hits

Heidi Gustad

 • Mat
 • Oppskrift: proteinrundstykker

  • 16.11.2017, 15:43

  SAMSUNG CSC

  En enklere oppskrift på rundstykker tror jeg nesten ikke finnes. Disse består av bare 4 ingredienser og er svært proteinrike. Jeg har spist disse masse, særlig da jeg fulgte trenings- og kostholdsprogram fra treningsforum. De er enkle å lage, så her er det umulig å feile. Jeg pleier å dele de i 2, putte de i fryseren og ta de opp på morgenen. På den måten kan de  fylles med kjøttpålegg og tines før lunsjen. 

  Du trenger (10 stk): 

  ♦ 4 egg (eller 5 små) 

  ♦ En stor boks cottage cheese 

  ♦ 2 ts bakepulver

  ♦ 400 gram havregryn

  SAMSUNG CSC

  Slik gjør du: 

  Sett stekeovnen på 200 grader, jeg bruker varmluft. 

  Ha egg, cottage cheese og bakepulver i en bolle. Kjør til en klumpfri røre med stavmikser før du tilsetter ønsket krydder. Jeg synes det blir godt med salt og oregano, du kan også bruke litt cayennepepper. Ha i havregryn til slutt, og kjør litt til med stavmikseren. 

  Form rundstykkene med hendene og fordel de utover et bakepapirkledd brett. Stek de på midterste rille i ca. 20 minutter (til de begynner å bli gyldne). Denne oppskriften gir 10 rundstykker. 

  SAMSUNG CSC

  Jeg synes det er godt med kyllingskinke, egg og paprika på disse. Jeg har også brukt philadelphia og avocado eller søte varianter med banan og syltetøy. 

  SAMSUNG CSC

   EnjoySAMSUNG CSC

  Så enkelt og så godt. 

   

  ........................................................................................................................................................

  Nå er det tid for å varme middag til lillegutt. I dag blir det hjemmelaget søtpotet og gullerot-puré på han.

  Vi sees ♥

  Heidi Gustad

  Heidi Gustad, 23 år fra Trondheim. Mamma til en liten gutt som ble født våren 2017. På bloggen deler jeg mye fra dagene våre hjemme, matinspirasjon og interiør.

  Search

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no