hits

Heidi Gustad

3 ting jeg har gjort som mor

  • 09.01.2018, 10:13

SAMSUNG CSC

Jeg har vært hoppende glad for hver propp lille har sluppet. 

Det er faktisk sant. Da han var nyfødt slet han i enkelte perioder med luft i magen. Det medførte mye gråt og smerter for lille, og frustrasjon og masse bæring/byssing for vår del. Det var derfor bursdag og julaften på en og samme tid hver gang lille slapp en liten propp. Det var ikke så ille at det kunne regnes som kolikk altså, men det er mange som sliter med det. Uansett, nå vet dere altså at vi kan bli glad for slikt også, haha. Ingenting er verre enn å se (høre) en skrikende baby med store luftsmerter. Heldigvis var dette noe som kom av og til fram til han var rundt 3 måneder, og har vært helt borte siden den gang. 

 

Jeg har trillet barnevogn, handlekurv, hatt baby i bæreselen og plukket matvarer fra butikkhyllene, på en og samme tid. 

Ja, man kan klare det utroligste dersom man bare må. All ære til de med flere enn ett barn. Hvordan de klarer å sjonglere to eller flere barn med andre gjøremål lurer jeg på. Kanskje jeg finner ut av det en dag. Enn så lenge har jeg mer enn nok med å konsentrere meg om én baby. 

SAMSUNG CSC

Rygget bort fra rødt lys i lyskryss, kjørt fram igjen og rygget tilbake

Alle synes nok det er irriterende å få rødt lys i lyskryss. De fleste på grunn av litt ekstra ventetid. Det har hvertfall jeg alltid vært, helt til jeg fikk baby. Da fikk lyskryss en helt ny betydning. Dersom lillegutt har sovnet i bilen blir det alltid like nervepirrende om han våkner når bilen må stoppe. Er han våken, utålmodig og lei betyr det noen ekstra minutt med babygråt fra baksetet. Det har resultert i at jeg enten har gasset på inn mot grønt lys i håp om å rekke det, eller krypkjørt rolig mot rødt lys for å øke sjansen på at det skal bli grønt. Jeg har også kjørt fram til rødt lys, rygget noen meter tilbake, kjørt frem igjen, og tilbake helt til det har blitt grønt. Lurer på hva mennesker rundt har tenkt. Jeg har kanskje sett ut som verdens mest rastløse person. 

 

...............................

Nå blir jeg nødt til å svinge meg litt mer på kjøkkenet. Vi venter noen venninner på besøk, og i dag står pastasalat med pesto og kylling på menyen. Til de 2 små har jeg lagd røre til bananlapper med kokosmelk og en stor porsjon med smoothie. 

I dag er det faktisk bare 2 dager til vi får tilbake far i huset også. Som jeg gleder meg, selv om de siste dagene har rast avgårde. Nok snikksnakk fra denne kanten. Nå må grønnsakene kuttes før lillegutt våkner fra duppen sin : ) 

 

Håper alle får en fin Tirsdag : ) 

 

Flere som har barn som kjenner seg igjen i noen av punktene? 

 

#baby #mamma #barn #foreldre #mammablogg #foto #fakta #bilder #blogg #januar #salat #kosthold #helse #pasta #frokost 

09.01.2018 kl. 11:16
Så vakker baby du har! Stå på super mom

Heidi Gustad

10.01.2018 kl. 09:36
Anonym: En liten sjarmør. Takk for det : D Ha en fin dag!

livetmitt93

09.01.2018 kl. 12:33
søt liten tass :)

Heidi Gustad

10.01.2018 kl. 09:37
livetmitt93: Ja, ikke sant : D Ha en fin dag!

Victoria Larsen

09.01.2018 kl. 14:22
Så herlig!! Nydelig skjønning du har <3

Heidi Gustad

10.01.2018 kl. 09:37
Victoria Larsen: Det er han virkelig. Er så heldig <3 Ha en fin dag! :D

Anja

09.01.2018 kl. 19:29
Å herlighet så flink og snill mor du er, og en vakker liten krabat har du også <3

Jeg må si jeg ble skikkelig imponert når jeg så videoen av han på badingen. For en tøffing!

Heidi Gustad

10.01.2018 kl. 09:38
Anja: Gjør så godt jeg kan for å være den beste moren han kan få. Takk for det. Ja, ikke mye redd i vannet denne lille gutten nei, haha. Ha en fin dag! : D

Charlotte

09.01.2018 kl. 20:26
Så herlig og så nydelig gutt du har :)

Heidi Gustad

10.01.2018 kl. 09:38
Charlotte: Takk for det. Ha en super dag! : D
Heidi Gustad

Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no