veldig godt igjen :) <3 Ha en fin kveld begge to <3

Heidi Gustad

12.01.2018 kl. 20:27
inahadland: Vi mødre har nok mye tilfelles. takk for det. Jeg vil ønske dere ei fin helg! :D

Charlotte

11.01.2018 kl. 19:45
kjempefine bilder og koselig innlegg :)

Heidi Gustad

12.01.2018 kl. 20:27
Charlotte A Egeberg: Takk for det. God helg til deg! :)

Thea

11.01.2018 kl. 21:11
Flott og bra skrevet. Pluss veldig flotte bilder av en veldig søt gutt. Håper du får en flott kveld.

Heidi Gustad

12.01.2018 kl. 20:28
Thea: Hyggelig med gode tilbakemeldinger. Det håper jeg du også får, god helg! :D
Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no